20.12.11

Rother: Kolmas voimaantumisaalto

Kaunista yötä Levin tuntureiden juurelta. Neljä ihanaa konserttia on nyt takana, ja huomenna - siis tänään - on viides ja viimeinen ennen kuin palaamme takaisin Pohjanmaan hellään huomaan. Minä täällä vielä valvon ja vahdin yön tuntien kulkua. Jokin valvottaa, tunturienergiatko vaiko mitkä? Tuntuu, että jotain isoja energiamuutoksia on joka tapauksessa menossa juuri nyt.

Laitan tähän nyt yhden uuden kanavoinnin, ja yritän saada uudestaan unen päästä kiinni. Ehkä se olikin tämä, joka ei antanut minulle rauhaa, ennen kuin toimin. :) Ja niin kuin aina, poimi kanavoinnista vain se, mikä tuntuu itsellesi oikealta. Kanavoinnit eivät ole mikään yksi ja ainoa totuus asioista, vaan ne saattavat vain antaa meille oivalluksen, kokemuksen, aavistuksen yhdestä ja samasta asiasta, kertoa asiasta uudella, hiukan toisenlaisella tavalla. Omaa erottelukykyä on sallittua ja suotavaa käyttää. Toisille meistä verho saattaa näiden kautta raottua, oma Itsemme paljastua ja aktivoitua toisilla sanoilla kuin toisille. Annetaan sille tilaisuus ja Kunnioittakaamme sitä.

Unihaleja Rakkaudessa,

Deep

*****

KOLMAS VOIMAANTUMISAALTO
Harmonia

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Joulukuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Aivan Lightworkerin alusta saakka Ryhmä on pyytänyt minua laittamaan sanat "toinen aalto" joka osuuden etusivulle. Sama pätee kaikkien englanninkielisten kirjojeni kansiin. Nämä sanat ovat aina olleet piilotettuna johonkin kannessa. He halusivat meidän saavan perspektiivin siihen, missä kohtaa olemme tällä hetkellä evoluutiossamme. Ryhmä kertoo tarinan, että ihmisen voimaantumisen ensimmäinen aalto oli seurata johtajaa. Toisin sanoen, opimme, miten työskennellä yhdessä ryhminä nimittämällä jonkinlaisen johtajan tai hierarkian. Se oli meille tapa käyttää luomisvoimiamme kollektiivisesti ja se toimi tuolla värähtelytasolla. Kaikki yhteiskunnat ovat peräisin tästä aallosta.

He sanovat, että työnnettyämme johtajan seuraamisen rajoja äärimmilleen, kuten Adolf Hitlerin tapauksessa, siirryimme itsemme seuraamisen, toiseen voimaantumisaaltoon. Pitäkää mielessä, että tämä oli vasta noin 60 vuotta sitten. Tässä itsemme seuraamisaallossa opimme kuuntelemaan ensin sisältä ja sitten tasapainottamaan sen ulkoisen maailman kanssa. Se on äärettömästi vaikeampaa kuin johtajan seuraaminen, kun ei ole mitään liikennemerkkejä kertomaan, olemmeko reitillä.

Luonnollisesti pelkkä sanojen "toinen aalto" käyttäminen vihjaa, että on kolmas, neljäs jne. Toiset ovat kertoneet tulkintojaan näistä aalloista, Ryhmä ei ole kuitenkaan sanonut mitään ennen kanavointia 11.11.11. Tässä ryhmä totesi oman versionsa kolmannesta aallosta ja sanoi, että koemme sen kaikki elämämme aikana. Emme ole siinä vielä, mutta se on aivan edessä ja kerää vauhtia meissä kaikissa tällä hetkellä. Harmonia on kolmas aalto. Jos palamme takaisin siihen, mitä he sanovat kahdesta valon kanssa työskentelemisen menetelmästä, voimme nähdä, että tässä tasapainotamme kummankin tavan samanaikaisesti. Itse asiassa, Ryhmä on erittäin yksityiskohtainen tulevaisuudesta ja tulevaisuutemme riippuu siitä, miten tulemme toimeen toisten jumalien kanssa maan päällä.

Yhteiskuntina olemme onnistuneet kasvamaan ja vahvistumaan polariteetin, vastakohtien ja kilpailun avulla. Nyt menestymisemme maailmassa riippuu siitä, miten voimaannutamme toisiamme. Tämä on valtava muutos uskomuksissa ja tietoisuudessa, mutta Ryhmä sanoo, että olemme tehtävän tasolla ja menossa oikeaan suuntaan.

Ainoa minua hämmentänyt asia oli aikatekijä. Ihmiskunnalta meni yli 200000 vuotta muodostaa ensimmäiset yhteiskunnat ja astua ensimmäiseen aaltoon. Sitten meiltä kesti 5000 vuotta astua toiseen aaltoon. Toinen aalto on vain 60 vuotta vanha, joten kysyin siitä Ryhmältä. He nauroivat sanoen, että tämä on eksponentiaalista kasvua ja siitä syystä koko universumi katselee, mitä maaplaneetalla tapahtuu.

Upeaa kuukautta!
Isoja haleja ja lempeitä tönäistyjä,

Steve

**********

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA

Muuttuva hiiliperustamme

Kerromme teille, että Koti, taivas - minkä tahansa sanan haluattekin kuvaamaan sitä, mistä alun perin tulette - on muuttunut. Se on muuttunut odotuksesta, että te liikutte maaplaneetalla. Jokainen teistä on päässyt lähemmäs Kotia oman evoluutioprosessinne kautta. Tässä on hyvin monia osia, joita alkaa nyt tapahtua. Jaamme näistä joitain kanssanne tänään, jotta voitte saada kurkistuksen siihen, mihin tämä on menossa ja miltä se näyttää.

Kerromme teille, että olette liikkuneet viimeisten kuuden kuukauden aikana enemmän kuin useimmat teistä viimeisten kuuden elämän aikana. Se nopeutuu vielä lisää ja monet teistä alkavat tuntea, ettei aikarajoissanne ole kontrollia. Toisin sanoen, havaintonne siitä muuttuu, mitä päivä on ja mitä teidän pitäisi tai ei pitäisi saada tehtyä yhdessä päivässä. Tämä on suuri haaste koko tilanteessanne nyt, sillä aika itsessään alkaa muuttua. Huomaatte, että monia asioita enemmän kulkee vakaan muutoksen virtaavaa liikettä, sen sijaan että herätään ja havaitaan suuri hyppäys tältä tasolta seuraavalle. Vasta muutama kuukausi sitten kerroimme teille, että hiiliatomikin muuttuu. Havaintonne maaplaneetalla on, että kaikki on hiilipohjaista. Jos hiiliatomi muuttuu vähänkin, ihmisen joka osa kalibroidaan uudelleen. Tämä on vain yksi monista, käsillä olevista ihmeistä.

Vasta muutama viikko sitten tiedemiehenne arvioivat uudelleen koko jaksollisen järjestelmänne ja lisäsivät useita uusia aineita ja arvioivat monien painon uudelleen, myös hiilen. Tämä on vasta alkua lopulta tapahtuville muutoksille. Vaikkei tämä ole muuttunut hyvin pitkään aikaan, rentoudutte muutosprosessiin ja virtaavuuteen. Oma vastustuksenne on estänyt teitä siirtymästä eteenpäin. Silloin kun muodostatte painetta kyvyttömyydestä liikkua eteenpäin, yhtäkkiä ilmestyy tilaisuuksia hypätäksenne seuraavalle tasolle.

Usein nämä nopeat liikkeet aiheuttavat paljon siirtoja, vaikeuksia ja energiahaasteita ihmisissä, jotka toimivat kentissä ympärillänne. Muutokset aiheuttavat haasteita suhteissa ja työpaikoissa sekä kommunikoinnissa kaikilla tasoilla. Se ei ole hyvä tai huono asia, pelkästään se tapa, millä ihmiset ovat kehittyneet ajan kuluessa. Kuitenkin kerromme teille, että tämä alkaa nyt muuttua. Se muuttuu virtaavampaan liikkeeseen, joten ette koe valtavia muutoksia, sellaisia kuin viime vuosisadalla. Näette tästä eteenpäin hienoisia, virtaavia muutoksia kaikessa tässä kehityksessä, sillä ei ole välttämätöntä ottaa valtavia kehityshyppäyksiä kuten ennen.

Muutoksia biologiakuplassa

Kerromme teille myös, että tämä liike on luonut tasapainottavia energioita ympäri universumia, sillä kaikki energiakentät pyrkivät perimmiltään tasapainoon. Maailmaanne laitettiin aivan alussa valtava epätasapaino, koska oli tärkeää teeskennellä erillisyyttä toisistaan. Erillisyyden harha alkoi ja aloitte nähdä ja hahmottaa itsenne yksittäisinä valon ilmaisumuotoina yhteisvalon sijasta. Se auttoi teitä valtaavasti evoluutiossanne, sillä olette oppineet lisää voimaa kykenemällä keskittämään energian itseenne ja näkemään oman valonne. Miten uskomatonta se onkaan ollut, mutta sitäkään ei enää tarvita entiseen tapaan. Se liikkuu nyt samalla tavalla kuin evoluutionne, sillä siitä tulee virtaavaa liikettä. "Miten voin olla mahdollisimmassa valossa tässä sekunnin murto-osassa?" Siltä se tosiaan näyttää tulevaisuudessa. Se sisältää avaimen mukavuuteenne ihmisinä, kun henget teeskentelevät olevansa ihmisiä maaplaneetalla.

Biologiakupla muuttuu, mutta se ei tee sitä tehdäkseen tilaa teille. Sen sijaan te muututte, te kehitätte tätä fyysistä olemusta. Siksi se on teille toisinaan hyvin turhauttavaa. Näytätte liikkuvan eteenpäin täysin tietäen, minne olette menossa, mutta sitten yhtäkkiä osutte seinään. Tuo seinä sanoo, että menette väärää tietä tai teette varmasti jotain väärin. Todellisuudessa kyse on kuitenkin vain siitä, että tarvitsette seinä hahmottaaksenne eri kulmasta ja sitten jatkatte eteenpäin niiden palojen ohi, jotka ennen estivät teitä.

Monia osia tästä alkaa ilmetä ja opitte käyttämään monia näistä uusista työkaluista ja paloista. Ne eivät ole pitkiä, pitkäkestoisia paloja - ne ovat välittömiä tapoja maadoittaa valoa ja tuoda asioita maapallollenne nopeasti. Sitten kun ne on maadoitettu tänne maan päälle, voitte työskennellä niiden kanssa. Mutta jos pidätte jotain ideaa päässänne kirjoittamatta sitä muistiin tai jakamatta jonkun kanssa, se kehittyy vain päässänne maadoittumatta. Ette koskaan löydä sen kaikkia paloja. Tuokaa se siis sisään. Kirjoittakaa se muistiin, vaikkei se ole valmis, vaikkei teillä ole kaikkia paloja siitä, mihin se on menossa. Maadoittakaa tuossa hetkessä se, mitä teillä on, koska sillä hetkellä kun maadoitatte valoa, teette tilaa lisävalolle. Se toimii samalla tavalla kuin se, että suunnitellessanne uusia vaateita elämäänne siivoatte kaappinne. Ehdottoman uskomatonta, miten voitte luoda tyhjiön ja se tuo sisään lisää valoa, ja se tehdään maadoittamalla ja ankkuroimalla valoa.

Kaksi tapaa työskennellä valon kanssa

On kaikenlaisia hahmottamishaasteita, jotka menevät tielle tässä. Monet teistä ajattelevat, etteivät ole riittävän hyviä maadoittamaan valoa, tai kysytte: "Mitä sellaista voin sanoa, mitä ei ole sanottu aiemmin? Miten voin saada eri tuloksen? Olen kuullut kaikki vastaukset, joten mikä antaa minulle oikeuden ajatella, että minulla on jotain erityislaatuista?" Voi, rakkaat ystävät, nauramme hysteerisesti tuolle täällä Kotona. Olemme viettäneet aionien ajan elämiä kanssanne ja rakentaneet teitä kantamaan tiettyä viestiä. Sitten lopulta pääsette siihen ja sanotte: "Mikä saa minut luulemaan, että minulla on oikeus tehdä tämä?" Muutatte tuon asenteen nopeasti, sillä alatte nähdä, kuka oikeasti olette. Olette tuoneet jotain hyvin erityislaatuista jaettavaa Kotoa. Koko taivaan energiaa ei voi luoda tänne maan päälle, ennen kuin jokainen teistä esittää osansa, tuo oman valonsäteensä ja antaa sen toimia.

Puhutaanpa valosta hetki, koska meille on hyvin tärkeää, että ymmärrätte käsitteen. On kaksi tapaa työskennellä valon kanssa: toinen on heijastaa valoa ja toinen on olla valoa. Menestymisenne kannalta kumpikin niistä on uskomattoman hyödyllinen työkalu ja käytätte aina kumpaakin niistä. Jotkut teistä ovat opettajia, jotka seisovat näyttämöllä ja ovat valoa. Toiset ottavat tuon saman valon ja heijastavat sitä omalla tavallaan ja vievät sen oman prismansa tai värisuodattimensa kautta, tanssittaen tuota valoa omalla mausteellaan ja heijastaen sitä uudella tavalla.

On tietysti ihmisiä, joita olemme nähneet maaplaneetalla monta kertaa. On hyvin helppoa katsoa historiaanne ja osoittaa kaikkein kirkkaimmat valot, jotka ovat muuttaneet maailmaanne ja vaikuttaneet ihmiskunnan kulkuun. Vaikka monta kertaa ette ole käsittäneet, miten monia noita valoheijastuksia tarvitaan asian saamiseksi tapahtumaan. Päästäkää siis irti polariteettiajatuksestanne ja heittäkää hetkeksi pois ajatuksenne hyvästä ja huonosta, koska toinen ei ole parempi kuin toinen. Kumpikin on uskomattoman tärkeä maaplaneetalla.

Astukaa kolmanteen voimaantumisaaltoon

Olette tässä nyt: olette joko jo siirtyneet tai olette siirtymässä kolmanteen voimaantumisaaltoon. Ensimmäinen aalto oli hyvin yksinkertainen: teidän täytyi löytää ne osat itsestänne, jotka antaisivat teille vahvuutta, joten yhdistyitte ryhmiin. Se antoi teille luottamusta ja kyvyn heijastaa valoanne monista muista valoista ja sitten päästä yhteisymmärrykseen siitä, kuka olitte.

Tämä oli hyvin, hyvin hyödyllistä ihmiskunnan varhaisvaiheissa, mutta sitten uskalsitte ottaa toisen askeleen. Se oli uskomaton askel, sillä uskalsitte oppia näkemään oman valonne. Se oli hyvin hämmentävää, koska nyt kyse ei ole enää johtajan seuraamisesta, vaan on kyse itsenne seuraamisesta, mikä on erittäin haastavaa, sillä kaikki järjestelmänne perustuvat johtajalle. Kaikki järjestelmänne perustuvat ryhmän menemiselle samaan suuntaan. Nyt arvioitte ja luotte monia näistä paloista uudelleen ankkuroidaksenne valoa eri tavoin.

Kun siirrytte kolmanteen voimaantumisaaltoon - harmoniaan - saavutetaan mestariharmoniat, jotta kyetään kuulemaan sointu ja heijastamaan se takaisin. Se on sama asia kuin kyetä näkemään hymy jonkun kasvoilla ja sitten heijastaa sen kauneus takaisin. Kyky kantaa jokin energia Kotoa tai ajatus, idea tai rakkauden ilmaus ja sitten ilmaista se takaisin on valtavaa valon heijastamista. Kun siirrytte eteenpäin, teidän tarvitsee olla valoa. Teidän täytyy myös heijastaa valoa ja elää harmoniassa, mikä on nyt mielenkiintoinen pala.

Yksi mieli ja valon jakaminen

Tällä hetkellä on menossa monia tieteellisiä tutkimuksia linnuista, jotka näyttävät liikkuvan yhtenä. Olette luultavasti nähneet tätä tapahtuvan aiemmin. Tuhannen linnun parvi liikkuu yhteen suuntaan ja sitten aivan yhtäkkiä koko parvi kääntyy yhdessä, ikään kuin ne olisivat yksi mieli. Tutkijat alkavat laskea, miten nopeasti ensimmäisen linnun on liikuttava ja miten nopeasti viimeisen linnun on ymmärrettävä tuo liike. He havaitsevat, ettei informaation ole mahdollista kulkea niin nopeasti ja kuitenkin sitä tapahtuu. Nämä linnut ovat oppineet harmonian. Ne eivät ole oppineet ainoastaan olemaan valoa, vaan myös heijastamaan toistensa valoa korkeimmaksi potentiaaliksi. Sen vuoksi ne pystyvät toimimaan yhtenä. Sama pätee mehiläisiin, koska niillä on yhtenäisyys ja ne ovat oppineet "yliheijastamaan" tuota valoa. Nyt niillä on haasteita toisessa suunnassa, sillä mehiläisillä on vaikeuksia olla valoa, mikä on aika hassua! (Sanaleikki englannin kielessä) Mielenkiintoinen osa on harmoniapala, minkä kanssa työskentelette täällä.

Merkitseekö tämä, että siirrytte kaikki kommuuneihin ja työskentelette yhtenä? Ei, tuskin, koska se ei ole toiminut samalla tavalla ja se päätyisi valonne kätkemiseen. Teidän on tarkoitus mennä ulos toistenne joukkoon. Aikomuksenne on jakaa tätä energiaa ympäri maailmaa, sillä kannatte hyvin tärkeää valoa Kotoa. Kannatte muistutusta siitä, kuka tuo edessänne seisova ihminen todella on. On tärkeää, että jokainen teistä menee esittämään omaa osaansa, minne tahansa se johtaa teidät. Jos huomaatte siinä olevanne ainoa valotyöntekijä - kuten sanotte - tunnette uskomatonta yksinäisyyttä ja teitä ei ikään kuin tueta eikä kukaan ymmärrä teitä. Mutta silloin tiedätte olevanne oikeassa paikassa, koska olette se, joka toi valon sinne. Olette se, jonka tarvitsimme sinne, joten älkää tunteko, että olette väärässä, jos kaikki muut valot eivät anna vahvistusta teille. Te vain ankkuroitte valoa sinne, missä olette, ja tämä on erittäin tärkeää, kun astutte eteenpäin.

On uutta energiaa, joka avautuu jokaiselle teistä. Olette hyvin tietoinen siitä, kun olette valmistautuneet ja odottaneet sitä. Olette kutsunut sitä 12-12-12 tai 21.12.2012, olette kutsuneet sitä monilla eri nimillä ja lopultakin se on täällä ja suoraan edessänne. Teidän ei tarvitse odottaa vuotta, sillä se on täällä nyt. Olette astumassa siihen ja opettelemassa, miten käyttää sitä. Katsokaa sitä vähän eri tavalla kuin viime kerralla. Tämä on tapahtunut ihmisille aiemminkin, ainoastaan vastakkaisessa suunnassa.

Tutustumisretki tiheyteen

Silloin kun maa alussa syntyi, olitte täällä. Olette olleet osa maapalloa aivan sen alusta saakka - siitä saakka mitä kutsutte alkuräjähdykseksi. Ette olleet fyysisessä muodossa, sillä maapallo oli hyvin kuuma ja atomit värähtelivät nopeasti. Olitte tuolloin eetterimuodossa, mitä pidätte valokehona. Viekää itsenne sinne nyt hetkeksi ja muistelkaa.

Oli kohta, jolloin maapallo alkoi viilentyä ja saada tiheyttä. Aloitte kadottaa yhteytenne maahan, joten saitte fyysisen, tiheän kehon ensimmäistä kertaa ja muutitte polkuanne astuaksenne seuraavalle tasolle. Haluaisimme laittaa teidät sinne hetkeksi. Kuvitelkaa hetki, että olette tässä ensimmäisessä ihmisryhmässä, joka tuli maaplaneetalle. Inkarnoiduitte näihin tiheisiin kehoihin ja ystävänne sanoivat: "Hei, Janie! Voitko kuulla minut? Voitko nähdä minut?" Ja hän katsoi ympärilleen ja sanoi: "En näe mitään." Ja te sanoitte: "Kyllä, onnistuimme." Suurin ideanne oli ottaa verho, unohtaa, kuka olitte, ja sitten laittaa itsenne planeetalle kuljeskelemaan täysin eksyneenä. Onnistuitte hyvin. Maaplaneetta on ollut valtava menestys. Monet teistä ovat edelleen eksyksissä, mutta nyt että välitä yhtä paljon ja tämä on hyvä.

Tämä oli erittäin vaikeaa teille, kun teidät heitettiin selviytymistilaan ja maailmastanne tuli hyvin pieni. Tarpeistanne tuli hyvin yksinkertaisia: tarvitsitte ruokaa, lämpöä ja suojaa. Keskityitte täysin tuomaan maailman hyvin tiukasti ympärillenne, jotta voisitte selviytyä. Nyt olette siirtymässä toiseen suuntaan, sillä värähtelynne alentaminen oli välttämätöntä saadaksenne tiheyttä. Sitten hyvin pitkään ei näyttänyt olevan mitään liikettä ylös- tai alaspäin, koska kuljettiin vain sivuttain.

Olette aloittanet taas tämän käännöksen ylöspäin, mutta nyt hypitte erittäin nopeasti tässä käännöksessä. Olette erittäin innokkaita olemaan taas toisella puolella ja kehitämään fyysisen kehonne takaisin hengeksi. Kun tämä tapahtuu, tuotte enemmän omaa henkeänne kehoon ja pystytte kulkemaan yhdessä tämän kanssa, kun siirrytte kohti seuraavaa evoluutiomuutosta. Tänä päivänä olette kaikki innokkaita nostamaan värähtelyänne. Mutta kerromme teille, että oli aika, jolloin heräsitte ja sanoitte: "Katsokaa, miten tiheä olen tänään! Eikö tämä ole ihanaa?" Yrititte alentaa värähtelyänne hyvin pitkän aikaa.

Luojan visio

Polariteetin hahmotustapanne on erittäin mielenkiintoinen meistä, sillä se sallii teidän nähdä Jumalan siinä, missä me emme voi nähdä, koska meillä ei ole polariteettia Kotona. Se on pelipöytänne harha. Se sallii teidän nähdä asioita itsestänne. Ankkuroikaa se, mitä näette. Ankkuroikaa tuo valo, mitä rakastatte, minkä tunnette sisällänne. Heijastakaa sitä jollain tavalla. Voimaannuttakaa toisia ja sitten kulkekaa eteenpäin omassa voimassanne, sillä tästä on tulossa uusi planeetta. Olette tehneet täällä kovasti työtä. Päämotivaationne maaplaneetalla on pisimpään ollut selviytyminen. Mutta enää ei ole ettekä te pelkää enää kuolemaa. Se on valtava asia. On ehdottoman uskomatonta nähdä, miten kauas ja nopeasti olette kehittyneet ihmiskuntana.

Tämän pelin ilmaisumuoto on nyt muuttumassa. Toivomme teidän muistavan, että se on peli ja että teillä pitäisi olla hauskaa, sillä ideana on hymy kasvoillanne. Tämä ankkuroi valoa. Silloin kun voitte heijastaa sitä, on se sitten ruokakaupassa tai valotyöntekijätapaamisessa, se vaikuttaa. Olette täällä tekemässä tuon muutoksen jossain muussa, muistuttamassa häntä Kodista pelkällä hymyllänne. Voitte ottaa tämän seuraavan askeleen pidemmälle, kuin koskaan ajattelitte, eikä tämän tarvitse olla vaikeaa. Se voi olla hyvin yksinkertaista ja toivomme, että alatte muistaa, kuka oikeasti olette.

Älkää pelätkö sitä. Se on todella upeaa, mutta tuon suuruuden kanssa ei tule ainoastaan vastuu, vaan myös ilo ja vapaus olla, kuka oikeasti olette. On voimaantuneen ihmisen aika. Olette astumassa voimaantumisen aikaan. Tervetuloa Kotiin. Tervetuloa Kotiin. Tervetuloa Kotiin.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toinen toistanne jokaisen tilaisuuden tullen, sillä katsotte jumalaa silmiin. Muistakaa, että pelaatte uutta ihanaa peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

Joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. (ryhmä)