28.10.12

Deepthi: Suutarin lapsella ei ole kenkiä

Kaunis, aamu-uninen Porvoo kylpee auringonvalossa ja ketään ei liiku missään. Minä makaan hiljaa piikkimatolla hotellin sängyssä ja kuuntelen. Olo on jo valoisampi. Huh, vihdoinkin.

Viime viikko oli oikein kunnon mahalasku tämän valotyöntekijän elämässä. Tiistaina olin jo siinä kunnossa, etten osannut enää edes hengittää. Kyllä, uupumisen merkit ovat vahvasti ilmassa. Ja jos en väärin veikkaa, niin en ole nyt ainoa näiden tuntojeni kanssa. Nämä ajat ovat lievästi sanottuna haasteellisia. Meitä laitetaan nyt linjaan sydänpolkumme kanssa niin vahvasti, että tuntuu, että siihen käytetään nyt kaikki keinot, mitä vain saatavilla on - vaikka sitten uupumisen kautta, jos emme muuten usko. Meillä on vahva luomisvoima, ja samalla kuitenkin totuttelemme tähän täysin uuteen valoenergiaan, josta saamme niin paljon voimaa, että unohdamme tämän oman fyysisyytemme, joka vaatii aikaa sopeutua. Ja omalla kohdallani asiaa ei "auta" se, että saan kylpeä enkeli-illoissa enkelten voimallisissa energioissa, joka omalta osaltaan luo harhan, että olen kunnossa. Ja sitten kuitenkaan en ole, fyysiseltä olemukseltani. Mutta ihaninta on saada jakaa sekin avoimesti illoissa ihmisten kanssa, koska niin moni meistä käy läpi samaa vaihetta elämässään. Saan olla oikein loistavana esimerkkinä siitä, miten ei kannata toimia. Ja koomisinta tietenkin on, että illoissa enkelit välittävät meille kaikille koko ajan hyvin vahvasti sitä viestiä, että "pitäkää itsestänne huolta", "tämä on sinun elämäsi, joten arvosta sitä", "ota voimasi takaisin", "hiljenny ja kuuntele".  Suutarin lapsella ei ole kenkiä vai miten se meni... :) Ja tämän luettuasi: kiitos myötätunnostasi, mutta Sinun Rakkaus ei tarvitse lähettää minulle sääliviä ja murehtivia ajatuksia. Tämä on minun oppikouluni, ja minä tarvitsin sen. Niina-Matildan uusimmassa kirjassa tästä ajatusenergiasta sanottiin minusta niin kauniisti. En muista sitä enää sanatarkasti, mutta ajatus oli se, että meidän ei pitäisi käyttää aikaamme toisten asioiden murehtimiseen, koska sillä luomme toisen ympärille aivan turhaan raskasta ja pelkoon perustuvaa energiaa. Ja sitähän me nyt viimeiseksi toisillemme tässä ajassa haluamme. Sen sijaan, kun nyt juuri luit, mitä minulle kuuluu, lähetä minulle vain kannustavia ja valoisia ajatuksia ja usko siihen, että minä selviän. Tämä on oikeasti tärkeää tässä ajassa, kun tulemme yhä herkemmiksi toistemme ajatuksille ja energioille. Tulemme selvätuntoisiksi, -kuuloisiksi ja -näköisiksi, saamme käyttöömme luonnolliset aistimme valon lisääntyessä maapallolla.

Tiistai oli myös päivä, jolloin ensilumi satoi maahan. Olin edellisiltana soittanut veljelleni, että missähän minun autoni talvirenkaat mahtavat olla. Hän sanoi, että täällähän ne, ja voisi olla viisasta vaihtaa ne nyt saman tien. Niinpä ajoin Koskuelle, ja sillä välin, kun minä käväisin iltalenkillä, veljeni vaihtoi autooni renkaat. Hän vielä totesi homman päätteeksi, että "enpä ole koskaan näin aikaisin renkaita vaihtanut, ja vieläpä ennen, ennen kuin lumi on edes tullut maahan". Ja kylläpä seuraavana aamuna kiitin herkkäaistista veljeäni täydestä sydämestäni. Kun heräsin, en ollut uskoa silmiäni: maa oli täysin valkoinen.


Sytytin välittömästi kynttilät huoneeseen ja katselin ensilunta. Sanaton hiljaisuus valtasi sydämeni, hetki tuntui pyhältä. Ja sitten tuli viesti: "Kaikki mitä sinun piti tehdä, on nyt tehty. Ensilumi on maassa. On aika levätä." Viesti oli niin vahva, että kyyneleet kihosivat silmiini. Tunsin, kuinka minut kiedottiin lämpimään vaippaan ja tuuditettiin talviuneen. Olin jo hetken aikaa perumassa kaiken ohjelman tuolta päivältä, mutta en kuunnellut tuota ääntä. Ja sitten iltapäivällä koko olotilani karmeus minulle paljastettiin. Annettiin tasan seuraavan päivän puoleenpäivään saakka asti aikaa järjestellä vain kaikkein välttämättömimmät asiat, ja sitten oli lyötävä luukut kiinni.

Ja niin tein. Keskiviikon ja torstain käytännössä vain nukuin. Välillä kävin ulkona ja tein itselleni ruokaa. Perjantaiaamulla lähdin Helsinkiin laulutunnille, jossa todettiinkin, että lepo oli tehnyt erinomaisen hyvää.

Perjantai-illan enkeli-illassa minut valtasi jälleen suuri, sieluun saakka yltävä kiitollisuus. Olin niin kiitollinen siitä, että saan tavata näitä ihmisiä, välittää enkeleiden viestiä, ja saan olla itsekin enkelivalon ympäröimänä. Se on minun Kotienergiani, jossa sieluni lepää.

Eilen meillä oli koskettava ilta Kuusankoskella, ja tänä iltana olemme vielä Rajamäellä. Sitten vetäydyn takaisin omaan hiljaisuuden retriittiini. Olen saanut nyt ohjeen hoitaa myös kehoani, joten huomisaamulle olen varannut ajan voice massage-terapeutille. Odotan sitä kovasti. Vuonna 2004, kun ajauduin omaan burnoutiini, aloin hoitaa itseäni nimenomaan voice massagen ja osteopatian keinoin. Ne, ja hellät hoitajat auttoivat minut takaisin omalle polulleni avaten kehoni lukkoja ja saaden energiani taas virtaamaan normaalisti.

Olen kiitollinen siitä kaikesta opista ja koulusta, jota tämä syksy on minulle tuonut. Ilman näitä kokemuksia valoni ei pääsisi loistamaan. On tunnettava kummatkin päät. Tämä aika on aikaa, jossa syvimmätkin surun ja kivun ja vihan tunteet nostetaan pintaan. Emme pysty niitä enää väistelemään tässä ajassa. Anna siis itsesi tuntea, anna asioiden nousta pintaan ja kysy niiltä "mitä sinä haluat minulle sanoa?" Mikään tunne ei turhaan tähän nyt nouse, vaan kohdattavaksi silmästä silmään. Tunnemme universaalin paineen totuuteen astumisesta sielussamme. Kaikki epätotuudet ja valkoiset valheet paljastetaan. Ja se on sielullemme suuri helpotus.

On aika ottaa piikkimatto pois selän alta. Ehkä saan vielä uudestaan unen päästä kiinni. Sunnuntaiaamu.


Rakkausajatuksin,
Deepthi

* * *


TUNTEITA, PELKKIÄ TUNTEITA…


Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistatko vuoden 1975 hittilaulun "Feelings" (= tunteita)? Useimmat ihmiset arvaavat väärin laulun esittäjäksi Barry Manilow'n, valjujen sanojen ja melodian vuoksi. Mutta itse asiassa Morris Albert, brasilialainen laulaja ja yhden hitin ihme, teki laulusta suositun. Näyttelijä ja esiintyjä Julie Andrews totesi kerran, että tätä laulua on vaikea laulaa, koska siinä ei ole mitään merkitystä.

Shaumbroina puhumme usein tunteista, mutta se on jotain täysin erilaista kuin emootiot tässä siirappisessa laulussa. Tobias määritteli jumalaiset tunteet aistitietoisuudeksi, mitä tulee intuition ja gnostin kautta. Adamus sanoo, ettei mielellämme ole todellisia tunteita (aistitietoisuutta), paitsi fyysinen stimulointi ja tuska, joten mieli/aivot loivat emootiotunteet halvoiksi kopioiksi jumalaisista tunteista. Emootiota ovat mm. suru, viha, mielialat, pelot, onnellisuus, yllättyminen jne. Emootioiden psykologia liittyy läheisesti hermojärjestelmän kiihottumiseen.

Englannin kielen sana "emotion" omaksuttiin ranskankielisestä sanasta "émouvoir", mikä merkitsee "nostaa, lietsoa". Tätä juuri emootiot tekevät. Ne lietsovat muistoja ja laukaisevat sen seurauksena hermoimpulsseja, kuten nopeampi sydämen syke ja hengitys, hikoilu ja lihasjännitys. Kemiallisia reaktioita tapahtuu aivoissa ja kehossa, kun jokin emootio ilmenee. Silloin tiedostat, että sinulla on emootioita.

Jumalaiset tunteet (aistitietoisuus) tulevat ei-biologisesta ja ei-älyllisestä taidosta sisällämme. Se on korkean tietoisuuden aisti, mitä käytetään tarkkailemiseen ja tiedostamiseen. Toisin kuin mielemme, se ei tuomitse tarkkailemaansa. Se vain havaitsee energiaominaisuuksia, mukaan luettuna sellainen ei-fyysinen energia kuin syvyys, tiheys, intensiivisyys, yhteensopivuus, resonanssi, värähtely ja selkeys.

Jumalaiset tunteemme kykenevät tuntemaan myös tietoisuutta. Jos muistat Adamuksen luennoista, niin tietoisuus ei sisällä energiaa. Sen sijaan se vetää energiaa ilmentämään intohimojaan ja halujaan. Toisin sanoen, tietoisuus vetää energiaa luomaan leikkikentän, jolla sielu voi kokea itseään. Jumalaiset tunteemme voivat tuntea toisen olennon läsnäolon, niin kuin silmämme näkisivät toisen ihmisen, ja tarkkailla tuon olennon tietoisuuden piirteitä. Toisin sanoen, jumalaiset tunteet kykenevät tuntemaan olennon viisauden tuomitsematta ja vertailematta. Näin voit ymmärtää myös olennon kokemuksia ja sukulinjan. Tiedät, mistä se tulee ja miten se pääsi siihen pisteeseen, missä on.

Työpajoissamme Adamus viittaa usein jumalaisiin tunteisiin. Se on yksi vaikeimmista asioista selittää ja perimmiltään se täytyykin kokea. Jumalaiset tunteet tulevat luonnollisesta paikasta meidän jokaisen sisällä. Sinulla on ne jo, joten niitä ei tarvitse hankkia. Et voi opiskella tunteita, niin kuin voit opiskella chakra-järjestelmää. Chakrat on kartoitettu tiettyihin paikkoihin kehossa ja niiden toiminta on reaktio jumalaisiin tunteisiin ja ihmisen emootioihin. Jumalaiset tunteet eivät liity biologiasi tiettyyn osaan. Ne on integroitu tietoisuuteesi, ne ovat "minä olen" -olemuksesi puoli. Se on luontainen taito eikä jokin rakenne tai järjestelmä.

Ajattele jumalaista tunnettasi suureksi ja kaiken sisältäväksi aistiksi. Sinulle ovat tuttuja ihmisaistit - kosketus, maku, näkö, kuulo ja haju. Jumalainen tunne on vielä yksi aisti, mutta hienostuneempi kuin ihmisaistisi. Fyysiset aistisi liittyvät suoraan aivoihin - oletko huomannut, että neljä niistä sijaitsee hartioidesi yläpuolella? - kun taas jumalaisella tunteella on vähän tai ei mitään yhteyttä aivoihin. Yleisesti ottaen aivot eivät edes tunnista tätä aistia.

Olet tietoinen jumalaisesta tunneaistista aina silloin tällöin, mutta tavallisesti et luota siihen. Se on tunne, minkä saat ajatellessasi jotakuta, ja sitten hän soittaa. Jumalainen tunteesi voi aistia hänen tulevan tilaasi, ennen kuin hän soittaa. Olet luultavasti kokenut, että mennessäsi johonkin huoneeseen jokin oli epätavallista. Vaikka silmäsi ja korvasi eivät havainneet minkään olevan pois tasapainosta, sinulla oli vain tunne, että jokin huoneessa ei resonoinut kanssasi. Niinpä kohautit olkapäitäsi ja ajattelit, että ehkä olit vain hullu. Luultavasti tunsit energiapyörteen, inkarnoitumattoman olennon tai energiajäämän jostain ihmisdraamasta (eli murha), mikä tapahtui tuossa huoneessa.

Voit harjoitella jumalaisia tunteitasi sulkemalla silmät, hengittämällä muutaman minuutin ja sitten sallimalla itsesi tuntea. Muuten, Adamus sanoo, että silmät ovat suurin huijarimme, koska odotamme "näkevämme" jotain. Luultavasti et näe. Tunnet jotain tai vain tiedät jotain, mutta hyvin harvoin näet, kuulet tai haistat mitään. Mene fyysisten aistiesi yli ja salli itsesi tuntea jotain … ja luota sitten siihen! Se mitä tunnet, on todellista. Luottamuksen ja harjoituksen myötä ymmärryksesi ja tulkintasi siitä jalostuu, mitä tunnet. Harjoituksen myötä saat lisää selkeyttä ja paremman ymmärryksen, miten aidot tunteesi voivat palvella sinua.

Kun harjoittelet tuntemista, vältä sen tuomitsemista mielessäsi. Älä liitä sanoja tai nimilappuja tuntemaasi, koska silloin ajattelet. Mene määrittelemättömään, yli ihmisen 3D-määritelmästä koolle, värille, painolle, muodolle jne. Ensin tämä on haastavaa, koska sinut on kasvatettu hahmottamaan todellisuus ihmisaistien ja ihmiskielen perusteella, mutta kärsivällisyydellä ja harjoittelemalla avaat täysin uuden tunteiden maailman elämääsi.

Äh! Nyt en saa tuota idioottimaista laulua pois päästäni. "Feelings, nothing more than feelings, woo-o, woo-o, woo-o, feelings …"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.