16.4.12

Sydäntunnelmia ja ajankohtaisuuksia

Ensimmäisiä kevään tuntuja oli ilmassa tänä huhtikuisena viikonloppuna, kun Amman IAM-meditaatiokurssi järjestettiin ensimmäistä kertaa Pohjanmaalla, täällä Jalasjärven Koskuen kylässä. Jännitystä oli ilmassa aivan viime metreille saakka, kun kurssipaikka ehti muuttua vielä kahdesti päivää ennen kurssin alkua. Mutta kiitos pohjalaisen ”kökkähengen” ja Amman armon, tilat järjestyivät, ja osoittautuivatkin lopulta todella mainioiksi kurssinpitopaikoiksi. Iso monitoimihalli somistettiin käden käänteessä kauniiksi ja toimivaksi opetustilaksi, ja Koskuen vanha, tunnelmallinen kyläkoulurakennus hoiti ruokailu- ja majoitustilan virkaa.

Ympäri Pohjanmaata ja lähiseutua paikalle saapui runsas parikymmentä kurssilaista oppimaan IAM-meditaation salat. Tekniikka koettiin voimalliseksi ja ihanaksi, ja kurssin annin kruunasi maukas kasvisruoka ja iltasauna. Myös Amman elämästä näytetyt videot ja lauantai-illan bhajanit virittivät ja herkistivät kurssin tunnelmaa entisestään, eikä kosketuksen kyyneliltäkään voitu välttyä. 

Suuri, lämmin kiitos kaikille osallistujille, ohjaajana toimineelle Antti-Juhani Wihurille, pääkokkina toimineelle äidilleni sekä kaikille mukana olleille iloisille vapaaehtoistyöntekijöille. Rakkaat kiitokset tietenkin myös Ammalle tästä viikonlopusta, ainutlaatuisesta IAM-tekniikasta, ja sydäntäavaavasta tunnelmasta. 

Suoraan Amma-tunnelmista hyppään huomenna Enkeli-tunnelmiin Seinäjoelle pitämään omaa enkeli"luentoani". Jos vielä mielit mukaan, niin ehdit oikein hyvin. Sinne ei ole ollut ennakkoilmoittautumista, joten kaikki ovat tervetulleita. Joskin on liikkunut huhuja, että moni on huomenna tulossa paikalle, joten kannattaa ehkä saapua ajoissa varmistamaan itselleen istumapaikka. Hih, saapa nähdä mitä Enkelit meille huomisillaksi näihin "kokoontumisajoihin" järjestävät! Odotan innolla ja ilolla! <3 Ihana nähdä teitä kaikkia!


Tänä tiistaina puolestaan saan ensimmäisen virallisen vieraan omalle hoivahuoneelleni. Hän on maya-astrologi ja selvänäkijä Päivi Kaskimäki. Aamupäivän ja illan ajat ovat kuulemma jo täynnä, mutta iltapäivälle ainakin nämä ajat olivat vielä eilen vapaina: 

13.30-14.30
15.00-15.30
16.00-17.00
17.00-18.00 

Voit olla suoraan yhteydessä Päiviin ja varata hänelle ajan tulkintaan. 

Loppuviikolla suhahdankin sitten itse Killinkosken kautta Itä-Suomen suuntaan Enkeleiden kanssa. Huikeita iltoja on ollut, eikä loppua tunnu näkyvän! <3 

Nyt on kuitenkin aika hiipiä kiitollisena yöunille, Amman valo sydämessä. <3

Parhainta, Rakkauden täyteistä viikkoa Sinulle!

Deepthi