11.6.12

Amma-matkaajien tapaamisesta ja kesäretriitistä



"Lessen the quantity of unnecessary thoughts 
and allow more space for the energy
of love to flow within you."
Amma


Om Ihanat,

Olen juuri suunnittelemassa yhteistä tapaamista kaikille niille, jotka ovat lähdössä kanssani Intiaan tulevaksi jouluksi. Jos Sinulla on sydämessä tahto liittyä vielä iloiseen joukkoomme, niin laitathan minulle siitä viestiä ammandeepthi@gmail.com. Toivon saavani meidät koolle heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Tuossa tapaamisessa kaikki saavat vapaasti esittää kysymyksiä matkan sisällöstä ja käytännön järjestelyistä, päätämme lähtö- ja paluupäivät ja saamme samalla ihanan tilaisuuden jo tutustua toisiimme! <3

Mainitsenpa tässä samassa yhteydessä myös tuon vuotuisen Suomen Amma-retriitin, joka pidetään jälleen kerran Mustialassa Forssan kupeessa 13.-15.07. Lisää infoa retriitistä saat täältä: http://amma.fi/amma-retriitti-2012.pdf ja viime vuoden retriitin tunnelmia pääset lukemaan täältä: http://www.amma.fi/toim/kesaretriitti_Mustiala2011.php. Retriitissä on aivan ihana, sydämen herkistävä tunnelma, ja sinne on lämpimästi tervetullut mukaan kuka tahansa. 

Tällä hetkellä Amma on siirtynyt juuri Japanista USA:han, jossa hän on kiertueella koko kesän ja josta hän palaa takaisin Amritapuriin heinäkuun lopussa. 

Alla ihania hetkiä viime vuoden Euroopan kiertueelta. <3





Amman sylistä,
Deepthi