28.4.11

EHEYDY ENKELIKSI-kesäretriitti Jalasjärvellä 18.-20.07.2011


TÄYNNÄ!






Tervetuloa!
EHEYDY ENKELIKSI-
Kesäretriitti 
18.-20.07.2011


Aika ja paikka:

Aika: Ma 18.07 - Ke 20.07.2011
Paikka: Jalasleirintä Koskue ja Koskuen ala-aste/Jalasjärvi, osoite: Tampereentie 1560, 61720 Koskue
Ohjaaja: Kirsi Ranto

Eheydy Enkeliksi-retriitissä keskitymme oman valomme vahvistamiseen ja hiljaiseen työskentelyyn Enkeleiden kanssa. Vietämme aikaa hiljentyen ja meditoiden, avautuen omalle sisäiselle valollemme.
Sen lisäksi kerron hieman universaaleista henkisistä laeista sekä hellin osallistujia mm.eheyttävällä äänivalohoidolla.



Koskue on Etelä-Pohjanmaan eteläisin, noin 800 asukkaan hiljainen maalaiskylä, joka kiertyy kauniin, pienen Koskutjärven ympärille. Vanha sanonta ”Suomesta pois Koskuelle” tukee hyväntuulisella tavalla retriittimme ajatusta: lähdemme hetkeksi pois arkisesta rytmistämme, matkalle - ei ulkomaille - vaan omaan itseemme.

Majoitumme Koskuen Jalasleirinnän idyllisiin neljän hengen hirsimökkeihin. Wc:t ja suihkut löytyvät ulkorakennuksesta, ja käytössämme on myös grillikatos, keittiömökki ja sauna.

Ohjelman pidämme pääosin viereisellä Koskuen ala-asteella, mutta sään salliessa voimme kokoontua myös ulos auringon alle. Läheisessä metsässä kallion laella siljaitsevat mm.Majan kalliot, jossa jo viime kesänä pidin enkeli-illan - ehkä käväisemme myös siellä hengittämässä metsän hiljaista huminaa. Otathan oman joogamaton tai muun alustan mukaan!
Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu Eheydy Enkeliksi-retriittiin 04.07 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ammandeepthi@gmail.com / Kirsi Ranto. Kerro ilmoituksessasi yhteystietosi sekä mahdollinen erityisruokavaliosi. Lisätiedustelut voi tehdä samaan osoitteeseen.
Ohjelma:

Ma 18.07
18.00 Saapuminen ja majoittautuminen
          Iltameditaatio
          Iltapala
23.00 Hiljaisuus

Ti 19.07 
08.00 Aamumeditaatio
          Aamupala
          12 chakran aktivointi
          Universaalit henkiset lait
13.00 Lounas
          Omaa aikaa
          Äänivalohoito
17.00 Iltapäivätee
          Enkeli-ilta
          Iltapala
          Sauna
23.00 Hiljaisuus

Ke 20.07 
08.00 Aamumeditaatio
          Aamupala
          Loppusiunaus
12.00 Kotiinlähtö
Oikeudet muutoksiin pidätetään
Retriitin hinnat ja maksuohjeet:
Paikkoja on alustavasti varattu 16, koska leirintäalueellamme on neljä 4 hengen hirsimökkiä. Jos kysyntää on useammalle paikalle, niin voidaan sitten tarpeen mukaan ottaa käyttöömme myös alueen lautamökit.

Hinta: 145€
Sisältää majoituksen neljän hengen hirsimökissä, aamu- ja iltapalat, kasvisaterian, saunan ja ohjelman. Omat lakanat mukaan!

Hinta: 110€
Paikkakuntalaisille, jotka yöpyvät kotonaan. Sisältää ohjelman ja ateriat.

Retriittiin osallistumismaksun viimeinen maksupäivä 04.07.2011 Deepthi Oy:n tilille Parkanon Säästöpankki 447300-161679. Kirjoita viestikenttään ”Retriittimaksu”. Ilmoitathan mahdollisesta peruutuksesta viimeistään kolme päivää ennen retriitin alkua, jolloin maksu voidaan vielä palauttaa.



Olet oikein Sydämellisesti tervetullut mukaan! 


Rakkaudessa,
Kirsi

-Ole se Valo joka Olet -

26.4.11

Tolle: Henkilökohtainen rakkaus

HENKILÖKOHTAINEN RAKKAUS

Kirjoittanut Eckhart Tolle (spiritlibrary.com)
12.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos olemme kaikki yhtä, miksi tunnemme vetoa tiettyjä yksilöitä kohtaan "henkilökohtaisen rakkautemme" ilmaisemisessa?

Aito rakkaus on tuonpuoleista. Tunnistamatta muodottomuutta itsessämme ei voi olla aitoa tuonpuoleista rakkautta. Jos ei voi tunnistaa muodottomuutta itsessään, ei voi tunnistaa itseään toisessa. Toisen tunnistaminen itsekseen ydinolemuksessa - ei muodossa - on aitoa rakkautta. Niin kauan kuin ehdollistunut mieli toimii ja olet täysin samaistunut siihen, ei ole aitoa rakkautta. Voi olla korvikkeita, asioita joita kutsutaan rakkaudeksi, mutta jotka eivät ole aitoa rakkautta. Esimerkiksi rakastuminen - kenties useimmat meistä ovat kokeneet sen. Kenties yksi tai kaksi on tällä hetkellä rakastunut ja ne jotka ovat kokeneet sen, ovat myös kokeneet rakastumisen loppumisen.

Meidän täytyy muistaa, ymmärtääksemme eron aidon rakkauden ja toisten ns. rakkausmuotojen välillä. Olemme suhteellisuudessa muotona ja ehdottomuudessa muodottomana tietoisuutena. Kaksi ulottuvuutta mitkä ihmisolento ruumiillistaa, ovat ihminen ja olento. Ihminen on muoto, olento on muodoton ja ajaton tietoisuus. Joskus tapahtuu niin, että muoto tuntee viehtymystä toisiin muotoihin. Se voi tapahtua useista syistä. Yhden ollessa, että tämä muoto on tullut ulos toisesta muodosta, mitä kutsutaan äidiksi, ja näin tällä muodolla on viehtymys toista muotoa kohtaan. Teillä on rakkautta äitiänne kohtaan, mitä voidaan kutsua henkilökohtaiseksi.

Toinen viehtymys toista muotoa kohtaan on mies ja nainen. Voitte tuntea vetoa toista kehoa kohtaan seksuaalisesti ja sitä kutsutaan joskus rakkaudeksi. Erityisesti jos seksiakti kielletään riittävän pitkään, siitä kehittyy todennäköisemmin pakkomielteistä rakkautta - siinä määrin, että kulttuureissa missä ei voi harrastaa seksiä ennen naimisiinmenoa, rakastumien voi olla valtava asia ja johtaa itsemurhaan. Luonnollisesti on miehen ja naisen viehtymystä, tämän muodon epätäydellisyyttä. Tämän muodon pääepätäydellisyys on, että ollaan joko mies tai nainen. Ykseydestä on tullut mies/naiskaksinaisuutta.

Veto toista kohtaan on yritystä löytää eheys, kokonaisuus, täyttymys vastakkaisen polariteetin kautta, yrityksenä löytää ykseys. Tämä lepää vetovoiman perustalla. Se liittyy muotoon, koska muodon tasolla ei olla kokonaisia - ollaan kokonaisuuden toinen puolikas. Ihmisen toinen puoli on mies ja toinen puoli nainen, karkeasti ottaen.

On vetovoimaa toista kotaan. Sitten voidaan löytää toisesta ihmisestä tiettyjä ominaisuuksia, jotka resonoivat tiettyjen ominaisuuksien kanssa itsessä. Tai jos ne eivät resonoi, saatetaan tuntea vetoa vastakohtaan. Jos on hyvin rauhallinen ihminen, saattaa tuntea vetoa dramaattista ihmistä kohtaan ja päinvastoin. Ja taaskin toivotaan jotain täydennystä tässä. Voi olla viehtymystä toiseen muotoon, mitä voidaan kutsua henkilökohtaiseksi rakkaudeksi. Jos on vain henkilökohtaista rakkautta, niin puuttuu se muodottomuuden tuonpuoleinen ulottuvuus, mistä aito rakkaus syntyy. Onko se osa henkilökohtaista rakkautta vai onko vain henkilökohtainen taso? Tämä määrää, muuttuuko ns. rakkaus lopulta joksikin tuskalliseksi ja turhauttavaksi vai syveneekö se.

Kahden ihmisen välillä saattaa olla vetovoimaa, mikä on aluksi seksuaalista. Jos he alkavat elää yhdessä, tämä ei voi jatkua kovin kauaa ja olla tyydyttävä suhde. Jossain kohtaa seksuaalisen tai tunnevetovoiman on syvennyttävä ja tuonpuoleisen ulottuvuuden on tultava mukaan jossain määrin sen syvenemiseksi. Silloin aito rakkaus säteilee persoonallisen läpi. Tärkeä asia on, että aito rakkaus säteilee siitä ajattomasta, muodottomasta ulottuvuudesta, mikä olette. Säteileekö se henkilökohtaisen rakkauden läpi, mikä liittyy muotojen viehtymykseen? Jos ei, samaistutaan täysin muotoon ja täydellinen samaistuminen muotoon on egoa.

Monta kertaa saatatte ajatella "tämä on sitä!" ja elettyänne yhdessä jonkin aikaa käsitätte "se oli virhe" tai "petin täysin itseäni". Myös lapsen ja vanhemman välisessä suhteessa, mikä on erittäin läheinen side muodon tasolla, jos tuonpuoleinen ulottuvuus ei säteile läpi, lopulta rakkaus muuttuu joksikin muuksi. Tästä syystä hyvin monilla ihmisillä on erittäin ongelmallisia suhteita vanhempiensa kanssa.

Jotkut suhteet voivat alkaa puhtaasti muotoperustalla ja sitten toinen ulottuvuus tulee jonkin ajan kuluttua. Kenties vasta monien ongelmien jälkeen ja kenties pääsette jo lähelle eroa, kun yhtäkkiä tapahtuu syventyminen ja sitten pystytte tuomaan tilaa.

Avaimena on kysyä: Onko tässä suhteessa tilaa? Vai onko vain ajatuksia ja tunteita? Se on kamala vankila asua, jos elätte jonkun kanssa ja teillä on vain ajatuksia ja tunteita. Toisinaan se on ok, mutta on erimielisyyttä, hankausta.

Meidän täytyy tunnustaa, että on henkilökohtaisia viehtymyksiä. Mutta itsessään ne eivät ole koskaan perimmiltään tyydyttäviä. Useimmiten ne ovat kärsimyksen lähde. Rakkaudesta tulee kärsimyksen lähde, kun tuonpuoleisuus puuttuu. Miten tuonpuoleisuus tulee mukaan? Antamalla tilaa toiselle, mikä periaatteessa merkitsee, että pääsette hiljaisuuteen itsessänne, silloin kun katsotte toista.

Ei ajatusmelua, ei tunneaaltoja. Tämä ei merkitse, ettei voi olla tunteita tai ajatuksia, mutta suhteessa on läsnä muutakin. Tämä ei päde ainosataan läheisiin suhteisiin, vaan myös pinnallisempiin suhteisiin.

Jokaisen ihmissuhteen osalta kysymys on: "Onko tilaa?" Se on osviitta. Tilaa on, silloin kun ajatuksista tulee merkityksettömiä, myös tunteesta tulee merkityksetöntä.

Kun ihmiset asuvat yhdessä, joskus toista ei enää tunnisteta päivittäisessä elämässä, koska on niin paljon tehtävää. Kun herää aamulla, onko hetki, jolloin tunnistaa toisen läsnäolon?

On upein asia, jos voi olla toiselle tila, persoonan sijasta. Juuri tällä hetkellä voit olla täällä persoonana tai tilana.

----------- 

25.4.11

Our Beautiful Mother Earth




The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Itkuhan tästä tuli. Aivan huikean kaunista! Lämpimästi suosittelen avaamaan videon koko ruudun kokoiseksi. <3

Ihaninta viimeistä pääsiäispäivää!

Halauksin,
Kirsi






Amma YouTubessa



Lisää videoita mm.osoitteessa: http://www.youtube.com/user/Ammafootage




19.4.11

Enkelit radiossa


Vierailin viime viikolla Yle Radio Pohjanmaassa kertoilemassa enkeleistä ja eheytymiseni alkumetreistä enkeleiden aivan ihanan energian ja rakkauden avulla. Haastattelu on nyt kuunneltavissa Radio Pohjanmaan sivuilla. Joku oli siellä jo kysynytkin, että näenkö enkeleitä omin fyysisin silmin, ja vastaan siihen nyt tässä. Näen ja tunnen enkelin läsnäolon juuri siten, kuin se minulle sallitaan. Jos odotat että sanon, että näen jonkun siivekkään valo-olennon, niin ei, sitä en näe. Mutta olen jo muutamia vuosia nähnyt valotähtiä ihmisten ympärillä sekä tuntenut heidät hyvin vahvasti ihollani ja energiakentässäni, ja digivalokuvissa he ovat näyttäytyneet myöskin jo kauan aikaa. Vielä enemmän on kyse intuitiolla tietämisestä, selvätietoisuudesta. Enkeleiden kanssa työskentelyssä ei olekaan kyse siitä, että he ovat olemassa vain, jos näet heidät. Itse koen, että näkeminen tulee kuvioihin jos on tullakseen, ja jos se on ylipäätään edes tarpeen. Meille kullekin on suotu aivan omat, uniikit lahjamme aistia maailmaa. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi sinulle, mutta on toki olemassa vinkkejä, joiden avulla pystyy yhteyden enkeleihin löytämään. Meidän jokaisen on vahvistettava omaa luontaista intuitiotamme elämässämme, oppia luottamaan omaan sisäiseen ääneemme ja lukemaan niitä vahvistuksia, joita ympäriltämme saamme. 

Minä olen saanut kulkea enkeleiden kanssa nyt kuusi vuotta. Oma suojelusenkelini on tietenkin ollut vierelläni aina - aivan niin kuin sinullakin - mutta kuusi vuotta sitten myös muiden kuin oman suojelusenkelini läsnäolo aktivoitui elämässäni niin, että minäkin aloin sen aistimaan. Jokainen päivä heidän kanssaan on ollut ihmeellinen! Joka päivä opin heistä jotain uutta, ja se tapahtuu nimenomaan sydämen ja intuition kautta. En minä tiedä enkeleideni nimiä enkä tiedä miltä he näyttävät, mutta Tunnen sen Rakkauden, jota he minulle ja minun kauttani välittävät. Se riittää. En tarvitse heiltä mitään hokkuspokkustemppuja luottaakseni. Ja toisaalta olen myöskin kokenut heidän kanssaan niin upeita asioita, että jos en heihin uskoisi, niin silloinhan vasta hassu olisinkin! Kyse on siitä, että kuuntelen omaa ohjaustani ja luotan siihen. 

Enkelihalauksia ja auringonkultaa päivääsi!




Kirsi

18.4.11

Vain Rakkaus


Nyt, kun vaalit on ohi, istumme ja mietimme, että mihin olemme saapuneet? Mikä on tämä laituri, tämä satama, johon laivamme on juuri kiinnittynyt (vain jatkaakseen kohta matkaa)?



Olen surffannut eilisen illan ja tämän aamun pitkin nettiä ja seurannut ihmisten reaktioita. On hienoa, että ihmiset ovat hereillä ja kommentointia tapahtuu nyt valtavia määriä. Facebookikin näyttää suurinpiirtein räjähtäneen. Jos perussuomalaisten nousussa on jotain hyvää, se on mielestäni se, että se herätti ihmiset ajattelemaan, reagoimaan, yhdessä. Vain tietoiseksi tulemisen kautta voi muutos syntyä. Aluksi kaikki tuntuu luonnollisesti tuskalliselta kaaokselta, kun energioita järjestetään uuteen muotoon ja ennen kuin opitaan omaksumaan uusia ajatusmalleja ja energiakoodeja, mutta se kuuluu asiaan. Se on meille tilaisuus tutkia omia reaktioitamme, sitä miten hyvin pysymme omassa keskuksessamme, sydämessämme, rauhassamme. Lähdemmekö mukaan reagointiin ja menetämme oman tasapainomme ja mielenrauhamme, vai tarkastelemmeko sitä ulkopuolelta, pysyen sisäisesti tyynenä ja luottavaisena. 

Olemme omaksuneet menneisyydessä roolin, jossa meidän täytyy taistella kaikesta. Taistella hengissäpysymisestä, taistella ruoan puolesta, taistella rauhan puolesta, taistella itsenäisyydestä, taistella siitä että saamme katon päämme päälle, taistella rakkaudesta, kärsiä saavuttaaksemme sitä ja tätä. Kärsiä jopa saadaksemme osaksemme Rakkautta. Olemme sitoutuneet olemaan sotureita, jopa marttyyriyteen saakka.

Mutta tämä aika, vuoden 2012 kynnyksellä, suo meille nyt aivan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia valita toisin. Voimme yksinkertaisesti lakata tekemästä asioita, jotka eivät kulje linjassa sisäisen totuutemme kanssa. Vielä muutamia vuosia sitten se ei olisi ollut mahdollista. Mutta tänä päivänä asia on toisin: tietoisuuden nouseminen on jo alkanut. Yhä useampi meistä herää tarkastelemaan omaa elämäänsä kriittisemmin, ottamaan vastuun omista valinnoistaan, ja alkaa valita asioita elämäänsä uudelleen. Tämä päivä paljastaa, millaisia valintoja olemme menneisyydessä tehneet, millaisia ajatuksia olemme eilen ajatelleet. Ovatko ne tukeneet sinua matkalla omaksi itseksesi, vai ovatko ne vieneet sinua kauemmaksi sisäisestä totuudestasi?

Soturiutta ei enää tarvita. Se on vain jotain, jonka olemme aikojen saatossa omaksuneet itsellemme, ja josta olemme valinneet itsepintaisesti pitävämme kiinni. Sen aika on nyt ohi. Meidän ei tarvitse puolustautua, meidän ei tarvitse nousta vastarintaan mitään vastaan, lähtien itsestämme.
Avainsanaksi nousee Kunnioitus. Kun kunnioitamme omia valintojamme, muiden valintoja, elämää ylipäätään, soturiviittamme sulaa automaattisesti.

Ja ketä vastaan ylipäätään kuvittelemme taistelevamme? Kun näemme kaiken osana kaikkea, näemme myös, että haavoittamalla, nousemalla vastarintaan, nousemme ainoastaan itseämme vastaan. Kunnioittamalla kaikkea ja kaikkia, hyväksymme täydellisesti itsemme. Rakkaudessa. Ja silloin huomaa, ettei ole erillinen mistään.

Minä olen sinussa ja sinä minussa.

Mitään pelättävää ei ole.

On vain Rakkaus.





Laitan tähän vielä liitteeksi linkin, jonka Tuomo-ystäväni minulle lähetti. Se on linkki amerikkalaisen Peace Pilgrimin (1908-1981) kirjan sivuille.



"Olen vaeltanut 25,000 mailia pennittömänä 
pyhiinvaeltajana. Omistan ainoastaan päälläni olevat 
vaatteet ja sen mitä on pienissä taskuissani. En kuulu 
mihinkään järjestöön. Kuljen kunnes minulle 
tarjotaan suojaa ja paastoan kunnes minulle tarjotaan 
ruokaa enkä lakkaa vaeltamasta ennenkuin 
ihmiskunta on löytänyt rauhan tielle. Ja voin kertoa 
tosiasian että kaiken mitä vaellusteni aikana olen 
tarvinnut, olen aina saanut pyytämättä. Se osoittaa 
miten hyviä ihmiset perimmältään ovat."
-Peace Pilgrim



"Voita paha hyvällä, valhe totuudella 
ja viha rakkaudella."
- Peace Pilgrim






Rakkaudessa,

Kirsi, jonka syliin on kääriytynyt nukkumaan ihana Olga-kulta <3

15.4.11

Narrow Daylight



"Winter is Over, Summer is Near

                      Are We Stronger than We Believe?"









Valorukous-retriitti Italian Assisiin

Heippa!


Postaan tähän tiedoksi Helenan ja Michaelin järjestämän retriitin Italiaan. Olin tapaamassa heitä ensi kertaa pari viikkoa sitten Loimaalla Valorukous-illassa. Helena ja Michael elävät valoravinnolla; Michael jo kymmenettä vuotta ja Helena kuudetta. He asuvat tällä hetkellä Saksassa ja pitävät retriittejä ja valorukousiltoja niin Suomessa, Saksassa, Eestissä kuin Italiassakin. Heiltä on ilmestynyt myöskin kaksi kirjaa valo- eli praanaravitsemuksesta. Ilta Loimaalla oli vaikuttava. 


Olen järjestämässä tulevalle kesälle myös oman retriitin heinäkuulle, mutta siitä lisää myöhemmin. <3


Rakkaudessa,
Kirsi








Helena ja Michael:




TERVETULOA VALON JA HILJAISUUDEN RETRIITILLE
ASSISIIN ITALIAAN

VALON JA HILJAISUUDEN RETRIITTI KUTSUU


tahdomme hiljaisuuden sydämen, hiljaisuuden rajattoman lähteen avautuvan sinulle

‘anna minulle oikea usko ja täydellinen rakkaus’
- fransiscus assisilainen
viikon ajan
retkiä, valorukousta ja hiljaisuutta
asumme kukkulalla huvilassa erillään muusta maailmasta
vierailemme assisin pyhillä paikoilla ja koemme sydämen hiljaisuuden
irti päästäminen ja vapautuminen
puhdas antautuminen ja täydellinen luottamus
jossa oivallan oman totuuteni, oman uskoni, oman tieni.
olen se mitä minä olen…
kokemuksellisesti.
se alkoi tapahtua sisäisenä prosessina assisissa
jo kun olin siellä ensimmäisen kerran.
sen jälkeen assisin kutsu on vain syventynyt
jo neljänä keväänä valon ja hiljaisuuden retriittejä assisissa



mitä on VALORUKOUSRETRIITTI - valon ja hiljaisuuden retriitti?
retriitti on hiljentymistä
kuuntelemaan

.... jolloin syntyy tila
jollekin meissä syvällä olevalle nousta täyteen voimaansa 
lue lisää....

hiljaisuus on puhtaan vapauden tila.
rajaton rajoittamaton ääretön olemisen tila sinussa,
valon tila sydämessäsi. valo on rakkaus.
sinä olet valoa ja kaikeus ympärilläsi on valoa.
sinussa on lähde, joka on rajaton.
se on sinun oma voimasi ja valosi, puhdas rajaton rakkaus.
puhdas hiljaisuus sinussa.
tahdomme sinun saavan syvän kosketuksen siihen valorukouksessa.
sen jälkeen voit jatkaa itse syvemmälle siihen rajattomaan hiljaisuuteen.
puhdas hiljaisuus on riippumaton ulkoisesta hiljaisuudesta.
se on sinussa, missä tahansa oletkin. hiljaisuus on elämää.
hiljaisuus puhuu selkeämmin kuin sanat.

nähdään!
iloa ja enkeleitä!
rakkaudella helena ja michael
ps. matkablogimme jatkuu yhä... hiljalleen. kirjoitan aina silloin tällöin.
sanat eivät ole niinkään tärkeitä, vaan sanaton.
sanaton heijastuu meistä.


ps. saat vapaasti välittää valorukousmatkaviestiämme myös ystävillesi. jos haluat viestit suoraan itsellesi, kirjoita minulle osoitteella helena@valorukous.de jos et jatkossa tahdo postiamme, ilmoitathan siitä klikkaamalla unsubscribe@valorukous.de ja lähetä viesti minulle – helena

13.4.11

Heal The World







Kimmel: Havaintoja II

HAVAINTOJA II

Athabantianlaisia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
5.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Palaamme tänään kertomaan lisää havaintojamme maailmastanne ja ennusteita tulevasta. Aloitamme niistä ihmisistä, jotka elävät tyrannian ikeen alla tai osallistuvat toisten fyysiseen sortamiseen. He tuntevat erittäin hyvin fyysisen voiman roolin. Fyysisen rangaistuksen, kidutuksen tai köyhyyden uhka tai käyttäminen pitävät perheet, klaanit, yhteiskunnat ja maat järjestyneinä tyranniensa hyödyksi. Se on ikivanha tapa kontrolloida ihmisiä planeetallanne. Fyysisen vahingoittumisen pelko pakottaa kaikki tiukkoihin rakenteisiin.

Ns. kehittyneillä yhteiskunnillanne on paljon hienovaraisempi, mutta yhtä tehokas keino kontrolloida - sitä kutsutaan rahaksi. Ne joilla on sitä, käyttävät erilaisia hallintakeinoja niihin, joilla ei ole. Eliitit joilla on valtava varallisuus, käyttävät ehdotonta hallintaa näiden yhteiskuntien muuhun osaan.

Illuminati joka on kerännyt varallisuutta satoja vuosia, on esittänyt suurta kulissien takaista roolia rahalla kontrolloimisessa. USA:ssa he ovat luoneet instituutioita, kuten Yhdysvaltain keskuspankin, lainaamaan dollareita hallitukselle ja se vuorostaan USA:n kansalle. Heidän keräämänsä miljardit dollarit eristävät heidät valuuttavaihteluilta, sillä heillä on aina enemmän rahaa kuin kenelläkään muulla, he omistavat aina enemmän maata ja yrityksiä ja kontrolloivat enemmän pankkilaitoksia.

Ne jotka ovat hankkineet varallisuutta pelaamalla rahapeliä joko kekseliäisyydellään tai kiipeämällä yritysten tai pankkien organisaation huipulle, ovat myyneet itsensä rahakontrolloijille. Voi, he voivat olla mitä anteliaimpia ihmisystävällisyydessään, mutta he eivät anna riittävästi rahaa tehdäkseen itsestään keskiluokkaa tai yhden vähemmän varakkaista. Suuria elokuvia on tehty superrikkaista. Komedioita on tehty keskiluokasta ja köyhistä.

Raha tunkeutuu kaikkien elämään kehittyneissä talouksissa. Raha kontrolloi ihmisten elämän kaikkia puolia. Teille kerrotaan, miten paljon rahaa voitte lainata pankista. Teille kerrotaan, miten paljon rahaa maksatte veroina. Teille kerrotaan, miten paljon rahaa jokin tavara maksaa supermarketissa. Rahasta on tullut niin laajalti hyväksytty, että harvat pysähtyvät kyseenalaistamaan, miten se hallitsee heidän elämäänsä.

Uudella maapallolla ei ole tarvetta ansaita rahaa. Tiedämme, että tätä on vaikeaa ajatella, mutta niin tulee olemaan. Pankit tekevät rahaa lainattavaksi. Keskuspankki tekee rahaa lainattavaksi USA:n hallitukselle. Kaikki tämä raha tehdään tyhjästä. Jos rahaa voidaan tehdä tyhjästä ja kaikki voivat hyväksyä sen jonkin arvoksi, niin miksi sitten ei tehdä riittävästi rahaa kaikille? Tämä on vilaus siitä, mitä tulevaisuutenne pitää sisällään.

Haluamme puhua nyt näiden kontrolloivien rakenteiden vaikutuksesta yksilöihin. Jos elätte jonkin tyrannin hallinnassa, joka käyttää fyysistä voimaa teidän kontrolloimiseenne, olette hyvin tietoinen hänen hallinnastaan. Sotilaat tai poliisi valvoo jokaista liikettänne ja määrää teitä. Teillä on harvoja vapauksia. Jos niin valitsette, voitte tulla osaksi tyrannin hallintoa ja hallita muita saadaksenne paremman elämän itsellenne ja perheellenne. Mutta maksatte kamalan hinnan pettämällä sen, kuka todellisuudessa olette - majesteettinen sielu, joka on inkarnoitunut kokemaan elämää maan tiheydessä. Tuo tyranni voi aivan yhtä hyvin olla uskonnollinen johtaja - silti myytte osan siitä, kuka olette, jos olette harmoniassa hänen hallitsevien tapojensa kanssa, jos teistä tulee osa tyrannin klaania, seuraaja tai palvelija hänen aatteelleen. Ja tietoiset ihmiset katsovat teitä halveksien, koska he tietävät, että olette myyneet itsenne.

Yhteiskunnassa mitä hallitsee raha, on olemassa samanlainen tilanne. Täällä ihmiset uskovat olevansa osa upeaa suunnitelmaa, missä he voivat kiivetä portaita taloudelliseen menestykseen pelaamalla sääntöjen mukaan. Täällä he myyvät itsensä tekemällä rahan keräämisestä ja käyttämisestä tavoitteensa. Täällä tyranni on vähemmän näkyvä, pelisäännöistä tulee hämärämpiä ja palkkiot näyttävät vähemmän häpeällisiltä - hyvin nuoresta iästä saakka melkein jokainen on varma, että haluaa olla rikas ja viettää upeaa elämää, minkä vain varallisuus voi tuoda.

Niinpä yhteiskunnassa jonka rakenteessa raha on kontrolloiva tekijä, jokainen johdatetaan uskomaan, että rahan saaminen, järjestelmän osana oleminen ja itsensä myyminen rahatyrannille on hyvä asia. Media ihannoi rikkaita. Tuotteita ja palveluja tarjotaan niille, joilla on rahaa millä maksaa. Asuma-alueet määritellään niihin, joilla on rahaa ja niihin joilla ei ole. Siinä missä itsensä myyminen fyysiselle tyrannille aiheutti selvän ystävien ja perheen hylkäämisen, rahan osalta kaikki myyvät itsensä jossain määrin, joten toiset eivät tuomitse, koska kaikki pelaavat sama peliä. Kuitenkin niillä jotka tekevät rahaa ja sitä, mitä sillä saa, tavoite hylkää todellisen luonteen tyrannille aivan yhtä varmasti kuin niillä, jotka ovat tulleet yhdeksi tyrannin suosimista.

Muutosenergiat vaikuttavat nyt kaikkeen maailmassanne - maa, meri, ilma, eläimet, kalat ja aivan erityisesti ihmiset - ja ne hävittävät vanhaa tehdäkseen tietä uudelle. Viime aikoina näitä energioita on ollut kolme: totuuden, vapauden ja ykseyden energiat. Ensimmäisestä näistä on syntynyt hallitusten, yritysten, pankkiirien ja uskontojen korruption ja petoksen paljastuminen. Julian Assange ja muut ilmiantajat ovat totuuden energioiden motivoimia. Ihmisten reaktiot totuuden energioihin nähdään eliitissä, kun he pyrkivät nimittämään jokaisen terroristiksi, joka ei ole osa heidän suunnitelmaansa, koska he pyrkivät harvojen eduksi horjuttamaan sitä, mikä on edullista monille. Totuuden energian tuloksia voidaan nähdä katollisen kirkon maksaessa pappien tekemästä hyväksikäytöstä.

Vapauden energiat ovat tulossa kaikkien ihmisten elämään. Kyse ei ole vain rohkeista ihmisistä Tunisiassa, Egyptissä, Libyassa ja muissa Lähi-idän maissa. Sitä on vaimojen teoissa, kun he etsivät vapautta väkivaltaisista miehistään, lasten teoissa kun he etsivät vapautta hallitsevista vanhemmista ja työntekijöiden teoissa kun he etsivät vapautta yritysten hallinnasta.

Ykseyden energiat ovat uusimpia. Ne saavat kaikki katsomaan toisen kerran, ketkä ovat heidän veljiään ja sisariaan. Nämä energiat synnyttävät kiitollisuutta maata ja kaikkea sen antamaa kohtaan. Ykseyttä ilmaisevat ne, jotka näkevät köyhyyden ja nälän uudessa valossa - he näkevät, etteivät nämä onnettomat ihmiset ole todellisuudessa erilaisia kuin heidän oma perheensä. Taas kerran eliitit, varakkaat, mukavasti elävät ja kaikki, jotka ovat käyttäneet rahaansa, valtaansa ja asemaansa tekemään itsestään parempia kuin heikommat ihmiset, vastustavat tätä energiaa ja käyvät luokkasotaa.

Muutosenergiat vaikuttavat kaikkeen maan päällä. Tämä ei ole väliaikainen olotila - maan ihmiset eivät palaa vanhaan tapaan nähdä ja uskoa. Muutosaallot pyyhkivät kaiken yli. Ei ole paluuta. Kaikki aistivat nämä muutosenergiat riippumatta siitä, ymmärtävätkö he niitä vai eivät.

Te jotka luette näitä sanoja ja ymmärrätte näiden muutosten suuruuden, tekisitte hyvin, jos etsisitte sisältä vastauksen, miten reagoitte. Aiotteko pelätä vai syleillä valoa? Monet teistä käsittävät pian, että olette valonkantajia, joita toiset etsivät saadakseen ymmärrystä ja kysyäkseen, mitä heidän pitäisi tehdä. Älkää piilottako valoanne, antakaa sen loistaa esimerkillänne. Teillä on paljon annettavaa. Päättäkää, miten autatte ihmissisarienne ja -veljienne transformaatiossa.

Tämä kaikki ratkeaa sitten yksittäisten ihmisten vaikutukseen ja siihen, miten he reagoivat moniin energioihin ja muutoksiin. Näkevätkö he muutokset ja sanovat: "Tosiaankin tämä on suuren muutoksen aikaa. Toivotamme tämän tervetulleeksi." Vai sanovatko he: "Vastustan näitä muutoksia, koska pidän asioista sellaisina, kuin ne ovat." Vai näkevätkö he muutokset ja alkavat pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa puolesta? Vai päättävätkö he olla piittaamatta muutoksista toivoen, että kaikki palaa "normaaliksi" lyhyen ajan kuluttua? Valinta on teidän, maan ihmiset. Valitkaa hyvin, sillä valintanne vaikuttavat kaikkeen universumissa.

Käännytäänpä nyt niihin, jotka katselevat ja odottavat. Teemme tätä, koska emme saa puuttua henkilökohtaisiin valintoihinne, yksilölliseen vapaaseen tahtoonne. Emme saa tulla auttamaan, ennen kuin pyydätte. Monissa viimeaikaisissa luonnonkatastrofeissa ne maat joihin ei vaikutettu, tulivat auttamaan ahdingossa olevia. Äskettäisessä Japanin maanjäristyksessä nähtiin maiden ja järjestöjen ympäri maailman tarjoavan apuaan. Oli japanilaisten valinta pyytää ja ottaa vastaan tämä apu.

Näin on tilanne myös tähtisisarienne ja -veljienne osalta. Lähitulevaisuudessa tulee aika, jolloin koko maailmanne on ahdingossa. Ei ole muita maita tai järjestöjä tulossa pyytävien apuun. Jos tuolla hetkellä pyydätte apuamme, vastaamme kutsuunne. Me, veljenne ja sisarenne tähdistä, tuomme paljon kaivattua apua - paljon samaan tapaan kuin Japanin kansalle annettu apu.

Parhaista ponnisteluista huolimatta emme pysty auttamaan jokaista yksilöä ajoissa emmekä tyrkytä itseämme niille, jotka eivät halua apuamme, tai emme halua estää tilaisuuksianne auttaa naapurianne tai perheenjäsentä. Aivan kuin Japanissa, ihmiset ovat auttaneet toisiaan ruuan, veden ja suojan osalta. Sitten kun koko maailmanne on ahdingossa, teitäkin kutsutaan auttamaan toisianne emmekä epäile, että te ette vastaisi siihen.

Niinpä on viisasta varastoida vähän ruokaa ja vettä ja turvata suoja ensin itsellenne, sitten perheenjäsenillenne, ystävillenne ja naapureillenne. Ahdinkoaika kestää useita kuukausia, kunnes välttämättömyyshyödykkeet voidaan palauttaa ja kunnes sähkön voidaan taas kerran luottaa valaisevan kotinne. Suunnitelkaa sellaista aikaa varten.

Teitä ei heitetä esi-isienne alkukantaiseen tilaan. Samaan aikaan suurista kaupungeistanne tulee epävakaita. Maan sivilisaatio jälleenrakennetaan pienemmistä kylistä ja maalta. Tässä me tähdistä voimme antaa tehokkaimmin apua. Sanomme siis teille tänään, että suunnitelkaa hyvin, sillä teillä on transformaatio käsillä.

Jotkut ovat visualisoineet tulossa olevat muutokset maan erottumisena kahteen osaan. Toiset ovat nähneet toisen maapallon ilmestyvän ja ihmiset kuljetettavan tuolle pallolle. Aiemmissa kommunikoinneissasi näit sellaisen tapahtuman, Mark. Tarkemmin kyse on maan erottumisesta eri tiheyksiin värähtelyn perusteella.

Ne jotka ovat 3D-värähtelyä, kokevat fyysiset muutokset, joita maapallon arvioidaan käyvän läpi, mukaan luettuna maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja tsunamit. Nämä muuttavat planeetan pintaa, vesi tunkeutuu maalle, navat muuttuvat ja maankuori pyörii. Tämän nettomuutos on kohtuullisempi ilmasto ja erämaiden vihertyminen. Maapallolta menee jonkin aikaa sopeutua kaikkeen, mikä on uutta. Eläimet ja kalat sopeutuvat melko nopeasti. Ihmisillä jotka jäävät korkeamman värähtelyn maapallolle, on vaikeimpia muutoksia. Suojan, ruuan ja veden tarpeenne ei täysin häviä.

Te jotka värähtelette korkeammalla taajuudella, ette koe traumaa yhtä vakavasti kuin matalamassa taajuudessa värähtelevät. Nousette paljon trauman yläpuolelle, mutta näette sen silti. Näin olette matalammissa värähtelyissä olevien rinnalla. Kuljette heidän joukossaan, muta he tuskin näkevät teitä. Joissain tapauksissa pystytte auttamaan heitä. Yhteisöt erottuvat yhteistaajuutensa perusteella - korkeamman taajuuden yksilöt sekoittuvat matalamman taajuuden yksilöiden kanssa.

Te jotka olette saavuttaneet korkeamman värähtelyn, pystytte näkemään meidät, sisarenne ja veljenne tähdistä, kun tulemme auttamaan siirtymässänne. Matalammissa taajuuksissa olevat eivät näe apuamme, mutta he hyötyvät siitä silti.

Niin on aina ollut. Vuosisatojen kuluessa olemme työskennelleet tiettyjen yksilöjen kanssa ihmiskunnan edistymisen varmistamiseksi. Se on nähty teknologian ja hallinnon innovaatioissa sekä paremmissa tavoissa kokea toisenne. Olemme olleet auttava käsi sähkön löytämisessä ja sen valjastamisessa valaisemaan. Monia ehdotuksiamme ovat turmelleet ne, jotka pitävät tällaiset innovaatiot itsellään tai käyttävät niitä pelon aikaansaamiseen väestössä, mutta olemme nähneet riittävästi hyvää aiheutuvan yllytyksistämme, joten olemme jatkaneet.

Nyt on teidän vuoronne auttaa matalammassa värähtelyssä olevia. Autatte omasta näkökulmastanne jatkuvaa ihmiskunnan evoluutiota maan päällä. Teidän suurempi etunne on, että teillä on ihmiskeho aivan kuin noilla matalampien taajuuksien ihmisillä - he samaistuvat teihin helpommin kuin meihin, jotka olemme näyttäneet vierailta. Teidän on määrä olla huoltajia, ei vain maapallon, vaan myös ihmisveljienne ja -sisarienne.

Tätä ei ole tehty aiemmin: ihmiset jotka ovat vähän korkeampaa taajuutta, auttavat niitä, jotka ovat vähän matalampaa värähtelyä. Kaikki jotka jäävät maan päälle, luiskatavat ns. korkeampiin ulottuvuuksiin, sillä kukaan joka on riippuvainen pelosta, vihasta, kiukusta, sodasta tai väkivallasta, ei selviydy siitä, mitä tulee. (Heidän tiheämmät energiansa eivät mahdollista siirtymistä ylöspäin.) Ne jotka tietoisesti siirtävät sivuun matalammat värähtelyt, siirtyvät korkeampaan ulottuvuuteen ja "matkaavat" uudelle maapallolle. Ne jotka värähtelevät korkeammalla taajuudella, ovat vuorovaikutuksessa heidän kanssaan oppaina, mentoreina ja vanhimpina. On upeaa aikaa, kun maan uudet ihmiset voivat värähdellä eläinten ja kasvien taajuudella, voivat nähdä kaiken ykseyden, voivat rentoutua maan kauneuteen ja mikä tärkeintä, voivat auttaa toisiaan valossa ja rakkaudessa.

Teillä on käsillä suuri muutosaika. Kuunnelkaa hyvin eri kommunikointeja ja ottakaa vastaan korkeampia energioita. Jokaisen on löydettävä oma tapansa olla, sillä sekä kehitystänne että ainutlaatuisuuttanne arvostetaan.

Sen mukaan miten parhaillaan näemme tilanteen, tulee edelleen maanjäristyksiä, vulkaanisia purkauksia, tsunameita ja vakavia säätiloja. Sen määräävät monet tekijät, miten paljon kukin niistä vaikuttaa ihmisiin: maan halu on puhdistua tietyllä alueella, tuon alueen ihmisasukkaiden pelot, Illuminatin HAARP:n ja muiden menetelmien käyttö lisäämään näiden tapahtumien vakavuutta.

Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, voimme nähdä maapallon tulevaisuudessa. Katsomme kaunista uutta maapalloa korkeamman taajuutemme perspektiivin kautta (missä ei ole aikaa ja voimme nähdä sen ilman vääristymiä), joten näemme sen vähän eri tavalla kuin te, jotka katsotte 3D-värähtelyn kautta. Maa on paljolti samanlainen kuin tänään (vuoret, meret jne.). Kyse on siitä, että näemme sen eri tavalla kevyemmästä näkökulmastamme (kuten tekin, sitten kun saavutatte nopeammat värähtelyt).

Muistutamme teille taas kerran, että henkilökohtaisen tulevaisuutenne määrää oma värähtelytaajuutenne. Monet valotyöntekijät ja me korkeammissa ulottuvuuksissa olemme kertoneet teille useita menetelmiä värähtelynne lisäämiseen. Jos ette ole jo tehneet sitä, ei ole liian myöhäistä ryhtyä tähän prosessiin. Pysyminen korkeammassa värähtelyssä merkitsee pelon välttämistä sekä nyt että sitten, kun transformaation huipennus tapahtuu. Pelko voi heikentää värähtelyänne paljolti samaan tapaan, kuin ääniraudan värähtely voidaan tukahduttaa pitämällä sitä kättä vasten.

Nyt on aika välttää kaikkea, mikä vähentää kykyänne värähdellä korkeimmalla mahdollisella tasolla. Harjoittakaa elämistä korkeammassa taajuudessa päivittäin. Harjoittakaa sitä silmät auki, harjoitelkaa sitä kotonanne, työpaikallanne ja kulkiessanne luonnossa. Harjoittakaa sitä, kun kuljette selkä suorana niiden keskuudessa, jotka pelkäävät. Harjoittakaa sitä niin, että toiset nähdessään panevat merkille, että olette "tietämättömiä" 3D-ympäristön peloista, ja harjoittakaa sitä niin, että toiset kysyvät teiltä, miten teette sen.

Me jotka olemme tiheydessä ilman aikaa, voimme vakuuttaa teille, että maapallo jatkaa. Voimme vakuuttaa teille, että maan ihmiset jatkavat, vaikkakin korkeammassa värähtelyssä. Lisäksi voimme vakuuttaa teille, että kaikki on hyvin erilaista uudella maapallolla, että uusi maapallo on rakkauden, valon ja ykseyden planeetta. Olemme nähneet loistavan uuden maapallon, kun se säteilee kuin majakka kaikille universumissa. Ja teitä ihmisiä jotka asutte silloin sen pinnalla, kunnioitetaan sellaisina, jotka transformoituivat pelon tiheydestä rakkauden ja valon olennoiksi. Ja on suurta iloa kaikkien keskuudessa universumissa, sitten kun nämä merkitykselliset tapahtumat toteutuvat. Se mitä teette itsellenne ja toisillenne, raikuu kautta universumin.

Taas kerran olemme tyytyväisiä saadessamme kommunikoida kanssanne ja odotamme innolla lisätilaisuuksia. Pidämme teitä ehdottomassa rakkaudessa. Seuraavaan kertaan saakka, minä olen Adrial - tämän universumin taivaallinen. Minä olen Bren-Ton, minä olen Justine ja minä olen Moraine - kaikki Andromedalta. Ja minä olen Zepher Plejadeilta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

12.4.11

Maapalloterveisiä




Yhä uudelleen tulen niin hyvälle tuulelle tämän koosteen katsomisesta meidän lauantaisesta kosmokonsertista! Ystäväni Hannan sanoja lainatakseni, "olimme kuin joukko taivaan lapsia leikkimässä", ja juuri sellainen riemu ja ilo oli sydämessämme koko konsertin ajan. Tämä oli myöskin musiikillisesti itselleni ehdottomasti poikkitaiteellisinta ja siksi rohkeinta mitä olen koskaan elämässäni tehnyt! :D Elämistä, intuitiivista luomista hetkessä! Ei eilistä, ei huomista, ei rajoja, ei odotuksia, vain NYT. Puhdasta sydämellä luomista!

"Kosmomusiikkia voisi kutsua koko Kosmoterapian kukinnoksi. Kosmoterapia on seitsemän aistin kautta tapahtuva harmonisoiva terapiamuoto, joka viiden tunnetun aistin lisäksi ottaa huomioon "kolmannen silmän" kuudentena aistina ja "sydämen" seitsemäntenä "elämänaistina"". 
Dr. Dietrich Gümbel: Cosmomusiikki, Lootus-kirja Oy 2011

Vielä kerran kiitos kaikille konsertissa olleille, kiitos 2012NYT-organisaatiolle sekä aivan ainutlaatuista sydänharmoniaa huokuvalle kosmotiimillemme: Markojuhanille, Velille, Tuulille, Henrikille ja Dietrichille. What A Journey To Eternity! <3 

Henrik Perello, Tuuli Nenonen, Dietrich Gümbel, Veli Martin Keitel, Kirsi Ranto, Markojuhani Rautavaara.
Kuva Marjut Moisala


Nyt olen taas jo turvallisesti kotona Pohjanmaalla. Äiti Maa-messuista ja 2012NYT-konferenssista minua muistuttavat yhä uudestaan iholla saakka tuntuva uusi, kihelmöivä energia, pöydällä hehkuva vaaleanpunainen kukkakimppu, kaksi uutta tarot-korttipakkaa, pino esitteitä, Veliltä saatu tähtitetraedri-3D-kuva sekä Sarilta hankittu pienenpieni Atlantis-kivi. Asustaapa täällä nykyään myöskin aivan uusi asukas, nimittäin voimahaltijatar Vivian. Kävi nimittäin niin hauskasti, että minun pöytäni oli sijoitettu Äiti Maa-messuilla samaan tilaan Tuija Leinosen kanssa, ja aivan hassuja asioita alkoi tapahtua toisena messupäivänä. Yhtäkkiä tunsin, kun joku alkoi kutsua minua. Käännähdin ja ihmettelin, että sieltä haltijapöydästäkö kutsu kuuluu. Menin seisomaan Tuijan pöydän ääreen ja aloin kuunnella. En ole haltijoihin aiemmin tuntenut yhteyttä, mutta nyt yhtäkkiä aloin tuntea heihin voimakasta vetoa. Ja siinä se oli, kaunis, hentoinen, koko ryhmän vaalein ja herkin olento tapitti suoraan sieluuni ja teki minuun tuttavuutta. Seisoin pöydän äärellä varmaankin kymmenen minuuttia ja kuulostelin. Kaikki haltijat alkoivat elämään omaa elämäänsä ja kertomaan tarinoitaan kuin yhdestä suusta, kuka kujeille, kuka melkein ääneen nauraen, että "mitä sinä siinä toljotat, etkö muka ennemmin ole meitä nähnyt"! :DD Se oli varsin hupaisaa. 

Voimahaltijatar Vivian
"Matkalla omaksi itseksi"
Ja niinhän siinä kävi, tämä voimahaltijatar vaati päästä matkaani. Tuija laittoi sen nätisti minulle pussiin ja kipitin paikalleni. Mutta voi hyvät hyssykät, kun pääsin takaisin pöytäni ääreen, niin mikä hiljainen nyyhkytys sieltä pussista alkoi kuulumaan: "miksi minut laitettiin tänne pimeään pussiin, auta minut pois täältä, minä tarvitsen Valoa". Minä hassu en tajunnut selittää haltijattarelleni mitä tapahtuu!! No eihän siinä auttanut mikään muu kuin ottaa pussi hellästi käteen, ottaa haltijatar syliin ja viedä se takaisin Tuijalle: "Voisitkohan säilyttää häntä täällä sinun luonasi niin kauan, kuin messut loppuu?" Tuija sanoi ymmärtävänsä yskän ja otti voimahaltijattareni hellästi takaisin haltuunsa. Pöydän vieressä, ikkunan edessä oli iso kukka, ja minun haltijattareni pääsi nyt sen oksille katselemaan ikkunasta keväistä sunnuntaita. Voi miten se tuntui onnelliselta! Kun sitten illalla pääsimme kotiin ja kaivoin haltijattareni esiin, en saanut häntä edes vielä ripustettua mihinkään, kun hän jo sanoi: "Vivian". Ja minä ihmettelin, että mikä ihmeen Vivian? Kunnes lamppu syttyi pääni päällä: "Oooooh, voimahaltijattareni halusi ilmoittaa minulle nimensä!!!!!" No olipas siinä! Kiitos, kiitos, kiitos! Näin meitä asustaa täällä nyt sitten kolmen naisen kopla: minä, Olga ja Vivian . 


Tsunami ja uusi energia

Sekä Äiti Maa-messut että 2012NYT-konferenssi tukivat vahvasti sitä, mitä olen itse viime viikkoina, alkuvuotena kokenut. Viimeistään tasan kuukausi sitten meitä järisyttänyt Japanin tsunamiuutinen aloitti täydellisesti uuden jakson, jonka aikana olen itse tuntenut omissa luissa ja ytimissäni asti, että mikään ei ole sen jälkeen ollut entisensä. Tätä tunnetta ovat tukeneet lukuisat keskustelut ihmisten kanssa, lukemani kanavoinnit, sekä nyt nämä kahtena peräkkäisenä viikonloppuna olleiden tapahtumien luentotarjonta sekä kohtaamiset ihmisten kanssa. Yhä uudestaan on käynyt selväksi, että elämme oikeasti suurten muutosten aikaa, ja että tällaisia energeettisesti voimallisia aikoja ei olla Maan päällä koettu sitten miesmuistin. 

Omassa arjessani on tapahtunut suuria, voimallisia kohtaamisia, puhdistuksia, kyseenalaistamisia, pudotuksia, nollapisteitä sekä kaiken uudelleen järjestymistä, luottamuksen ja Valon entistä suurempaa vahvistumista. Avainsanoiksi ovat muodostuneet Kunnioitus, Tasapaino ja Sisäinen Lapsi. Hoivaamalla, kuuntelemalla ja kunnioittamalla sisäistä lastani, pystyn saattamaan itseni tämän maapallon kanssa tasapainoon, tekemään suuriakin käännöksiä, jos tarve vaatii ja pysymään silti aina omassa keskuksessani. Tässä ajassa ei voi pitää kiinni mistään. Lujuus, tukiverkko on löydyttävä sisältä, kun ulkomaailma ympärillä horjuu. On pysyttävä pyyteettömässä Rakkaudessa ja tehtävä vain niitä asioita, jotka resonoi sydämen kanssa. Jos laiminlyön ohjaukseni, epätasapaino on väistämätön. 

Tsunamin mukanaan tuoma energia on nopeuttanut asioita entisestään. Itse henkilökohtaisesti olin ajatellut, että se energia ja olotila, jota nyt kannan mukanani, olisi kenties aktivoitunut vasta vuoden loppupuolella, en odottanut, että se laskeutuisi tähän jo nyt. On vaikeaa kuvailla, miten energian tunnen... Tähän saakka on tuntunut siltä, että energiaryöppyjä on tullut pienissä erissä silloin tällöin, mutta nyt tuntuu niin kuin sähkövirta kulkisi lävitseni koko ajan, lakkaamatta. 2012 ei ole jotain, joka on tulossa tuolla jossain, vaan se todellakin on Nyt. Maanmuutokset, yhteiskunnalliset muutokset ja henkilökohtaiset muutokset ovat jo käynnissä ja ne tulevat ainoastaan lisääntymään seuraavan parin vuoden aikana. Siksi on niin tärkeää löytää oma sisäinen, hiljainen tilansa, jossa pääsee yhteyteen tyyneytensä, rauhansa ja luottamuksensa kanssa. Ja ei, tulevia muutoksia ei tarvitse pelätä, nämä eivät ole mitään maailmanlopun ennustuksia. Dana Mrkirchin kirjoituksen sanoin:

"Se (Maya-kalenteri) on erittäin tarkka kalenteri, joka liittyy Plejadien tähtijärjestelmään, minkä osa aurinkomme on - ja maapallomme liike on suhteessa Galaktiseen keskukseen ja päiväntasaajaan.
Se on täsmällinen siis siinä, että he tiesivät tarkan hetken, jolloin maapallo olisi linjassa sen pisteen kanssa avaruudessa, mihin muinaisihmiset viittasivat risteyksenä ja henkisen heräämisen kohtana. He tiesivät tarkkaan, miten pitkään veisi päästä tuohon kohtaan. He tiesivät tarkkaan, että kierto spiraalimaisen galaksimme ympäri vie 5200 vuotta ja että noin joka 26000. vuosi kokisimme suuren syklin kulminaatiopisteen, mikä vastaa päiväntasausten prekessiota (maan huojunta, mikä muuttaa napa-akselin suuntaa). Olemme näissä pisteissä nyt! Varmasti tämä kaikki on monimutkaista, joten on ok olla ymmärtämättä sitä, mutta sen ehdottaminen, että elämä jatkuu normaalina - kenties yrityksenä vähentää pelkoa - hukkaa suuren tilaisuuden olla tietoinen ja aktiivinen osallistuja maapallon ja elämäntapojen transformaatiossa.

Muutoksen kieltämisellä tuntuu olevan juuret samassa muutospelossa, mitä tuomiopäivän saarnaajilla on. Kieltäjät eivät halua nähdä talven merkkejä, kun taas tuomiopäivän julistajat ovat sokeita kevään tulemiselle. Kummatkin varmasti siksi pelkäävät, että talvi merkitsee pysyvää elämän loppumista sen sijaan, että tunnustetaan elämän luontaiset kierrot, mikä varmistaa, että kehitymme emmekä jää paikoilleen. Meidän on rakastettava, hyväksyttävä ja syleiltävä tämän kierron kaikkia vaiheita. Kyllä, maa järisee, ja kyllä, monet asiat romahtavat, muttemme tulleet tänne istumaan ja itkemään raunioiden keskelle kadotettua todellisuuttamme.

Nyt on aika olla kuin myyttinen Feenix-lintu, joka pitkän elämänsä lopussa rakentaa itselleen pesän ja sytyttää sen palamaan. Se ilmestyy esiin omasta tuhkastaan uutena munana, valmiina uudestisyntymään ja elämään uuden pitkän elämän. Tämän tarinan kauneus on luonnon kiertojen armollinen kunnioittaminen. Se ei näe palavaa loppua epäonnistumisena, se vain tietää, milloin on aika "vaihtaa kehoa". Se ei pelkää yhden elämän loppumista, koska se tietää uuden odottavan. Aivan kuin kevät ja aamunkoitto seuraavat talvea ja keskiyötä, myös uusi sykli seuraa entistä. Aivan kuin transformaatio vuodenajasta toiseen ei tapahdu yhdessä yössä, niin ei myöskään syklinen transformaatioevoluutiomme tapahdu yhdessä yössä tai tiettynä päivänä. Sitä tapahtuu juuri nyt ja sen kieltäminen tai pelkääminen on pään pistämistä pensaaseen yhden huomattavimman transformoitumisen aikana, mitä planeetalla koskaan tapahtuu, seitsemän miljardin ihmisen transformoituessa sen rinnalla.
Maapallo luo kirjaimellisesti nahkansa kuin käärme, kiemurrellen ulos omasta värähtelystään ja syntyen uuteen värähtelyynsä. Jokainen tapahtuma joka tällä hetkellä näyttää romahdukselta tai tuhoutumiselta, on valtava heräämistilaisuus meille. Kun riennämme rakentamaan uudestaan koteja maanjäristysten ja tulvien jälkeen, rakennammeko samalla vanhalla tavalla vai käytämmekö tämän tilaisuuden rakentaa kestävästi sähköverkkokotien ulkopuolella, käyttäen uusiutuvaa, puhdasta energiaa ja kierrätysmateriaaleja? Kun todistamme ydinreaktorien sulamista Japanissa, kuuntelemmeko poliitikkoja, jotka yrittävät vakuuttaa meille, että ydinvoimalat ovat silti oleellisia ja niissä on vähän riskejä, vai kuuntelemmeko sydäntämme, joka kertoo meille ydinvoimaloiden riskien ylittävän hyödyt, ja että meillä on käytössämme vaihtoehtoisia energialähteitä, joiden riski on nolla kaikkien elävien olentojen terveydelle tällä planeetalla." 

Luennoilta poimittua

Seuraavassa muutamia omia ylöskirjailujani menneen viikonlopun konferenssista. Jo avausluento teki suuren vaikutuksen. Siinä Jose Argüelles, koko 2012NYT-konferenssin inspiroija, piti meille suomalaisille henkilökohtaisesti suunnatun videoluennon. Jose menehtyi juuri tapahtuman alla 23.03.2011, joten luento jäi hyvin todennäköisesti hänen viimeiseksi työkseen.

Argüelles tunnetaan parhaiten Harmonisen Lähentymisen ("Harmonic Convergence"), maailmanlaajuisen meditaation järjestäjänä vuodelta 1987. Tämä tapahtuma esitteli 2012-teeman ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle. Argüelles oli myös Kaliforniassa vuosittain järjestettävän Whole Earth ("koko Maa") -festivaalin perustaja, ja yksi Earth Day (Maan päivä) -teeman alullepanijoista. Hän oli kuolemaansa saakka Law of Time -säätiön galaktisen tutkimusjärjestön johtaja ja mukana Noosphere II-tutkimusprojektissa. Hän kirjoitti yhdessä Stephanie Southin kanssa seitsemänosaista teosta Cosmic History Chronicles ("Kosmisen historian kronikat"): Book of the Throne ("Valtaistuimen kirja", 2005), Book of the Avatar ("Avataaran kirja", 2006), Book of the Mystery ("Mysteerin kirja", 2007), Book of the Initiation ("Vihkimyksen kirja", 2008) Book of the Timespace ("Aika-avaruuden kirja", 2009) ja Book of the Transcendence ("Muutoksen kirja", 2010).

Videoluento oli hyvin vaikuttava. Hänen suurin huolensa oli se, miten ihminen on luonut keinotekoisen kentän maapallon ympärille elämällä materialistista elämää ja kuluttamalla luonnonvaroja enemmän kuin maapallo pystyy niitä tuottamaan: ihminen ottaa maapallon varat itsestäänselvyytenä. Hän myöskin sanoo, että ihmisiltä puuttuu kollektiivinen tahto tehdä asioille mitään. Samalla elämme kuitenkin tätä huikeiden muutosten aikaa, jolloin "materialismi heijastaa meidän kykyämme olla epätäydellisiä ja samalla meillä on mahdollisuus täydelliseen henkisyyteen"
2012 merkitsee siirtymistä egoismista korkeampaan tietoisuuteen. Tulemme edelleen olemaan ihmisinä maan päällä, mutta nyt uudella korkeammalla tietoisuudella ja asiakokonaisuuksien ymmärtämisellä varustettuna. Saamme ikään kuin röntgenkatseen, joka saa meidät näkemään kaikilla aisteilla, alamme nähdä asioiden oikean luonteen. "Mieli vapautuu kokemaan luonnollisen synkronismin vapauden."


Berit Reaver
Toinen erittäin mielenkiintoinen luento oli tanskalaisen Berit Reaverin luento Kristallilapsista. Hänen luennostaan tunnistin hyvin selvästi sen, mitä olen itse läpikäynyt viime vuosina. Tiedän olevani indigolapsi, jolle nämä henkiset asiat ovat olleet alunperin hyvin luontaisia, ja jotka ovat aktivoituneet elämäni tietyissä pisteissä, jotta löytäisin takaisin sen henkisen työn pariin, mitä olen tullut tänne tekemään. Berit puhui näistä dimensioista, joista nyt olemme siirtymässä kolmannen ja neljännen kautta viidennelle dimensiolle. 

Ensimmäinen dimensio edustaa maa-elementtiä, luonnonlapsien ja luolamiesten aikakautta, jotka elivät luonnon rytmissä, ja jolloin kyse oli perusselviytymisestä saada ruoka luonnosta ja suojapaikka yöksi. Toisen dimension elementti on ilma, ja se edustaa ajattelua, spekulaatiota, mentaalista energiaa, alemman tason tietoisuutta materialismista käsin. Sitten tullaan kolmanteen dimensioon, jota hallitsee vesi-elementti. Tällä tasolla on rakkautta, mutta tämän rakkauden tunnusmerkki on se, että vain annetaan ja annetaan rakkautta toiselle, mutta unohdetaan oma itse ja oma hyvinvointi. Näiden kolmen tason ihmisten pohja on ykköstasolla, jolloin he puhuvat aina maadoittumisesta ja siitä, miten perustoimeentulo täytyy turvata, täytyy olla turvattu työ, koti ja perhe ympärillä. 

Neljännellä tasolla ihmisillä on kaikkien kolmen tason ominaisuudet sisällään: he ovat maadoittuneita, he ovat tasapainoisia ja heillä on sydän paikoillaan. Mutta viidennellä tasolla kaikki taas muuttuu. Ja se mikä muuttuu eniten on perustaso, jolta ponnistetaan. Enää ei ponnistetakaan ykköstasolta, vaan perustasokin on nyt noussut viidennelle tasolle, tulen elementtiin, joka symboloi intohimoa. Nämä ihmiset eivät voi elää muuten kuin suoraan sydämestään. He tietävät, että toimimalla sydämestään käsin kaikki muut asiat vain loksahtaa ympärille ja järjestyy oikein päin.

Entisaikoina, kun ihminen yritti elää intohimonsa, sydämentoiveensa mukaan, se ei käytännössä onnistunut juuri sen takia, että tietoisuus oli sen verran matalalla, jolloin ponnistettiin vielä ykköstasolta, perusturvasta käsin. Mutta nyt, uudessa ajassa, kun tietoisuus on noussut ja nousee koko ajan, sydämestä toimiminen on oikeasti mahdollista, ja yhä useampi ihminen uskaltaa lähteä sille polulle. Tässä ajassa nekin, joiden elämä on ennen pohjautunut ensimmäiselle tasolle, alkavat kokea pystyvänsä nousemaan tälle kristallienergiatasolle, elämään sydämensä mukaan. Ja siitä seuraa luonnollisesti vanhojen kaavojen murtuminen, vaihtuu ehkä työpaikka, kumppani, elämäntavat: murtaudutaan ulos vanhoista toimimattomista kaavoista. Tässä ajassa on todella tärkeää toimia oman sisäisen rytmin mukaan. 

Vuoden 2009 syntyvien lapsien energioissa voi jo nähdä tämän uuden kristallienergian. Kristallilapsien chakrat ovat yhdistyneet yhdeksi isoksi sydänchakraksi, ja henki on levittynyt heidän koko kehoonsa, jolloin henki ja ruumis ovat yhtä.

Tänä uutena aikana me alamme ottamaan oman energiamme haltuumme, hallitsemaan itse chakrojamme sen sijaan, että chakrat, energiakeskuksemme, ja niissä sijaitsevat tunteemme hallitsisivat meitä. Alamme ottaa vastuun omasta elämästämme. Alamme tietää luonnostaan, mikä on meille kulloinkin hyväksi.

Rainbow Eagle 
Kolmas mielenkiintoinen luento itselleni oli Rainbow Eaglen luento henkilökohtaisen henkisyyden merkityksestä.

Rainbow Eagle on Okla-Choctaw -Amerikan intiaani. Hän on viisauden vartija, jonka kunniana on kantaa vastuuta muinaisen amerikkalaisten Rauhankilpeä. Nyt kun Anishinabe/Ojibwa-perinteen mukainen seitsemäs tuli on sytytetty, hän vastaa rauhankilven perinteiden opettamisesta. Tässä ajassa kaiken sen perinteisen viisauden ja totuuden, jotka hänelle on annettu, on asetuttava tähän Rauhankilpeen, jotta sen voima kasvaisi ja palauttaisi rauhan Äiti Maalle.


Rainbow Eagle on viettänyt suurimman osan elämästään matkustaen ja eläen perinteisten alkuperäisamerikkalaisten keskuudessa, sekä USA:n ja Kanadan reservaateilla että niiden ulkopuolella, jakaen kokemuksia perinteisten ihmisten kanssa ja saaden oppia heidän kunnioitetuimmilta vanhimmiltaan. Hän on arvostettu tarinankertoja ja opettaja, joka on levittänyt alkuperäisiä totuuksia sekä perinteisillä että ei-perinteisillä tavoilla monissa yhteisöissä Pohjois-Amerikassa.


Rainbow Eaglen kolmas kirja, "Kristinuskon muinaiset juuret: Alkuperäisamerikkalaisen näkökulma kristinuskoon", on nyt saatavana (engl.kielisenä). Ennen kuin uskallamme tutkia henkisiä juuriamme, olivatpa ne peräisin kristillisestä, alkuperäisamerikkalaisesta tai muusta perinteestä, emme voi olla yhteydessä todelliseen henkiseen identiteettiimme. Kyse ei ole kaikkein puhtaimman kristillisyyden muodon löytämisestä; pikemminkin siitä, kuinka jokainen yksilö voi kokea Jeshuan henkilökohtaisella tasolla.


Hänen toinen kirjansa, "Alkuperäisamerikkalaisten henkisyyttä: Kävely metsässä", esittelee Amerikan intiaanien opetuksia, Rauhankilven opetuksia sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan profetioita. Se kertoo myös perinteisistä intiaanien parantamismenetelmistä ja siitä, kuinka voimme valmistautua kosmisiin ihmissuhteisiin.


Rainbow Eaglen luento oli myöskin aivan huikea! Hän aloitti luennon lainaamalla minun rumpuani <3 ja laulattamalla meitä intianilaululla, saattelemalla meidät näin tunnelmaan. Luennossaan hän puhui hyvin vahvasti Äiti Maan puolesta ja kertoi vanhoista intiaanien tavoista suhtautua luonnon rytmissä elämiseen Maapalloa kunnioittaen. Äiti Maan sanoma meille on, että me olemme kaikki yhtä, voimme saavuttaa tasapainon ja että elämä kulkee sykleissä: se minkä jätämme taaksemme, löydämme aina edestämme. Hän myöskin korosti, että intiaanikulttuurissa vallitsee ajatus, että ei ole oikeaa eikä väärää. Tämän päivän modernissa yhteiskunnassa niin uskomme, mutta se uskomus ei ole lähtöisin Äiti Maasta. Intiaanien mukaan emme tee koskaan virheitä, vaan ainoastaan opimme kokemuksistamme, kasvamme kokemustemme myötä. Rainbow Eagle sanoo, että henkisyyttä ja Jumalaa ei tarvitse etsiä, kaikki on jo meissä. Ja tänä päivänä Äiti Maa yrittää opettaa meille jotain: saattamaan meidät takaisin yhteyteen luonnon kanssa. Rainbow Eagle sanoo, että heidän henkisyyteensä ei kuulu uhrautuminen, antautuminen eikä kärsimys. Hän kehottaa tekemään enemmän tilaa Jumalalle ja vähemmän pelolle.

Myöskin sana Kunnioitus nousi hänenkin luennollaan esiin. Että meidän on hyvä katsoa henkilökohtaista henkisyyttämme, ja oppia sitä kautta kunnioittamaan muitakin elämänmuotoja. Äiti Maa sanoo, että hänen painovoimansa pitää kiinni kaikista elämänmuodoista tasapuolisesti; ei ole negatiivisia energioita, ainoastaan kunnioitus kaikkea kohtaan. Alamme rakastamaan, emme tuomitsemaan. Kaikessa on kyse tasapainosta, yhteyteen pääsemisestä. Rainbow Eagle myös muistutti, että henkisyys ei ole pelkästään olemista ja toimimista sydämestä käsin, vaan sen yhdistämistä älykkyyteen.


2012NYT-konferenssin päätekijät Riitta-Marja Gauffin,
Veli Martin Keitel ja Päivi Kaskimäki


* * * 


Kaiken kaikkiaan tapahtumista jäi todella hyvä mieli, ja tunne siitä, että olemme luomassa yhdessä jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Jos vain kykenemme ottamaan tulevat haasteet kiitollisuudella vastaan,  meillä on todella mahdollisuus luoda aivan Uusi Maa, yhdistyä kansakuntana ennennäkemättömällä tavalla, luoda yhdessä sydänykseydessä toisiamme ja itseämme kunnioittava ilmapiiri ottamalla vastuu valinnoistamme ja tekemisistämme. Rauha ja tasapaino on meissä. Nyt. 

Konsertoin huomenna (siis tänään tiistaina) Seinäjoella Lakeuden Ristissä klo:18. Sen johdosta sain kutsun Yle Pohjanmaa-radioon kertomaan enkeleistä ja konsertistani. Käväisin tänään tekemässä haastattelun, ja se tulee ulos ennen konserttia klo:16.30. Olet sydämellisesti tervetullut konserttiin! 

Muita tulevia tapahtumia:
15.04 Lappeenranta, Monrepos
17.04 Lapua, Enkeli-ilta klo:17 Kirsin Rentouttavat Hoidot-huoneella os.Asemakatu 1 B 15
21.04 Vaasa, Vanha Mestari
24.04 Jalasjärvi, Amma-ilta klo:17.00
01.05 Parkano, Tori, Lionsien vapputapahtuma klo:12-14
05.05 Jalasjärvi, Enkeli-ilta klo:18.00


Valoisia ajatuksia päiviisi, olkoon Enkelit läsnä arkitouhuissasi!

Halauksin,
Kirsi

Auringonlasku Las Palmasissa




5.4.11

Ajan Henki-dokumenttielokuva julkaistu




Ajan henki on kotimainen voittoa tavoittelematon dokumenttielokuva, jonka tarkoitus on tuoda esiin yhteiskuntamme ongelmien perimmäiset syyt sekä tarjota vaihtoehto vallitsevalle ajan hengelle. Tämä dokumenttielokuva toteutettiin talkoovoimin "nollabudjetilla" ja tarjotaan ilmaislevityksenä koko kansakunnalle! Elokuvasta julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä viimeistelty ladattava dvd ja hd versio.
Lisätietoja: http://ajanhenki.com/













1.4.11

Enkelin Kosketus-konsertti Äiti Maa-messuilla la 02.04 klo:15-16



Heii Valot ja Valottaret!


Tulin pikaisesti vahvistamaan huomisen enkelikonserttini alkamisajankohdan Tampereella Äiti Maa-messuilla. Olen messuilla tavattavissa koko viikonlopun oman pikku pöytäni ääressä, aivan kahvilan välittömässä läheisyydessä. Minulla on mukanani myös Kotimatka- ja Läikytät Mua-levyjä, jos joku haluaa sellaisen omakseen hankkia. Konserttini alkaa lauantaina klo:15, ja jo nyt tuntuu, että siitä on tulossa jotain aivan muuta, mitä tähän mennessä konserttini ovat olleet, tuskin maltan odottaa! 

Messuista lisätietoa löydät täältä:





Oikein Ihanaa viikonloppua, Valoisaa mieltä, sekä Enkelten suojelusta!

Halauksin,
Kirsi