18.3.12

IAM-MEDITAATIOKURSSI JALASJÄRVELLÄ 14.-15.04.2012IAM- INTEGRATED AMRITA MEDITATION TECHNIQUE ® -kurssi Jalasjärvellä 14.4.–15.4.2012


Hyvä ystävä
Om Amriteshwaryai Namah


Seuraava IAM-meditaatiotekniikan ® alkeis- ja kertauskurssi järjestetään 14.–15.4.2012 Jalasjärvellä Koskuen koululla, osoitteessa Tampereentie 1566, 61720 Koskue. Opettajana toimii IAM-ohjaaja Antti-Juhani Wihuri.


Alkeiskurssi
Kurssiajat ovat lauantaina klo 10.30–19.30 (pienet muutokset mahdollisia) sekä sunnuntaina klo 10–16. Kurssin hinta on 38 €. Maksulla katetaan kurssin järjestämisestä aiheutuneet kulut, itse opetus on ilmaista. Maksutiedot selviävät kirjeestä, joka lähetetään kurssille ilmoittautuneille.


Kertauskurssi
Aiemmin kurssin käyneet voivat tulla syventämään ja kertaamaan oppimaansa. Kertaajat voivat osallistua sunnuntain opetukseen klo 10–16. Kertauskurssin hinta on 20 €.


Amma haluaa tarjota IAM eli Integrated Amrita Meditation Technique ® -tekniikan kaikille, jotka haluavat oppia sen. Tämän vuoksi kurssille osallistujalle ei aseteta ennakkoehtoja, kuten että hänen tulisi tuntea Amma tai että hän hyväksyy Amman henkiseksi mestarikseen. Meditaatiotekniikan harjoittajalta edellytetään vain, että hän kunnioittaa Ammaa tämän tekniikan luojana ja kehittäjänä.


Kaikki yli 18-vuotiaat, joilla on mahdollisuus päivittäin harjoittaa 30 minuuttia tätä tekniikkaa, voivat oppia sen. Meditaatiokurssille osallistuvalta odotetaan, että hän pitää tekniikan omana tietonaan. 


Liikuntavammainen voi osallistua, mikäli hän voi istua joko tuolissa tai pyörätuolissa selkä suorana ja liikuttaa käsiään. Jos sinulla on psyykkisiä ongelmia, on hyvä ottaa yhteyttä kurssin järjestäjiin.


Huomioitavaa
Kurssilla ollessa tulisi keskittyä ja rauhoittua täysipainoisesti meditaatio- tekniikan opiskeluun. Jotta tämä olisi kaikille mahdollista näinkin lyhyen kurssin aikana: tulee paikan päälle saapua hyvissä ajoin ennen kurssin alkua kaikkiin kurssin osioihin tulee osallistua, joten vain osaa kurssista ei voi käydä mukana ei tule olla lapsia, lemmikkieläimiä, kännyköitä tms.

Amma on antanut tarkat ohjeet kurssia varten ja poikkeukset ohjeista eivät ole mahdollisia. Meditaatiotekniikan tarkoituksena on mennä "mielen tuolle puolen". Tämän saavuttamiseksi on eduksi noudattaa edellä olevia ohjeita sekä yksinkertaisesti seurata saamaansa opetusta. Jos koet tarvetta ja tunnet olevasi valmis päivittäiseen henkisten harjoitusten tekemiseen ja rauhoittumiseen, voit osallistua meditaatio-opetukseen. Ellet koe nyt voivasi sitoutua näihin periaatteisiin, voit osallistua kurssille myöhemmin.


Ruokailusta
Kurssilla tarjotaan kasvisruokaa. Toivomme, että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista tai muista ruokaan liittyvistä rajoituksista (esim. laktoosi-intoleranssi tai vegaani), jotta voimme ottaa ne huomioon.


Miten kurssille voi ilmoittautua? 
Vaikka olisitkin alustavasti ilmaissut kiinnostuksesi osallistua, sinun tulee vielä vahvistaa ilmoittautumisesi sähköpostilla iam@amma.fi tai puhelimitse Kerttu Hannulalle (040-505 1067). Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 4.4. Ilmoitathan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavalio.


Huom! Alkeiskurssille mahtuu 20 ja kertaukseen 5 osallistujaa.


Kurssipaikalla voi yöpyä luokkahuoneessa (omat yöpymisvarusteet mukaan). Iltapala- ja
aamiaistarpeita varten yöpyjiltä kerätään 5 €.
Ilmoittautuneille lähetetään n. viikkoa ennen kurssia kirje, jossa selviävät mm. mukaan otettavat varusteet ja saapumisohjeet.


Seva
Kurssi järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten aiemmin kurssin käyneiden seva eli vapaaehtoistyö on erittäin tärkeä osa kurssin toteuttamista. Kertaajat voivat osallistua sevaan lauantaina. Sevaan voit ilmoittautua sähköpostitse iam@amma.fi tai soittamalla Kerttu Hannulalle.


Olet lämpimästi tervetullut IAM-meditaatio -kurssille! 


Terveisin,
Kerttu Hannula ja Tiina Syrjä (p. 040-5410062) 

IAM-kurssivastaavat