13.2.12

Enkelikiertueen vapaat paikat

Heii Ihanat Enkeliystävät,

Hiukan päivitän teille tämän hetkisiä tietoja Enkelikiertueesta! Sitä ennen haluan kuitenkin esittää lämpimän Kiitoksen kaikille Enkeliystäville, jotka haluatte järjestää enkeli-illan kotiinne ja saada näin samalla enkeleiden ihanan siunauksen sekä ystävillenne että myös kodillenne. Enkeleiden kysyntä yllätti minut täydellisesti! Heidän esiinmarssinsa aika todella on Nyt, ja me olemme valmiita kuulemaan heidän hienovaraisia, kauniita ja rakastavia viestejään.

Kiitos myös teille, jotka vielä kyselette aikaa uusille ryhmille. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että kevät on nyt osaltani loppuunvarattu (vaikka enkelithän tulisi luoksenne kiljuen! :D Ja tulevatkin!), joten seuraavia aikoja voi kysyä kesäilloille. Oih, sekin on kyllä ihanaa aikaa pitää enkeli-iltoja! <3

Tällä hetkellä useat ryhmät ovat nyt täynnä, mutta aina kannattaa kuitenkin käydä täällä välillä vilkuilemassa, koska jos tulee peruutuspaikkoja auki, niin tämä on se sivu, josta kuulet niistä ensimmäisenä.

Tällä hetkellä näihin iltoihin on vielä muutamia paikkoja vapaana:

22.03 TURKU
27.03 PORI
05.04 ROVANIEMI
06.04 OULU
09.05 MIKKELI
21.05 KOKKOLA
07.07 KILLINKOSKI (Virrat)


Myös seuraava Amma-ilta on jo suunnitteilla, ja muutakin ihanaa ohjelmaa ja kurssia on vielä luvassa keväälle Hoitohuone Deepthin puolella, joten pysypä kuulolla!

Nyt toivotan kaunista yötä, ja Amma-iloa ja Enkeli-valoa sydämeesi!

Deepthi

Mother Ocean in Amritapuri