13.8.12

Kaskimäki: Maya-päivitystä


13.8.2012 Kin 77 - Punainen Kristallinen Maa
Antaudun elämään hetkessä, luottamalla synkronismiin ja universaaliin solumuistiini. 
Tarkkaile synkronismia ja symboleja. Heittäydy elämään hetkessä ja anna sisäisen navigaattorin ohjata, oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Seuraa ajan merkkejä ja universuminen lähettämiä viestejä, omassa ympäristössäsi ja myös maailmanlaajuisesti.

On porttipäivä. Olen galaktisen aktivaation pääsisäänkäynti, astu sisääni.


Valkoinen Maailmojen Sillanrakentajan aaltojakso 2.8-14.8
Tämä jakso alkaa olla sulatteluvaiheessa tänään, kun ollaan ja 12. päivässä. Meno on ollut aikamoista.
Sillanrakentaja on tasa-arvoisuutta ja samankaltaisuuden löytymistä, yllättävistäkin paikoista. Se on kaikkien ja kaiken hyväksymistä, rakastamista ja hyvinvoinnin välittämistä oman tekemisen kautta, omalle verkostolle. Olemme kaikki yhtä ja yhteisessä tietoisuusverkossa, 144 000 kristalliverkostossa.
Telepaattisuus ja toisen ajatusten lukeminen on vahvistunut. Kollektiivinen tietoisuus yhdistää meidät yhä herkemmin, ja aistimme muiden tunnetiloja kaukaakin. Siirrämme jo tietoisesti tietoa itseltä muille ja toisin päin. Synkronismi toimii upeasti. Puhelinta tarvitaan yhä vähemmän, mitä tietoisemmaksi tästä yhteydestä tulee.

Sillanrakentaja on myös kuoleman voima. Näkyvän ja näkymättömien maailmojen yhdistämistä, yhteensulautumista. 3 D, 4D ja 5D ovat liukuneet kuin yhteen. Liikumme ja vietämme yhä enemmän aikaa näissä kaikissa taajuuksissa. Taiteen, luovuuden ja kaiken itseä inspiroivan tekemisen äärellä olemme 4D:ssä ja 5D:ssä. Tämä saattaa tapahtua aivan huomaamatta. Parhaiten sen tunnistaa sydämen rakkaudellisesta tunteesta, hyvästä olosta ja siitä, että tämä hyvä olo väreilee myös ympäristöön. Löytää sisäisen sykkeen ja oman ohjauksen, intuitio toimii herkästi.

Kuolema on näyttäytynyt niin konkreettisesti kuin symbolisesti. Lähipiirissä on tullut viestejä sillanyli lähteneistä ihmisistä. Maailmalta on tullut viestejä kuolemaan johtaneista tapahtumista, mm. luonnon katastrofeissa, Syyrian sisällissodassa ja Amerikan joukkosurmasta.

Jaksolla on tapahtunut symbolista vanhan pois kuolemista. Tapa, tottumus, ihmissuhde, asuinpaikka, työ, ystävä, uskonto, tuttu yhteisö ja moni muu asia on saanut jäädä pois elämästä. Jakso on ollut hyvin puhdistava, niin psyykkisessä kuin fyysiessä mielessä. On täytynyt kohdata omat pahimmat pelkonsa.
Tämän elämän ja menneiden elämien muistikätköistä.

Kun on antautunut kohtaamaan sen mitä eniten pelkää, on vapautuminen saattanut tapahtua jopa yhdessä yössä! Nopeutuva aika mahdollistaa suurtenkin asioiden pikakäsittelyn. Tarvitsee vain uskaltaa ja antautua.

Kun oma energia ei mene enää pelon hallinoimiseen, on tilalle virrannut uutta ja todella voimakasta virtaa. Onkin ollut tekemistä, että on osannut kohdistaa tämän uuden latauksen itselle tärkeään ja rakentavaan suuntaan. Oman herkän ja heikonkin puolen tunnistaminen, itsen tarpeiden kuuntelu, on ollut tärkeää. Mitä minä tarvitsen?

Onko minulla syli, johon saan käpertyä ja olla pieni ja suuri. Vahva ja pelokas. Kyynelissä ja tarvitsevainen. Missä tulen hyväksytyksi, juuri sellaisena kuin olen.

Minkä tulee kuolla pois, että uskallan näyttää herkimmän itseni ja löydän tuon sylin?

Fyysinen keho puhdistuu. Suolisto on toiminut poikkeuksellisen voimakkaasti, ja välillä laidasta toiseen. Todellista syväpuhdistumista kerrassaan! Kehon meridiaanit ovat olleet käsittelyssä ja yöaikaan on ollut melkoisia virtauksia pitkin kehoa. Kylmän ja kuuman vaihtelut, hermosärkyä ja flunssamaista kipuilua. Myös kurkkutsakra on ollut puhdistumisen vuoksi käheänä, ja välillä flunssaisena, liman erityksen lisääntymistä mukaanlukien.

Ravinnon merkitys on tullut tärkeäksi. Keho haluaa yhä puhtaampaa ruokaa ja parempia vitamiineja ja hivenaineita toimiakseen yhä korkeammissa värähtelyissä paremmin.

Tämä on valkoinen aaltojakso ja linna jaksona on myös valkoinen linna. Mielen alueen prosessit ovat välillä käyneet ylikierroksilla. Päässä on surissut ajatusprosessien jyllätessä. Käytännössä tämä on näkynyt muistamattomuutena sekä konkreettisina muistinmenetyksinä. Ei jaksa enää yrittää elää pelkän järjellä tekemisen, maskuliinisuutta painottavassa maailmassa. Muistin menettäminen on kuin suojautumiskeino, pako järjen ja tehokkuuden maailmasta.

Intuito ja sisäinen luonnollinen ohjaus pyrkivät pintaan ja ottamaan ohjakset. Muistamattomuus on sitä, että kaikki mikä ei enää sielutasolla ole hyväksi, yksinkertaisesti unohtuu pois. Asioiden unohtelu saattaa kuitenkin johdattaa mitä ihanampiin kokemuksiin. Ovia avautuu ja mahdollisuuksia ilmenee.

Vasen ja oikea aivopuoliskomme ovat fuusioitumassa yhdeksi. Rationaalinen, järkeistävä, ajatteleva ja tilanteita kontrolloiva puolemme alkaa yhtyä intuitiiviseen, alitajuiseen, sisäisesti ohjaavaan sielupuoleen. Tämä prosessi saattaa tuntua erikoiselta, jopa pelottavalta kaikkine kommelluksineen arjen tekemisissä. Keskittymiskyvyttömyys, impulsiivisuus, lyhytjännitteisyys, kyvyttömyys suunnitella asioita pitkälle etukäteen, päättämättömyys ja unohtelu, ovat merkkejä tästä aivoremontista. Lisänä ripaus päänsärkyjä ja painetta pään ja niskan alueella. Yhdistettynä erilaisiin sydämen tuntemuksiin ja rytmihäiriöihin. Sydämemme on voimakkaasti mukana tässä muutoksessa, hakien myös uutta korkeampaa värähtelyä ja rytmiä.

Tämä kaiken taustalla on luonnollinen prosessi, jossa siirrymme yhä enemmän omaan sisäiseen rytmiin.
Antudumme intuitiivisesti elämän virtaan, luonnolliseen synkronismiin. Liiallista etukäteen suunnittelua ei tarvita enää kuten ennen. Asiat tapahtuvat luonnostaan. Siksi se osa meistä, kuin kytkeytyy asteittain pois päältä, joka muuten tukkisi tai estäisi meitä heittäytymästä virtaukseen mukaan. Tässä virtauksessa ohjaajanamme on oma korkein itse ja sielumme. Paras mahdollinen. Siispä järkeily sikseen ja kuutamouinnille! Mielellään ilman uimapukuja:)

Siltoja muihin maailmoihin on luotu myös lähettämällä Curiosity mönkijä Marsiin. Se laskeutui 8.6 Marsin pinnalle ja mielenkiintoista on kuulla mitä tietoa saamme tältä tutkimusmatkalta.

Uteliaisuus (=curiosity) on hyvä elementti meille jokaiselle näinä muutoksen aikoina. Uudistunut itse ja muuttuva maailma tarjoavat huikeat mahdollisuudet, sille joka lähestyy asioita uteliaan avarakatseisesti.
Hyväksyen erilaisuuden osana planeettamme kokonaisuutta. Kokeillaan siis joka päivä jotakin uutta.

Armeliaisuus - ole armollinen ja lempeä itsellesi. Pelkoa tai mitään haastavaa asiaa ei tarvitse yrittää kohdata väkisin. Itseä ei tarvitse piiskata yhtään suurempaan tekemiseen tai olemiseen kuin mikä itsestä tuntuu hyvältä. Ei maallisissa eikä henkisissä harjoituksissa. Jos olet tippunut hevosen selästä, ei tarvitse väkisin pakottautua satulaan ja lähteä laukkaan. Voi mennä ihan tosi hitaasti ja pikkuruisin, vauva askelin. Talutusratsastusta, turvallisen ihmisen kanssa. Ohjakset voi antaa välillä myös toiselle. Kaikkea ei tarvitse osata ja hallita. Saa kasvaa omaan tahtiin ja juuri niin hitaasti tai nopeasti kuin itsestä hyvältä tuntuu.

15.8 - 27.8 Sininen Myrskyn aaltojakso

Päämääränä muodon muutos. Uudeksisyntymän voima.

Edellinen jakso oli jo kaikenkaikkiaan ravisutteleva. Myrskyn allossa rytinät jatkuvat. Nyt haetaan konkreettista uutta ja uudistunutta muotoa.

Koodeina mm.
Salamapolku. Ukkosentie.
Lopullinen antautuminen.
Puhdistautuminen, uudeksisyntymän voima.
Valokehon aktivoituminen, tulessa vihkiytyminen.
Vapauden ekstaasi

Kuin ukkosen jälkeen luonnossa, on tarkoitus, että tunne on sama tämän jakson jälkeen. Uudistuneen raikas. Uudeksisyntynyt. Virtaava ja elinvoimainen. Valaistunut. Kaikkea sitä koskettaa galaktinen plasmasäde tulevalla jaksolla, minkä on aika muuntua uudeksi. Jokainen kivi käännetään ja kaikkea sitä liikutetaan mikä on vielä tukossa. Niin yksilöissä kuin koko planeetallamme.

Maan kuori on jo järkkyillyt viime päivien aikana. Tiedämme että äitimaa on synnyttämässä ja että synnytys ei välttämättä tule olemaan helppo. Tilataan suotuisaa ja sujuvaa uudistumista äitimaalle, Gaialle.

Pyytäkäämme itsellemme sujuvaa ja helppoa uudistumista ja metamorfoosia. Tulossa olevan energian voi tietoisesti suunnata omaan kasvuun. Sen vapauttamiseen mikä on tullut valmiiksi. Muutos ei tarkoita välttämättä kipua tai haastetta. Se voi olla uuden tunteen varassa, itsen uudistunutta ilmentämistä.
Avoimuuden ja sydämen rakkauden näyttämistä. Oman feminiinisen ja maskuliinisen puolen yhdentymistä harmoniseen tasapainoon. Uusi uljat ja eheä minuus.

Vaatii toisinaa suurta rohkeutta olla herkkä. Vielä suurempaa rohkeutta vaatii joskus tuntevan sydämensä avaaminen toisille.

Valokehon muutos voi tuntua fyysisen kehon sähköisinä tuntemuksina ja myös hermostossa. Kehon plussat ja miinukset, aivojen ja hermojen sähköiset väylät, ovat hakeutumassa uuteen muotoon myös.

Myrskyn haaste, polariteetti on Punainen Kuu. Kuu on kehon veden ja solujenmuisti. Myrsky on sähköä ja Kuu on vettä = nämä muodostavat alkemiallisen prosessin, yhtyessään toisiinsa. Tämä saa aikaan metamorfoosin, muodonmuuntumisen.

Uudet galaktiset energia virtaukset sisältävät koodit, jotka aktivoivat kehon muistin. Tämä prosessi käydään pitkälti tunteiden ja tuntemuksien kautta. Siispä jokainen tunne joka sinussa herää, tai jonka koet, varsinkin haastellisena. Siinä on tämän jakson vihkiytymisen paikka.

Tunteelle antautuminen siis jatkuu, nyt nostaen esiin konkreettisesti ne asiat ja ihmissuhteet jotka ovat tärkeitä. Tai joissa on tarkistamisen paikka.

Erottelukyky on siis tarpeen. Luota vain omaan tunteeseen, intuitioon. Elämä tulee näyttäytymään jokaiselle meistä juuri sellaisena, kuin itselle on tässä hetkessä tarpeellista. Tunne, vaikka sen alkuperää ei edes tunnista, on nyt tärkeässä roolissa. Jokainen tunteesi on pyhä. Vapauta vihat, häpeä ja surut hyvällä omalla tunnolla. Kohdista ne maahan puhdistettavaksi, suuntaa ne tietoisesti niin, että vapaudut niistä, purkamatta niitä viattomien kanssakulkijoiden niskaan. Anna pelon tulla ja katso, tunne, miten se vaimenee kun sen kohtaa. Tilalle virtaa uusi, uudistunut rauhan ja rakkauden ilmapiiri, uudistunut sinä ja sydämenrauhallisuus.

Maailmaa voi katsoa enkelin silmin. Viattoman ja rakastettavana kuin vauveli. Juuri syntynyt. Ihmetellen maailman ihanuutta ja luonnon kauneutta. Elämän suloisuutta. Autuaita tunteita ja rakkauden syvintä olemusta. Itsessä.

Ihaninta uudeksi syntymää :)
Päivi

                    "Miten käytät aikasi - siten jaat sydämesi"


♥ ♥ 


PÄIVI KASKIMÄEN TULKINTAPÄIVÄT JA KURSSIT ERI KAUPUNGEISSA 


16.8. TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Paikka: Katin kauneuskulma, Korsontie 2,
www.katin.fi
Henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia tulkintoja.
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

25.-26.8. UNIVERSAALIOLEMUS TYÖPAJA TAMPEREELLA
Kurssin esittely

25.-26.8. UNIVERSAALI OLEMUS TYÖPAJA 
Vetäjät: Päivi Kaskimäki ja Riitta-Marja Gauffin

Tuntuuko sinusta, että jotakin uutta ja mullistavaa on tapahtumassa
fyysisessä kehossasi, mentaalisessa kehossasi ja elämässäsi?
Miten tulla toimeen muuttuvassa maailmassa ja alati uudistuvien energioiden kanssa?

Planeettamme siirtyy uudelle aikakaudelle ja sen värähtelytaajuus muuttuu uuden energian
virratessa galaksimme keskuksesta. Universaali olemuksesi, oma valokehosi muuntautuu tähän
samaan uudistuvaan energiavärähtelyyn.

Valokehosi sisältää tietopaketteja ja koodeja siitä, mikä
on sielun tehtäväsi tässä uudessa aikakaudessa. Intuitiosi ja telepaattiset kykysi heräävät
valokehosi koodauksien aktivoinnin myötä.

Työpajamme tarkoitus on avata nämä informaatiopaketit tietoiseen käyttöösi!
Mayojen kosmisen tähtikartan avulla matkaat Luomisen kristalliluolasta – Gaian sydämestä
galaktiselle lähteelle (ohjattu meditaatiomatka). Uudella olemuksellasi olet entistä valmiimpi
jatkamaan matkaasi korkeammin värähtelevän maaplaneetan mukana uudelle aikakaudelle.

*Universaali olemus*- työpajan matkakoordinaatteja:
 Henkilökohtaiset Maya-merkkisi – kosmiset tähtijuuresi ja galaktinen värähtelytaajuutesi.
 Maya-kalenterin ja Mayojen yhdistävän tähtikartan merkitys elämässämme ja
elämäntehtävämme toteuttamisessa.
 Kosmisten energioiden ominaispiirteitä, laatuja ja vaikutuksia.
 Yhteytemme universumiin ja kosmokseen - Galaktisen tietouden valoinformaatioväylät:
galaksimme tähtijärjestelmien mm. Plejadit, Sirius, Antares, Arcturus, ja Orion sisältämät
esoteeriset ominaislaadut ja yhteytemme myös oman galaksimme ulkopuolelle Andromeda
galaksiin ja Alkulähteeseemme.


TERVETULOA MUKAAMME GALAKTISELLE TÄHTIMATKALLE –
MATKALLE MAAILMANKAIKKEUTEEN JA TODELLISEEN OLEMUKSEESI!
__________________________________________
 Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs, 33200 Tampere
 Työpajan hinta 2 pv: 222€ / osallistuja


TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN:
Päivi Kaskimäki: p. 040 500 00 50, paivikaskimaki@gmail.com, www.paivikaskimaki.com
Riitta-Marja Gauffin: p. 040 5858 615, riitta-marja@elamanreppu.net, www.elamanreppu.net

Tästä kurssista olemme saaneet mahtavaa palautetta. Kiitos kaikille teille, jotka olette sitä välittänee niin monin tavoin! Suosittelen lämpimästi tätä tähtimatkaa itseen ja syvimpään olemukseen.


1.9 MAYA-KALENTERI KURSSI TAMPEREELLA

Paikka, Auringonpaikka Näsilinnankatu 25 B, 3. krs Klo. 10.00 - 17.00Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja myös vanhan kertaamiseen.
Hinta 95,00 e/ hlö, sisältäen runsaan opiskelumateriaalin.
Ilmoittautuminen 24.8 mennessä 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.comKurssin esittely

12.9 ENERGISOIVA ILTATILAISUUS VANTAALLA 
Katsaus kulumassa olevan ajan energioihin maya-kalenterissa.
Infoa ja päivitystä galaktisen energian vaikutuksista meissä ja maailmassa.
Ripaus selvänäköä ja maya-astrologiaa henkilökohtaisesti.
Paikka, Katin kauneuskulma, Korsontie 2, www.katin.fi klo. 18.00 -20.00
Oviraha 10,00 e Ilmoittautumiset; Päiville 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

22.-23.9. LUOMISVOIMA 2012 - 2013 TAMPEREELLA
Kurssin esittely


26.9 LUENTO HÄMEENLINNASSA
Ajassa tapahtuu, infoa ja päivitystä. Katsaus maya-kalenterin ajanlaatuun ja sen vaikutuksiin meissä ja maailmassa.Paikka: Hämeenlinnan Henkireikä-ryhmä, klo. 18.00Oviraha: 10,00 e


Henkilökohtaiset tulkinnat Tampereella, Auringonpaikassa.
Puhelintulkinta, aika varataan etukäteen, maksu pankin kautta ja soitto minulle sovittuun aikaan.

Lisätietoa kaikista tapahtumista ja tulkinnoista sivuillani www.paivikaskimaki.com


♥ ♥ 


Sivuillani ei vielä näy tulossa olevat tulkintapäivät, joten ne ovat tässä:

6.9 Jyväskylä, Tulkintapäivä Hyvänolo kauppa Säde
Paikka: Hyväolon kauppa Säde, Kauppakatu 12, Jyväskylä
Ajanvaraus kaupalla, 045-863 3982 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com

29.9 Turku, Konsan kartano
29.9 Sateenkaaripäivät, luennoin Suomen maya-astrologisesta kartasta.
Teen henkilökohtaisia tulkintoja 29.9 ja 30.9 Konsalla.
Ajanvaraus minulta: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

4.10 Heinola, tulkintapäivä Luonnontähdessä
Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnon Tähti, Kaivokatu 3, Heinola.
Ajanvaraus kaupalla tai 03-715 3366


Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere