5.5.12

Venustransiitti ja SuperkuuMerkittäviä päiviä elämme astrologisesti juuri nyt! 
Erittäin hyvää asiaa Sepolta ja Timolta yllä olevassa videossa.

TULE MUKAAN!!


Myös Päivi Kaskimäki postasi juuri hyvän linkin omalle facebooksivulleen koskien tämän yön ja huomisaamun superkuuta:

"Huomenna on täysikuu, klo 6.35 Suomenaikaa. Joka vuosi, kun on toukokuun täydenkuun hetki, sitä kutsutaan Wesak täysikuuksi. Se on henkisesti ajatellen vuoden tärkein juhla monille, varsinkin Tiibetin alueella, ja sitä vietetään myös Buddhan syntymäpäivänä. Tiibetissä munkit valtaavat tietyn laaksoon vuoristossa, jossa he muodostavat geometrisen asetelman, mm. laulaen he auttavat Buddhaa laskeutumaan Maahan.

Täydenkuun hetkellä Buddha laskeutuu Maan taajuteen ja on täällä 8 minuutin ajan. Samalla portit Shamballaan ovat avoinna. Vuonna 2012 tämän täydenkuun energian uskotaan olevan erityisen voimallinen. Maapallomme on linjautumassa galaktiseen yhteyteen: Maa, aurinkomme ja Linnunradan keskus ovat suorassa linjassa keskenään. Tämä linjauksen myötä käytettävissämme on jatkuvasti enemmän energiaa, joka avaa tietoisuuttamme, mutta se on myös hyvin voimallinen luomistyökalu. Se mitä ajattelen, mitä sanon, erityisesti mitä tunnen, toteutuu nyt nopeammin ja nopeammin. Supertietoisuus vuonna 2012 ja tästä eteenpäin tarkoittaa omien luomisvoimien ymmärtämistä ja niiden TIETOISTA käyttöä.

Näissä uuden kuun, uutta synnyttävissä huikeissa energioissa, voit yhtyä maailmanlaajuiseen tietoisuusverkostoon. Onko mikään enää mahdotonta, kun on saanut kokemuksen siitä, kuinka omat voimat todella toimivat?"

Tähän kaikkeen tietenkin vielä lisäksi tämän päivän päivämäärä 5.5.2012 = 5.5.5, eli triplavitoset! Numerologi Airi Oja kuvaa numeron viisi merkitystä näin:


5. Vapaus, muutos, mahdollisuus. Hyvä ajattelukyky ja sanalahjakkuus. Voi olla kriittinen itseään kohtaan ja pyrkiä täydellisyyteen. On opittava kärsivällisyyttä ja siksi rajoitukset saattavat tehdä valinnat vaikeiksi. Levottomuutta on hillittävä, joskin tiettyä vapautta ei saisi kokonaan rajoittaa. 

Voimallista superkuuyötä toivotellen,
Deepthi, joka hiljentyy nyt kristallihoitoon omalle vuoteelleen kynttilöiden loimottaessa ympärillä <3