9.11.12

Gorgo: 13 - ylösnousemustaajuus

MAAGINEN 13 - YLÖSNOUSEMUSTAAJUUS

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
6.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sandyn vanavedessä

Ensinnäkin nopea huikkaus kaikille, jotka lähettivät sähköpostia ja hyviä fiiliksiä meille täällä itärannikolla ennen hurrikaania ja sen aikana. Suojelevan (rakkaus)energiapyörteen tuloksena säästyimme epäilemättä katastrofilta. Muutama tunti ilman sähköä oli ainoa kärsimyksemme, vaikka monia ihmisiä ympäristöalueilla - erityisesti New Yorkin kaupunginosissa - järkytti suuronnettomuus :((

"Opettelette olemaan hiljaa keskuksessanne, olemaan rakkautta, samalla kun puhdistavan energian massiiviset voimat hämmentävät kaikkea ympärillänne fyysisessä maailmassa." -Plejadien korkea neuvosto

Plejadilaiset haluaisivat jakaa joitain korkeamman ulottuvuuden näkemyksiä tästä aiheesta, mutta ennen kuin pääsemme siihen, haluan muistuttaa nopeasti kaikille, että vaikka nämä luonnonkatastrofit (eli puhdistukset) luultavasti jatkuvatkin tulevaisuudessa, tietäkää, että olemme aina turvassa, kunhan kiinnitämme huomiota vivahteisiin ja olemme yhteydessä intuitiiviseen ääneemme. Silloin kun olemme hereillä, ajattelemme sydämellämme ja näin teemme päätöksiä sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä sen sijasta, mikä on järkevää, rationaalista, loogista, hyväksyttävää jne., olemme harmoniassa korkeimman parhaamme kanssa ja meidät vedetään niiden ihmisten luo ja niihin paikkoihin, jotka palvelevat korkeampaa tarkoitustamme.

Universumi toimii aina yhdessä menestymisemme kanssa ja ovia avautuu kirjaimellisesti sinne, missä niitä ei ennen ollut, kun teemme päätöksiä tunnekeskuksestamme ja ryhdymme inspiroituna toimeen.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Ylösnousemuskoodi

Herkullisinta informaatiota mitä sain tätä raporttia varten, oli ilmoitus, että meidän on määrä ruumiillistaa pian 13. (DNA-aktivointi)koodi, mitä plejadilaiset kutsuvat"ylösnousemustaajuudeksi".

Ilmeisesti tämä on mestarikoodi, mikä vaaditaan kaksinaisuuden ylittämiseksi ja astumiseksi ykseystietoisuuteen fyysisen kehomme kanssa.

Meillä on 13.11. täydellinen auringonpimennys, mikä on todella merkittävä Näkymättömien mukaan. Ymmärrykseni mukaan tämä portaali nopeuttaa vuoden 2013 yhdistävää energiaa - ajan myötä vapautuva binääriohjelma, mikä aktivoi ylösnousemukseen tarvittavan koodin (13). Olemme valmistautuneet 11.11.11 saakka lataamaan tämän erityistaajuuden ja tulevan pimennyksen aikana aktivoimme ne uudet valokoodit - erityiset universaalin rakkauden 13. taajuudelle - mitkä paljastuvat kokonaan 2013. Plejadien neuvosto kutsuu tätä "sen transformaation lopuksi, mikä on ollut käynnissä vuoden 1999 auringonpimennyksestä saakka".

"Tämä pimennys tuo pyhän ylösnousemuskoodin, sekä teille yksilöinä että planeettatietoisuudelle kokonaisuutena. Tällä tarkoitamme, että 13. aktivointikoodi on fyysisen ylösnousemuksen yhteistaajuus, koodi mikä vaaditaan jokaisen teidän saattamiseen fyysiseen harmoniaan sieluitsenne kanssa." -Plejadien neuvosto

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Yhteenveto

Ennen kaikkea Näkymättömät haluavat minun tekevän erityisen selväksi, että 13. koodin aktivointi aurinkoportin kautta 13.11. on "ylösnousemuksen edeltäjä" ja että olemme saaneet loppuun sen lataamisen ja aktivoinnin 13.1.2013 mennessä.

"Kolmentoista aktivoituminen on elintärkeää kehittymisellenne - se on 13. vuoden, Kristuksen uudestisyntymävuoden, edeltäjä." -Plejadien neuvosto

Tämä pimennys luultavasti toimii yhdessä 11:11-porttien kanssa aukkona kristalliverkkoon ja Plejadien neuvoston mukaan: "synnytetty energia alkaa virrata kehonne läpi sykkivinä aaltoina ja valmistelee teitä kolmoispäivälatauksiin, kun teitä kylvetetään niissä kodin ja rakkauden taajuuksissa, jotka tuovat paljon parannusta teille ja planeetalle." (Hmm … en odota sitä kovin innolla)

He kertovat myös, että tämän kuukauden voimaportaalien tuloksena - viimeisten 11:11-porttien sulkemisenergiat ja 13. energian aktivointi - on SUURIA muutoksia, kuin nurinpäinkääntämismuutoksia, enimmäkseen makrotasolla.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Kolmannentoista koodin integroimisen jälkeen ei ole enää seurattavia ohjenuoria … menneitä (esi-isien) tai tulevia (kanavoituja).

Menneisyys ja tulevaisuus ovat menestyksekkäästi opastaneet meidät tähän ja nyt, missä ihmiskunnalle lopultakin ainoa tie eteenpäin on "ajatella sydämellään"!

Miten jännittävää, kauhistuttavaa, hämmentävää, pakahduttavaa, kaunista, järkyttävää ja käsittämätöntä aikaa onkaan olla ihminen!

Lauren

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.