14.5.12

Enkelimusiikkikoulu on nyt avattu!UPOUUSI MUSIIKKIKOULU ON NYT AVATTU:


Intuitiivista musiikinopetusta ja esiintymisvalmennusta
* * * 

Yksi haaveistani on nyt totta: oma pieni musiikkikoulu. Erityiseksi tämän musiikkikoulun tekee se, että tämä on - tietääkseni - ainoa koulu Suomessa, jossa opiskellaan Enkeleiden suorassa ohjauksessa. Opetus on intuitiivista, intohimoista ja iloista. Sydämentoiveenani on luotsata oppilaitani kokonaisvaltaiseen itsetuntemukseen: Ääni on henkilökohtaisista henkilökohtaisin instrumentti, joka reagoi kaikkeen, mitä mielessä ja kehossa on kulloinkin käynnissä. Siksi haluan tuoda tunneilleni mukaan kaiken sen tietotaidon, jonka olen oman elämäni ja urani aikana saanut oppia: yhdistän opetuksessani länsimaisen kevyen musiikin opiskelun ja uuden ajan/idän henkisyyden. 
                     
Haluatko oppilaaksi? 

Aloitan toimintani pienimuotoisesti. Otan kesän aikana viisi ensimmäistä ilmoittautujaa vastaan, ja itse  opetus alkaa syksyllä Jalasjärvellä. Kesällä voimme jo tavata, tutustua ja kartoittaa toiveesi. 

Yksi paikka on jo varattu, ja kaksi on ilmoittautunut alustavasti. Joten jos tunnet sydämessäsi kutsun näille tunneille, otathan yhteyttä ammandeepthi@gmail.com


Ilon siivin kohti kesää!

Deepthi