21.9.12

Hoffman Q&A: Loukkaako myös intuitiivinen totuus?

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 19.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymyksiä ja vastauksia
Loukkaako myös intuitiivinen totuus?

Kysymys:
Rakas Jennifer, minulla on hyvä ystävä, joka on intuitiivinen, ja hän jakaa intuitiivisia neuvojaan minulle, pyydän niitä tai en. Vaikka hän on jakanut myös hyödyllistä informaatiota, hän on viime aikoina kertonut asioita, jotka loukkasivat todella ja joita pidin ilkeämielisinä. Mutta hän sanoo saavansa näitä viestejä minulle ja auttavansa minua. En todellakaan pidä siitä, mutta alan ihmetellä, kuka on oikeassa ja ovatko hänen viestinsä intuitiivisia, miksi ne tuntuvat huonoilta ja miksi tunnen hänen olevan ilkeä.

Jenniferin vastaus:
Ellei ole mitään pakottavaa syytä - kuten olet vaarassa loukkaantua tai elämässäsi on menossa jotain todella vakavaa - kenelläkään intuitiivisella ihmisellä ei ole mitään syytä jakaa pyytämättä neuvoja sinulle. Ettet pyydä informaatiota, heidän ei pitäisi jakaa sitä. Vaikka intuitiiviset ihmiset saavat usein monia viestejä ihmisistä, he ylittävät hienovaraisen rajan jakaessaan niitä pyytämättä.

Minusta on häiritsevintä se, että viestien ei pitäisi olla ilkeitä tai epäystävällisiä, aiheuttaa sinulle ahdistusta tai järkyttää sinua. Jos tilanne on näin ja tunnet, että ystäväsi on ilkeä, niin hänellä tapahtuu jotain muuta ja hän on egossaan eikä toimi kovin hengentäyteisestä paikasta. Onko hän kateellinen sinulle, menevätkö asiat hyvin hänen elämässään, tunteeko hän tarvetta olla parempi tai laittaa itsensä opettajan rooliin? Hän voi tuntea, että tämä on hänen kutsumuksensa, mutta se ei ole korkeatasoista, jos se aiheuttaa sinulle ahdistusta.

Kun ystäväsi seuraavan kerran tarjoutuu jakamaan viestin tai jakaa viestin, mikä tekee olostasi epämukavan, sinun täytyy kertoa hänelle, ettet arvosta hänen näkemyksiään ja haluaisit hänen pitävän ne omana tietonaan, ellet erityisesti pyydä niitä. Se voi kuulostaa ilkeältä, mutta ahdistamalla sinua hän alentaa energiaasi ja kummallista kyllä, saa hänet tuntemaan enemmän voimaa. Luota intuitioosi tässä, se varoittaa sinua jostain tärkeästä. Energiatilasi on pyhä eikä toisilla ole oikeutta astua siihen ilman lupaasi. (Tämä on totta 99%:sti, voi olla muutamia poikkeuksia, mutta tämä ei ole yksi niistä.)

Kun intuitiiviset neuvot tulevat ehdottoman rakkauden paikasta ja ovat hengen täyttämiä, ne eivät loukkaa, järkytä tai aiheuta vahinkoa. Vaikka joskus on vaikeaa kertoa totuus, minkä tiedät ehkä järkyttävän toista, se voidaan tehdä ystävällisesti, huomaavaisesti ja myötätuntoisesti. Tässä tapauksessa sinun oppituntisi on pitää vahvemmat rajat, suojella itseäsi ja olla antamatta toisten tunkeutua energiatilaasi. Hänen oppituntinsa on oppia myötätuntoa ja kunnioittamaan lahjojaan jakamalla niitä huomaavaisemmalla ja hengen täyteisemmällä tavalla. Hänellä näyttää olevan ongelmia egonsa kanssa ja ne oppitunnit hänen on opittava jonkun kanssa, mutta sen ei tarvitse olla sinä. Intuitiivisen opastuksen on tarkoitus olla kohottavaa, valaisevaa, hyödyllistä ja positiivista. Jos se ei ole, niin se ehkä kuullaan intuition kautta, mutta se ei tule kovin valaistuneesta energiatilasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.