31.3.12

Jumalattaria ja enkelikuulumisia

Hei Upeat Jumalattaret,

Oli pakko tulla vinkkaamaan teille parista ihanasta linkistä! Ihana ystäväni kantoi Ylöjärven illassa ranteessaan aivan upeaa jumalatar-amulettikorua, ja minun oli kysyttävä, että mistä hän tuollaisen kauneuden oli löytänyt. Tänään sain linkin tuonne sivulle. Koruja - ja kaikkea muutakin aivan ihanaa - löytyy Merja Hirvisaaren www.jumalatar.fi-sivulta. Merjan nimeen törmäsin ensimmäisen kerran Jumalatar-korttien parissa, ja sittemmin hän on antanut unelmansa kasvaa! Käypä vilkaisemassa, jos etsit vaikka lahjavinkkiä ystävällesi tai voimaa tuovaa korua itsellesi!

Minä olen ollut koko viikon liikenteessä, ensin enkeli-iltojen merkeissä, ja nyt kolme päivää esiintyen. Tiistaina olimme Porissa, ja keskiviikkona Raumalla, jossa pidin enkelitoimistoani yllä koko päivän aivan ihanassa Sali-kahvilassa, josta oheinen kuva. Sen jälkeen piipahdin vielä Ruokapuoti Lumossa, josta löytyi luomuherkkuja aivan joka lähtöön! Ihania uusia tuttavuuksia!
Raumalla pidimme enkeli-illan Hoitola Sinin tiloissa, jossa meitä oli koolla täysi huoneellinen enkeliystäviä. Eilen puolestaan kokoonnuimme Ylöjärvellä, jossa tilanamme toimi Luontaishoitola Hennon omistajan oma koti. Käväisepä Satun sivuilla, hänellä on myös aivan ihania palveluja tarjolla!

Tänä yönä kirjoitan teille Turusta ystävieni kodista. Lauloin tänään eräässä muistotilaisuudessa, joka oli kaunein koskaan kokemani tilaisuus. Siellä puhuttiin pappia myöten hyvin avoimesti ja luontevasti enkeleistä, ja itku ja nauru kulkivat koko tilaisuuden ajan käsi kädessä. Hyvin koskettavaa ja liikuttavaa. Olkoon Enkelit ystävämme matkassa tästä eteenkinpäin. <3


Maagista jumalataryötä toivottaen,
Kirsi