20.10.12

Kaskimäki: Ajanlaadun päivitystä ja maya-mietteitä

Hei ja kirpsakkaa syyspäivää.

Tänään, 20.10.12 ollaan maya-kalenteri Tzolkinissa päivässä no. 145, Punainen Lunaarinen Käärme.
Vaistonvaraisia valintoja, tarkoituksena uudistua, herkistyä. Ja nautiskella. Lunaarinen 2. sointu on polariteetin, vastakkaisuuksien kohtaamista ja tasapainon löytymistä, tietoisten valintojen kautta. Käärme edustaa aisteja, vaistomaisia oivalluksia ja uudistumistarvetta. Kundalini-energian virtausta.
Tunteellinen käärme saatta tarvita omaa tilaa, tunneturvaa tai yhtähyvin sosiaalisuutta, läheisyyttä tai seksuaalisista kanssakäymistä. Miten valita, vaistojaan kuunnellen, tarpeitaan tyydyttävästi.

Siemenen aaltoloitsu päivät 144 - 156 (19.10.12-31.10.12)
Eilen aloitimme Siemen aaltojakson päivällä 144. Itse päivän numero 144 viittaa 144 000 kristalliverkkoon, sen valoverkostoon, sekä telepaattisiin kommunikointi väyliin. 144 000 aurinkotanssijaa muodostavat kriittisen valonmassan, jonka avulla planeettamme värähtelyä nostetaan jälleen entistä korkeammille oktaaveille.

21.10 alkaa kalenterissa jälleen 10 porttipäivän jakso. (21.10 - 30.10)

Porttipäivät ovat galaktisen aktivaation ja tähtiyhteyksien päiviä. Valoväylä kaikkiin värähtelytaajuuksiin ja tähdistöihin, sekä galaktiseen keskukseen ovat täydellisen auki. Informaatio kulkee taivaasta Maahan, suorinta mahdollista reittiä, samoin tieto Maasta taivaaseen. Samoin meissä yksilöissä, ovat taivasyhteydet apposen auki. Jos jossain on tukosta, se varmasti nousee esiin ja käsittelyyn.

Huikeissa energioissa mennään Siemen-aallossa. Elämme vuoden 2012 loppuvaihetta ja Maa-planeetta on hyvin pitkällä, fotonivyöhykkeen ja kvanttisen valoenergian alueella. Mitä muutakaan voi tehdä, kuin kuunnella sisäistä oraakkeliaan ja luottaa sisäiseen, vaistonvaraiseen tietoonsa. Selvätietoisuus, näkeminen, kuuleminen, haistaminen, ihon tuntoaisti, kaikki nämä yhdessä herkistyvä. Avaten meissä jokaisessa omimman ja herkimmän taivasväylän kanavia.

Kvanttivalon energia aktivoi meissä kauan poikki olleita tietoliikenne yhteyksiä; aivoissa, sydämessä ja dna:ssa. Tämä aktivoituminen saattaa tuntua, niin tunnetason läikähtelyinä, kuin konkreettisina fyysien kehon tuntemuksina. Sydän ja sydänkeskus, ovat reagoineet viime kuukausien aikana herkistyvään energiaan. Uutta rytmiä, paineen tunnetta tai täydellisen rauhan kokemusta.

Nukkumiseen on monilla tullut aivan uusi rytmi. Kesken unien heräämistä, mieli ja keho virkeinä. Nukahtamisvaikeuksia. Unirytmin muutoksiin on parasta suhtautua mahdollisimman rauhallisesti.
Jos ei nukuta, niin mitä tällä ylimääräisellä ajalla voisi tehdä. Kirjoittaa, maalata, lukea. mennä kävelylle? Vaikkakin sitten keskellä yötä. Olen huomannut, että mitä vähemmän stressaa, sitä että ei nuku kuten ennen, sitä paremmin asian kanssa oppii elämään. Yöaikaan tapahtuu voimallisimmat energiapäivitykset, ja ne varmasti osaltaan pitävät hereillä.

Aivot tuntuvat toimivan uudistuvalla tavalla. Unohtelua, muistamattomuutta, päänalueen tuntemuksia ja kyvyttömyyttä tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia. Välillä on rationaalisen ajattelun kanssa tekemistä. Järki sanoo yhtä, mutta tunnevaisto vie ihan toisaalle.

Ajanluonteen muutos, yhdessä fyysisenkehon ja aistien muuntumisen kanssa, vie entistä enemmän elämään NYT-hetkessä.

Kuluvan Siemen-jakson ja porttipäivien aikana, onkin suotuisaa seurata entistä herkemmin SYNKRONISMIA! Miten toiveet toteutuvat, ovet avautuvat ja asiat näyttävät sujuvan parhaiten, ilman turhan tarkkaa etukäteen suunnittelua. Oikeat ihmiset ja asiat ovat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Yleensä viimehetkellä. Tähän tarvitsee vain luottaa ja heittäytyä ajanvirtaan turvallisin mielin. Mieli ja järki, eivä saa etukäteisvakuutteluja tulevasta. Parasta antautua olemaan tässä ja nyt.

Synkronismi on johtolankojen seuraamista, intuition varassa suunistamista, deja-vu kokemuksia ja aha-oivalluksen hetkiä. Tarkkailemalla näitä, on omassa synkronimissa.

Siemen aallon teemana on erityisesti oman elinvoiman ilmaiseminen. Millaista kasvua löydän itsestäni, mikä herättää iloni? Mikä saa elämän eliksiirin virtaamaan? Millainen tekeminen saa sydämen laulamaan?

Siemenen muita teemoja ovat luonnollisuus, kasvu, kasvun hedelmistä nauttimista, seksuaalisuus, elämän monimuotoisuus. Uudet avautuvat tiet ja mahdollisuudet. Oman persoonallisen itsen näyttämistä ja omalla tiellään kukoistamista. Itseluottamusta omien elämänvalintojen äärellä. Sielunkuvat ja mielikuvituksen visiot. Keskittymistä olennaiseen, itselle tärkeiden asioiden tekemiseen todeksi. Omat ideat ja niiden toteuttaminen, visoilleen muodon antaminen.

Kaiken kaikkiaan nyt on aika laittaa ideat käytäntöön. Tuottaa elinvoimaista ja persoonallista satoa.

Siemen edustaa kasvua kohti galaktista ihmisyyttä. Voikin odottaa, että valokehomme, sielun yhteysväylät ja tähti-itse hakee myös uutta, näkyväksi tulevaa muotoa. Olemme kasvamassa galaktiseen ihmiskehoon ja olemukseen. Tällä jaksolla saamme varmasti kokemuksen, mitä se juuri minulle henkilökohtaisesti tarkoittaa. Ihmisenä, suhteissani, fyysisen kehon tuntemuksina ja intuitionväylien herkistymisessä.

Tunnelinko saattaa pistää kohtaamaan ne kaikkein syvimmät, käsittelemättömät tunteet ja ihmissuhteet, jopa vuosien takaa. Välillä tuntuu, että tässä lingossa puserretaan esiin vain kirkkain ja puhtain MINÄ-mehu. Isoja muutoksia ja ratkaisuja saattaa tapahtua nopealla tahdilla. Työn ja yksityiselämän railakkaita valintoja, jotka vievät elämän uusille niityille. Hedelmälliselle maaperälle, jossa voi ilmaista itseään uudistuneella olemuksella.

Välillä voi kokea yllättävän, uudenlaisen rauhan sydämessään kaiken tämän linkouksen keskellä. Vanhan, draamaan perustuvan luomisen loppuessa, uusi elämänenergia virtaa sydämeen.

On tyhjä, rauhallinen olo.
Tyhjäsydän.
Kaikki on.

Tunne on huikea, kun sen konkreettisesti tavoittaa itsessään. Voi antautua tarkkailijaksi.
On riippumaton muista, vanhoista tunteista ja siteistä. Vain olla ja katsoa, miten galaktisen ajan kangaspuut kutovat uutta, kultaista tietä, jolle lähteä. Vanhat tunnereaktiot eivät enää vaikuta, tai vaikuta omissa valinnoissa. Pelot menettävät otteensa.

Tämä voi tuntua myös hivenen haasteelliselta, kun tyhjässä tilassa ei meinaa löytää tarttumapintaa.
Mieli saattaa olla eksyksissä. Mitä nyt, minne mennä, mitä pitäisi tehdä, miksi en tiedä... Tyhjyydessä on äärettömät kasvunmahdollisuudet. Oma suunta tulee esiin juuri oikeaan aikaan, pakottamatta.
Siksi synkronismin seuraaminen on tärkeää, sen avulla löytää kultaiset tienviitat, oman sielunohjauksen ja polun, jolle lähteä.

Me olemme sillalla, matkalla vanhasta uuteen.

Auringon kultaisia säteitä, ja valon ohjausta meille tällä matkallamme:)

T. Päivitys