13.3.12

Päivi Kaskimäen Maya-terveiset 03/12

Heippa,

Alla Päivin tuorein uutiskirje meille kaikille.

<3 Deepthi

* * *

Hei ja aurinkoiset terveiset Maltalta ja Kilpisjärven Saanalta! Viime viikot ovat olleet aikamoista energeettistä pyöritystä, niin itselläni kuin myös muilla, päätellen saamastani palautteesta.

Olemme tänään, 13.3 lopettelemassa Auringon vuodenaikaa maya-kalenteri Tzolkinissa. Jakso alkoi 8.1.2012 ja yksi vuodenaika on aina 65 päivää pitkä. Auringonvuoden ajan pääteemana on valaistuminen!
Olemme nyt juuri myös Keltaisen linnan alueella, ( 14.2 - 6.4 ) jossa teemana tietoisuus. Tässäpä kaksi voimaa jotka nostavat esiin niin kasvun, kuin oman osaamisen loisteen! Valo paljastaa yhtälailla myös epäkypsät, huomiota kaipaavat kohtamme tai toimimattomat rakenteet ja ihmissuhteet.

Mistä sinä olet tullut tietoiseksi? Minkä asian tai kokemuksen kautta olet saanut valaistumisen oivalluksen?
Synkronismi on ohjannut meidät jokaisen juuri sinne, missä tämä kultainen tiedonjyvä on löydettävissä. Samaan aikaan myös näkyvä ja konkreettinen aurinkomme on ollut hyvin aktiivinen. Viime viikolla auringonpurkaukset saivat aikaan monenmoista tunnetta, niin fyysisessä, kuin psyykkisessä kehossa.
Satelliittipaikantimet ja monet sähköiset laitteet eivät toimineet. Olin itse retkellä Halti tunturilla, mutta sumuisessa säässä olisi tarvittu gprs-paikannin korkeimman huipun saavuttamiseksi. Jäi huippu kokematta, koska paikantimet eivät toimineet satelliittiyhteyden ollessa poikki auringonpurkausten vuoksi.

Vuoren energia ja henki kyllä välittivät upean viestinsä Haltin kämpällä, tunturin korkealla rinteellä. Maa planeetta valmistautuu uuteen ja on jo valmisteluissan loppuvaiheessa. Synnytys on käynnistymässä. Pyytäkäämme sille suotuisuutta ja sujuvuutta.

Planeettamme energiaverkostot ja tähtiportit aktivoituvat. Tämä aktivoituminen näkyi ja tuntui myös voimallisesti Saanan, moniulotteisen tähtiportaalin, herätellessä itseään uudenlaisen energian välittämiseen.
Se on yhteydessä maailmanlaajuiseen kristalli-tietoisuusverkostoon, 144 000 verkostoon. Voimansa ja galaktis-kosmisen energiansa, se saa alkulähteestä, magneettisen pohjoisnavan kautta. Saana alkaa välittää ja muuntaa tätä energiaa entistä toimintaansa voimakkaammin. Valo tulee pohjolasta. Pohjoinen magneettinen napa, yhdessä etelän magneettisen navan kanssa, ovat todella merkittävässä roolissa, kun maapallo linjautuu näinä aikoina galaktisen keskuksen kanssa.

Auringon aktiivisuus on vaikuttanut fyysiseen kehoon mm. niin että on ollut hyvin väsynyt, voimaton olo.
Magneettinen väsymys. Askel on ollut raskas ja moni asia on jäänyt tekemättä voimien puutteessa. Mieli on kyllä olut virkeä mutta ruumis raukea :) Sähkömagneettiset purkaukset aktivoivat meidän kehojemme ja sisäelintemme, mm. sydämen sähkömagneettista verkkoa. Sähköinen, kihelmöivä tunne iholla, on myös merkkinä tästä latauksen vastaanottamisesta. Niskan ja selän sekä päänalueen kipuilut ja jäykkyys kuuluvat kuvaan myös.

Moni on joutunut petiin sitkeän flunssan vuoksi. Toisaalta taas flunssan oireet ovat toisilla tulleet ja menneet nopeasti. Kylmänväreet ovat nousseet ja vähän ajan päästä kadonneet. Hermosto on myös reagoinut voimallisesti ja erinäiset hermostolliset tuntemukset pitkin kehoa, ovat tulleet ja menneet.
Itse olen huomannut parhaaksi lääkkeeksi pakurikäävän, C- ja B-vitamiinit ja kaikista tärkeimpänä nukkumisen. Uni on vienyt monet oireet mennessään ja sitä on tarvinnut todella paljon ja pitkin päivää.

Dna-koodaukset ovat uudistumassa. Dna:ssamme olleet lataukset ja ohjeistukset Atlantiksen ajoista ja sitä kauempaakin, ovat muuttumassa. Samaan aikaan tietoisuuden kohotessa, avaudumme näkemään asiat kirkkaasti, suomut ovat putoamassa silmiltä. Uudistuva dna-tieto virtaa käyttöömme ja saa maailman ja itsemme näyttämään ja tuntumaan aivan uudenlaiselta. Paluuta vanhaan ei ole. Miltä maailma nyt näyttää?
Miten näen itseni ja millaisia muutoksia tapahtuu aisteissani, intuition toiminnassa? Mikä vanha jää pois ja mitä uuttaa alan vastaanottaa? Käynnissä on nyt uudeksi syntymä ja siirtyminen uudelle ajalle, me planeettamme myötä.

Maltan matkan vietin yhdessä 38 hengen ryhmämme kanssa. Huikea kokemus! Matkamme oli 2012 NYT tiimin kanssa toteutettu projekti. Vetäjinä Riitta-Marja Gauffin, Vali Martin Keitel ja minä. Kävimme läpi kaikki merkittävät esihistorialliset temppelit ja useita tärkeitä energia paikkoja. Muinaiset Atlantiksen energiat olivat läsnä voimallisesti. Maltan tärkein viesti minulle kokonaisuudessaan oli se, että paluuta menneeseen ei todellakaan ole. On tietoisen siirtymän aika vanhasta uuteen. Mutta millaiseen uuteen. Ei paluu Atlantikseen, vaan sen ajan viisaus ja tietoisuus ymmärrettynä, aloittamassa täydellisen uudenlaista sykliä. Maa planeetan täydellisen uudenlaisen kehitys vaiheen alku, energioissa, joita emme ole tällä planeetalla koskaan ennen voineet kokea.

Ei ihme että tuntemukset ja olo ovat tämän muutoksen mukaisia. Olemme fotonivyöhykkeen vaikutuksessa ja valohiukkaset tekevät meissä työtään. Kaiken keskellä aika nopeutuu, nopeutuvalla vauhdilla. Tämän huomaa jo hyvin konkreettisesti. Muutokset ja tietoisuuden avautuminen tapahtuu siis aina vain vauhdikkaammin. Toiveet ja ajatukset konkretisoituvat yllättävän pian ja suuria muutoksia tapahtuu entistä lyhyemmässä ajassa.

Tänään 13.3 olemme ollet Yön aaltojakson toisessa päivässä. Keltainen lunaarinen siemen laittaa tekemään tietoisia valintoja! Näiden valintojen pohjalta on tarkoitus luoda unelmat ja visiot todeksi.

Yön aaltojakso kestää 21.3 - 24.3 Koko tämän jakson teemoina onkin saattaa unelmat ja toiveet intuition opastamana liikkeelle. Alitajunnan ohjauksessa sisäinen tieto ja aistien ailahdukset, opastavat jakson aikana oman unelmien tekemisen tielle. Luottamaan sielunohjaukseen ja antautumaan uudistumiseen. On aika tulla tietoiseksi runsaudesta ja nähdä lasi puolitäynnä. Runsausajattelu on lähtökohtana, josta voi ammentaa itselleen kaiken sen, minkä vain voi ideoida. Unet ovat tärkeässa roolissa tällä jaksolla. On aika opiskella tietoinen unennäön taito.

Huomenna 14.3 aloitamme uuden vuodenajan, Punaisen Käärmeen vuodenajan. 65 päivää pitkä jakso kestää 13.5 asti. Esiin nousevat vaistot, vanhin aivojemme osa, joka vie aistien maailmaan. Hengissäsäilyminen, herkkyys, tunteet, alitajuinen toiminta ja kontrolloimattoman puolemme ottaa ohjat.
Nyt on tärkeä antaa itsenä syntyä uudeksi, käärmeen tavoin luoda nahkansa ja antaa uuden, entistä herkemmän ja tuntevan puolen nousta esiin.

Alkuperäiset asetuksemme saattavat tällä jaksolla viedä meidät todella syvällisten tunteiden ja alkukantaisten viettien äärelle. Toisaalta samaan aikaan meissä oleva tähtiviisaus on aktivoitumassa myös.
Tähtikylvön muinaiset koodaukset alkavat näkyä uudenlaisena ymmärryksenä itsestämme, sekä maailmankaikkeudesta. Kundalini virtaa ja voimistuu.

Uudistavaa aurinkoa ja kuuta. Päivää ja Yötä. Tähtitarhojen vyötä.

T. Päivi

20.03.Kevätpäiväntasaus juhlistusta Tampereella
Virittäytyminen henkilökohtaiseen galaktiseen ulottuvuuteen.
Riitta-Marja Gauffin: Kyyhkysen paluu, kosmiset yhteydet ja energiat syvenevät.
Tuuli Nenonen: Oman kehon voimalaitosten aktivointi harjoitus - meridiaanit vapaaseen virtaukseen fyysisessä kehossa.
Päivi Kaskimäki: Maya-ajanlaadun katsaus. Meditaatio galaktiseen 2012 linjaukseen tahdistuen.

Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs ( ovisummeri jossa lukee 3. krs.)
Klo. 18.00 - 20.30
Oviraha 10,00 e sis. kahvit ja teet
Ilmoittautuminen: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com 
22.03.TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Paikka: Katin kauneuskulma, Korsontie 2,
www.katin.fi
Teen kokopäivän ajan henkilökohtaisia tulkintoja.

Ajanvaraus: 040-500 00500 tai paivikaskimaki@gmail.com
27.03.Tulkintapäivä Jyväskylässä
Henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia tulkintoja.
Paikka: Hyvänolon kauppa Säde, Kauppakatu 12, Jyväskylä
Ajanvaraus kaupalla, puh. 045-863 3982 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com
29.03.Tulkintapäivä Turussa
Henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia tulkintoja Konsan kartanolla.
Osoite: Virusmäentie 9, Turku
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
29.03.Luento Konsalla Turussa, teema Maya-kalenterin käyttö henkilökohtaisena työkaluna
Katsaus kulumassa olevan ajan laatuihin tänä merkittävänä vuonna 2012.
Maya-kalentereiden taustoja.
Perehdymme tärkeimmän Maya-kalenterin, Tzolkinin käyttöön.
Jokainen kuulija saa oman kalenterin ohjeineen mukaan ja pääsee seuraamaan sen päivittäin vaihtuvia energioita.

www.konsankartano.net / Turun henkinen keskus Ry / Virusmäentie 9. Turku

Puhelintulkinnat ja pysyvä vastaanotto Tampereella, Auringonpaikassa Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Lämpimästi tervetuloa.