9.5.12

Jumalattarien ABC
Makaan koko 174cm:iä pitkällä varrellani maassa metsän keskellä. Yläpuolellani avautuu kirkas kevättaivas ja vierelläni pienen pieni lampi. Metsä suhisee ympärilläni... siih... siih... siih... ja pieni napsutus käy mättäillä siellä täällä. Kevät se siinä asettuu asumaan pienimpäänkin varpuun ja kiven koloon. Suljen silmäni ja annan koko kehon asettua paljaalle maalle koko painollaan. Aurinko helottaa suoraan kasvoihin ja tajuan, että se lämmittää jo. Hurraa! Hetki on maaginen, ja annan sen jatkua... jatkua... jatkua... Yritän hahmottaa, että milloin olen viimeksi maannut paljaalla maalla? En kykene edes muistamaan, ja minua alkaa hävettää. Miten olen onnistunut ohittamaan tämän ylellisyyden, luonnon oman hoivahuoneen? Yhtäkkiä tunnen, kuinka alan tutusti sulautua koko maailmankaikkeuteen, maapalloon, avaruuteen, kaikkeen-mikä-on.

Huomaan miettiväni, että milloin elämäni muuttui tälläiseksi; milloin aloin elää enemmän kaikessa-mikä-on, kuin vain siinä maailmasa, minkä näen silmilläni ja jota kosketan käsilläni. En pysty muistamaan, mutta olen sydämestäni tästä näköalasta kiitollinen. Annan tuulen liukua kehoni yli, tuivertaa hiuksiani...  Tunnen niin suurta onnellisuutta, että alkaa aivan itkettää. Vaikka kuolisin nyt, olisin saanut kaiken. 

Pitkän ajan kuluttua nousen hitaasti istumaan ja hetken tuntuu kuin olisin etelän auringon alla. Miten, Rakas Aurinko, juuri tänään päätätkin paistaa näin lämpimästi? Aivanko minua varten? 
Lähtiessäni halailen puut ja hyräilen niille mantroja. Äiti Maa, voi hyvin, pysy terveenä, Kiitos että Olet. <3
Ilta-aurinko laskee jo. Viiden päivän paastoni on saanut tänään päätöksensä. En malttaisi lopettaa vielä. Rakastan paastoamista, rakastan elää Valosta. Unelmoin, että jonain päivänä pystyn tekemään niin kokonaan, niin kuin silloin ennen, kauan kauan sitten. Paaston aikana saan aina olla Yhtä, kaikki kehot ovat harmoniassa keskenään ja mieli pysyy tyynenä ja kiitollisena. 

Tämä paastonaika osui vielä niin täydelliseen ajankohtaan. En ollut muistanut koko asiaa, vaan yläkerran suuri suunnitelma paaston ajankohdasta selvisi minulle vasta samaisena päivänä, kun asia tapetille nousi: päivänä, jolloin oli superkuu ja 5-5-5-päivä. Minulle tuotiin etukäteen tieto, että paastossani olisi tällä kertaa hyvin tietoisesti kyse "energiakehojeni  kevätsiivouksesta ja virittämisestä hienojakoisemmille tasoille". Mutta vähänpä vasta tiesin.

Kun lauantai-ilta koitti, olin valmistautunut juhlimaan yötä yhdessä superkuun kanssa. Odotin saavani seisoa kuun loisteessa keskellä yötä, mutta pilviharso olikin Pohjanmaan taivaalla niin sankka, että kuu pysyi salamyhkäisesti piilossa. Omat energiani olivat jo valmiiksi erityisen herkillä paastosta johtuen, joten en tarkkaan osannut sanoa, mikä kuun vaikutus minuun oli. Kunnes...

Olin juuri saanut postattua blogiini tervehdyksen Venustransiitista ja superkuusta, kun minuun aivan yllättäen asettui valtava voima. Voima tuntui niin henkeäsalpaavalta, että olisin voinut siirtää vaikka vuoria. Ja siirsinkin. Eräällä elämäni osa-alueella oleva ikivanha painolasti, mielen asetus, kirjaimellisesti nostettiin pois, ja sain viestin "NYT EI OLE ENÄÄ AIKAA PELÄTÄ VOIMAANSA. ASTU VOIMAASI JA TEE SE MINKÄ TIEDÄT ETTÄ SINUN TÄYTYY TEHDÄ. OVET OVAT NYT AUKI. ODOTUKSEN AIKA ON PÄÄTTYNYT". Löysin tämän hyvin haparoivin kirjaimin pienelle valkoiselle lappuselle kirjoittamani viestin sänkyni vierestä. En muista missä vaiheessa olin sen kirjoittanut ja mitä oli tapahtunut. Tunsin vain oloni ehjemmäksi ja suuremmaksi kuin koskaan ennen. Olin astunut Jumalatar-voimassani jälleen yhden askeleen eteenpäin. Ymmärsin, että tämä oli ollut paastoni, superkuun ja 5-5-5-päivän tarkoitus minulle, ja otin sen kiitollisuutta ja ihmetystä täynnä vastaan. Mietin vain, että mitähän olisi tapahtunut, jos olisin vielä saanut lumoutua itse kuuherran katselustakin... ;)  

Aiemmin illalla minulle oli noussut korteista kristalli-viesti, joten päätin hurjan illan päätteeksi nukahtaa kristallien eheyttävässä energiakentässä. Yksi vatsalle, yksi rintakehän päälle, yksi kurkulle ja yksi kolmanteen silmään. Siihen olin nukahtanut, ja ollut vahvassa yhteydessä sielutasooni. Eheytymässä, tasapainottumassa Kotona. 

Aamulla kello soitti 06.30, jotta saisin valvoa sen pyhän kahdeksan minuuttia meditoiden, kun kuu on kaikkein lähimpänä Maata. Buddhan hetki. Hetki oli todella voimallinen ja taianomainen, ja rukoukset vain purkautuivat huuliltani kyynelien saattamana. Meditaationi venähti pikkuisen, ja sitten kipusin takaisin lämpimään peiton alle. Tervetuloa Valon Aika, Minä Olen Valmis! 

Sunnuntai käynnistyikin sitten vauhdikkaasti. Virtaa oli kuin pienessä kylässä ja sain paljon aikaiseksi. Jumalatar-voima jylläsi ja kaikki oli niin selkeää ja kirkasta. Ihmettelin, että voiko tämä olla tottakaan, että vielä tälläistäkin saan tässä elämässäni todistaa! Olgakin sai energiasta osansa, kun tanssin mirri kainalossani pitkin piskuisen kotini lattioita. 

Ja kyllä, tämä kaikki on vasta alkua. Tuskin maltan odottaa, mitä tapahtuu 6.6 venustransiittipäivänä, puhumattakaan 12.12 ja 21.12-päivinä! HUHHUH!!!! 

Olin jo sunnuntaina kirjoittamassa tästä kaikesta postausta, mutta se oli niin ylitsepursuava, että päätin säästää teidät siltä ja odottaa, että oma oloni hiukan tasoittuu. ;) Jos olisin antanut sen tulla, olisin todennäköisesti kirjoittanut kaiken edellisen teille kissankokoisilla kirjaimilla ja tullut suurinpiirtein ruudusta läpi uuden energiani kanssa! :D Mutta pääviesti, mitä Valorakkaat halusivat meille - JA VARSINKIN NAISILLE - sanoa, on tämä:

TEILLÄ ON NYT TÄYSI VAPAUS!

VAPAUS VALITA RAKKAUS
VAPAUS VALITA VALO
VAPAUS VALITA ELÄMÄ ILMAN PELKOA
VAPAUS OLLA SE VALO JOKA OLETTE

ETTE OLE SIDOKSISSA MIHINKÄÄN
TEIDÄN EI TARVITSE ENÄÄ PONNISTELLA
TE OLETTE JO SE JOKA TULITTE TÄNNE OLEMAAN:

VALO


Tunsin sen energian niin vahvasti, että se sai minut jälleen itkemään kiitollisuudesta. Me tämän ajan ihmiset saamme etuoikeutettuina olla kokemassa tämä koko ylösnousemuksen kriittisin hetki, jota kaikki olennot ja planeetat ovat niin kauan tehneet. Se on Ihme. Meitä jokaista pestään nyt niin valtavalla vauhdilla, että ollaan Rakkaat armollisia nyt itsellemme. Meidän ei tarvitse ymmärtää jokaista energiapesua eikä mielenmuutosta, mutta meidän täytyy olla hereillä, meidän täytyy luottaa. Meidän jokaisen valokehoa laajennetaan ja kirkastetaan, kun lisää feminiinistä rakkausenergiaa virtaa myös maapallolle. Se on väistämätöntä, ja se on upeaa. Meistä pidetään valomaailmassa niin hyvää huolta, olemme täysin turvassa ja rakastettuja. 

Hyvät Naiset, älkää ihmetelkö, jos feminiiniset ominaisuutenne alkavat nyt kohisten nostaa päätään. Olen useilta kanssasisarilta saanut enkelikiertueellani kuulla, kuinka yksi jos toinenkin on vähintäänkin hämmentynyt siitä, kun aivan uudenlaiset feminiiniset piirteet, toimet, tunnot ja ajatukset nousevat nyt pintaan. KYLLÄ, se on yksi vahva seuraus tästä tietoisuudenmuutoksesta, jota nyt olemme todistamassa. Ja ei, edelleenkään ei ole kyse feminismin noususta, vaan sitä, että niin pitkään vallalla ollut maskuliininen voima tullaan nyt vain tasoittamaan feminiinisellä viisaudella, myötätunnolla, ilolla ja rakkaudella. Myös miehillä. 

Naisilla on naisellisuudessaan hyvin paljon sellaista, jota olemme sukupolvien aikana oppineet itse vähättelemään, pitämään piilossa, kieltämään ja jopa sulkemaan elämästämme pois kokonaan. Se on myös seurausta tiettyjen aikakausien perusluonteesta. Olen kirjoitttanut aiheesta viime kesänä perustamaani Rakkauden Jumalatar-blogiin, kun oma Jumalattaruuteni puhkesi ensikukkaan. Tämä kaikki saattaa yhtäkkiä kuulostaa myös satuilulta ja naisten hömpötykseltä, mutta loppuviimeksi ollaan isojen ja vakavienkin asioiden äärellä. On kyse maapallomme tulevaisuudesta, uusien luovien elämäntapojen löytämisestä, valtavista henkisistä mahdollisuuksista rakentaa planeetta, jolla vallitsee - ei enempää eikä vähempää - rauha. 

Meidän jokaisen on vuorollaan astuttava voimaansa, hyväksyttävä itsensä täydellisenä jumalallisena olentona, jumalattarena. Miltä se sinusta tuntuu? Ajatteletko, että sinusta ei ole jumalattareksi? Voin vakuuttaa, että KYLLÄ ON. Tämä ei ole kenenkään yksinoikeus, vaan meidän jokaisen etuoikeus. 


 Viisi vinkkiä Jumalattareksi astumiseen  ღ 


ღ  Opi tuntemaan missä oma energiasi seilaa. Oletko jatkuvasti altis muiden mielipiteille? Käveleekö joku päivittäin "ylitsesi"? Käykö usein niin, että tunnet sydämessäsi yhtä, ja päädyt kuitenkin toimimaan toisin? Kun olet valintatilanteessa, pysähdy, kuuntele ja toimi vasta sitten. Oma sydämesi kertoo aina totuuden, mutta sinulla täytyy olla aikaa sen kuunteluun. Kesken neuvottelun voit mennä vaikka käymään vessassa, jossa saat palattua takaisin sydänyhteyteesi ja omaan selkeään mielipiteeseesi. Pidä voima ylläsi, kun astut takaisin tilanteeseen.

ღ  Opi tunnistamaan missä ajatuksesi vaeltavat, ja virittämään ne valon puolelle. Kiertääkö ajatuksesi negatiivista vai positiivista kehää? Kun joku kysyy sinulta jotain, vastaatko ensimmäisenä "ei"? Tiedätkö mitkä asiat, toimet tai ajatukset saavat mielesi kevenemään tai hiljentymään? Etsi ne ja käytä niitä. Hyviä menetelmiä ovat mm. lähteminen luontoon, puhtaan ravinnon syöminen, degreiden tai mantrojen lukeminen, hyräileminen ja meditoiminen.

ღ  Opi puhdistamaan energiakenttäsi. Tiedostatko, että sinulla on neljä energiakehoa ja näin ollen kokonaiset omat kentät ympärilläsi? Nämä kentät keräävät itseensä kaikki päivän aikana tapaamiesi ihmisten energiat, mielipiteet, katseet, kehonkielen, sanattomat ja sanalliset viestit. Ne imevät myös netistä ja tv:stä suodattuvat energiat ja värähtelyt. Mutta sen lisäksi energiakehosi vastaa nopeasti myös luonnon elementteihin: aurinkoon, veteen, maahan ja tuleen. Ne ovat jumalattareksi haluavalle ensiarvoisen tärkeitä ystäviä. Lähde jälleen luontoon, käy suihkussa aamuin illoin, polta kynttilöitä tai takkatulta, huolehdi että saat tarpeeksi sekä auringon että kuun valoa, ja kävele niin paljon kesällä paljain jaloin kuin mahdollista. Yhdistymällä luontoon yhdistyt itseesi.

ღ  Kuuntele sydäntäsi. Sivuutatko sydämesi hiljaiset viestit puhahtamalla, että "sitten joskus" tai "ei minulla ole tuollaiseen aikaa"? Pidätkö itseäsi vähemmän tehokkaana tai arvokkaana, jos järjen sijaan tekisitkin päätöksiä sydämelläsi? Onko sinulle iskostunut alitajuntaan, että maailma on kova paikka, ei täällä ole varaa tunteilulle? Pelottaako sinua, että mitä tapahtuisi, jos oikeasti kuuntelisit sydäntäsi ja toimisit sen mukaan, mitä sinulle on jo niin monta vuotta yritetty tuoda "läpi"? Kun kuuntelet sydäntäsi ja seuraat sen johdatusta, astut omaan elämääsi, jonka myötä sairautesi paranevat, ihmissuhteesi kohenevat, luovuutesi puhkeaa kukkaan ja elämäsi muuttuu runsauden ja rakkauden täyteiseksi. Elämässäsi ei tämän jälkeen ole enää sijaa pelolle, vaan tunnet olevasi aina turvassa. 

ღ  Pidä omia sydänpäiviä. Milloin viimeksi sait olla yksin ajatustesi kanssa? Milloin olet viimeksi lukenut rauhassa kirjaa? Milloin olet viimeksi ollut kotona niin, että kaikkien sähkölaitteiden töpselit on vedetty seinästä irti ja puhelimesi on ollut suljettuna? Milloin viimeksi vain Olit? Jumalattaret vaalivat yli kaiken omia sydänpäiviään. Silloin lapset ovat mummolassa ja mies kaverien kanssa viettämässä iltaa. Silloin sinä saat sytytellä kaikki talon kynttilät ja nauttia hiljaisuudesta. Silloin Sinua ladataan, Sinulle tuodaan kaikki uudet ideat ja luovuuden kipinät, ja henkinen akkusi täyttyy valolla, unelmilla, ilolla ja kiitollisuudella. Rakenna pilvilinnoja, unelmoi isosti. Luota siihen, että rukouksesi kuullaan. 

Ja vielä...
ღ ღ  Nauti (raaka)suklaan syönnistä hyvällä omallatunnolla! Se on Jumalatarten ikioma herkku, josta ei pidä tinkiä. ;)Deepthi