12.6.12

Iskelmä Finlandia-ehdokkuus

Heii Rakkaat,

Halusin tulla jakamaan Teidän kanssanne tänään julkistetun iloisen uutisen. 

Iloa ja enkeleitä iltaasi!

Deepthi


Kuva: Samuli Niva/Nokian Uutiset
* * *

Kirsin virallisilta kotisivuilta:

Kirsi Ranto on valittu ehdokkaaksi tämän vuoden Iskelmä Finlandia-kulttuuripalkinnon saajaksi. Ehdokkaat julkistettiin tänään lehdistötilaisuudessa Tampereen Messukeskuksessa. Muut ehdokkaat ovat Jani Wickholm, Tarja Lunnas, Pave Maijanen ja Kake Randelin. Tänä vuonna palkinnon saajan päättää Tampere-talon tuore toimitusjohtaja Pauliina Ahokas.

Palkinto myönnetään "suomalaiselle artistille ansiokkaasta suomalaisen populaarimusiikin esittämisestä. Nimestään huolimatta Iskelmä Finlandia ei ole ainoastaan iskelmämusiikin esittäjien palkinto, vaan ehdokkaita valittaessa tutkitaan populaarimusiikin kenttää laajasti. Palkinnon saamisen perusteena voi olla artistin vuosia jatkunut pitkä ja ansiokas työ, tai toisaalta nuoremman taiteilijan vahvat näytöt sekä osoitettavissa olevat odotusarvot suuresta menestyksestä", kerrotaan Tapsan Tahtien virallisessa tiedotteessa.

Kirsi Ranto on ehdokkuudestaan otettu. "Olin pari viikkoa sitten juuri matkalla Helsinkiin, kun tieto ehdokkuudestani saapui. Ensimmäinen tunne sydämessäni oli suuri kiitollisuus, sitten tulivat kyyneleet. Jo pelkkä ehdokkuus tuntui isolta tunnustukselta omalla pitkällä taipaleella, johon on mahtunut ilon ja onnistumisten lisäksi raskaitakin valintoja - niin kuin varmasti meidän jokaisen ehdokkaan uraan. Sydämessäni kuitenkin tunnen, että tämä ehdokkuus on vielä paljon enemmän kuin henkilökohtainen tunnustus: tämä on kannustus kaikille niille ihmisille, jotka miettivät omalle sydämenpolulleen lähtemistä ja sitä, että uskaltaako unelmiinsa luottaa ja kantavatko omat siivet. Kyllä kantavat!

Iskelmä Finlandia-palkinto luovutetaan Nokialla Tapsan Tahdeilla 06.07.2012.

Muut Kirsiä koskevat uutiset ja keikat löytyy täältä: www.kirsiranto.fi.