1.11.12

Deepthi: Ole se valo joka oletKahtena viime päivänä on ollut useita merkkejä ilmassa siitä, että sykli on vaihtunut. Olemme astuneet vapautuneempaan energiaan, jossa emme tunne enää niin paljon sisäistä sielupainetta. Toissayönä kaivoin pitkästä aikaa käsiini mayojen Tzolkin-kalenterin, ja ymmärsin enemmän: 30.10 päättyi kymmenen päivän tähtiporttipäivien jakso, jolloin galaktiset aktivoinnit olivat huippuluokkaa. Mayojen 13 kuun kalenterissa koemme näitä vain kaksi kertaa 13 kuun aikana: ensimmäinen niistä oli 10.-19.09 ja toinen nyt 21.-30.10. Ja niin kuin ainakin minun blogiani seuratessasi olet huomannut, niin ainakin täällä ollaan oltu todella rankassa pyörityksessä juuri näiden porttipäiväperioiden aikana.

Eilen aamulla, joka oli ensimmäinen Vapaus-päivä tuosta tähtiporttiputkesta, olo oli huikea! Sielu ja sydän oli täysin tyyni, ja yhtäkkiä kehoni ei tuntenut enää mitään painetta missään. Tuntui kuin mieli olisi kirkastettu ja jokin sisäinen paine vapautettu. Tunne oli ihmeellinen: voiko näinkin tuntea? Voiko elämä todella olla näin helppoa? 

Tänään olemme nyt sitten toisessa Vapaus-päivässä tämän toisen tähtiporttiperiodin jälkeen, ja se on maya-kalenterissa nimeltään Punainen magneettinen maa. Tämä päivä edustaa oivalluksia, suunnistusta, päämäärää ja vetovoimaa. Ja miten sopivasti olemmekaan juuri tänään myös marraskuun ensimmäisessä päivässä. Sydämessä tuntuu, että tänään alkaa uusi sykli. Sen nimi on Olen Vapaa. Ymmärsin, että viime viikolla saamani viesti oli alustus tähän asiaan:

"Kaikki mitä sinun piti tehdä, on nyt tehty. 
Ensilumi on maassa. 
On aika levätä."


Eilinen oli oivallusten päivä. Yhtäkkiä näin kirkkaasti, mitä pelkomörköjä olin kantanut sisälläni hyvin pitkältä ajalta. Näin aikaisemmat epäonnistumiseni ja ymmärsin, että kannoin niitä edelleen mukanani - tiedostamattani. Ja se vaikutti sekä minun käyttäytymiseeni, että myöskin läheisteni käyttäytymiseen suhteessa minuun. Jälleen sain nähdä, miten kaikki polut johtavat lopulta vain itseen; että kaikki ulkomaailman heijastukset ovat vain heijastus omasta sisäisestä tilastani - pidän sitten näkemästäni tai en. Ja niin sain kultaisen tilaisuuden kiittää ja laskea nuo asiat sydämeni päältä pois, vapautua. Tunsin itseni pieneksi ja nöyräksi, ja kiitin näitä rakkaita ihmisiä, jotka ovat lupautuneet matkalle mukaani tähän elämään: näyttämään, kuka olen: puhdas Rakkaus enkä yhtään vähempää. Joskus vain tarvitsemme hiukan apua sen nähdäksemme.

Kun sitten eilen lähdin lenkille pilkkopimeän pilvisen taivaan alle, minua alkoi laulattamaan. Ihmettelin, miten ääni yhtäkkiä toimii ja tunnen oloni elinvoimaiseksi. ("Tarvitaan vain vähän rakkautta", sanoo joku nyt vieressäni. Niinpä.) Ymmärsin, että olin saanut jälleen kullanarvoisen opetuksen siitä, miten yhteydessä mieli, keho ja sielu ovat toisiinsa. Silloin kun jokin sisäinen prosessi on päällä ja minulle yritetään näyttää ja opettaa jotakin, joudun käymään läpi tietyn koulun - pahimmassa (tai parhaimmassa :) ) tapauksessa fyysisen kehoni kautta. Ja kun oivallus vihdoin pulppuaa sydämestäni ulos, keho vapautuu ja ääni kulkee. On niiiiiiiin monia asioita, jotka tähän koko herkkään kokonaisuuteen vaikuttaa. Puuuhh....  

Tänä aamuna, kun avasin tietokoneen, näytölle pompahti Jennifer Hoffmanin teksti: 

"It’s Time to Stop the Healing"

"On aika lopettaa parantaminen"


Pum! Sydämessäni kävi kumahdus: se resonoi täydellisesti sen kanssa, mitä olen eilen ja tänään tuntenut, ja mikä oli tuo viime viikkoinen viesti "Kaikki mitä sinun piti tehdä, on nyt tehty..." On puhdistettu karmoja, opeteltu uusia ajatusmalleja, vapautettu pelkoja ja syyllisyyksiä ja kurotettu valoon, ja varmasti salaa ajateltu, että eikö tämä lopu ikinä??? Milloin me saamme nauttia elämästämme ilossa ja rakkaudessa?? Kyllä, näin piti olla ja tapahtua, jotta olisimme päässeet tähän saakka, ja siitä meitä onnitellaan taivaan täydeltä: OLEMME TEHNEET HIENOA TYÖTÄ!!! ♥ ♥ 

Mitä tapahtuisi, jos vain päästäisimme irti tuosta ajatuksesta, että me olemme jotenkin keskeneräisiä, ja että meidän täytyy eheytyä ja parantua jostakin? Emmekö tuntisiki olomme saman tien voimaantuneemmaksi ja rakkaudellisemmaksi, ja rentoutuisimme? Tänä päivänä, näissä energioissa, planetaarisissa asetuksissa ja tässä valon määrässä, me emme enää tarvitse tuota asetusta: me seisomme nyt vapaudessa. Olemme kulkeneet pitkän matkan tähän pisteeseen, tähän herkkyyteen, tähän tietoisuuteen. Mitä sitten jos olemmekin keskeneräisiä? Mitä sitten jos emme ole täysin valaistuneita? Se on Luojan kiitos vain mielen harhaa, ja sen hyväksyminen on valaistumista. Olemme täydellisiä juuri tällaisina jollaisia olemme. Olemme aina olleet Kotona, ja tulemme aina olemaan. 


Deepthi


Be The Light You Are

I felt you here
before you were near
I was wind in your hair
the joy and the care
you shared from your heart

The time disappears
and there are no fears
when you walk beside me
you will see

Be the light you are
you had the wings to fly this far
so don't hesitate
you have the faith 
just be

Be the light you are
forever
I will show you the way
and wipe away your tears

I've heard your cry
I've seen your smile
I know you've been thinking
there's nothing worth living
in those blue nights

If you could only know
what I've been shown:
there's the most beautiful light
you don't have to faith
just breath

And everywhere you go 
and all of me
is just a reflection 
of your own being
Open your heart
don't be afraid

And like the sun is rising 
every morning
you will always count on 
hear me calling:
You are Free

So be the light you are... Written by Deepthi