9.8.12

Harris: Unia menneisyydestä, unia tulevaisuudesta

Elokuun energiaennuste
UNIA MENNEISYYDESTÄ, UNIA TULEVAISUUDESTA


Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuun energia puhui intensiivisten tunteiden ja kokemusten lisääntymisestä entiseen verrattuna. Voimakkaat ylä- ja alamäet olivat yleisiä ja raskauden, eristyneisyyden ja sisäisen/ulkoisen konfliktin tunne oli teema asteikon alemmassa päässä, korkeuksien ollessa suurempaa vapauden tunnetta vanhoista uskomuksista, säännöistä ja ajatuksista, millaista elämän tarvitsee olla, ja myös lisääntynyttä puhumisen vapautta - pelottomuutta sanoa, mitä haluat, tai antaa ääni sille, mikä on ollut tukahdutettuna.

Ilmeisesti kaikki nämä teemat jatkuvat vahvasti 15.-20.8. saakka, missä kohtaa tapahtuu muutos.

Itsensä ylläpitämistä ja tasapainoa vaaditaan enemmän kuin koskaan näinä aikoina, joissa olemme. Niinpä keskittyminen siihen, mikä toimii, on aina elintärkeää - se ei aina helppo kokemus, kun se muuttuu jatkuvasti, mutta se kouluttaa.

Useimmat meistä ravistavat nopeasti vanhaa tiheyttä järjestelmästämme planeettamuutoksen työntämänä. Siis itse asiassa sen raskauden kokeminen ja siitä oppiminen, mitä käyt läpi, on oleellinen osa henkilökohtaista muutostasi eikä taantumista, kuten jotkut ihmiset huolehtivat. Opi ohjaamaan ajatuksesi uudelleen, kun näitä hetkiä tapahtuu, ja muista, että ylä- ja alamäet ovat yhtä tärkeitä kehittymisellemme, sillä ne ovat yhteydessä toisiinsa.

Henkilökohtaiset ja maailman paljastukset ovat olleet merkittäviä viime aikoina.

Henkilökohtaisesti - vanhojen malliesi, rajoitustesi ja varjojesi näkeminen enemmän, kun ne siirtyvät ulos, on voimakas itsensä tiedostamisen kokemus. Juhli näkemääsi, kun tulet siitä läpi, ja päivinä jolloin olet "sen sisällä", muista, että se menee ohi, ja ympäröi itsesi hyvillä ja kevyillä vaikutuksilla parhaan kykysi mukaan. Ja ole tietoinen, että toiset ihmiset ja/tai ylistimulointi eivät auta. Tämä viime kohta on kriittinen. Viisitoista minuuttia yksin voi riittää, jos huomaat olevasi kireä toisten seurassa. Älä yritä kestää toisten vuoksi - se kostautuu sinulle ja heille ja se on vanha tapa (katso kanavointi ennusteen lopusta).

Synnyttävät äidit eivät salli värähtelyltään epäharmonisia ihmisiä ympärillään tai liikaa melua synnytyshuoneessa ja sama pätee sinuun, kun olet supistusvaiheessa ja päästät irti tiheydestäsi tai olet toisten tiheyden ylistimuloima. Jos tunnet sisäistä painetta toisten ympäröimänä, tämä johtuu siitä, että kemia väillänne ei virtaa, joten ole johtaja ja lähde pois, jos toinen ihminen ei ole sitä huomannut. Se ei ole henkilökohtaista eikä sen tarvitse kestää ikuisuutta. Tämä on yleinen kokemus tällä hetkellä.

Toiset jotka ovat vähemmän tietoisia energiasta tai panostaneet tiheyden esittämiseen oman kasvunsa vuoksi, heittelevät tiedostamatta energiaa ympärilleen, joten peräänny kiivaiden tai häiritsevien ihmisten luota tai kohtaa heidän energiansa omilla rajoillasi tai puhu suoraan energiatilasi vaatimiseksi, jos perääntyminen ei ole vaihtoehtona - tee sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle kullakin hetkellä. Seuraa ja luota kehoa tässä - anna sen tehdä työ puolestasi.

Te jotka olette kehittäneet monien vuosien aikana tapanne pysyä omassa keskuksessanne, muistakaa, että tätä päivitetään jatkuvasti, kun massatietoisuudessa tapahtuu nopeutumista. Niinpä se mitä olit aiemmin kehittänyt, perustui suhteeseesi kaikkiin muihin ja siihen, missä he olivat aiemmin. Kaikki ovat erilaisia nyt, joten se ei enää päde suurimman osan ajasta. Jos tunnet järkytystä tai ahdistusta tästä, näe se vain tilaisuutena päästää irti kontrollointitavoista, joita emme enää tarvitse.

Kontrollointitasoja kulkee lävitsemme, koska olemme tapaolentoja, vaikka tavoistamme onkin tullut valaistuneempia. Niinpä hienovaraisia kontrollointitasoja voi näkyä sinussa nyt ja kun luovut kontrollista, saattaa olla ahdistuksen tai levottomuuden tunnetta. Pelko kehossa - mitä kontrolli on - on aiemmin ollut suojelemassa. Luota ja päästä irti. Emme ole kaiken ympärillämme olevan kontrollissa - olemme suhteessa sen kanssa.

Jatkuvia vuoden 2012 oireita, jotka ovat olleet voimakkaita heinäkuussa ja jatkuvat elokuun ajan:


* Voimakkaat unet - uniaktiivisuus on normaalia voimakkaampaa useimmilla ja intensiivistä joillain; kuolemaa ja tuhoa esiintyy vahvasti tai kauniita kuvia tulevaisuudesta.

* Voimakas ja äkillinen väsymys - auringonpurkausaktiivisuus ja planeettamme liikkuminen antaa eräänlaisen henkisen aikaerokokemuksen. Lepää ja nuku mahdollisimman paljon.

* Mielen ristiriita - mielen hämmennys, mihin sisältyy elämän osien, itsesi ja päätöstesi epäilemistä. Kaikki muuttuu - et voisi välttää näitä mielen muutoksia.

* Korkeat ylämäet ja syvät alamäet - uusia selkeys- ja tunnetasoja ja/tai intensiivistä vanhojen tunnemuistojen palamista sisällä. Palaminen on nopeaa, jos sallit sen.

* Pelko, ahdistus, tunteet - kulkevat kehon läpi reaktiona kaikkeen, mikä muuttuu nopeasti. Hengitä, löydä taas keskuksesi ja lakkaa "tekemästä", kunnes löydät sen, päästä irti tarpeesta kontrolloida ja luovu menneisyydestä.

Maailman tasolla - kansana annamme suurempaa toimintaa ja ääntä sille, mitä näemme ympärillämme, ja elokuun keskivaiheilta eteenpäin näemme kutsun tähän lisääntyvän. Sodan oikeutus täytyy kyseenalaistaa, aivan kuten on tarkoituksenmukaista, että siirrymme passiivisesta kansasta aktiiviseksi kansaksi, mitä maailmamme hallitukseen tulee. Hallitus on me - me olemme kansa, jolla on monia ristiriitaisia mielipiteitä ja tunteita, mutta elämällä on oltava tavoite, muuten meillä on vain tuhoaminen pakkomielteenä. Ole tietoinen siitä, mille altistut normina (väkivaltaelokuvat, missä aggressiivisuus nähdään normaaliksi, tyhjä kuluttaminen ja mainostaminen ja median vahvistavat negatiiviset näkemykset maailmasta). Nämä edistävät tyhjyyttä eikä täyteyttä sisällämme ja niin myös ne heikentävät energiat, joille altistumme. Monet teistä vetävät joukkoa uuden luomisessa ja muutosäänenä. Muistakaa, että herätämme toisiamme ja tämä on meille tärkeää aikaa kansana äänestää ja toimia sitä kohti, millaiseksi haluamme nähdä maailmamme tulevan.

Ensi vuodesta eteenpäin ei voi kieltää, että planeettana fyysisesti olemme ajassa, mitä viimeaikainen historia ei muista tai mihin se ei valmistele. Taisteleminen ja sota ovat häiriötekijöitä suuremman kuvan kehittymiselle. Tarvitsemme nyt hoivaamista ja selkeää ajattelua.

Korjaa siis näiden laatujen satoa itsessäsi, kun kaikki alkaa meistä itsestämme. Muista ajatuksen voima ja että energia vaikuttaa ja te jotka tunnette ihmisinä aktiivisuutta näissä kysymyksissä, tietäkää, että jos astutte eteenpäin, takananne on kasvava tukiaalto.

Lopuksi, pidin 22.7. seminaarin Sydneyssä, missä tämä viesti tuli kolmen Z:n kanavoinnissa. Se tuntui tarkoituksenmukaiselta jakaa tässä kuussa, kun se puhuu eri perspektiivistä siihen, mitä tapahtuu.

Kanavoitu viesti (22.7.)

Tänä aikana te kaikki maan päällä jatkatte kulkemista, yritätte jatkaa kulkemista. Tästä syystä monet teistä kaatuvat. Planeetta on epävakaa emmekä sano sitä herättääksemme pelkoa siitä, mitä saattaisi tapahtua, vaan pelkästään muistuttaaksemme teille, että planeetta on tällä hetkellä epävakaa, liikkuu erittäin nopeasti ja itse asiassa heilahtelee edestakaisin hyvin, hyvin nopeasti. Tämä voi tuntua joka tasollanne - solu, DNA, tunne. Koko kirjonne liikkuu hyvin, hyvin nopeasti ja siksi hyvin nopeaa irtipäästämistä tapahtuu planeetalla.

Jos siis yritätte kulkea tänä aikana, tunnette tärinää. Lahjat löytyvät hiljaa paikallaan olemisesta. Ja hiljaisuus voi olla haastava alue niille, jotka eivät ole olleet paikallaan vuosiin. Te kaikki olette tekijöitä, mutta opettelette nyt, miten tehdä energiakenttänne kautta, toimintanne sijasta. On totta, että olette kuulleet tarinoita suurista meditoijista, jotka ovat tehneet paikallaan, meditoimassa istuessaan matkoja, joista he eivät voi puhua. Luottakaa ja tutkikaa tätä totuutta.

Monet teistä kamppailevat niiden roolien irtipäästämisen kanssa, joita olette esittäneet maan päällä. Annatte itsellenne eri nimiä - valotyöntekijät, valomajakat, vahvistimet. Nämä tittelit ovat hyvin vastenmielisiä monille, sillä jotkut ihmiset näkevät nämä sanat paremmuutena toisiin nähden. Esimerkiksi hierarkia, että valontekijä on parempi kuin ei-valotyöntekijä. No, tämä on kuin yritystä sanoa, että insinööri on parempi kuin rakentaja. Kumpaakin tarvitaan talon rakentamiseen.

Ei siis ole mitään roolien energiahierarkiaa maan päällä, mutta te jotka olette olleet valotyöntekijöitä, valomajakkoja, kamppailette tällä hetkellä tasapainottumisen kanssa, sillä teitä pyydetään tekemään vähemmän. Teitä pyydetään olemaan keskuksessanne. Teitä pyydetään seisomaan paikallaan.

Se ei ole mukavaa myrskynsilmässä, koska tasapainotustapanne on ollut mennä ympäri myrskyn mukana ja järjestellä sitä. Tämä on siis erilaista ja vie aikaa. Yritätte telakoitua uuteen sisäiseen todellisuuteenne. Se on muutos ja erilaista jokaiselle teistä. Sillä on eri muoto, sillä on eri kasvot, ja mikä tärkeintä, sillä on eri tuntu. Mutta yleismaailmallinen ravistus mitä tapahtuu koko planeetalla, voidaan tuntea.

Tästä syystä kehotamme olemaan rauhallinen, olemaan hiljaa paikallaan ja lepäämään niin paljon, kuin voitte. Sanomme sitä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, koska se unohtuu - uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Miksi se unohtuu? Koska olette heimo. Ette ole yksilöitä. Olette yhdessä mielessä ja ymmärrätte, että teillä jokaisella on yksilöllinen energia ja järki. Mutta kun heimo juoksee ympärillä, on erittäin vaikeaa istua, sillä pelkäätte, että teidät saatetaan tallata. Pelkäätte, ettei teitä nähdä. Pelkäätte, että paikallanne hiljaa olette näkymätön.

Niistä jotka ovat tunteet näkymättömyyttä yhteiskunnassa, tulee hyvin, hyvin näkyviä, silloin kun opitte seisomaan paikallanne, kun lakkaatte juoksemasta ja tekemästä, mitä teitte ennen. Ensin on jonkin verran surua, vihaa ja murhetta siivottavana. Kun ette ole olleet kotona pitkään aikaan, on vähän siivoamista. Se ei ole miellyttävää ihmistasolla. Mutta aivan kuten voitte todistaa, että kun lykkäämänne siivoaminen on tehty ja olette puhtaassa ja ihanassa tilassanne, ette kadu tuon työn tekemistä - sama pätee tunnekehoonne tällä hetkellä.

Pääsette tasapainoon paljon nopeammin tällä kertaa, jos opitte hiljentymään ja tuntemaan tunteenne. Pitkitätte sitä vain, jos yritätte juoksuttaa nuo tunteet suhteiden tai työn kautta ja asutte ulos siitä, mitä täytyy tehdä, mitä tunnette teidän tarvitsevan tehdä, jotta voitte mennä auttamaan tai palvelemaan toisia, silloin kun tiedätte olevanne "puolitangossa". Kun lähdette nyt ulos talosta ollessanne puolitangossa, se on kamppailua. Oppikaa tuosta totuudesta. Ohjelmoitte uudestaan kehoymmärrystänne.

Ei ole mitään tarvetta puskea itseänne minnekään. Luottakaa meihin. Voitte tuntea koko planeetan kotinne sisältä - nyt enemmän kuin koskaan. Niinpä juokseminen ympäri myrskyssä tuntuu vähän haastavalta ja itse asiassa tyhjentää energiaanne. Ymmärrämme, että teidän täytyy tehdä asioita. Ymmärrämme, että teidän täytyy mennä ulos. Mutta täsmennämme tässä, että tulevina 3-4 kuukautena se intensiivisyys, mitä tunnette nyt, itse asiassa lisääntyy siinä, mitä tapahtuu ihmisissä maan päällä.

Teidän on siis erittäin tärkeää ymmärtää elintärkeä tarpeenne levätä, latautua ja saada takaisin mielenmalttinne. Mielenmaltti ei ole "julkisivuteko", sitä ei "näytetä maailmalle", vaan sitä tunnetaan, silloin kun olette maailmassa. Tämä on elintärkeää. Se on teille suureksi hyödyksi. Toinen tämän ajan itsestäänselvyys on, että korkeammat energiat on paljon nopeampi integroida sisällenne kuin koskaan ennen. Jos siis keskitytte aikomuksen kera ja sallitte itsenne virittyä "ylös" säännöllisesti, huomaatte paljon vaivattomammaksi kuin koskaan ennen sekä tuoda korkeampaa energiaa kehoonne että ylläpitää se.

Energiaylläpito on helpompaa kuin koskaan ennen. Tämä on hyvä tietää ja käyttää, mutta teidän täytyy käyttää sitä. Se on kuin halua juosta yksisuuntaista katua, silloin kun kaikki muu liikenne ajaa teitä kohti. Se tuntuu vaistonvastaiselta, jos kiinnitätte huomiota siihen, mitä kaikki muut ympärillänne tekevät. Heimo-osanne haluaa mennä ryhmän mukana yksisuuntaista katua.

Kun sanomme kaikkia näitä asioita, monet teistä tulkitsevat sen eristäytymiseksi, kun itse asiassa tarkoituksemme on, että vastakkaista on tuloksena. Teidän täytyy eristäytyä vähemmän. Olette kykenevä liittymään enemmän oikeiden ihmisten seuraan, kuin jos yritätte kamppailla "vastavirtaan" - toista lähdettä maan päällä siteerataksemme. Nämä ovat siis tärkeitä aikoja teille kaikille ymmärtää oma mestaruutenne, mutta monilla teistä jotka ovat eläneet toisissa toimintamalleissa (Altantis on jo mainittu tänään), on tilaisuus maadoittaa noita lahjoja uudestaan. Hyvin erilaiseen maailmaan, kyllä, mutta tuoda itseenne energiakykyjä, jotka ymmärsitte ja joiden kanssa työskentelitte silloin - sitä mitä kutsuisimme "energiateknologiaksi".

Nimittäin pitkän aikaa kaikki taika, kuten aikomukset ja affirmaatiot - yksikertaiset teot joita olette tutkineet tänä päivänä - oli jokseenkin poistettu ihmisyhteiskunnasta planeetallanne. Itse asiassa ne on ollut poistettu ihmisyhteiskunnasta aivan yhtä paljon, kuin energiatieto on ollut leikattu pois historiastanne. Mutta energiatietoa on syystä ja ihminen voi päästä siihen.

Niinpä jos ilmaisette aikomuksen siitä, mitä haluaisitte tuoda elämäänne, se tulee. Kamppailette siihen integroitumisen kanssa, mitä ihmisten on käytävä läpi järjestäytyäkseen uudelleen tulevaan. Tämä on myös upea oppitunti teille jokaiselle sen oivaltamisessa, ettei itse asiassa tarvita kovin paljon, silloin kun tunnehyvinvointi on läsnä. Ei ole monia ulkoisia rakenteita tai kokemuksia, joita vaaditaan, silloin kun kykenette pysymään keskuksessanne ja tasapainoisena itsessänne.

Niinpä se mitä aiotte, on jotain hyvin yksinkertaista ja "tilaperusteista". Jos siis aiotte suurempaa hyvinvointia, siitä tulee todellisuutta - yksityiskohdat voivat muotoutua itse. Yksityiskohdista irtipäästäminen on tärkeä asia.

Tämä tuo meidät viimeiseen osaan, mitä sanomme tänään. Yksityiskohdista irtipäästäminen on prosessi, mitä ihmiskunta käy tällä hetkellä läpi. Maapallon ytimen vakauttaminen on vaihe, missä olette. Muutaman seuraavan vuoden maapallonne ytimen tasapainottuminen sanelee, miten vakaata kaikesta maan päällä ja ihmisten keskuudessa tulee.

Työstäkää siis tämä prosessi itsessänne tukeaksenne helpointa muutosta ihmiskunnalle ja planeetalle. Mitä enemmän opitte keskittämään itsenne, sitä enemmän tarjoatte tilaisuuden keskittyneen planeetan siirtymiselle eteenpäin - kera keskuksessaan olevien ihmisten, jotka voivat auttaa tuota muutosta.

Hyvä. Viestimme on toimitettu nyt.

Rauhassa ja rakkaudessa teille kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.