6.5.12

ILON LIEKKI FESTIVAL 06.06 TAMPEREELLA!!

LIPUT TÄÄLTÄ!

ILON LIEKKI FESTIVAL saapuu liekittämään Tampereen Keskustorille 06.06.2012! Oletko valmis!!?!

Festivaali kestää aamusta iltaan klo:10-22, jolloin Keskustorilla nähdään niin valovoimaisia artisteja kuin timantinkovia tietoiskujakin. Aiheet vaihtelevat aina puhtaasta ravinnosta tietoiseen parisuhteeseen ja ilosta kumpuavaan henkisyyteen. Tietoiskuissa sukelletaan myös astrologian ihmeelliseen maailmaan ja päästään vilkaisemaan, millaisia huikeita mahdollisuuksia vuosi 2012 meille itse asiassa avaakaan. Mikään ei ole sattumaa, ja liekki palaa meissä jokaisessa! Päiväliekittäjinä ovat mm.Päivi Kaskimäki, Seppo Tanhua, Aaro Löf ja Gloria Shakti, Pekka Tamminen ja Riitta-Marja Gauffin.

Tapahtuman juontaa suklaaguru, ravintoasiantuntija ja huippuinnostaja JAAKKO HALMETOJA.

Päivän huipentaa Ilon Liekki-konsertti, jonka polkaisee käyntiin säteilevää energiaa hehkuva, tänä kesänä ainoastaan kaksi bändikeikkaa tekevä KIRSI RANTO. Toisena esiintyjänä lavalle nousee uusi mielenkiintoinen artisti, tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaiseva HANNA MAARIA. Huikean päivän päättää tamperelaista suursuosiota nauttiva, folkahtavaa poppia soittava JALAVA, jonka ensisingle Sinä Yönä pyörähti radioaalloille tänä keväänä. Siis Bileet!!

Keskustorilla voit törmätä Ilon Liekki Festivalin aikana myös parkourpoikiin, tulennielijöihin, enkeleihin ja showtanssijoihin. Aivan yhtä hyvin saatat nähdä myös iloisia ilmeitä ja elämästä hullaantuneita ihmisiä niin luomukahvilassamme, pussauskopissamme kuin konserttiteltassammekin. Tuona rakkauspäivänä 06.06, jolloin vietämme astrologisesti merkittävää venustransiittipäivää, kaikki on mahdollista ja unelmista tulee totta!


Päivän ohjelmaan klo:10-17 on VAPAA PÄÄSY, ja illan konserttiin pyydämme PÄÄSYMAKSUN 25€/30€(ennakko/ovelta). Ilon Liekki Festival järjestää myös iloisen YHTEISKULJETUKSEN Jyväskylästä saapuville, joten astu mukaan festivaalibussiimme ja pääset jo kotiovella mukaan tunnelmaan! Ja jos muualtakin halutaan kyytiä, niin sellainenpa saattaisi myös onnistua!

Liput, esiintyjät, ohjelma ja yhteiskyyditysinfot löydät sivuiltamme: www.ilonliekki.org.

Tervetuloa yhtymään kanssamme Ilon Liekkiin!

Rakkaushalauksin,
ILON LIEKKI TIIMI <3