11.7.12

♥ ♥ Kirsi ja Enkelit Kiittää ♥ ♥Rakkaudet, on tullut aika kiittää tästä aivan huikeasta alkuvuodesta, jonka olen saanut kanssanne Enkelikiertueella viettää. Paljon olemme saaneet jakaa ja oppia yhdessä, ja toivottavasti matkamme jatkuu edelleen. Kyllä, tämä on meille kaikille vasta ihanaa alkusoittoa!  Kiitos myös kaikille teille, jotka olette edelleen iltoja tiedustelleet. Nyt on aika minun pitää hetken lomaa reissailusta, mutta syksyllä jatkan sitten yksittäisten iltojen pitämistä uuden musiikin luomisen rinnalla, joten saa laittaa edelleen kyselyjä tulemaan. Kiitos Teille kaikille Rakkaille! Matka kanssanne on ollut ihmeellinen!

Huikeaa oli myös havaita yhtäkkiä tämä numerologia, jonka kiertue muodosti: että aloitimme 03.03 ja päätimme kiertueen 07.07! Emmekä päättäneet mihin tahansa paikkaan, vaan ihanaan Keijumökkiin Virtojen Killinkoskelle, jossa taiteilija Linda Peltola pitää keijunäyttelyään sekä on tavoitettavissa koko tämän heinäkuun ajan. Joten jos yhtään olette tällä suunnalla liikenteessä, niin suosittelen oikein lämpimästi piipahtamista Lindan luona.

Koko kiertuen ajan päällimmäisinä teemoina jokaisessa illassa nousi se, miten meidän on hyvä oppia tuntemaan oma energiamme ja miten sitä käytetään, vahvistaa femininiinistä energiaamme sekä oppia pitämään antaminen ja vastaanottaminen tasapainossa elämässämme. Koko kiertueen viimeinen viesti nosti itsellenikin kyyneleet silmiin. Kortissa puhuttiin nimenomaan tästä mainitsemastani tasapainosta, joka yhtäkkiä tuli läpi ihan uusilla sanoilla:

"Jumala on suonut teille jokaiselle uniikit Lahjat.
Teidän tehtävä on antaa ne Hänelle takaisin
täyttämällä Lahjojen viitoittama Tehtävä.
Luota siihen että se, mikä tuo Sinulle eniten iloa, 
tuo myös muille eniten iloa. 
Sillä tavalla täytät Tehtäväsi kauneimmalla mahdollisella tavalla
ja Elämässäsi on suurin mahdollinen siunaus ja tasapaino.

Kun Sinulle annetaan jotain, ota se ilolla vastaan.
Kun taas Sinulle avautuu tilaisuus antaa, 
tee se lämpimin Sydämin, hetkeen tarttuen.

Mutta ne erityislahjat, jotka olet synnyinlahjana saanut,
ne Sinun on aika laittaa täytäntöön tänään.
Sinua tarvitaan loistamaan juuri sitä Valoa, 
joka Sinulle on Rakkaudessa suotu.
Ole siis Rohkea ja Luota Sydämesi ääneen,
Enkeltesi johdatukseen.
Et ole koskaan yksin."

Kuva: Linda Peltola - Keijumökki 07.07.2012


Rakkaudella,
Deepthi