13.3.12

Hiljaisuuden voima

Heii Rakkaudet,

Sydämenlämpöiset terveiset Hiljaisuudesta.

Olen viettänyt koko päivän pikkuisen kotini lämmössä, seurannut valon vaihtumista, ja lopulta yön vaipan laskeutumista peltojen ylle. Niin kaunis on Elämä. Olen levännyt, kuunnellut omaa kehoani, omia oppaitani ja antanut unen tehdä tehtävänsä.


Enkelikiertue on jo upeassa vauhdissa! On ollut todella kaunista ja voimallista, kun Enkelit ovat välittäneet aivan ihanaa, eheyttävää energiaa, tuoneet toivoa ja iloa meille kaikille. On myös ollut aivan huikeaa nähdä, miten niin monet ovat lähteneet aivan luonnostaan omalle sydämenpolulle, seuraamaan omaa intuitiotaan, ja avautuneet samalla aivan uusille taajuuksille ja työkaluille omassa elämässään. Jos vielä viime vuoden puolella olikin ihmettelyä ilmassa, että mitä tämä kaikki nyt oikein on, niin nyt olemme ajassa, jossa ollaan jo täydessä toiminnassa, testataan omia uusia energioita käytännössä ja saadaan aikaan iloa niin omaan kuin muidenkin elämään! Sitä on Ihanaa seurata!

Minulla alkaa myös hiljalleen oma uusi energia löytää paikkansa. Tasan kaksi viikkoa sitten palasin Intiasta ja hytisin Seinäjoen asemalla ja odotin kyytiäni. Ihmettelin hiljaisuutta ympärilläni, ketään ei liikkunut missään. Oma puhelimenikin oli mennyt mykäksi, joten kävelin aseman R-Kioskille ja kysyin myyjältä, että missähän on lähin yleisöpuhelin. Sellaista ei kuulemma enää ollut. Yhdessä ihmettelimme, että mihin tämä maailma on oikein menossa, kun ei enää yleisöpuhelimiakaan ole olemassa. Kaikilla oletetaan olevan kännykkä ja profiili facebookissa, meidän oletetaan olevan aina saatavilla, Online. On nurinkurista, että samalla kun olemme salavaivihkaa virittyneet toisiimme sähköisesti, niin omaan sydämeen virittymisen taito on kadonnut. Osaamme rakentaa nettiin profiileja, mutta emme tiedä mitä olemme sydämestämme. Mutta jos hetkeksi sammuttaa kaiken sirinän ja särinän ympäriltään, tuo hienovarainen värähtely vahvistuu ja herää henkiin. Siitä alkaa ihmeellinen matka. Matka sinuksi, matka minuksi.

Minä hyppään taas huomenna autoon, kun Enkelikiertue jatkuu Ähtärissä. Lauantaina onkin vuorossa Lahti. Lahteen on vielä muutama paikka avoinnakin, jos haluat liittyä mukaan. Voit ilmoittautua minulle osoitteeseen ammandeepthi@gmail.com.

Huhtikuun Joensuun illan yhteyteen mielelläni vastaanotan vielä toisenkin illan Varkaus-Pieksamäki-Jyväskylä-akselille 25. tai 27.4. Jos siellä on joku, joka sydämessään tuntee kipinän illan järjestämiselle, niin laitathan minulle rohkeasti viestiä yllä olevaan osoitteeseen.

Myös Helsinki loistaa vielä poissaolollaan, vaikka kyselyjä sinne on tullut useita. Mahtaisiko sieltä löytyä joku ihana enkelijumalatar, joka haluaisi illan järjestää? Helsingin illalle voisi aika löytyä toukokuun lopusta. <3


Amman IAM-meditaatiokurssista Jalasjärvellä 14.-15.4 sain tänään uutta infoa. Vaikka tarkat tiedot kurssista on vielä julkistamatta, niin tällä hetkellä ilmoittautuneita on kuitenkin jo niin mukavasti, että kurssille on enää viisi paikkaa jäljellä. Jos siis mielit mukaan tuolle kurssille, niin nyt on aika toimia! Vähän tarkempaa tietoa kurssista sekä ilmoittautumisosoitteen löydät täältä. Laitan tarkemmat infot tänne aivan lähipäivinä.


Nyt, Kauniita unia ja oman Enkelin kuvia!

Halauksin,
Deepthi