4.11.12

Deepthi: Suunnanmuutos


"CHANGE IN A DIRECTION"

"TIME TO GO"


Näin enkelit viestivät minulle perjantaiaamupäivällä, kun ajelin kohti Tamperetta ja sieltä edelleen kohti Hauhoa pitämään enkeli-iltaa. Sain sisäistä ohjausta siitä, miten minun tulisi seuraavaksi toimia, ja mitä on edessäni. Ilta Hauholla oli kuitenkin niin ihana ja täynnä iloa ja valoa, että ajattelin, että "en minä malta, antakaa minun nyt vielä jatkaa tällä polulla"!! Enkelini sanoivat tietenkin, että "no, sinä päätät". Päätin katsoa vielä yhden illan, ja kuulostella olotilaani.

Nyt olen saapunut kotiin Kauhajoen enkeli-illasta. Ilta oli ihana, niin kuin aina. Mieli on valoisa ja rauhallinen, ja oli jälleen kerran ilo jakaa enkelien viestejä ja tuoda tietoisuutta uuden ajan mahdollisuuksista meidän jokaisen elämässä. Enkelit olivat vahvasti läsnä, ja yhteinen energiamme oli kaunis ja eheyttävä.

Nyt enkelit tulivat jälleen luokseni, ja keskustelu sai alkaa:

"Mikä on vointisi? Mitä sydämesi sanoo?"

"Voin aivan hyvin, mutta samalla tunnen, että sykli on nyt umpeutunut."

"Niin, kultasemme, sykli on umpeutunut. Me emme pakota sinua tekemään suunnan muutosta, mutta me suosittelemme sitä. Voit hyvin tehdä loputkin enkeli-illat tältä vuodelta, mutta se ei olisi enää sielunsuunnitelmasi mukaista. Uusi sykli osaltasi on jo vaihtunut, ja jatkamalla tällä polulla pitkität sielusi kutsun uudelleenlinjautumista. Tiedät, mitä tarkoitamme."

"Kiitos rakkaat, niin tiedän. *huokaus* Onko minun nyt siis valittava?"

"Nyt on sen aika. Mitä pikemmin astut uuteen sykliisi, sen parempi."

"Se on totta. Rakastan iltojen pitämistä, mutta aika on tainnut jo ylittyä."

"Niin, niin on. Arvostamme omistautumistasi tälle työlle, mutta jossain kulkee aina hienoinen raja. On sinun aikasi kiittää ja siunata kaikki ne illat ja ihmiset, joita olet saanut kohdata tämän vuoden aikana - ja päästää irti."

"Vuosi on ollut todella ihmeellinen. Yhdeksän kuukautta meni kuin silmänräpäyksessä, ja silti tuntuu, kuin olisin tehnyt tätä aina! Upeita sieluja, kauniita kohtaamisia, voimallista valohoitoa... Oooh, kaikki kulkee kuvina sielussani. Voi kun saisin jatkaa tätä polkua ikuisesti."

"Kyllä sinä saatkin, muoto vain nyt vaihtuu. Kaikki se mitä piti tehdä, on nyt tehty... Muistatko?"

"Muistan... Mutta on niin vaikeaa päästää irti. Olisi niin helppoa vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa. Mutta samalla tunnen, että jokin on jo muuttunut, aika on kuin ajanut ohi."

"Se on totta."

"Tunnen sydämessäni suurta kiitollisuutta siitä, että olen saanut olla tekemässä oman osuuteni tässä ihanassa 2012-palapelissä."

"Me olemme puolestamme kiitollisia siitä, että kuulit sielusi kutsun ja otit tehtävän vastaan. On monia, jotka kuulevat kutsun, mutta ohittavat sen."

"Hah, no ette antaneet minulle muuta mahdollisuutta! Järjestitte minulle takavuosina oikein kunnon töytäisyn, joten kutsua ei voinut olla kuulematta!"

"Noh, noh, pata kattilaa soimaa! Kaikki on tapahtunut juuri jumalaisessa järjestyksessä ja aikataulussa ja sovitun mukaisesti. Itsepä karttasi alussa rakensit ja sovit muistavasi oman tehtäväsi tiettyyn aikaan mennessä."

"Niin, se on totta. Olen niin kiitollinen kaikista niistä merkeistä ja tapahtumista, joita polulleni sirottelitte, jotta alkaisin muistamaan. Mutta pitääkö sen aina mennä niin hirveän sotkun ja tuskan kautta??"

"Ei tietenkään. Riippuu omasta sielunkasvustasi ja siitä, millaisin eväin olet tähän elämääsi tullut. Sinulla oli hiukan tasoiteltavaa, mutta hienostihan tuo on mennyt."

"Niin, siitä suurin kiitos teille. Ilman teidän apua en tässä olisi."

"Olisit kyllä, silloin sinulle olisi vain tullut muita auttajia vierellesi. Mutta sinä olit valinnut meidät."

"Ja nyt minä olen valinnut uuden syklin. Arvatkaa mitä juuri tein."

"No mitäpä?"

"Purkasin enkelikassini."

"Se oli hyvin tehty."

"En tunne surua ja kaihoa."

"Et tietenkään. Olit valmis tähän siirtoon."

"Sydämeni on rauhallinen ja tyyni."

"Niin sen pitäisikin olla. Olet tehnyt valinnan sydämelläsi, totuudestasi käsin."

"Totta. Mutta ei se helppoa ollut, aika pitkään piti valintaa valmistella."

"Se on hieno juttu. Kärsivällisyys ei ole aina ollut hyveesi."

"No niin, eipäs viisastella. Minä opin!"

"Niin teet, rakkaus."

"Mitäs nyt sitten?"

"Ei mitään. Hengitä. Nuku yösi rauhassa. Ja ilmoita myös enkeli-iltoihin alustavasti ilmoittautuneille ihmisille uudesta suunnastasi. Vaikka ei suunta kyllä mikään uusi ole, palaat vain juurillesi."

"Niin, tiedän sen, ja se tuntuu melkein itkettävän ihanalta ja uskomattomalta."

"Nauti nyt kultasemme! Kohta lähdetään uuteen lentoon!"

"Kiitos Rakkaat!"

"Kiitos, kiitos. Nukuhan nyt."


* * *

Rakkaat ihanat Valosielut ja Enkelirakkaat, on siis tullut aika tehdä valinta ja ilmoittaa, että marraskuun enkeli-illat siirretään nyt minun osaltani toiseen ajankohtaan. Suuri, lämmin Kiitos kaikille teille, jotka olitte iltoihin tulossa ja osoittaneet mielenkiintonne työtäni kohtaan, sekä olette halunneet yhdistyä enkeltenne kanssa. Automatkani aikana enkelit nimenomaan vannottivat minua sanomaan, että "kaikki te, jotka olette ilmoittautuneet iltoihin mukaan, olette nyt yhditetyt oman enkelinne energiaan, ja päivämäärä, jolloin illan oli määrä olla, on teille edelleen merkityksellinen: voitte tietoisesti silloin kutsua meitä ja hiljentyä tuntemaan meidät lähellänne. Olemme erittäin iloisia ja onnellisia siitä, että olette kuulleet meidän kutsumme, ja haluammekin välittää teille tämän viestin välityksellä pyyteettömän rakkauden valon sydämeenne. Olette siunattuja ja rakastettuja!" 

Joulukuun illoista en vielä tiedä, mutta ainakin tämän marraskuun ajan minun täytyy nyt levätä enkeli-iltojen osalta, ja keskittyä konsertteihini ja musiikin tekoon. Ensimmäinen esiintymiseni on jo tulevalla viikolla yksityistilaisuudessa, ja seuraava Enkelikonserttini heti ensi lauantaina Kiuruvedellä. Kaikki te ihanat, jotka olitte varanneet enkelipaikan Iisalmen enkeli-iltoihin: olette sydämellisesti tervetulleita mukaan tuohon konserttiin ja tervehtimään minua konsertin jälkeen. Olisi ihana nähdä teitä!  ♥

Kuun lopussa olen mukana Lastenklinikoiden Kummit Ry:n Joulu mielelle-konsertissa, joka myös televisioidaan. Konsertissa esiintyvät minun lisäkseni Samuli Edelmann (=Rakkaus ♥), Jari Sillanpää, Marita Taavitsainen, The Baseballs, Jorma Uotinen & Helena Lindgren + Esa Nieminen. Tämä konsertti -  niin kuin muutkin esiintymiseni - jännittävät minua todella kovasti, koska prosessi äänen kanssa on vielä niin kovin kesken. Saa rukoilla puolestani. Nimenomaan nämä konsertit pyytävät minua nyt tekemään tämän päätöksen pitää taukoa enkeli-illoista. Samalla myöskin tunnen, että uusien laulujen aika alkaa hiljalleen olla käsillä, vihdoinkin! 

On myös eräs uusi projekti, josta olenkin teille vihjannut jo muutamissa postauksissa, ja kun tämä lapsonen aktivoituu nyt tässä kuukauden sisällä, niin se tulee myös haukkaamaan leijonanosan energiastani ja ajastani. Ja olen siitä niin innoissani!  En malta odottaa, että saan kertoa siitä teille lisää!

Yksi enkelitapahtuma, jonka aion marraskuussa tehdä, on vierailu Vaasan parapsykologisessa seurassa, jossa minulla on enkeliluento ti 27.11. Cantare-talolla. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Taitaapa siellä olla musiikkiakin luvassa... 

Joulukuun puolella puolestaan vietämme ihania Enkelipikkujouluja täällä Jalasjärvellä 12.12! Sinne on tullut jo hurjasti ilmoittautuneita, ja koska meillä on nyt ihanasti tilaa, niin vielä sinne mahtuu  lisääkin enkeliystäviä mukaan. Ohjelmassa meillä on voimallinen yhteismeditaatio, musiikkia ja vapaata seurustelua. Ajatuksena on, että annamme enkeleillemme myöskin vapaat "kädet" ohjata illan kulku juuri sellaiseksi, jota juuri sen iltainen ryhmä kaipaa ja tarvitsee. Jos haluamme, voimme vaikka tehdä toisillemme enkelihoitoja! Eli iloisia yllätyksiäkin saatta olla luvassa! Iltaan voit ilmoittautua suoraan minulle ranto.kirsi@gmail.com. 


Nyt toivotan sinulle siunattua marraskuuta, ja pysyhän kuulolla täällä blogissa! En minä nimittäin täältä minnekään katoa, vaan yhdessä jatkamme vuoden loppuun saakka käsi kädessä! ♥ Rakkausajatuksia ja enkelihaleja,

Deepthi


ps.Tämän postauksen postausaika oli 23:22, eli

23
"You are working closely with one or more ascended masters such as Jesus, Moses, the saints, or the goddesses. This is a message from your ascended master guides, who can see that the answer to your prayers is within reach. They encourage you to stay positive to ensure that you attract the best possible outcome."


22
"The angels can see the positive results of your prayers, and they want you to have patience and stay optimistic while the final details are being worked out in Heaven. This is an urgent call from the angels to "keep the faith"!

* * *

Haha, ja miten hauska lopetus tuolle viestille: "keep the faith"! Ne, jotka ovat olleet mukana enkeli-illoissani, ovat saaneet kuulla, miten yksi enkeleideni tapa kommunikoida kanssani, on Bon Jovin musiikki. Keep the Faith on Bon Jovin vuonna 1994 julkaistu albumi, joka oli itselleni käänteentekevä albumi sillä hetkellä elämässäni, ja jonka musiikki tuo minulle suurta turvaa ja lohtua, ja saa minut tuntemaan oloni täydellisen rakastetuksi. :)) Kiitos, kiitos, kiitos Rakkaat Enkelit ja Bon Jovi! :)))

pps.Jos et vielä tiennyt, niin Bon Jovi on tulossa Tampereelle konsertoimaan 26.05.2013. Lipunmyynti alkaa tulevana tiistaina. Nähdään konsertissa! ;)))