2.9.12

Hoppe: Syyskuu 2012 - Täyttä vauhtia eteenpäin ja tiukka käännös oikealle

TÄYTTÄ VAUHTIA ETEENPÄIN JA TIUKKA KÄÄNNÖS OIKEALLE
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Äskettäisessä "Essence Experience" -työpajassa Breckenridgessä, Coloradossa joku vitsaili, että "Adamuksen työ on kuin tavarajuna, mikä kulkee täyttä vauhtia ja sitten kääntyy yhtäkkiä tiukasti oikealle". Olen taipuvainen olemaan samaa mieltä enkä ota sitä negatiivisesti. Tätä Adamus tekee. Hän vie meitä salamavauhtia uuteen tietoisuuteen, koska pyysimme sitä. Toisin kuin rakas ystävämme Tobias, Adamus ei käytä kallista aikaa ajatus- ja tunneprosessointiin tai uhrienergiaan juuttumiseen. Hän on täällä työskentelemässä niiden kanssa, jotka haluavat oivaltaa valaistumisensa tässä elämässä, ilman kompromisseja.

Oletko huomannut, miten vähän on yleisökysymyksiä nykyään? Tobias käytti ennen tunnin tai enemmän jokaisessa kuukausi-shoudissa kysymyksiin vastaamiseen, mutta nyt silloinkin kun Adamus ottaa kysymyksiä, niitä on paljon vähemmän ja ne ovat paljon oleellisempia. Luulen, että olemme kaikki päässeet yli halusta tietää "Missä minun pitäisi asua?" (sillä ei ole merkitystä), "Mikä on intohimoni?" (elämä), "Miten kuolleella isoäidilläni menee toisella puolella?" (hänellä on kiire, lakkaa huutamasta) ja "Milloin löydän rakkauskumppanin?" (sitten kun rakastat itseäsi).

Adamus haastaa meidät olemaan juuttumatta kiinni elämän sivuseikkoihin. Toisinaan hän on röyhkeä ja jotkut ovat syyttäneet häntä välinpitämättömyydestä. Mutta olen oppinut, että Adamuksella on itse asiassa valtavasti myötätuntoa. Hän työntää meidät ohi jokapäiväisistä "estoista", jotta voimme pysyä selkeänä valaistumisen osalta. Emme ole täällä tekemässä kivaa ja mukavaa ihmiselämää. Olemme täällä elävää ylösnousemusta varten. Tässä loiston/armon tilassa tavallisilla ihmisen terveys-, yltäkylläisyys- ja suhdeongelmilla on taipumusta ratketa itsestään tai ainakin niistä tulee melko merkityksettömiä verrattuna elämiseen valaistuneena olentona tällä planeetalla.

Tässä sitä siis rullataan valaistumisraiteilla kuin tavarajuna täydellä teholla. Yhtäkkiä on tiukka käännös oikealle välittömästi edessä. Mitä tehdä? Mennä paniikkiin? Kirota Adamus? Painaa jarrua? Vai sulkea silmät ja huutaa: "Voi, paska!"?

Miten olisi … Vetää nopeasti syvään henkeä ja antaa itsensä tulla kvanttiseksi? Tiukka käännös oikealle edustaa poistumista vanhalta lineaariselta polulta. Varmasti kykenet pieneen vanhaan kunnon tiukkaan käännökseen oikealle? Sitä ei olisi, jos et olisi valmis siihen. Mutta voin kertoa sinulle henkilökohtaisesta kokemuksesta, että se on ehdottomasti pelottavaa. Kaikki vanhan energian inhimilliset refleksit alkavat toimia. "Miksi minä?" "Joudun kolariin!" "Minun ei olisi pitänyt mennä niin lujaa." "Menetän kaiken!" Usko minua, kaikesta tulee kuin hyvin surrealistista hidastettua elokuvaa.

Näin yhtenä yönä unta samasta aiheesta. Ajoin autolla erittäin lujaa mäkeä alas. Mäen alla oli järvi ja tietysti symbolinen tiukka käännös oikealle. En pystynyt kääntymään ja löysin itseni lentämästä ilmassa järveen. Unessa ajoin aiempaa autoani, en nykyistä autoani. Pääsin helposti ulos autosta, kun se upposi, naureskelin vähän olosuhteilleni ja aloin kulkea tietä pitkin. Uni kertoi minulle, että vanha autoni edusti monia vanhoja tapojani, ja vaikka näytin menettäneeni hallinnan, ei oikeastaan tapahtunut mitään vahinkoa. Pystyin lähtemään uudelle polulleni ilman vanhoja energioita.

En usko, että kukaan meistä haluaa raahustaa tai suunnitella tietään uuteen tietoisuuteen. En usko myöskään, että voimme päästä uuteen tietoisuuteen ottamalla pikkuaskelia, koska jäämme oman mielemme ansaan. Olemme kaikki pyytäneet valtavia muutoksia ja niitä juuri saamme. Otamme kvanttihyppyjä tietoisuudessa. Eilisen todellisuus ei ole enää tämän päivän perusta. Elämä muuttuu.

"Mutta, mutta, mutta … ", voin jo kuulla sinun sanovan. "Mutta mitä tapahtuu minun _______ (täytä tyhjä kohta)?" Mitä tapahtuu työpaikallesi, lapsillesi, hyvälle ulkonäöllesi, identiteetillesi? Adamus sanoo sinulle (kuten on sanonut minulle), että nämä ovat makyo-häiriötekijöitä. Toisin sanoen, käytämme näitä asioita tekosyinä olla painamatta täysillä ylösnousemuskaasua. Tosiasia on, että kenties nämä asiat voivat parantua ruumiillistuneena mestarina! Tai ehkä ne korvaa jokin uuteen tietoisuuteesi sopivampi.

Kehomme muuttuu, nukkumistapamme ovat erilaisia, ajattelutapamme ei ole samanlainen ja tapaamme käsitellä energioita muutetaan. Uudistumme vanhasta todellisuudesta paljon samaan tapaan kuin perhosentoukka kotelosta. Tavarajuna syöksyy raiteita täyttä vauhtia ja kääntyy kohta tiukasti oikealle … mutta se on suunniteltu tekemään tämä sujuvasti, jos sallit sen. Ja muista, perhonen hallitsee tiukan käännöksen oikealle paljon paremmin kuin toukka.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.