24.4.12

Enkelitaikoja ja Spelttilakua

Heii,

Tänään tuntuukin olevan oikein Kirjoituspäivä. Ihanaa! <3

Täällä viettelen vapauspäivää ja päivittelen energioita, että mistä ollaan tultu ja minne ollaan menossa. Lähdin viime torstaina reissuun, ja viime yönä vasta palajin. Olga on hoidossa koko tämänkin viikon, ja tuntuu kummalliselta, että en näekään häntä kerällä tuossa sängylläni, vaikka hän ihan selkeästi on läsnä. Ihmettelee varmaan, että miksi äippä ei tule hakemaan häntä kotiin, jos kerran itsekin on. Pikkuinen.Viime viikolla sain vierailla jälleen aivan ihanissa enkelikodeissa! Torstaina olin Killinkoskella Virroilla kodissa, joka huokui taiteilijaemännän ja -isännän henkeäsalpaavan kaunista kädenjälkeä. Yksi ihanimpia puolia tässä enkelikiertueessa on se, että pääsee tapaamaan todella mielenkiintoisia ihmisiä ja näkemään miten he ilmentävän Valoa elämässään. Susannan maailmaan pääset tutustumaan täällä. Myös hänen siskonsa Linda oli illassa mukana. Lindalla puolestaan on Killinkoskella Keijumökki, ja uskon, että monelle teistä hänen Keijuoraakkelikortit ovatkin jo tutut. <3

On hauskaa, että se taisi olla vasta viime kevättä, kun tehdessäni aarrekarttaa liimailin siihen Minä Olen-lehdestä leikkaamiani kauniita keijukuvia mukaan. Se maailma veti kovasti puoleensa ja nuo kuvat herättivät sydämessäni ihania tuntoja. Enpä olisi arvannut, että pääsen näin pian itse taiteilijan kanssa kasvotusten keskustelemaan, ja että tulisin jopa pitämään hänen Keijumökissään Enkeli-illan! Että kannattaa vähän miettiä mitä siihen aarrekarttaan oikein liimailee! :D Enkeli-ilta Lindan Keijumökissä on siis 7.7 ja muutamia paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittautua voi minulle suoraan ammandeepthi@gmail.com.

Virroilta suunnistin Siilinjärvelle ystäväpariskuntani kotiin seuraavaksi illaksi enkeleiden kanssa. Ilta oli varsin kaunis ja olipa meille uskaltautunut miehiäkin iltaan mukaan. <3 Tuossa illassa kävimme illan päätteeksi hauskan pikku keskustelun. Illan emännän isä kertoi kuulleensa, että markkinoille ollaan juuri lanseeraamassa Spelttilakua. Minähän tietenkin asiasta suurena lakufanina innostuin oitis, ja aloin kyselemään, että mistäköhän kyseistä lakritsaa oikein mahtaa saada. Asia oli kuulemma niin uunituore, että ihan tarkkaa tietoa ei asiasta vielä ollut. Päätin pitää asian mielessäni ja kulkea seuraavan kerran luomukaupoissa "sillä silmällä".

Siilinjärveltä ajelin vielä yöksi Kuopioon. En ollut miettinyt yösija-asioita etukäteen vaan olin päättänyt, että kyllähän se oikea sitten tuodaan eteen. Ajellessani Kuopiota kohti soittelin pariin hotelliin. Lopulta päädyin hotelliin, jossa olen ollut useita kertoja "edellisessä elämässäni" keikoilla. Tuntui jokseenkin oudolta kanniskella laukkuja sisään huoneeseen, jossa on viimeksi vetänyt jotain rokkibootseja ja minihametta yllensä. Hmm... Mihinkähän se tyttö on hävinnyt...?! :D Eipä siinä. Päätin vetää lenkkitossut jalkaan ja lähteä yön päälle tihkusateeseen pikku lenkille ja haukkaamaan happea.

Aamupäivä valkeni lauantaina aurinkoisena. Aamurutiinien jälkeen lähdin suunnistamaan kohti päivän enkelipaikkaa. Onneksi olin illalla vielä viimeisenä tarkistanut kellonajan, koska se kertoi, että aloittaisimmekin poikkeuksellisesti jo klo:15 klo:18:an sijaan. Huh, läheltä piti!

Tämän kertainen tilaisuus veti kyllä taas ainutlaatuisuudellaan hiljaiseksi. Neitsyt Maria oli vahvasti läsnä, ja yhtäkkiä minulle näytettiin, miten iltaan osallistujat olivat kaikki vanhoja papittaria ja mysteerikoululaisia. Illan energia oli täysin erilainen, mitä normaalisti. Kun pyysin Enkeleitä paikalle, he eivät yksinkertaisesti tulleet, vaan piileskelivät jossain "verhojen" takana. He näyttivät siihen kaksi syytä: ensinnäkin he ovat tottuneet, että enkeli-iltamme alkavat vasta klo:18 (kyllä, olen huomannut, että enkelit ja oppaat tottuvat siihen, että jos viritymme heidän energioilleen säännöllisesti tiettynä kellonaikana, he alkavat odottaa virittymisen tapahtuvan jatkossakin siihen aikaan), ja toisekseen, koska tästä oli tuleva Jumalatar-ilta, ei varsinaisesti Enkeli-ilta, niin he tekivät niille energioille tilaa. Olin ällikällä päähän lyöty, että näinkö tämä todella menee. No näin. Siinä sitä yhdessä ihmeteltiin. Illasta muodostui upea, voimallinen kohtaaminen meille kaikille. Kiitos, kiitos, kiitos! <3

Sunnuntai meni levätessä ja ulkoillessa, ja taisinpa pienen flunssanpoikasenkin saada mukaani haalittua. Nyt täällä kietoudutaan viltteihin ja juodaan pakuri-inkivääri-limeteetä ja taiotaan poikasia takaisin sinne mistä tulivatkin.

Eilen puolestaan käväisin Tampereella Ilon Liekki Festivalin merkeissä. Ja Spelttilaku-tarinakin sai jatkoa. Kuten varmaan arvaatte, koska tämä meidän manifestoimisaika on nykyään äärimmäisen lyhyt, niin luonnollisesti seuraamme saapui itse SunSpeltin The SpeltLakujen isä Kari Kaipainen. Ja kyllä, hänellä oli myydä meille autokaupalla lakumaistiasia!!! Voi Ihme! :DNämä lakut ovat siis juuri vasta tulossa markkinoille, ja niitä tulee löytymään kaikista hyvinvarustetuista luomulähikaupoista. Tällä hetkellä löytyy ainakin jo Tampereen Ruohonjuuresta sekä Jyväskylän Hyvänolonkauppa Säteestä (jota vastapäätä ihana Shasa), sekä tulossa on ainakin Tornion Citymarketiin, mutta myös muihin pisteisiin. Nyt ilolla pyytämään kauppiailta lakuja tiskiin!

Eilisillan päätteeksi kävin ystäväni luona Jumalatar-koehoidossa, sekä vielä treeneissä Ikaalisten Mieslaulajien kanssa. Tulevana sunnuntaina konsertoimme yhdessä Ikatan juhlasalissa klo:15. Tervetuloa! <3

Tälläistä Iloa täällä! Huomenaamulla starttaan Enkeleiden kanssa kohti Ilomantsia ja sitten palajankin vasta viikonlopuksi takaisin kotiin ja konsertoimaan. Ihaninta! <3

Ilon kultaisia säteitä sydämeesi!
Deepthi ja lepäävät enkelit