4.11.12

Deepthi: Doreen&Neale


iPhone Screenshot 1
Huomenta Ihanuudet,

Tulinpa esittelemään teille tämän "aamun" löytöni! 

Jos minun laillani seuraat mielenkiinnolla numeroita, tässä yksi ihana vaihtoehto selvittää numeroiden tarkoitus: Doreen Virtuenin Angel Numbers 101. Doreen on tehnyt nuo maailmankuulut enkelikortit, joita minäkin käytän sekä enkeli-illoissa, että oman elämäni viitoittajina. Tässä ajassa me saamme myös ihanasti keinua universumin pienten viittojen valtameressä, jossa numerot ovat yksi voimallisimmista ohjaajistamme. Oletko huomannut, millaiset numerot päivässäsi toistuvat? Voit törmätä tiettyihin numerosarjoihin esimerkiksi kaupassa punnitessasi banaaneja, ottaessasi virastossa jonotusnumeron, tai kun vain "satut" vilkaisemaan kelloa tiettynä aikana, esim.klo:15.15... On ihanaa saada koko ajan vahvistusta siitä, että olemme omalla polullamme ja että meillä on omat suojelijat koko ajan mukana, sekä ymmärtää eri numeroiden kautta meille tuotavia universaalisia viestejä. iPhone Screenshot 2   iPhone Screenshot 3Toinen tämän aamun löydöistä oli tuon aivan mahtavan Keskusteluja Jumalan kanssa-kirjan kirjoittajan, Neale Donald Walschin, uusin kirja "The Only Thing That Matters". Pääset lukemaan kirjan ensimmäisen osan täältä, ja voit ostaa sen vaikkapa täältä tai täältä."Muista tämä, sielu luo, mieli reagoi." 
-Neale Donald WalschIhanaa sunnuntaita! 

Deepthi


ps. Tämän postauksen postausaika oli 12:39. Silloin kun numero on yli 999, neljä numeroa voidaan jakaa kahteen osioon. Tässä enkelien viestit tähän päivään:

12
"Keep your thoughts positive about the future, as what you are thinking influences your future. This is a message to keep your faith and hope strong, because these are strong determining factors right now."

39
"You are being helped by the ascended masters, who are strongly encouraging you to work on your life purpose right now."