18.11.12

Deepthi: Uudet asetukset
Heippa,

Tulinpa tännekin nyt jakamaan tuntoni tästä viikonlopusta. Tuolla Facebook-ryhmämme puolella tästä jo aloitinkin keskusteluaihetta. Jos et vielä ole liittynyt mukaan ryhmään, niin olet sydämellisesti tervetullut. Löydät linkin tuosta oikeasta reunasta. 

Tässä se, mitä fb:ssä juuri jaoin:

Heippa! <3 Tänään on ilmeisen voimallinen ja transformoiva päivä meditaatiolle. Äsken omaa meditaatiota tehdessäni alkoi tulla aivan uudenlaista informaatiota. Minuun asennettiin kirkas, hohtava timantti solarpleksukseen, jonka avulla pystyin yhtäkkiä näkemään sekä menneisiin elämiin että tulevaisuuteen. Se oli hurja kokemus. Viime päivinä on myöskin vasen korva soinut tiuhaan tahtiin, ja se tuo aina mukanaan hyvin sähköisen ja korkeavärähteisen energian. Niin kävi nytkin tuon timanttiasennuksen jälkeen. Itse koen sen olevan vahvaa tähtienergiaa, Plejadienergiaa.  Kotienergiaani siis. 

Tuntuu, että tänä viikonloppuna on nyt tehty iso vaihdos energioissa. Olemme jo superherkkiä. Eilinen oli todella erikoinen päivä myöskin: mitä pidemmälle päivä meni, sitä suuremmaksi kasvoi aivan puskista tullut tunne: "nyt pitää lähteä baariin", "minun tekee mieli viiniä", "olisiko jossain jotain äksöniä?". Minä istuin täällä ihan hoomoilasena, että mistä ihmeestä tälläiset ajatukset puskee päälle??!! En ole käynyt baareissa enkä juonut viiniä yli kolmeen vuoteen! :D Kunnes tänään tajusin: olin napannut nuo energiat kollektiivisesta energiaverkosta, ne eivät olleet omiani, olihan nyt lauantai, ja aika moni ihmisistä oli juuri valmistautumassa pikkujoulurientoihin!! Eli kollektiiviverkon tunteminen on nyt yhä herkempää, ja silloin tullaan siihen, että on yhä tärkeämpää erottaa, mitkä ovat oikeasti "minun" tuntojani ja mitkä tulevat minun ulkopuoleltani. Olemme yhtä, ja alamme nyt aistia sen. On huipputärkeää oppia pysymään omassa energiassaan. 

Meditaation jälkeen tulin sitten tähän koneelle tätä teille jakamaan, ja kuinka ollakaan, myös Rakkaudentähden Anu Markoff oli postannut fb-sivuilleen näin: 
"Vaikuttaa siltä, että meille on annettu energisesti tänään iso läpimenon paikka. Heti aamun ensimmäisessä hoidossa koin, että Korkeamman Itsen tasoilta tuli todella paljon informaatiota. Aivankuin meitä kytkettäisiin nyt kaikkeen siihen, mitä on pieninä osina näytetty pitkin aikaa ja kasvumatkaamme. Nyt ne kaikki pienet osaset integroituvat meissä ja saamme kokonaisvaltaisesti käyttöömme jotain uutta." 

Ja "yllättäen" myöskin Jennifer Hoffman kirjoittaa fb:ssään näin:
"Did you feel a shift yesterday? It felt like a big flipping over to me and while it was not accompanied by the release of energy that I normally feel, there was a lot of clarity and a flow, like a big energy faucet just got turned on full blast. We have a Pleiadian alignment this weekend, we're in the middle of Mercury retrograde and between two eclipses. On various FB pages I have read about over a dozen unexpected deaths, which is part of this cycle too. Some people are just finished with their journey. For others, it is powerful and clear new beginning. 
Take some time to think about what you want your life to be like this weekend, it's a time to allow endings so beginnings can happen. Whenever there is this much energy flowing if you're not intentionally flowing with it, you can feel like you are getting carried away."

Millaisia oloja Sinulla on ollut tänä viikonloppuna? 


"Tähtisisaret kertoo, miten mielellään plejadilaiset auttavat meitä enkelien tavoin lähes kaikissa uusissa hienoissa pyrkimyksissämme: hoitaminen, taiteellisuus, korkeammat tunteet, kaikkien olentojen rakastaminen, ja paljon muuta." -Matti Kuusela