3.11.12

Hoffman: Älä laita itseäsi uuden ajan laatikkoon

ÄLÄ LAITA ITSEÄSI UUDEN AJAN LAATIKKOON

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
30.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tunteenne pyörivät muutaman seuraavan päivän. Joinain päivinä teistä tuntuu, että olette täynnä säkenöintiä ja pystytte mihin tahansa. Toisina päivinä teistä tuntuu, että te ette ole koskaan lähteneetkään kolmannesta ulottuvuudesta.

Kaikki on hyvin.

Kenties joku teistä muistaa tunteensa synnytyksen aikana. Ette välittäneet siitä, synnytittekö, kunhan kipu vaan loppui. Kuitenkin hetkessä olitte iloisen innostunut vauvanne syntymästä. Tällaista teillä on muutaman seuraavan päivän.

Tunteenne eivät kestä muutamaa minuuttia tai päivää pidempään. Mutta ne ovat ailahtelevia ja joillekin pelottavia. Ei siksi, että nuo tunteet ovat epänormaaleja, vaan koska luulitte siirtyneenne niistä jo yli.

Tavallaan juoksutatte sormianne edestakaisin pianon koskettimilla päättääksenne, pidättekö korkeista vai matalista soinnuista vai niiden yhdistelmästä. Vaikka jokaisessa maaelämässänne olette kyenneet soittamaan kaikkia säveliä, maahistorian eri kohdissa yhteiskuntanne odotti joko korkeita sointuja/tunteita tai matalia sointuja/tunteita. Annoitte siis itsellenne hyvin vähän valtaa valita niitä säveliä, jotka olivat mukavimmat ja oikeimmat teille. Ja jos ette osuneet ajan oikeaan säveleen, teitä luultavasti hyljeksittiin, vahingoitettiin fyysisesti tai teitä pidettiin outona.

Kenties haluatte tietää, pitäisikö teidän tavoitella korkeita vai matalia sointuja. Taas uusi yhteiskunnallinen ajatteluprosessi: "Miltä minusta pitäisi tuntua ja miten minun pitäisi käyttäytyä uudessa ajassa?"

Uusi aika on vapautta. Vapautta yhteiskunnasta ja myös omista säännöistänne ja uskomuksistanne. Monet teistä tuntevat vihaa tällä viikolla - kenties muutaman hetken, tunnin tai päivän. Ja kun näin tapahtuu, sätitte itseänne siitä, että te ette ole parempi valotyöntekijä - te ette tee tai ole riittävästi siirtääksenne nuo "pahat" tunteet sivuun.

Kaikki tunteet ovat osa henkilökohtaista sateenkaartanne. Kaiken todennäköisyyden mukaan lopulta tunnette mukavimmaksi ilon, rauhan ja rakkauden. Mutta ette voi tietää, ennen kuin testaatte henkilökohtaisia tunteitanne.

Olemme todenneet teidän siirtyneen pelko- ja tuskaoppituntienne läpi. Ja niin on tapahtunut. Mutta nuo oppitunnit olivat suhteessa siihen, miten teidän "pitäisi" toimia yhteiskunnassanne. Ne tunteet joiden läpi kiihdytätte muutaman päivän, ovat henkilökohtaisia tunteitanne. Tunteita joita yhteiskuntanne ei ole sanellut tai joita itse ette ole tukahduttaneet jostain syystä. Ne ovat alkukantaisia ja vapaita tunteita, jotka kuuluvat vain teille.

Ajatelkaa synnyttämistä. Kenties uusi äiti on hillitty, hiljainen ja lempeä sielu - siis synnytyksen alkamiseen saakka. Sitten hänen henkilökohtainen kipunsa ja pelkonsa luo persoonan, mitä hänen rakkaansa ei ole koskaan nähnyt eikä oikein tiedä, miten sen kanssa toimitaan. Näin on teilläkin.

Ei niin, että huudatte tuskasta tai raivoatte toisille, vaan muutamien päivien ajan tunteitanne ei tukahduteta sillä, mitä teidän pitäisi tuntea, tai niitä eivät saa aikaan ympäristöt, mitkä eivät ole teidän tekemiänne.

Monet teistä uskovat, että teidän pitäisi olla vuorovaikutuksessa toisten valotyöntekijöiden tai tiennäyttäjien kanssa. Kaikki valotyöntekijät tai tiennäyttäjät eivät kuitenkaan tunnu mukavilta teistä. Itsenne pakottaminen olemaan heidän kanssaan tai tutkimaan heidän materiaalejaan siksi, että tunnette, että teidän pitäisi, ei eroa mitenkään siitä, miten käyttäydyitte vanhassa ajassa.

Tunteenne kokevat koko mahdollisuusskaalan. Mahdollisuuksia joita ei ole sidottu yhteiskuntaanne tai odotuksiinne - mikä on usein toinen häkki tai rajoite. Tunteenne ovat sen sijaan kuin pikkulapsella: "Mitä tapahtuu, jos työnnän tuosta tai vedän tästä?" Synnytte uudeksi.

Päästäkää tuo vapaus, tuo ilo olemukseenne. Älkää korvatko vanhan ajan tunnelaatikoita uuden ajan tunnelaatikoilla.

Olemme painottaneet, että ilo on perimmäinen käyttäytymistapanne, että ilo perustuu vapauteenne nauraa, itkeä, olla vihainen ja tuntea surua. Olette iloinen, koska tunteitanne ei tarvitse enää tukahduttaa yhteiskuntanne määräyksillä tai henkilökohtaisilla mieltymyksillänne.

Uuden ajan vapautta on olla, kuka olette, koko komeudessanne. On täysin hyväksyttävää olla vihainen joinain päivinä tai tunteina. Aivan kuten on täysin hyväksyttävää nauraa kovaa ääneen sekä juosta, loikkia ja pomppia. Eikö pikkulapsi itke ollessaan vihainen tai tolaltaan? Emmekö ole kertoneet teille monta kertaa, että siirrytte toiseen ja loistavaan lapsuuteenne?

Sallikaa itsenne ilmaista, mitä tunnette. Sallikaa itsellenne vapaus olla "sinä".

Joinain päivinä olette ehkä surullinen, koska joku ei halua leikkiä kanssanne. Toisina päivinä olette iloisen onnellinen, koska näette luonnon kauneuden.

Mutta nyt jotkut teistä laittavat itsensä uuden ajan laatikkoon siinä, mitä ja kuka teidän pitäisi olla.

Tämän tekeminen on sen uuden ajan sivuuttamista ja kieltämistä, mihin siirrytte. Vihaa, pelkoa ja tuskaa ei poisteta tunnerepertuaaristanne - ne ovat pelkästään vähemmän hallitsevia. Mutta niin ei voi olla, jos pelkäätte tuntea niitä, koska uskotte, ettei todellinen valotyöntekijä voi tuntea sellaisia tunteita. Kaikki tunteet pysyvät sateenkaaressanne, repertuaarissanne.

Muutaman seuraavan päivän juoksutatte tunnesormianne ylös ja alas asteikolla päättääksenne, mitkä soinnut tuntuvat mukavimmilta.

Mitä jos viha on suosikkisävelenne? Sallikaa niin olla. Tunnette syystä tuon tunteen mukavaksi. Kenties se on osa ydinpelkonne poistamista. Kenties se johtuu siitä, että te ette ole koskaan sallineet itsenne todella yhdistyä tuohon tunteeseen. Tai kenties teidän täytyy tehdä niin viimeisenä henkäyksenä jotain, mitä ette enää halua tutkia syvällisesti.

Kysyykö 2-vuotias itseltään tai toisilta, pitäisikö hänen tuntea jotain tunnetta? Vai onko hän vain oma itsensä koko "kamalassa" 2-vuotiaan komeudessaan? Näin on teillä.

Salli itsesi olla, tutkia ja tuntea, mitä sinun täytyy tuntea. Luota, että sisäinen olemuksesi johtaa iloon sinusta koko komeudessasi. Olet todella ainutlaatuinen ihminen - mikä ei ole mahdollista, jos uskot, että sinun pitäisi tuntea vain iloa.

Olet jättänyt vanhan ajan. Älä laita itseäsi toiseen laatikkoon, minkä nimi on "uusi aika". Tutki itseäsi ja nauti itsestäsi - koko tunnekirjollasi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.