19.6.12

Yötervehdys ja muutamia tapahtumiaHei Rakkaudet,

Vaikka on jälleen jo myöhä, halusin vielä tulla laittamaan teille pienen tervehdyksen, ennen kuin menen nukkumaan. Nämä päivät Venus-transiitin aikana ja jälkeen ovat olleet niin ihmeellisiä ja mielettömiä, että olisi todella paljon jaettavaa teidän kanssanne. Nyt vain odotan sitä päivää, että pääsen teille niistä kertomaan. Myöskin enkeliviestijono on nyt pitkä, joten edelleen teistä muutamat joutuvat valitettavasti odottamaan omia viestejään. Kiitos pitkäpinnaisuudestanne Ihanat! <3

Minulle on tullut muutama vinkki teiltä lukijoilta tapahtumista, jotka kenties kiinnostavat teitä:

Anu Shi Astahan tulee nyt vierailemaan Suomeen pitkästä aikaa, ja pitää täällä Jalasjärvellä Atlantiksen Enkelit-kurssin 14.-15.7. Vierailepa tuolla Anun sivuilla ja lue lisää!

Myös rakastettu kirjailija Lorna Byrne saapuu jälleen Suomeen tuomaan Enkelten toivoa valavia viestejä. Hän vierailee Helsingissä 22.09.

Oma tehtäväni alkaa myös pikkuhiljaa muuttaa tässä muotoaan, mutta siitä kerron lisää myöhemmin. Hurjaa uuden luomisen aikaa on ollut! <3

Nyt toivotan kaikille paljon Rakkaushalauksia ja voimia näihin energeettisesti voimallisiin päiviin! Kurkotetaan yhdessä kohti Valoa, ja siinä Olemme.

Valossa,
Deepthi