6.9.12

Ihmissuhteiden uusi tasapaino

Heii Ihanat,

Niin lämpimiä terveisiä Seinäjoen Enkeli-illasta! <3 Kiitos Riitalle ja kaikille Enkeleille jälleen siitä, että saimme kokoontua yhteen. Tämä oli nyt neljäs enkeli-ilta tänä syksynä, ja on vain voinut ilolla ihmetellä, miten mielettömiä jokaisesta illasta on muodostunut. Illoissa tuntuu nyt nousevan esiin todella voimallisia ja perusteellisia asioita ja viestejä, ja Enkelit puhuvatkin nyt todella suorin ja napakoin sanankääntein. Teemoiksi on noussut mm.omaan voimaan astuminen, itsensä kunnioittaminen ja tiettyjen syklien loppuunsaattaminen. Tässä ajassa on nyt todella tärkeää, että uskaltaa alkaa kuunnella omaa sisäistä ohjaustaan ja päästää irti viimeisistäkin vanhoista energioista, jotka vetävät alaspäin ja pitävät kiinni vanhoissa toimintatavoissa ja pelkän järjen äänen kuuntelussa. Alamme olla todella valmiita siirtymään järkielämisestä sydänelämiseen. Oikeastaan pelkkä järkieläminen ei enää ole edes mahdollista. Nahoissa saa tuntea nyt välittömästi, jos yrittää elää elämää vanhoista pelko- ja kärsimyskaavoista käsin, kuten "minun täytyy tehdä tätä työtä ansaitakseni rahaa".

Tänään tuotiin pintaan aihe, joka on ollut kovasti pinnalla viimeisen kuukauden aikana myös lähipiirissäni. Ensinnäkin sanottakoon tästä syksystä ja elokuusta sen verran, että tämä on ollut poikkeuksellisen voimallisen transformaation ja uuteen astumisen energian jakso. Elokuun alussa avautui sellainen portaali, joka nosti monet meistä täysin uuteen ulottuvuuteen ja täysin huikeiden mahdollisuuksien äärelle. On vain omasta rohkeudestamme kiinni avaammeko sylimme vastaanottamaan kaiken sen runsauden, jota meille joka ikinen päivä väläytellään. Valotasoamme ja luomisvoimaamme on kohotettu aivan käsittämättömiin korkeuksiin, eikä mikään enää pysy piilossa pinnan alla. Viimeisiäkin vanhoja energiasiteitä on nyt katkottu, ja olo on ollut käsinkosketeltavan uudestisyntynyt - taas. Yksi jos toinenkin meistä on tullut sellaiseen päätepisteeseen elämässään, jossa on vain valittava: joko jään vellomaan vanhoihin toimintamalleihin, tai kerta kaikkiaan hyppään uuteen ja tuntemattomaan ja luotan siihen, että minua kannetaan. Ja voi Luoja sitä riemua niiden kohdalla, jotka ovat päättäneet hypätä! Se voima, johon he ovat saaneet välittömästi hyppynsä myötä ankkuroiduttua, on ollut jotain todella tähtitieteellistä. He ovat olleet täysin pitelemättömiä.

Mitä sitten tapahtuu niille, jotka eivät vielä uskalla hypätä ja seurata sydämensä kutsua. Ei mitään. Heille avautuu joka päivä uusi tilaisuus hypätä. Ja jos he eivät hyppää, sekin on aivan ok. Mutta se olisi sääli, sillä nyt meillä on niin hurjan upeat mahdollisuudet todelliseen ankkuroitumiseen valoon ja rakkauteen. MEILLÄ ON AVAIMET OMISSA KÄSISSÄ. OTA SIIS VOIMASI, NOUSE JA TOTEUTA UNELMASI. KUKAAN EI ELÄ SINUN ELÄMÄÄSI EIKÄ TEE VALINTOJA PUOLESTASI. VAIN SINÄ VALITSET OMAN ELÄMÄSI OLOSUHTEET.Tämä aika on koskenut erityisesti kaikkia ihmissuhteita. Meitä on nimittäin nyt yhdistetty niin kovalla vauhdilla sielunperheisiimme ja kaksoisliekkeihimme, että hirvittäisi, jos ei tietäisi, mitä tässä oikeasti tapahtuu. Elämme nyt ajassa, jossa jokainen ihmissuhde päivitetään uuteen värähtelyynsä. Saattaa ilmentyä hämmennystä, kun vanhat suhteet eivät enää tunnukaan samalta, toinen saattaa tuntua jopa täysin vieraalta. Tai saattaa olla, että olet ollut pitkään tyytyväinen, tasapainoinen ja onnellinen omaan oloosi, kun elämääsi yhtäkkiä heitetään ihminen, jonka kanssa tunnut yhtyväsi jollain aivan uudella tasolla. Kaikki vanhat mallit parisuhteessa elämisestä murtuvat, ja joudut etsimään täysin uuden tavan olla ja elää. Eläköön! Vihdoinkin mahdollisuus tehdä asiat toisin! Tällä kertaa eläminen parisuhteessa voi siis olla jotain aivan muuta kuin peruskaavaa, jossa noustaan aamulla kiireessä töihin, odotetaan lounastaukoa, mennään kiireesti hakemaan lapset työpäivän jälkeen hoidosta ja kiikutetaan harrastuksiin, ja itse ehtii hengähtää tasan 15 minuuttia ennen kuin kaatuu illan päätteeksi rättiväsyneenä sänkyyn.

Ei. Uuden ajan parisuhteessa toteutetaan elämää tässä ja nyt, seisotaan kumpikin omassa voimassaan ja eletään vahvassa ykseydessä toisen kanssa ilman tarvetta rajoittaa toista tai asettaa odotuksia. Koska ei ole enää mitään odotuksia mitä pitäisi täyttää. Kumpikin on vapaa ja rajaton valosielu, joka tukee toistaan pelkällä olemassaolollaan. Ja se saattaa tuntua kaiken jälkeen todella kummalliselta ja pelottavaltakin - ja aivan liian yksinkertaiselta - koska et olekaan yhtäkkiä enää toisesta riippuvainen, eikä toinen sinusta. Näin se tulee olemaan kaikilla jossain vaiheessa; tunnemme vain ykseyttä ja universaalia rakkautta, ei ole ketään ylitse muiden, ketään erillistä sinusta tai minusta. Vanhat kaavat toisen omistamisesta ja toisen miellyttämisestä oman hyvinvoinnin kustannuksella tulee murtumaan. Ei pelata enää seksillä, vallalla eikä uhrikäyttäytymisellä. Kaikki vapautuu tällaisista vanhoista malleista, jotka ehkä jossain vaiheessa evoluutiota ovat vielä palvelleet tarkoitustaan, mutta jotka eivät tässä 2012-ajassa päde enää ollenkaan. Älä siis ihmettele, jos alat tämän tietoisuudennoston aikana tuntea halua saada olla täysin vapaa, mutta uudella tavalla; voimme olla yhtä aikaa sekä parisuhteessa että täysin vapaa sielu! Uusi päivitetty olemus vain täytyy tunnistaa, täytyy tietoisesti vapauttaa itsemme vanhoista mielen vankiloista ja antaa uuden Olemisen mallin tulla elämäämme ja olemukseemme, parisuhteeseemme.

Jos siis 30 avioliittovuoden jälkeen seisot yhtäkkiä pysäkillä, jossa kaikki vanha tuntuu "väärältä" ja luulet että suhteessanne on jotain vikaa, niin se ei ole välttämättä totta. Olette vain päivittyneet valoportaalien aktivoitumisen myötä uusille vesille, jossa teillä on mahdollista päivittää suhteenne todelliseksi henkiseksi parisuhteeksi, jossa palvellaan Rakkautta, eikä ole enää tarvetta tyydyttää henkilökohtaisia tarpeita toisen kustannuksella tai toisen kautta. Yhtäkkiä vain elätte ilossa ja keveydessä ja nautitte olostanne. Juuri tällä hetkellä irrottaudumme kaikenlaisesta draamasta nopeammin kuin ymmärrämmekään. Olemme väsyneitä jatkuvaan draaman ylläpitämiseen ja asioiden vatvomiseen ja haluamme olla vapaita ja elää yksinkertaista elämää valossa ja rakkaudessa. Se ei ole vaikeaa, se on päätös. Päätös kuunnella omaa sieluasi, päätös nähdä toisessa valo, päätös palvella rakkautta.

Mitä sinä päätät?