12.7.12

Uudelleenohjelmoinnin aika


Lauttasaari, Helsinki

Rakkaudet,

Elämme jännittäviä aikoja juuri nyt. Haluaisin kovasti kirjoittaa teille niin paljon kaikenlaista menneeltä kesäkuulta ja tältä heinäkuun alulta, mutta minun ei yksinkertaisesti anneta. Omaa kanavaani uusitaan juuri, joten se on suurelta osin nyt suljettuna, mitä tulee blogikirjoittamiseen. Se on tosi hassu tunne.

Alunperin kun aloitin pitämään tänä keväänä enkelikiertuettani, minulle ilmoitettiin ajaksi kolme kuukautta. Kun sitten aika ylittyi, niin kanavaani alettiin hiljalleen aina välillä katkaista: uudelleenohjelmointi oli alkanut. (Usein kanava katkaistiin siinä vaiheessa, kun olin aikeissa kertoa omaa historiaani ja käännekohtia, ikään kuin viestittääkseen, että ei ole enää tarpeellista palata noihin hetkiin ja tuntoihin ja sillä tavalla tuoda takaisin tunnekehoon niitä muistoja, joita siitä on jo vapautettu. Että on aika jättää taakse vanhat asiat ja ottaa niistä vain ne opit ja rakkaus, joka on tarkoitettu, ja muusta voin päästää irti.) Enkelit sanoivat minulle myös, että vaikka niin rakastan iltojen pitämistä, niin minun ei saisi ottaa nyt hetkeen yhtäkään enkeli-iltakutsua vastaan, vaan nyt olisi tauon aika. Tämä on ollut kullanarvoista oppia minulle. Sain jälleen oppia miten konkreettistä heidän ohjauksensa on, sekä oppia, että kun he antavat minulle aikaraamit - tai mitä tahansa muuta ohjeistusta - niin minun on myös kunnioitettava niitä. Huomista enkelikonserttia jännitän nyt juuri tämän takia: en tiedä aukaisevatko he kanavani vai eivät. *kuiskaavat, että kyllä avaavat, tämä on sovittu jo kauan sitten* Rukoilen, että he vuodattavat armoaan vielä tämän konsertin verran. Niin, siis lämpimästi Tervetuloa huomenna (siis tänään torstaina) Teuvan kirkkoon Enkelikonserttiini. Konsertti alkaa klo:19 ja sinne on vapaa pääsy.

Kaiken tämän jälkeen kerron myös toisen puolen asiasta: tämän päivän kanavoiminen on aivan uudenlaista, kuin ennen Venus-transiittia. Nyt se on suoraa, jämäkkää, tieto tulee heti eikä hetken päästä, ja niin vahvalla voimalla, että sitä ei voi sivuuttaa. Ei tarvita enää erillisiä virittäytymisiä, vaan käytännössä meillä on mahdollisuus olla Valon kanavana koko ajan. Ja siihen maailmankaikkeus tietenkin tähtääkin: että me kaikki avaudumme Valon välittäjiksi ja alamme toimimaan maailmassa aivan uusilla periaatteilla, rakkaudesta käsin. Myös Amma sivuaa tätä uusimmassa Amritapurin postauksessa, vaikkakin vähän eri sanoilla.

Perjantaina lähden Frankfurthiin Amman nuortenleirille. Kun sitten palaan sieltä, kalenterini on tyhjätty aivan täysin. Monet joiden kanssa olen jutellut, ovat kokeneet nyt tätä aivan samaa: kalenteria putsataan, emmekä saa nähdä asioita nyt liian kauas. On vain luotettava. Täydellinen uudelleenjärjestäytyminen on nyt käynnissä, niin henkilökohtaisella tasolla kuin maailmanlaajuisestikin. Ei tarvitse kuin katsoa mitä Euroopan unionissa touhutaan, niin johan näkee, että uudelle valolle luodaan tilaa ja kovaa. Myös Diana Cooper kirjoitti tästä uusimmassa uutiskirjeessään sekä 2012-kirjassaan. Minulle tämä aika tarkoittaa nyt lomaa, sisäisen koneen buuttausta, uudelleenohjelmointia.

Lämmittelyä viltin suojissa Lauttasaaressa Iltalehden
Ilonan haastattelussa. Juttu ilmestyy 18.07.
Sen verran yritän raottaa vielä omia kokemuksiani, että Venus-transiitti todella oli merkityksellinen. Sen jälkeen on nostettu moneen kertaan pintaan sellaisiakin asioita, jotka on jo luullut käyneensä läpi. Nyt niitä on vain putsattu aivan uudella tasolla - ja se on ollut yhtä aikaa aivan mahtavaa ja ällistyttävää. Valokehoamme laajennetaan ja kevennetään entisestään.

Juhannus oli myös monille erittäin haastavaa aikaa, ja monet ovat sanoneet, että "tuntuu kuin juhannusta ei olisi tänä vuonna ollutkaan". Todellakin. Omien tuntojeni mukaan juhannuksena putsattiin pois jotain todella vanhaa energiaa. Se oli yksi niistä pysäkeistä, jossa oli mahdollisuus vapautua vanhoista asioista ja rutiineista. Kenties olet vielä viime vuosina mennyt sukumökille viettämään juhannusta, mutta tänä vuonna jo pelkkä ajatuskin sai sinut ahdistumaan. Voi olla, että menit mukaan ja kärvistelit, mutta samalla tiesit, että "antaapa sitten olla viimeinen kerta kun tämän tein". Ei niin, että et haluaisi olla sukusi kanssa tekemisissä, vaan siksi, että valokehosi on saattanut tämän vuoden puolella muuttua niin paljon, että et yksinkertaisesti kestä enää vanhoja rutiineja, jos niissä ei ole sydän mukana ja et aidosti tunne, että Sinun on hyvä olla. On aika keksiä uusia tapoja olla yhdessä, päivittää energia jokaisessa toimessa mitä teet.

Kesäkuu oli myöskin aivan hurjaa uusien siemenien kylvämisen aikaa - tai itse asiassa niitä ei edes kylvetty, vaan ne istutettiin maahan niin lujasti, että niistä varmasti kasvaa upeita uusia alkuja, jotka on laitettava täytäntöön. Unelmien rohkeaa visioimista ja luomista täyteen loistoonsa! Huh!


"Believing your 
Dreams
is Believing
in God."
- Deepthi


Pääviesti Enkeleiltämme on koko ajan: aikaa ei enää ole. Se tarkoittaa sitä, että ei ole enää millään tavalla mahdollista sanoa yhtä, ajatella toista ja toimia kolmannella tavalla - edes juhannuksena - ellet sitten halua tuntea kehossasi seuraavia oireita: huimausta, kuristuksen tunnetta, puristusta, ahdistusta, sanoinkuvaamatonta väsymystä etc. MEIDÄN KEHO KERTOO NYT AIVAN KAIKEN niin sopivasta ruokavaliosta, unirytmistä, aikatauluista, ihmissuhteista, ympäristöistä kuin omasta energiatasostakin. Se on säälimätön, ja se on aina oikeassa. Voimme yrittää sitä väistellä, mutta se ei tule enää onnistumaan. Mitä nopeammin uskaltaa ottaa todesta sen viestit, sitä kevyemmäksi ja helpommaksi elo muuttuu. Meitä kutsutaan nyt kuulemaan sielumme kutsu.


Elämme nyt niin monessa tasossa (niin kuin olemme eläneet aina: Ykseydessä - mutta vasta nyt alamme myös aistia ja tuntea sen). Siksi on niin tärkeää, että keskitymme kuuntelemiseen sen sijaan, että hosumme paikasta toiseen. Aina kun kiristää tai puristaa, pysähdy. Tuossa hetkessä, tuossa tunteessa on Sinulle kallisarvoinen viesti: Sinun värähtelyäsi on nostettu, joten vanhaa pudotetaan nyt pois. Rentoudu, anna niin olla. Hengitä. Ja niin vapaudut.



"Tärkeintä elämässä 
on elää rauhassa,
ohjaustaan kuunnellen ja seuraten,
päästää irti odotuksista
ja vain luottaa.
Sinun ei tarvitse tietää,
Jumala tietää."
- Deepthi


Nyt vetäydyn siis pienelle tauolle blogin kirjoittamisesta ja palaan takaisin kun aika on. Kanavointeja ja Sepon astrouutisia saatan tänne aina välillä välittää, mutta henkilökohtainen kirjoittamiseni taukoaa hetkeksi. Ihania kesäpäiviä ja paljon Rakkauden säteitä sydämeesi! Ole se Valo joka Olet. <3

Sinun,
Deepthi