12.1.12

Harris: 2012 - Voiman vuosi


2012 - VOIMAN VUOSI

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
2.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voima on tulevan vuoden sana. Vuoteen 2012 on keskitytty pitkään. Muinaiskulttuurit ja -sivilisaatiot profetoivat tästä ajasta - mitä itse vuosi toisi ja mitä porttia vuosi edustaisi. Tämä on käännekohta meille ihmisinä. Kuitenkin aikamme ja tämän tulevan vuoden vauhdista huolimatta se on käännekohta eikä loppupiste tai selvä alku. Olemme olleet nyt monta vuotta tässä kehittyvän tietoisuuden myrskynsilmässä. Ja me yksinkertaisina ihmisinä teemme parhaamme kulkeaksemme aikojen mukana, kulkeaksemme niiden haasteiden mukana, joita meille tarjoaa ja antaa tämä planeetta, omat ihmisemme ja me itse.

Vuonna 2012 nähdään monia läpimurtoja voimassa. Ei ainoastaan kestävän kehityksen voimalähteissä tulevaisuutta varten, vaan ihmisten voimassa. Voimasuhteessa sinun ja elämässäsi olevien ihmisten tai hallitusten, rakanteiden, työnantajien välillä. Vanhat tavat joiden olemme nähneet hajoavan monta vuotta, jatkavat hajoamistaan, mutta vähemmän järkytyksen ja trauman kera. Murhe joka on pyyhkäissyt monien yli viime vuosina, on edelleen läsnä joillain. Mutta murheesta tulee opittu lihas. Tämä ei merkitse, ettet sure tulevaisuudessa menetyksiä elämässäsi, mutta kun olet käynyt läpi suuren sururomahduksen, sinä, kehosi ja henkesi alatte ymmärtää elämän kiertojen loputtomuuden.

Tämä planeetta jolla elämme, on astumassa elämänsä eri kauteen. Se ei ole enää nuoruusjaksossa. Se on astumassa elämässään vaiheeseen, missä meidän on ajateltava eri tavalla, käyttäydyttävä eri tavalla ja kuljettava sen kanssa. Monet ihmiset kantavat huolta tästä ja siitä, mitä se tuo. Mutta 2012 on liikevoimaa tulevien muutosten ympärillä. On liikevoimaa planeettaratkaisujen ympärillä ja on kiireisyyttä, mitä planeetta ohjaa. Niinpä kaikki inhimillinen kiireisyys, jota tunnet sisälläsi tai jota lähetetään toisten suunnasta, ei palvele sinua, ellei tunnu hyvältä olla pelossa tai ahdistuksessa.

Joskus pelossa tai ahdistuksessa oleminen on täydellistä, jotta siitä voi päästää irti. Mutta usein yksilö "sovittaa" itselleen sitä hysteriaa, mikä liikkuu ryhmän läpi. Vaikutamme toinen toisiimme. Miten voisimme olla vaikuttamatta? Ole siis hyvin selkeä itsessäsi tulevana vuonna siinä, mitä tunnet totuudeksesi elämästä, planeetasta, syystäsi olla tällä tai olla olematta.

Perimmäinen totuus elämästä on puhtaasti hetkellistä. Hetki on paikka, mihin voimme luottaa, missä voimme olla. Menneisyys on usein paikka, mihin viittaamme yrittäen nähdä eteenpäin menneisyyden silmin, jottemme toistaisi ns. virheitä, jotta loisimme jotain erilaista kuin ennen. Niinpä tulevaisuuden visiomme ja aikomuksemme ovat usein sidottuja menneisyyteen.

Mutta kun siirrymme kuluneelta vuosikymmeneltä hyvin erilaiseen aikaan, se sallii meidän päästää irti menneisyydestä paremmin. Se sallii meidän tunnistaa, että nyt ja tulevaisuus ovat paikkoja, missä olemme ja minne olemme menossa - ainoita paikkoja keskittyä. Ja 2012 tuo jatkuvasti tuon totuuden elämääsi, sillä tämä on se tietoisuuskäännekohta, jonka läpi kaikki menemme. Tämä ei ole aina kaunista, tämä ei ole aina nautittavaa. Mutta tämä on totuus elämästä. Elämme parhaamme mukaan ja annamme ympärillämme oleville sen, mitä voimme, silloin kun voimme. Ja saamme sen, mitä tarvitsemme, silloin kun muistamme vastaanottaa sen.

2012 on pioneerien ja vallankumouksellisten vuosi. Jollain tapaa viimeiset 5-10 vuotta ovat lähettäneet shokkiaaltoja niin monien ihmisten läpi, että on ollut jossain määrin "korkki" siinä, mitä voidaan saavuttaa. 2012 räjäyttää tämän korkin pois monilla. Olemme varmempia siitä, mitä teemme, kuka olemme, miksi olemme täällä, vaikka hetkellisesti täytyykin antautua täydelliselle epävarmuudelle kaikesta ja itse elämästä päästäkseen siihen. Vapautuakseen takaisin tähän hetkeen, kiitollisuuteen tästä hetkestä.

Jotkut kokemukset joita olemme nähneet kuluneina vuosina - rakenteiden romahdukset, luonnonkatastrofit - jatkuvat vuonna 2012. Meillä on edelleen shokkihetkiä näillä alueilla. Mutta kun murhelihas on "näkyy" nyt monilla, tästä voiman vuodesta tulee toimintavuosi sekä yksilöille että kollektiiville. Teknologiasaavutustemme mielessä meidän täytyy jossain määrin iskeä päämme nyt kattoon. Emme etsi edistymistä teknologiasta, paitsi ratkaisuissa jotka yhdistävät meidät maahan - mikä elättää ja hoivaa meitä.

Ihmisten voiman kohoamiseksi vaaditaan aina sydäntä. Hyvin monet yhdistyvät syvästi sydämeensä ja itseensä tavoilla, mitä heillä ei ole ollut vuosiin. Jos olet elänyt eristyksissä jonkin aikaa, et pysty jatkamaan tätä 2012. Tunnet tarvetta olla yhteisön, ihmisten kanssa.

Esi-isämestareidemme henkiset totuudet, ne jotka jätettiin niihin kalenterimalleihin, jotka puhuivat tästä ajasta tietoisuusmuutoksena, tulevat todeksi kehossamme. Tunnemme ja puhumme tästä totuudesta koko ajan. Luomme tästä totuudesta koko ajan.

Olet kasvattanut sisälläsi jo sen luottamuksen, mitä tarvitset navigoidaksesi kohtaamiesi haasteiden läpi 2012. Se tuen ja positiivisuuden aalto joka on virrannut internetin kautta, toisten sanojen kautta ja monien inspiroivien kirjojen ja viestien kautta, on upea tuki kaikkiin niihin haasteisiin, joita olemme kohdanneet. Mutta tulevana vuonna henki esittää voimakkainta rooliaan siinä, mitä voimme maadoittaa ihmisenä käyttäen henkiaistejamme, henkimieltämme ja korkeinta sydäntämme. Miten paljon voimme avautua ja antaa toisillemme ja tälle maailmalle, sillä rakennamme uudelleen. Rakennamme aina uudelleen.

Aistimielessä, sydämen, kurkun ja kolmannen silmän energiat yhdistyvät tänä vuonna. Hyvin monet teistä havaitsevat paljon helpommaksi kuin koskaan ennen puhua sydämestä ja nähdä hengellä. Mutta monien teidän on muistettava perusenergianne tänä vuonna - se mikä pitää teidät maadoittuneena, mikä ankkuroi teidät maan energiaan. Kaikkien planeetan sisäisten ja yläpuolisten vaihtelujen myötä monet ovat lähteneet perustastaan viime vuosina. Niinpä fyysinen aktiivisuus, fyysinen liikunta ja meneminen kehon alempiin osiin on erittäin tärkeää ja sallii teidän, jotka olette monta vuotta avanneet korkeampia aspekteja, kulkea ympäri maailmaa luoden valokieltä luomuksiinne, tekemisiinne ja kommunikointiinne toisten kanssa.

Useammat teistä kokevat henkisiä näkyjä, enkelikohtaamisia ja näkevät verhon läpi niihin, jotka ovat kuolleet. Tästä tulee normaalimpaa. Älkää pelätkö puhua kokemuksistanne, sillä tämä normalisoi sitä massoille. Niinpä silloin kun siltä tuntuu, jakaa rohkeasti - mutta tekemättä oloanne epämukavaksi. Monet ihmiset ovat kyllästyneet vanhaan malliin, vanhaan olemistapaan. Siinä ei ole enää entistä ihmetystä ja tämä on täydellistä.

Tämä on evoluutiota. Tämä on myös todiste yhteydettömyydestä hyvin monissa vanhoissa tavoissa ja kokemuksissa, joita olemme käyneet läpi. Aikanaan ne yhdistivät meitä, mutta nyt tarvitsemme jotain erilaista tätä erilaista aikaa varten, jotain enemmän. Monet teistä muistavat 1960- ja 1970-luvun olleen vallankumouksen ja kehityksen aikaa. Tulevina 2-3 vuotena nähdään nopealla tahdilla yhtä monia muutoksia kuin noina vuosikymmeninä. Olkaa tietoinen, että tapanne pysyä maadoittunena ja keskittyneenä siihen, mitä teette, nojaa kokonaan itsenne ylläpitämiseen, kun ajatellaan vauhtia.

Meillä kaikilla on täysin erilainen vauhti. Jotkut meistä ovat hyvin nopeita tietyillä alueilla ja saatamme olla hitaita toisilla. Älä antako mielesi vietellä sinua ajattelemaan, että toinen tapa on parempi sinulle. Elä vain tuntemustesi mukaan mahdollisimman paljon ja luota valintoihisi. Luota, kun kehosi johtaa sinua eri tietä, minkä mielesi halusi valita. Älä välttämättä heti tuomitse mielelläsi suunnitellun tien ohittamista. Ole sen sijaan utelias, mihin tämä luontaisesti älykäs kehosi on vienyt sinut ja miksi.

Kauneus siinä, että hyvin monet meistä yhdistyvät korkeampaan itseemme ja kuuntelevat henkeä hyvin syvästi, on, että se sallii meidän mallintaa kehon uudelleen hyvin eri tavalla. Kun vain sallit ja luotat kehoon uteliaana ja avoimena siinä, mitä se haluaa tai mitä sen tarvitsee tehdä, voit oppia jotain erilaista. Voit tehdä jotain erilaista. Tästä elämässä on kyse: katsoa, mitä ja miten paljon voit kokea elämässäsi.

Rohkeus mitä monet teistä tuntevat tulevana vuonna, on ainutlaatuista edellisiin 4-5 kokemusvuoteen verrattuna. Kokemuksenne kuluneina vuosina ovat pohjustaneet teitä vain elämään, sillä olette muistaneet, että tämä elämänvirta ei ole luvattu tai taattu. Kyse on yksinkertaisesti kokemisesta kauniilla planeetalla eikä katsomisesta taaksepäin tuomiten tai häveten sitä, mitä uskotte meidän ihmisenä ehkä luoneen. Katsokaa sen sijaan nyt-hetkeen ja tulevaisuuteen siinä, mitä planeetta ja ihmiset tarvitsevat seuraavaksi. Näin pidätte henkilökohtaisen voimanne tänä vuonna, sillä tuomitseminen, häpeä ja syyttely eivät vie ketään meitä pitkälle - aivan päinvastoin.

Jos et jo tee sitä, odota keskittyväsi voimakkaammin fyysiseen terveyteesi ja hyvinvointiisi 2012. Alkaa tulla vaikeammaksi sopeutua toimiin tai ravintoon, mikä ei sovi keholle, sillä ihmisen herkkyys kasvaa. Ja tuon herkkyyden lisääntymisen myötä tulee ymmärrys siitä, mitä keho tarvitsee. Keho ja planeetta - peili, peili. Palvelet niitä kumpaakin. Älä unohda luontoa. Se on ovellasi. Se on äänekäs. Se puhuu. Se on lahja meille kaikille. Ja voimme arvostaa sitä tai olla piittaamatta siitä. Avaa silmäsi sen kauneudelle.

Tunnista, että eri paikoissa - hallinnossa ja muualla - on monia, jotka todella haluavat tehdä parhaansa meidän ja maailman eteen. Niinpä sitten kun taisteleminen on ohi, hallinnon ja ihmisten välinen taistelu, ole valmis löytämään välimaasto. Hallinnon ihmiset ovat ihmisiä, aivan kuin sinä ja minä.

Miten loisit maailman, jos voisit olla muiden edustaja? Kuuntelisit, etsisit mielipiteitä. Tätä tulee tapahtumaan enemmän ja enemmän. Mutta jos huomaat tänä vuonna tuomitsevasi tai syyttäväsi toisia, sinulla on erittäin epämiellyttävää hyvin intensiivisellä tavalla. Sillä tämän planeetan energiat eivät enää tue näitä värähtelyjä. Ne tukevat näitä värähtelyjä irtipäästämisen hetkellä, mutteivät elämäntapana.

Kuuntele itseäsi, päivittäin. Tunnista tässä ylistimuloidussa maailmassa, että sinä olet se henkilö, joka voi palauttaa tasapainosi. Kuunteletko itseäsi päivittäin? Vai valitatko, miten paljon melua maailmassa on? Mitä enemmän sinusta tulee rakastavan hiljaisuuden ja tilan lähettiläs, sitä enemmän toiset tuntevat sen mallin, jonka luot sisällesi. Mitä enemmän toiset tuntevat tietyn olemistavan, sitä enemmän se jaetaan ihmisten kesken. Jaamme kaikki toistemme kanssa. Tämä on jakava planeetta.

Voit valita, miten haluat olla maan päällä. Et voi aina valita olosuhteistasi tai muuttaa asioita, joita sinulle on tapahtunut, mutta voit valita, miten haluat olla. Jos olet syvässä masennuksessa tai hyvin irrallaan elämästä ja mietit, miksi olet edelleen täällä, tiedä, että tämä on ollut yleinen kokemus monilla vuosien saatossa. Ja tiedä, että olet edelleen täällä, koska valitset olla. Ole siis utelias miksi. Tältä planeetalta ei ole vaikea lähteä. Voimme tehdä sen monilla tavoilla. Joko omien toimiemme kautta tai "onnettomuutena" - sana, jonka haluamme antaa näille asioille ihmisinä.

Tästä syystä eläminen on hyvin tärkeää ja mielen johtamassa olemistavassamme olemme unohtaneet, että olemme elämänkipinä, joka elävöittää lihan ja luut. Ja tuo elämänkipinä pitää meidät täällä. Ja liha ja luut ja näiden ylläpitäminen ja tukeminen sallii meidän tehdä enemmän. Elämme kauniilla planeetalla, joka tukee ja hoivaa kasvuamme. Se haluaa meidän kuuntelevan ja työskentelevän kanssaan. Ja teemme sen, sillä meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

2012 on suuri voiman vuosi. Tämä sana heijastuu yli maailman ja elämämme eri suunnista ja eri perspektiiveistä. Löydä siis sydämesi voima, äänesi voima, henkesi voima ja käytä näitä toimintasi voimassa. Näin luomme uuden ihmistietoisuuden planeetalle. Voimme jatkaa siitä puhumista tai voimme aloittaa sen, tulla siksi ja tehdä sen.

2012 - voiman vuosi, sinun vuotesi.

Rauhassa ja rakkaudessa kaikille.

Lee

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.