18.3.12

Kirsin Elämää Enkeleiden kanssa-luentoilta Seinäjoella ma 16.04.2012Kuva: Johannes Tervo 


Kirsi Ranto - Ole se Valo joka Olet 
 Elämää Enkeleiden kanssa
Seinäjoella ma 16.04.2012 klo:18.30Ohjelmassa:
* Enkelimeditaatio
* Voimaannuttavat sydänlaulut
* Kirsin tarinaa elämästään enkeleiden kanssaPaikka: Kauppakatu 1, Seinäjoki
Aika: Ma 16.04 klo:18.30
Kahvia ja teetä tarjolla klo:17.45 alkaen
Ovimaksu: 10€ (jäseniltä 7€)


Tämä aika mahdollistaa omalle henkilökohtaiselle Sydämenpolulle astumisen, sisäisen kärsimyksen loppuunsaattamisen ja negatiivisten toiminta- ja ajatusmallien kierteen muuntamisen valoksi ennennäkemättömällä tavalla. Olemme keskellä transformaatioketjua juuri nyt, vuonna 2012. Me voimme nyt valita sisäisen Totuuden kuuntelemisen, keveyden, runsauden ja Enkeleiden vastaanottamisen elämäämme. Sen aika - Sinun aikasi - on nyt!

Kirsi Ranto on laulaja, lauluntekijä ja universaalin rakkauden ja ilon lähettiläs, joka välittää olemuksellaan ja hyvin maanläheisellä ja voimaannuttavalla tavalla uuden ajan tietoisuutta ja enkelienergiaa suosituissa Enkeli-illoissaan. Nyt hän saapuu ensimmäistä kertaa Lakeuden Henkisen Seuran vieraaksi kertomaan sydänlaulujensa siivittämänä omasta elämänmuutoksestaan ja arjestaan Enkeleiden kanssa. Illan aikana luvassa myös rentouttava ja puhdistava enkelimeditaatio.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 


Pst! Tilaisuudessa saatavilla myös Kirsin kolmea viimeisintä albumia (á20€), joten kannattaa varata vähän käteistä mukaan. 
Kotimatka (sis.mm.Siivet, Hiljaisuus. Enää muutama kappale jäljellä)
Läikytät mua (sis.mm.Anna mun tulla kotiin) 
Ja niin joulu tulla saa (sis.mm.Hiljainen pyyntö ja Ave Maria-rukouslaulut)