18.9.12

Astro: Planeettauutisia

Seppo Tanhuan uusimmasta uutiskirjeestä lainattua: 

Kristallisoi ajatuksesi


Kristallisoi ajatuksesi ja toimintasi loppukuun ajaksi

Nyt syyskuun käännyttyä jälkimmäiselle puoliskolle tarkentuu Merkuriuksen tekemä T-risti siten, että myös Pallas Athene on tarkasti yhtymässä Uranuksen kanssa. Nämä tekijät edustavat niin suurella voimalla korkeampaa tietoisuutta, että jokaisen kannattaa kiinnittää siihen erityistä huomiota.

18-23.9 välisenä aikana avautuu Merkuriuksen ja Pallas Athenen avustuksella kirkkaampi tietoisuus koko maapallolle ja kaikille täällä eläville ihmisille. T-risti välittää tiedon valtavana sisäisenä ja alitajuisena vaatimuksena tehdä yksi tai useampia ratkaisevia päätöksiä omassa elämässämme. Sisäinen tunne siitä, mitä juuri Sinun kuuluu tehdä, selviää vain sinulle. Oman tunnelmasi seuraaminen johdattaa puhtaampaan ja parempaan elämään, vaikka se samalla melko varmasti aiheuttaa epätietoisuutta läheisissäsi, ystävissäsi tai työpaikallasi.

Anna siis tavallista enemmän aikaa itsellesi rauhoittua, nukkua, meditoida tai vain kuljeskella luonnossa, sillä alitajuinen tieto tulee aina itsestään ja pakottamatta. Varusta itsesi valmiudella rohkeisiin päätöksiin heti kun solusi antavat sinulle merkin oikeasta hetkestä. Kaikki muu sujuu sitten ihan omalla painollaan. Aloitussignaali sinulta riittää.

Astrokalenterista kannattaa lukea huolella kaikki lamppu symbolien alta löytyvät tekstit (Merkuriuksen ohitukset), sillä nopeudestaan huolimatta Merkuriuksella on näinä päivinä paljon tärkeää kerrottavaa jokaiselle meistä. Ohitusten teksteistä ei takuulla löydy suoraa ohjeistusta päätöksesi laadusta, mutta aivan varmasti ne auttavat käsittelemään tilanteita sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Jos et vielä ole kokeillut astrokalenteria, saat sen tästä linkistä 2 viikon ajaksi maksutta kokeiluusi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi astrokalenterilla maksutta

Mielen kirkkautta toivottelee Seppo ja koko Astrotiimi.