21.9.12

Metsän siimeksessä Pyhästä NaiseudestaHeii Ihanat! 

Sydän täynnä Rakkautta on tultava jakamaan tämä Rakkaus teille kaikille! ♥ Tämä syksy on ollut Elämäni Upein Koulu, ja erittäin suuret muutostuulet ovat puhaltaneet sisäisesti. On uskomatonta, millaisiin mittoihin ja tietoisuustiloihin ja uusiin asetuksiin meillä jokaisella on mahdollisuus päästä, kun uskaltaa olla avoin muutokselle, astua niihin saappaisiin, jotka Sinulle on aikojen alussa luotu. Välillä on tuntunut, että missään ei ole kerta kaikkisesti yhtään mitään järkeä, mutta kun on jaksanut luottaa ja kantaa paineen tunnetta sydämessään, niin lopulta kuva on aina kirkastettu ja paine vapautettu ja sitten onkin lennetty aivan uskomattomassa Ilossa. Usein on niin, että sillä hetkellä kun asiat tapahtuu, niin sisäinen kompassi menee täysin sekaisin; ei ole mitään seiniä mihin nojata, eikä mitään rappukäytävän kaiteita mistä ottaa kiinni. Ja samalla tietää, että näistä käytävistä on vain käveltävä läpi, nämä tunteet on nyt vain kohdattava, koska ei ole enää aika paeta ja leikkiä tiedostamatonta. On aika kohdata itsensä, olla rehellinen tunnoilleen. Senkin uhalla, että saatamme luulla loukkaavamme muita osapuolia rehellisyydellämme. Mutta siinä hetkessä on hyvä muistaa, että meistä jokainen on vastuussa omasta itsestään, emmekä me voi tietää, millaisen palveluksen toiselle teemme pysyessämme omassa voimassamme ja seuratessamme sydämemme ääntä. Ehkä juuri sinä oletkin omassa voimassa seisoessasi se sysäys, jonka toisen piti saada päästäkseen eteenpäin omalla sielunpolullaan. Mikään tapahtuma ja kohtaaminen ei ole sattumaa.

Ja kyllä, olemme koko ajan herkempiä eri energioille ja sisäiselle ohjauksellemme. Olemme myöskin koko ajan suoremmassa yhteydessä luontoon ja luonnon rytmiin. Minulle edelleen tuottaa suurta iloa aamuisin se, että hyppään lenkkareihini ja painelen huppu päässä metsään. Siellä nautin auringon valon siivilöitymisestä puiden runkojen välistä ja nautin aamupalani suoraan luonnosta. Ei voi olla mitään kauniimpaa!

Tänä aamuna tuotiin myöskin aivan uutta koodia liittyen meihin Naisiin, pyhään naiseuteen sekä meidän luonnolliseen kuukautiskiertoomme. Olen itse saanut vahvan muistutuksen siitä, miten meidän tulisi vaalia ja erityisesti kunnioittaa oloamme noina päivinä. Ne päivät ovat pyhiä. Meidän olisi hyvä virittäytyä kuukautisten tuloon ja ennakoida nuo päivät niin, että ne on rauhoitettu omalle sisäiselle työlle, hiljentymiselle ja yksinololle. Noina päivinä kehomme puhdistuu luonnollisimmalla mahdollisella tavalla, ja samalla myöskin meidän energiat uudistetaan. Tuona aikana pintaan nousee paljon tunnemöykkyjä, ärsytyksiä, surua ja muita matalamman energian tuntoja, ja niin on tarkoitettukin. Siksi on hyvä, että pyhitämme tuon ajan itsellemme. Tämän kasvavan herkkyyden aikana energiamme eivät noina päivinä siedä mitään ylimääräistä stressiä, vaatimuksia ja odotuksia, vaan pyhän naisen on saatava vetäytyä rauhaansa oman Luojansa kanssa, kuuntelemaan, itkemään, päästämään irti. Puhdistumaan.

Meille naisille on suotu aivan oma erityinen lahjamme; että meillä on niin konkreettisesti mahdollisuus virittäytyä kerran kuussa kunnon puhdistumiseen ja vanhoista asioista irtipäästämiseen, tuntea Pyhä Naiseutemme, Täyteytemme. Tänä aamuna minulla tuli metsässä itku, kun tämän oivalsin. Olin vain niin kiitollinen siitä, mitä kaikkea olen itsekin viimeisen periodin aikana saanut käydä läpi. Naiseus on lahja, ja meissä on alkuvoima, jota meidän tulee kunnioittaa. Se on se voima ja intohimo elämää kohtaan, jolla me ponnistamme ja kirjaimellisesti luomme maailmaa.

Nautinnollisia päiviä omassa Voimassasi!

Sinä Olet Arvokas! <3

Rakkaudessa,
DeepthiIsn’t it because of darkness that we value the greatness of light?
Amma