1.6.12

Kesäkuu - Iloon ja unelmiin astumisen aika

Huomenta Ihanat! <3

Kesäkuun ensimmäinen päivä - VIHDOINKIN!! Onko teillä samanlaisia fiiliksiä kuin täällä? Tuntuu niin kuin energiassa olisi ollut nyt pitkän aikaa pato, joka on tänä aamuna murtunut - JAI!!!! Olo on helpottunut, energiat ovat vapautuneet ja voi tuntea taas ilon virtaavan luonnollisesti ympärillään. Viime päivät kun olo  on ollut täysin päinvastainen: jämähtänyt, nihkeä, jopa ärsyttävä :D, kun meitä on luotsattu kohti vapautumista. On todella näytetty, minkä asioiden, ajatuskulkujen ja asetusten on aika jäädä taakse. Mutta heiii siskot ja veljet, NYT mennään täysillä kohti uusia seikkailuja!! Muista pitää kiinni unelmistasi, älä anna itsesi viitata kintaalla niille pienen pienille viesteille, jotka sydämestäsi kumpuaa, koska NE ovat juuri nyt niitä pieniä salaisia avaimia Sinun suuriin unelmiisi! <3

Minä olin eilen onnesta pähkinöinä, kun postilaatikkoon kolahti kauan kaipaamani äänitysmikrofoni, jolla pääsisin vihdoin äänittämään demojani ja kenties valmiimpaakin matskua. Nappasin mikrofonin tietokoneeseen kiinni ja annoin palaa! Nauroin täällä itsekseni, kun niin kuin pikkulapsi "tartuin mikkiin" kuin ensimmäistä kertaa elämässäni! :D Aivan huippua!!

Venus-transiitin energia alkaa selvästi tuntua nyt kentässä. Se kannustaa meitä todella olemaan voimassamme, tekemään VAIN niitä asioita, jotka oikeasti ovat linjassa sielumme kanssa, säteilemään Jumalatarvoimaamme. Anna muun tippua luonnollisessa tahdissa pois. Et tarvitse niitä, etkä halua niitä. Älä vastusta vanhoja tottumuksia tai toimintatapoja tai energioita, vaan sen sijaan keskity vastaanottamaan uusia. Keskity siihen mistä unelmoit! 


Ilon säteitä päivääsi kera Arkkienkeli Rafaelin! <3