11.5.12

Mrkich: Totuus ja läpinäkyvyys

Toukokuun kuukausivisioita
TOTUUS JA LÄPINÄKYVYYS

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
7.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On sanonta: "Voin nähdä suoraan lävitsesi", eikä se ole ollut koskaan sopivampi kuin nyt. Tuntuu siltä, että kaikista ympärillämme, mukaan luettuna me itse, tulee aina vain läpinäkyvämpiä, kun kaikki se mitä olemme ja mitä emme ole, paljastetaan. Tätä läpinäkyvyyttä on, pidämme siitä tai emme - kyse ei ole siitä, että kaikki yhtäkkiä tuntevat tarvetta olla täysin avoin ja rehellinen toisilleen. Paremminkin se verho joka oli aiemmin paksu, tulee nyt harsomaiseksi eikä ole paikkaa, minne piiloutua.

Kun tämä prosessi tapahtuu, emme ehkä aina pidä näkemästämme. Olemme ehkä pitäneet todellisuutta sitä harhakuvaa parempana, mitä joku tai jokin oli. Vaikka meillä olisikin ollut melko hyvä ajatus siitä, mitä joku tai jonkin oli, tässä parhaillaan tapahtuvassa läpinäkyvyydessä joku ikään kuin kääntää katkaisimesta himmeämmän valon keskikirkkaaksi tai kirkkaaksi. Olemme ehkä luulleet näkevämme kirkkaasti vuosi tai kuukausi sitten, mutta nyt siitä on tulossa täysin uusi "pallopeli".

Mitä enemmän olet vielä kiinni tietyissä harhakuvissa todellisuuden sijasta (on kyse sitten henkilöstä, suhteesta, kulttuurista tai uskonnosta), sitä suurempia tunteita laukaistaan verhon hajotessa. Kun jokin paljastuu sinulle - joissain tapauksissa ensimmäistä kertaa, toisissa sadatta kertaa - tunnet kaikkea syvästä surusta tai kiihkeästä vihasta asteikon "edelleen kiinni" -päässä, lievään huvittuneisuuteen tai lähes mielenkiinnottomuuteen asteikon "irti"-päässä.

Jos tunteesi laukaistaan, auttaa, kun käsität, että näkemäsi totuus itse asiassa palvelee sinua paljastuessaan. Tunnereaktiosi on vain egon "puimista", kun se haluaa edelleen olla mukana vanhassa tarinassa tai draamassa. Jos kuitenkin pysähdyt hetkeksi ja palaat keskukseesi, voit irrottautua tunteista riittävän pitkäksi aikaa esittääksesi itsellesi kysymyksen: "Vaivaako tämä näkemäni totuus minua vai onko itse asiassa hyvin vapauttaa lopulta nähdä tämä?" Jos olet vihainen, koska tietyt ihmiset käyttäytyvät tietyllä tavalla, kysy itseltäsi: "Haluanko oikeasti heidän toimivan niin, kuin sanon haluavani? Vai annetaanko minulle tässä lahja? Jos tämä on lahja, mikä se on?"

Vapautemme lepää sen käsittämisessä, ettei meidän tarvitse reagoida, tai ainakin voimme tietoisesti valita, haluammeko reagoida ja miten. Vanhat karmasiteemme katkeavat ja näin emme ole karmallisesti velvoitettuja jatkamaan vanhojen rooliemme tai kuvioidemme esittämistä tai olemista vanhoissa suhteissa ja dynamiikoissa, jotka eivät enää palvele meitä. Jos joku "saa" sinut tuntemaan, ettet ole riittävän hyvä tai että sinun pitäisi hävetä tai sinut tuomitaan, niin tiedä, että valitset edelleen olevasi kytkeytynyt vanhaan tarinaan. Kytkeytymisessä ei ole enää arvoa. On aika tietoisesti muistaa, että toiset eivät määrittele meitä.

"Se ei ole minun asiani, mitä sinä ajattelet minusta." - Terry Cole-Whittaker

Vanhassa syklissä tarvitsimme toisia laukaisemaan meidät muistamaan, keitä olemme - usein kohtelemalla meitä vähempiarvoisina. Muistimme voittamalla tuskan, kärsimyksen, tukahduttamisen ja muita vaikeuksia. Meillä oli pää käännettynä poispäin siitä, kuka olemme, lähde-energiasta ja täydestä valostamme ja näin uskoimme tarinat, jotka liittyivät puutteeseen, rajoittuneisuuteen, rajoihin ja yhteydettömyyteen. Uudessa syklissä meistä on tulossa "eläviä ja hereillä olevia" ihmisiä. Päämme on käännettynä taas kerran kohti täyttä valoamme.

Kuvittele vesiletku, mikä oli vääntynyt, eikä vesi päässyt läpi, mutta nyt se suoristuu ja vesi voi virrata taas kerran vapaasti. Tätä meille tapahtuu tässä muutoksessa. Astumme jumalaiseen identiteettimme, voimaamme ja kykyihimme ja ruumiillistamme ne. Ylösalainen maailmamme on kääntymässä taas oikeinpäin ja aivan kuin "lumisadepallossa" kääntöprosessi saa kaiken näyttämään jonkin aikaa kaoottiselta, mutta tiedämme, että asiat ovat taas palaamassa oikeinpäin.

Jotkut meistä surevat elämässämme sellaisten ihmisten menetystä tai kuolemaa, joita ei koskaan todellisuudessa ollut. Tietysti heidän fyysinen olemuksensa elää edelleen, mutta sitä projektiota tai identiteettiä minkä annoimme heille, ei ollut. Näemme sen nyt ja se saattaa olla vaikeaa tuntea ja kohdata.

Tunnet ehkä, että joka päivä yritetään painaa nappuloitasi ja olet todella yli siitä. Ainoa tapa saada tämä loppumaan on vihdoin päästä siitä todella yli. Päästä yli tarpeesta, että joku on sellainen, mitä hän ei koskaan tule olemaan tai ei ole vielä tai ei edes halua olla. Päästä yli tunteesta, että toiset ovat vastuussa teoistasi ja tunteistasi. On aika ottaa täysi vastuu siitä, kuka olemme ja miten olemme, ja irrottaa langat, jotta olemme kiinnittäneet toisiin ja toiset ovat kiinnittäneet meihin. On aika irrottaa projektioista, joita olemme heittäneet heihin ja he meihin.

Yksi suurimmista projektioista nyt on se, minkä olemme kollektiivisesti heittäneet tähän vuoteen 2012. Monet uskovat, että se on maailmanloppu tai vuosi jolloin tähtiperheemme tulee lopultakin pelastamaan meidät. Kumpikin uskomus kieltää oman vastuun tai kollektiivivastuun siitä maailmasta, minkä olemme luoneet ja mikä on vielä luomatta. Kun ylitämme 21.12.2012-kynnyksen, se on ratkaiseva ja voimaannuttava hetki ihmiskunnalle, koska viimeinkin voimme vapautua profetioista ja niiden vääristä tulkinnoista. Viimeinkin voimme herätä siitä harhakuvasta, ettei sillä ole oikeastaan merkitystä, mitä teemme, koska maailma joko loppuu tai meidät pelastetaan.

"Keskiyö tulee, mitään muuta ei tapahdu, paitsi sataa vähän pehmeästi laskeutuvaa lunta ja ihmiset heräävät seuraavana aamuna planeetalle, mistä tarvitsee huolehtia. Apokalyptisten uskomusjärjestelmien selvittäminen on erittäin tuskallista, koska sen on loputtava, että välitetään enemmän uskomuksista kuin planeetasta." - Barbara Hand Clow, The Pleiadian Agenda

Barbara Hand Clow viittasi tässä uuden vuosituhannen alkuun, mutta nämä sanat voivat sopia myös tämän vuoden loppuun. On surua, kun verho on lopultakin täysin nostettu ja ihmiset käsittävät, ettei kukaan tule pelastamaan meitä. Hopit olivat fiksuja sanoessaan: "Olemme niitä, joita olemme odottaneet." Tähtiperheemme katselevat meitä, he ovat lähellä ja olen varma, että he tulevat käymään. Kuitenkin "pelastamaan meidät" uhmaa koko evoluutiotarkoituksemme ydintä: herätä, muistaa ja oivaltaa, että tiedämme, miten pelastaa itsemme.

Tuomiopäivän julistajien tyrmistykseksi planeettamme yli huuhtoutuu ainoastaan korkeavärähteisiä energia-aaltoja. Nämä aallot "ärsyttävät" meitä heräämään, muistamaan, keitä olemme, muistamaan oman voimamme ja muistamaan todellisen jumalaisen ja galaktisen alkuperämme ja identiteettimme. Nämä aallot puhdistavat energiakehomme ja tuovat pintaan kaiken jäljellä olevan vanhan värähtelyn. Nämä aallot puhdistavat sydämemme, mielemme ja silmämme ja saavat meidät näkemään, kuulemaan ja tuntemaan selvemmin. Nämä aallot eivät ole taikasauva, joka puhdistaa ja selvittää ilman omaa henkilökohtaista osallistumistamme. Ne ovat vain totuudenpaljastajia - se mitä me kukin teemme omalla totuudellamme ja miten me kukin reagoimme lisääntyvään totuuteen, riippuu meistä.

Joistakin tämä paljastusten aika tuntuu painajaiselta. Toisille se on runsasta autuutta. Tästä syystä on ollut tärkeää tulla mahdollisimman tietoiseksi vuoteen 2012 mennessä - mitä auliimpi olet kohtaamaan kaiken tämän paljastuvan totuuden, sitä helpompaa menosta voi tulla. Se voi silti olla haastavaa, muttei sen tarvitse olla tuskallista tai pelottavaa. Jos tunnet tuskaa tai pelkoa, kysy itseltäsi: Mitä vastustan? Mitä en halua kohdata? Mitä pelkään? Älä tuomitse tai pelkää ihmisiä, jotka eivät näytä olevan tietoisella polulla. On paljon henkisiä etsijöitä, jotka eivät halua katsoa omaa varjoaan, ja näin heillä on vielä paljon totuuksia kohdattavana. Toisaalta on ihmisiä, jotka eivät ole koskaan elämässään ottaneet kätensä "oma-apukirjaa", mutta jotka eivät voisi olla enemmän "sano asia niin, kuin se on" -tyyppiä - he tietävät tarkkaan, keitä he ovat, ja pystyvät näkemään kenen tahansa läpi jo kilometrien päästä.

On juhlaa, kun verho on lopultakin täysin nostettu, koska kaikki ne jotka ovat valmiita ja halukkaita osallistumaan uuden maapallon rakentamiseen, käärivät hihansa ja alkavat (tai jatkavat) tehdä jotain asioiden saamiseksi tapahtumaan.

"Ennen valaistumista hakkaa puita ja kanna vettä. Valaistumisen jälkeen hakkaa puita ja kanna vettä." - Zen-sananlasku

Paljon tunteita ja paljon energiaa lentelee ympäriinsä tällä hetkellä ja tulee lisääntyvässä määrin tärkeäksi olla juuttumatta kiinni siihen tai häiriintymättä siitä, mikä ei kuulu sinulle tai mikä ei ole edes totta (eli vanhat projektiot tai harhakuvat). Muista, että kun siirrymme korkeampaan energiataajuuteen, että sen mikä ei ole harmoniassa korkeamman värähtelyn kanssa, on tultava esiin puhdistamista varten, joten se on näkyvämpää ja enemmän "naamallasi". Tämä saa näyttämään siltä, että asiat pahenevat, mutta tiedä, että nämä ovat juuri niitä merkkejä meille, että asiat ovat tulossa paljon paremmaksi. Emme voi tietää, miten oikaista asioita, ellemme tule täysin tietoiseksi siitä, missä olemme menneet pieleen. Emme voi astua täysin omaan voimaamme, ellemme tule täysin tietoiseksi siitä, miten ja missä olemme olleet voimaton.

Harhakuviin ja projektioihin liittyen - on ollut pitkään huhu, että vanhat voimat yrittävät luoda jonkin lavastetun tapahtuman käyttäen hologrammiteknologiaa, mikä saa näyttämään, että jokin avaruusolentorotu hyökkää kimppuumme, tai he heijastavat uskonnollisten hahmojen kasvoja taivaalle saadakseen maailmanlopun kiihkoa syntymään. Tiedämme, että heillä on tätä teknologiaa, ja tiedämme, että he eivät ole yli siitä, että loisivat tapahtumia laukaisemaan pelkoa saadakseen vielä enemmän kontrollia, joten tämä ei tosiaankaan ole kovin kaukaa haettua. Kuitenkin vanhan todellisuuden aikomuksilla ja energialla on joka päivä vaikeampaa ja vaikeampaa olla korkeammissa energioissa, joten en ole varma, voisivatko he onnistua tässä enää. Toisaalta on hyvä olla tietoinen, että tuonkaltaisia aikomuksia on, jotta voi olla valmistautunut, JOS jotain tapahtuu.

Paras tapa olla valmistautunut on olla tuttu omien aitojen tunteidensa kanssa ja tämä on vielä yksi syy, miksi on tärkeää irrottautua jatkuvasta reagoinnista siihen, mitä toiset ihmiset tekevät ja ovat tekemättä. Kun kuulet yhdeltä ihmiseltä "mene avaruusalukseen, jos he tulevat" ja toiselta ihmiseltä "älä mene", niin mitä teet? Kuuntelet omaa sydäntäsi tuolla hetkellä. Tiedät kotonasi, juhlissa tai ostoskeskuksessa, kuka tuntuu hyvältä ja kuka ei, ja sama pätee tässä. Ei ole yhtä tähtirotutyyppiä, ei ole yhtä tähtialustyyppiä, ei ole yhtä yhteistä aikomusta niiden vierailijoiden keskuudessa, joita ehkä tulee. Jos heitä tulee ja kaikki tuntuu vähän kontrolloivalta tai holhoavalta, et luultavasti halua liittyä heidän "puolueeseensa". Jos itket ilosta, koska sinusta tuntuu jälleentapaamiselta perheen kanssa, niin rutista! Kuuntele omaa sisästä opastustasi ja luota itseesi.

Kun näet jotain sellaista, minkä paljastumisesta et pidä, käytä sitä katalyyttinä muistuttamaan, millaisesta pitäisit ja mitä pitäisit parempana. Etsi jokin pieni tapa siirtyä kohti mieluisampaa - vaikka vain muuttamalla tapaasi ajatella tai toimia. Jokainen asia mitä kukin meistä tekee tai on tekemättä tällä hetkellä, määrittelee, millaista maailmaa luomme tässä "kerran monissa elämissä" -tilaisuudessamme luoda täysin uusi todellisuus. Olemme jokainen yksi pala valtavassa 7 miljardin palan palapelissä. Sinun palasi lasketaan. Sinun palallasi on merkitystä. Kysymys ei ole nyt: millaisen maailman saamme vuoden 2012 jälkeen? Kysymys on: millaisen maailman haluat vuoden 2012 jälkeen ja mitä teet omalla palallasi, jotta niin tapahtuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.