19.5.12

Päivitettyjä Maya-uutisia ja huominen auringonpimennys

Maya-terveisiä Päivi Kaskimäeltä:

Hei,

13.5 loppui Käärmeen vuodenaika. Sitä seurasi neljä muutosvoimien päivää jolloin ei ollut vuodenajanvartijaa ( 14.5-17.5 ). Näiden päivien aikana galaktisen säteen muutosenergia sai aikaan voimallisia tuntemuksia. Ikään kuin kosmiset energiat olisivat työstäneet fyysistä ja psyykkistä kehoa poikkeuksellisen muuntavilla energioilla. Ajatus katkeilee, tunteet ovat sekavat, ei meinaa saada kiinni järjellä siitä mitä piti tehdä, vähän kuin hapuilua pimeässä, mutta kuitenkin positiivisen tuntuisesti.
"Ihanasti ihan pihalla." Höysteenä lihaskipuja, nuhaa, vatsaoireiden jatkumista, niskan jäykkyyttää, lantion ja ristiluun kipuilua, selkäoireita ja päänsärkyilyä. Kolmannensilmän kohdalla keskellä otsaa ja päälakea erikoista toimeliaisuutta. Ja korvat, kaikenlaista ääntä ja erilaisilla taajuuksilla, paukahtelua, vinkunaa ja toisinaan jopa kipua ja tulehdusta. Keskellä yötäkin saattaa herätä eritaajuuksilla tulevaan surinaan, ujellukseen tai erikoiseen taajuusääneen korvissa tai toisessa. Toisinaan vain yleinen voimattomuus ja syvällisen väsymyksen tunne, kipeä vähän sieltä ja täältä.

18.5 alkoi Valkoisen Koiran vuoden aika. Koira kuljettaa mukaanaan valkoista galaktista kirjoa. Jakso kestää 65 päivää ja päättyy 17.7.2012. Tämä on sydämen vuodenaika. Koira edustaa perhettä, klaania ja sukua, sitoutumista omaan yhetisöön, suurella sydämellä. Tämä on myös oman johtajuuden tunnistamisen aikaa. Puhdistautumista, sydäntietoisuuden aktivoitumista ja oman kutsumuksen seuraamista. Energia on toivottasti jälleen hallitumpaa, nyt kun vuodenajanvartija on luomassa sydämensuojaa.

16.5 alkoi Keltaisen Tähden aaltojakso. Jakso päättyy 28.5. Tämä on Tzolkin kalenterin viimeinen aaltojakso. Mottona tällä jaksolla harmonian luominen, ajatuksella että aika on rauhaa, ei rahaa. Yksinkertaisista arkisista asioista iloitseminen, henkisyyden ilmentäminen ilman erityisiä krumeluureja normiarjessa. Ja tietenkin tämä on tähtiyhteyksien aktivoitumisen aikaa. Tähden aaltojakso alkoi vaiheessa, jossa ei ollut vuodenajanvartijaa.
Kirjeen alussa kerrotut muutokset ja tuntemukset kehossa, ovat olleet varmasti osittain juuri meissä uinuvan tähtiperimän ja tähtigenetiikan aktivoitumista. Tämä on rauhaan antautumisen aikaa. On syklin taite. 260 päivää on takana ja on aika koota voimiaan tulevaa kierrosta varten. 

20.5 / 21.5 vuosittainen auringonpimennys. Tähden aaltojakson aikana koetaan osittainen auringonpimennys. Tämä näkyy meillä Suomessa 21.5, vain pohjois osissa maata, klo. 2.49 syvimmillään. Järkevyys ja älykkyys ovat olleet kulttuurissamme kunnia-asemassa. Tehokas, aikaansaava ja etukäteen suunniteltu tekeminen on syvälle juurrutettu. Miten toimia kun aivot tuntuvat toimivan päivä päivältä uudistuvalla tavalla. Suunnitelmat lipuvat käsistä, asiat eivät menekään kuten oli ne hienosti etukäteen järkeillyt, ei jaksakaan tehdä enää yhtä paljon ja tehokkaasti kuin ennen. Alitajunnasta tuntuu tulevan jotain ihan uutta ja kiehtovaa, mutta siitä ei vielä saa ihan kiinni mitä se on. Ei oikein ole mitään mistä tarttua ajatuksillaan kiinni. Parasta vain olla ja katsoa mikä tekee tuloaa. Asia alkaa varmasti selkiytyä kun lähdetään uudelle Tzolkin jaksolle.

29.5 alkaa uusi kierros Tzolkin kalenteria päivällä no.1. 
Tällä kierroksella tullaan monien merkittävien tapahtumien lisäksi myös päivään 21.12.2012. 29.5 uusi kierros alkaa Punaisen Lohikäärmeen aaltojaksolla (29.5-10.6). Tällä kierroksella, jos koskaan kysytään LUOTTAMUSTA. Tämä kierroksen aikana syntyy galaktinen, tietoinen uudenajan ihmisyys. Vauhti saattaa olla niin nopea ja energia niin voimallinen, että monella tekee tiukkaa ottaa kaikki galaktisen säteen gammavoimat vastaan. Tarkennetaan tätä sitten kun kierros etenee. Uusi kierros alkaa jo heti kättelyssä voimallisissa merkeissä.

4.6 on täysi kuun pimennys. Sininen Resonoiva Käsi, päivä no 7. Pyhä toimitus. Vihkiytyminen omaan galaktiseen kanavaan ja sen käyttämiseen, taajuuden virittelyä ja siihen itsensä säätämistä. Parantumista, yhä vapaampaa energian virtausta. Vastaanottamista ja intuitioon luottamista.

5.-6.6 Venus transiitti. Transiitti näkyy Suomessa 6.6.2012.

"Venus on alakonjunktiossa ja kulkee Auringon kiekon yli aamulla 6.6. Se on tällöin nähtävissä mustana täplänä Auringon kirkasta kiekkoa vasten. Venus koskettaa Auringon itäreunaa klo 1.05 ja poistuu länsireunalta klo 7.54. Pohjoisimmassa Suomessa ylikulku on havaittavissa kokonaan. Etelä-Suomessa Aurinko nousee vasta ylikulun alkuhetkien jälkeen. Venuksen ylikulut ovat harvinaisia taivaallisia tapahtumia. Seuraava tapahtuu 11.12.2117, mutta sekään ei näy Suomessa. Seuraava Suomessa näkyvä ylikulku tapahtuu 11.6. 2247. Edellinen Venuksen ylikulku oli 8.6.2004 ja näkyi Suomessa kokonaisuudessaan. Venus on riittävän kookas erottuakseen ilman kaukoputkea tai kiikareita, mutta Auringon kirkkauden vuoksi ylikulkua on katsottava himmentävän suotimen läpi. Vuoden 2004 ylikulun aikana Auringon pinnalla ei ollut pilkkuja. Nyt pilkkumaksimin lähestyessä niitä todennäköisesti esiintyy ja on mahdollista, että Venus kulkee jonkun pilkun editse."

www.ursa.fi

Tätä ylikulun hetkeä juhlimme Tampereella koko päivän aamusta iltaan!


www.ilonliekki.org

6.6. on Tzolkinissa päivä numero 9. Punainen Solaarinen Kuu. Herään muistamaan. Herään toimimaan, uutta itseäni ja uusituneita aistejan ilmentäen. Luotan tunteisiini! Toimin ilmentäen iloa!

20.5 / 21.5 auringonpimennykset ja 5.6 / 6.6 Venus transiitti ovat keskenään samassa kvartetissa mayakalenteri Tzolkinissa.

Pimennykset ja Venuksen ohikulku ovat toisiinsa voimakkaasti liittyviä taivaallisia tapahtumia. Joka puolella maailmaa!

Ne myös synkronoivat gregoriaanisen kalenterin todella herkällä ja täydellisellä tahdistuksella maya-kalenteri Tzolkinin kanssa. Pimennysten hetket eripäivinä eri puolilla maailmaa korreloivat samaan aikaan myös Venuksen energiota, jotka nekin ovat eri päivänä eri maailmankokissa. Tämä yhteys yhdistää koko planeetan ja kaikki sen pinnalla elävät olennot. Venus, maapallon kaksoissisar luo rakkauden portaalin ja linjauksen Maan kanssa. Kaksoset yhdistyvät jälleen ja me täällä Maassa voimme alkaa ilmentää puhdasta, tietoista rakkautta.

Nämä taivaalliset tapahtumat tasapainottavat toistensa energiat. Meissä ihmisissä tämä näkyy tai tuntuu kehomme tasapainottumisena. Maskuliinisen ja feminiinisen energian suhteet hakeutuvat paikoilleen ja juuri oikeaan tasapainoon keskenään, niin miehissä kuin naisissa. Vasen ja oikea aivopuolisko "fuusioituvat" niin että voimme alkaa toimia inuitio ja älykkyys yhdistyneinä. Tähän prosessiin liittyy aivojen, päänalueen tiedon tuominen sydämeen ja tämän jälkeen entistä tietoisemmin alamme toimia kristallisen sydänkeskuksemme kautta. Aistit herkistyvät, intuitio voimistuu, mieli ja sydän ovat entistä enemmän yhdessä päättämässä tekemisen suunnan ja tavan. Tietoisempina itsestämme ja voimistamme,antaudumme elämän virtaan luottavaisesti, eläen yksi hetki kerrallaan.

Nämä kaikki tapahtumat yhdessä ovat merkitsemässä sitä kuinka planeettamme linjautuu entistä surempaan yhteyteen Linnanradan keskuksen kanssa. Tähtiyhteydet Siriukselle ja Plejadien tähdistöön tarkentuvat. Avaruuskohtaamiset ja vierailut vilkastuvat. Verho ohenee entisestään. Aika nopeutuu kiihtyvällä tahdilla. Synkronismi lisääntyy, suuret asiat ja oivallukset ovat mahdollisisa yhä lyhyemmässä ajassa. Lähestymme hetkeä jolloin aika ja avaruus kohtaavat. Ihminen herää muistamaan. Oireet joita nyt käymme läpi, ovat tämän muistin herättämistä. Alkuperäisten asetustemme palauttamista. Dna-rihmastojen herättämistä ja niihin kätketyn uinuvan tiedon uudelleen koodaamista. Niin paljon tapahtuu, ja niin paljon on sitä mitä ei voi järjellä tai sanoilla yrittä selittää. Tuntuu vain siltä, että se on menoa nyt!

Siispä mennään iloisesti ja avoimesti uutta itseä ilmentäen. Mitä kaikkea sitä näillä uusilla taidoillaan voikaan sitten tehdä! Siinä tarvitaan erityisesti mielikuvitusta.

Halauksin,
Päivi


============================================================================================================


24.5. TULKINTAPÄIVÄ HEINOLASSA

Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnon Tähti, Kaivokatu 3
Teen päivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö ja maya- astrologisia katselmuksia.
Ajanvaraus kaupalla: 03-715 3366 / http://www.luonnontahti.fi/

30.5. TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Paikka: Katin kauneuskulma, Korsontie 2
www.katin.fi
Teen kokopäivän ajan henkilökohtaisia tulkintoja.
Ajanvaraus: 040-500 00500 tai paivikaskimaki@gmail.com

18.6 TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Paikka: Katin kauneuskulma, Korsontie 2
www.katin.fi
Teen kokopäivän ajan henkilökohtaisia tulkintoja.
Ajanvaraus: 040-500 00500 tai paivikaskimaki@gmail.com

20.6 TULKINTAPÄIVÄ FORSSASSA
Paikka: KalliomäKI, keskustan tuntumassa. Tarkka osoite ajanvarauksen yhteydessä.
Olen tekemässä koko päivän ajan henkilökohtaisia katselmuksia, selvänäkö- ja maya-astrologisia.
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

PYSYVÄ VASTAANOTTO TAMPEREELLA 
Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Puhelintulkinnat. Aika varataan etukäteen ja sovittuna aikana soitto numerooni. 
Maksu pankkitilin kautta.
Lisätietoa kaikista tulkinnoista minulta tai sivuillani www.paivikaskimaki.com