27.10.12

Hoffman: Äidin Hummer

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 22.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Äidin Hummer

Äitini osoitti ohi ajavaa Hummeria, kun söimme lounasta yhtenä päivänä ulkoilmakahvilassa, ja sanoi tyynesti: "Tuollaisen auton haluan ja jos olisin 20 vuotta nuorempi, ostaisin sen." Vaikka olin yllättynyt kuullessani, että arvokas ja siro äitini haluaisi ylisuuren ja kirkkaankeltaisen Hummerin, sanoin, että hänen pitäisi ostaa se nyt, jos se tekisi hänestä onnellisen. Mutta hän sanoi olevansa liian vanha ja hänelle oli ok, että hänellä oli nykyinen autonsa, tavallinen ja konservatiivinen.

Ajattelin tätä keskustelua myöhemmin ja ihmettelin, miten kauan hän oli kätkenyt Hummer-haluaan tai muita unelmiaan itseltä ja maailmalta. Mitä muita tavoitteita hän oli haudannut sisäänsä eikä koskaan toiminut niiden mukaisesti, koska hän pelkäsi kritiikkiä, virtaa vastaan kulkemista tai oli epävarma aloitustavasta? Äideillämme on myös ollut indigoenergiaa, joten miksi he eivät käyttäneet sitä voimallisemmin ja jakaneet sitä meidän kanssamme sen sijaan, että yrittivät niin kovasti tukkia meidän indigoenergiamme? Vai oliko heillä eri tarkoitus? Olen pohtinut tätä kysymystä pitkään ja vastaus antoi minulle uuden perspektiivin haastavaan tilanteeseen elämässäni.

Hänen sijassaan menisin ostamaan Hummerin myös hänen 75-vuoden iässään, mutta se olen minä. Ja se on myös tulosta vuosista, jolloin olen näyttänyt äidilleni, että voisin tehdä mitä halusin, olla menestynyt ja saada mitä halusin riippumatta siitä, miten paljon hän yritti estää minua. Vai yrittikö? Näin olen aina tulkinnut hänen toimensa, mutta sitäkö hän oikeasti yritti tehdä? Koska olen asunut lähellä, olen oppinut paljon hänen elämästään ja löytänyt uusia syitä hänen kyvyttömyydelleen tukea ja opastaa minua unelmieni toteuttamista kohti. Ensimmäisenä oli, ettei hänellä ollut koskaan ketään tukemassa. Ja toisena oli se pettymys ja tuska, mitä hänellä oli elämässään, koska vaikka hänellä oli unelmia, hän ei koskaan oppinut taistelemaan niiden puolesta.

Tunnen hyvin harvoja oman sukupolveni naisia, joilla oli kannustava, positiivinen ja elämää vahvistava suhde äitinsä kanssa. Sen sijaan meidän on tarvinnut taistella joka asiasta ja äitimme näytti pidättelevän meitä matkan jokaisella askeleella. Mutta mistä he meitä pidättelivät? Oma äitini eli toteutumattomien unelmiensa aiheuttaman pettymyksen kanssa ja niin eli hänen äitinsäkin. Suojeliko äiti minua kokemasta omaa tuskaansa varmistamalla, etten odottanut liikaa elämältä? Vai oliko hän heräävä indigohenki sisälläni, joka aikoi onnistua elämässä kaikesta riippumatta?

Indigoenergia ei ole uutta, sitä on ollut sukupolvien ajan, mutta muutamin poikkeuksin emme ole kyenneet ilmaisemaan sitä voimallisesti. Erityisesti naisilla indigotarvetta elää, unelmoida suuria, ilmaista itseään ja tuoda uusia ideoita maailmaan ovat estäneet monet asiat. Monet sukupolvet ennen meitä oppivat tämän tuskallisen oppitunnin ja toivat sitä eteenpäin. Nyt meillä on tilaisuus joko laittaa omat unelmamme naftaliiniin tai tehdä sama, mitä olemme tehneet omien lastemme kanssa - antaa kannustusta ja tukea sekä auttaa heitä välttämään tyytymättömänä ja turhautuneena elämistä tietäen, että jokin muu on mahdollista, muttei ole energiaa, kykyä, visiota tai opastusta toteuttaa sitä.

Ja voimme tehdä tämän itsellemmekin. Kenenkään meidän ei ole liian myöhäistä katsoa Hummerin ajavan kadulla ohi ja sanoa: "Haluan tuollaisen" ja sitten mennä ostamaan se. Se on indigoenergiaa parhaimpana ja korkeimpana ilmaisunaan. Vanhempiemme rajoitusten tarkoitus on ehkä ollut suojella meitä heidän tuskaltaan ja se joko vakuutti meidät siitä, ettei unelmillamme ollut arvoa, tai pakotti meidät pyrkimään eteenpäin tai vähän kumpaakin.

Olemme nyt voimallisessa risteyksessä ja vaaditaan jokainen nerokkuutemme, luovuutemme ja vahvuutemme hiven nähdäksemme oman (ja äitimme) historiamme yli, löytääksemme uuden kuvan nykyisyydestä ja käyttääksemme indigoenergiaamme voimallisten, tyydyttävien ja laajentavien uusien olemistapojen luomiseen. Mitä tahansa haluatkin ilmaista elämässäsi, sisäisellä indigollasi on halua, valmius ja voima luoda se. Sinun täytyy vain lakata antamasta monien sukupolvien menneisyyden pidätellä itseäsi, jotta voit painaa eteenpäin. Ja näinkö äitimme käyttivät omalla tavallaan omaa indigoenergiaansa? Tekivät niin selväksi meille, millaiselta omien unelmiensa elämättömyys näytti, jotta tekisimme kaiken mahdollisen käyttääksemme indigoenergiaamme toisella tavalla ja varmistaaksemme, että elimme elämää omalla tavallamme?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.