14.6.12

Hoffman: Elämää valaisten

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 11.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedoksesi, että voimakkaita energioita työskentelee kanssamme joka viikko kesäkuun loppuun saakka. Tämä merkitsee, että olemme tavallista tunteellisempia, hermostuneita, meillä on unettomuutta tai olemme hyvin unisia, olemme ahdistuneita ja fyysisiä oireita voivat olla mm. pahoinvointi, kova nälkä ja jano, suolan- tai sokerinhimo (keho käyttää näitä energiavaatimustensa tasapainottamiseen) ja suklaanhimo (mikä on aina minun yksi himoni). Ole lempeä itsellesi, lepää riittävästi, syö hyvin ja ennen reagoimista pysähdy, maadoitu ja keskity.

Vanhoja energioita siivotaan tilan tekemiseksi uusille, joten kiinnitä huomioita loppumisiin, joita tapahtuu elämässäsi - pidät niistä tai et. Alkamiset vaativat loppumisia ja kaikki mikä ei ole harmoniassa ilmaisemiesi aikomusten kanssa, työnnetään pois elämästäsi.

Tällä viikolla Jupiter siirtyy Kaksosiin, mikä tapahtui viimeksi heinäkuussa 2000. Aloititko silloin jotain, mikä ehkä epäonnistui tai ei toiminut hyvin? Sinulla on tilaisuus tehdä se uudelleen paremmalla menestyksellä. Menen tähän yksityiskohtaisemmin tämän viikon radio-ohjelmassa, keskiviikkona klo 20 (CST).

Vuoden 2012 ennusteissa kirjoitin, että jakso kesäkuusta elokuuhun on intensiivistä, ja se varmasti on. Se on vasta alkamassa, joten säästä mielipiteesi ja arvostelusi siitä, mitä tapahtuu, syyskuuhun saakka - saatat olla täysin eri tilassa silloin fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti.

Tämä on aikaa muuttaa kaikki - myös se miten hallitsemme voimaamme - ja meillä on tilaisuus ottaa käyttöön parantumisemme, oppimisemme ja kasvumme, myös kaikki mitä olemme oppineet anteeksiannosta ja irtipäästämisestä.

Yksi tämän kuukauden oppitunneista liittyy rohkeuden löytämiseen olla onnellinen, oppia nauttimaan elämästä ja alkaa elää ilossamme sen sijaan, että laitamme parantumispolkumme etusijalle. Kyllä, voimme edelleen tehdä parantumistyötämme, mutta aletaanpa harmonisoitua sujuvuuden, vaivattomuuden, helppouden ja ilon kanssa.

Oletko siis valmis kesäkuuhun? Toivon niin, koska luulen, että tämän kuun loppuun mennessä näemme maailman ehdottomasti eri tavalla ja kenties myös erityyppisen työn tai ainakin sen alkuja.

Loppu riippuu heistä


Minulta kysytään usein, mitä niille tapahtuu, jotka eivät ole valmiita tai halukkaita vaihtamaan uusiin toimintamalleihin, joita luodaan, ja vastaus on, että he tekevät sen - omana aikanaan ja omalla tavallaan. Meidän tehtävämme ei ole tuomita tai kritisoida heidän valintojaan ja jos teemme sen, kaadamme energiaamme heidän polulleen, vaikka tarvitsemme nyt kaiken energiamme itselle. Vaikka toisten elämänvalinnat eivät ole kontrollissamme, voimme vaikuttaa heihin omilla valinnoillamme. Meidän on elettävä omaa totuuttamme, omassa valossamme ja voimassamme ja tehtävä se, mikä on parasta meille. Se mitä muut valitsevat, riippuu heistä.

Tällä hetkellä selvitetään ja vapautetaan niin paljon karmaamme, että tunnemme pelkoa siitä, ettemme ole läsnä, pidä kiinni sielusopimuksestamme ja ota vastuutamme toisista. Kuitenkin heidän ilonsa, menestymisensä, rauhansa, yltäkylläisyytensä ja tyydytyksensä eivät ole koskaan olleet meidän vastuullamme. Otimme sen osaksi karmaamme toisten kanssa - uskoen, että jos me olisimme tehneet jotain toisin, hekin olisivat tehneet. Ja vaikka olemme toisinaan olleet hyväksikäyttäjä, tyranni, sortaja ja julma orjapiiskuri, teimme sen heidän pyynnöstään, jotta he oppisivat omasta voimastaan.

Kaikissa oppitunneissa on aika korkeampi puoli ja voimme valita monia polkuja. Mutta silloin kun keskitymme siihen, mitä joku toinen tekee, käytettävissämme on vain yksi polku: se mikä sisältää heidän parantamisensa - sen, mitä luulemme sen olevan. Nyt olemme heidän polullaan toivoen, että pääsemme takaisin omalle polullemme heidät vanavedessämme, muttemme voi enää tehdä sitä. Silloin kun toimimme oman voimamme kera ja yhdistymme jumalaiseen mestaruuteemme, säännöt ovat hyvin selkeät: meidän täytyy pysyä omalla polullamme ja antaa toisten olla omallaan. Voimme vaikuttaa heidän elämäänsä tehokkaimmin olemalla voimakkain itsemme ja kuitenkin myös ollessamme paras esimerkki, mihin pystymme, loppu riippuu edelleen heistä.

Nämä ovat hyvin voimallisia aikoja ja olemme odottaneet niiden tulemista hyvin kauan ja kuitenkin laimennamme niiden voimaa, silloin kun kadumme, tunnemme syyllisyyttä ja kaipaamme toisten muuttumista tai toivomme, että onnistumme saattamaan loppuun sen parantamisen, minkä uskomme osaksi karmakiertomme päättämistä. Se ei ole sitä. Parannamme karmamme, silloin kun poistumme sen energiasta ja teemme voimallisia valintoja itsellemme riippumatta siitä, mitä toiset tekevät. Ja kun hyväksymme toisten valinnat ja tiedämme, että loppu riippuu heistä, siirrymme eteenpäin omalla polullamme rauhallisin sydämin ja kaikki energia mukanamme antamaan voimaa sille uudelle elämälle, mikä meidän on luotava itsellemme - henkilökohtainen taivas maan päällä. Ja tarvitsemme kaiken energiamme sen tekemiseen.