10.11.12

Hoffman: Et voi pelätä ja rakastaa itseäsi

ET VOI PELÄTÄ JA RAKASTAA ITSEÄSI

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
6.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Olette kokeneet monia tunteita viime päivinä - suuresta ilosta pelkoon tai kenties suruun. Näin pitäisi olla ja tulee olemaan.

Teillä on tunneskaala. Monet niistä ovat olleet piilossa aionien ajan - eikä vähiten viha.

Kenties sinusta tuntuu, että sinun pitäisi olla autuas koko ajan - ja jos et ole, et voi olla todellinen valotyöntekijä tai tiennäyttäjä. Saanemme olla eri mieltä.

Olet ihminen - et ole kuvissanne esitetty enkeli. Kenties olet käyttänyt rannekorua, missä on kirjaimet M.J.T. (mitä Jeesus tekisi?) muistuttamaan siitä, miten pielessä olet. Tai periaatteessa rankaisemaan ja tuomitsemaan itseäsi siitä, ettet ole se täydellinen olento, jota on kuvattu raamatussa ja muissa materiaaleissa.

Taatusti muutama ihminen on onnistunut pitämään mielessään enemmän henkistä tietoa kuin useimmat. Mutta nuokaan hyvin henkiset ihmiset eivät olleet täydellisiä - teidän täydellisyysmääritelmänne mukaan.

Olet luonut niin korkean pätevyysrajan, että tuskin sallit koskaan itsesi ottaa sisäistä voimaa.

Kenties uskot, että sinusta tulee johtaja, sitten kun koet iloa koko päivän. Tai ilmennät tietyn määrän rahaa tai esineitä. Tai löydät sielunkumppanisi tai yhteisösi. Olet keksinyt kaikki nämä tekosyyt - ja tekosyitä ne ovat - kieltääksesi sisäisen voimasi.

Aioneita sitten luovuit sisäistä voimasta sekoittuaksesi maapallon tiheään ilmapiiriin. Olet peittänyt tuon oman valheesi yhteiskunnan roolien ja sääntöjen kerroksilla. Nyt kun sinun on aika ottaa tuo voima, turvaudut kaikkeen piilottaaksesi sen, mm. intät, ettet ole täydellinen, ja siksi sinun on odotettava jotain, minkä uskot tarpeelliseksi, ennen kuin voit nimittää itseäsi voimakkaaksi.

Kenties olet päättänyt, että jatkuva ilo on merkki siitä, että olet lopultakin yhdistynyt sisäiseen voimaasi. Paljon samaan tapaan kuin vanhat uskonnolliset johtajat nukkuivat naulapedillä tai muuten rankaisivat itseään siitä, etteivät olleet täydellisiä. Ja tietysti monilla teistä on uskonnollisen johtajan ja seuraajan historia - mikä kaikki tukee uskomustanne, että te ette voi koskaan olla täydellinen ja siksi ette voi koskaan ottaa sisäistä voimaanne.

Mitä jos aionien aikana kielsit voimasi olemalla ilmaisematta vihaa tai tutkimalla vain tunnesateenkaaresi samanlaisia osia? Tekeekö jonkin tunteen kieltäminen sinusta voimakkaamman?

Olet voimakas, koska hyväksyt itsesi kaikissa väreissä ja tunteissa.

Puutteidesi hyväksyminen ja niistä nauttiminen on tapasi oppia, kuka olet.

Silloin kun kiellät olemuskokonaisuutesi - kuten monet tekevät nyt - kiellät sisäisen voimasi olla koko komeudessasi ja olosi on mukavampi kolmannessa ulottuvuudessa kuin missään muussa.

Emme tarkoita pelästyttää teitä. Osoitamme vain, että kokonaisuutenne hyväksyminen ja rakastaminen on ensimmäinen askel siirtymisessä neljänteen ulottuvuuteen ja sen yli. Ette voi tehdä tätä, jos säilytte uskomuksia siitä, miten teidän pitäisi käyttäytyä toisten tekoihin perustuen - on kyse sitten Jeesuksesta tai sarjamurhaajasta. Sinä olet sinä.

Monet ovat huolissaan, että jos tutkitte henkilökohtaista vihaanne, ette koskaan löydä autuutta ja että täytytte raivosta. Eikö tämä ajatus indikoi, että te ette luota itseenne? Että tunnette tarvetta tarkkailla ja kahlehtia itseänne, kunnes olette se täydellisyys, mikä haluatte olla?

Täydellisyys olet sinä - ei kukaan muu. Miten voit pelätä ja kuitenkin rakastaa itseäsi? Mitä kamalia tekoja pelkäät, sitten kun sallit koko tunnekirjosi?

Olemme pitkään keskustelleet siirtymisestänne iloon. Olemme osoittaneet, miten kokea ja ilmaista iloa. Ja niin olette tehneet. Toimintanne tosiaan puhdisti vanhan ajan maailmanlaajuista pelkoa, vihaa, surua ja vastaavia epämukavia tunteita. Ette ole vielä huomanneet tuota muutosta mediassanne ja instituutioissanne, mutta ette huomanneet myöskään sitä, milloin siirsitte maapallon uuteen aikaan. Olette suorittaneet kummankin tehtävän ihailtavasti.

Nyt sinun on aika tarkastella omia tarpeitasi ja kiinnostuksiasi. Jos olet pidätellyt tunteita aionien ajan sopiaksesi paremmin ihmisten joukkoon, ollaksesi uskonnollinen johtaja tai mistä tahansa syystä, kenties sinun tarvitsee tuntea noita tunteita. Jos näin on, sisäinen olemuksesi ohjaa sinua vastaavasti.

Koska olette puhdistaneet tuollaisia maailmanlaajuisia tunteita, syvin vihanne on vähemmän tiheää, vähemmän pelottavaa, kuin olisi ollut muutama kuukausi sitten. Se on kuin ero 2-vuotiaan ja massamurhaajan vihan välillä. 2-vuotias voi aiheuttaa itselleen tai toisille vain vähän vahinkoa, koska aikuiset valvovat hänen vihaansa. Näin on teillä. Sirpaleenne, sisäinen olemuksenne, korkeampi itsenne ja suojelusenkelinne valvovat syvimpiä ja synkimpiä reaktioitanne - tietäen, että teidän on puhdistettava ne, ennen kuin voitte levätä. Aivan kuten on totta uupuneella 2-vuotiaalla.

Jotkut teistä ovat vihaisia, sillä teistä tuntuu, että olette puhdistaneet ja selvittäneet kuukausien ajan - niin olettekin. Kenties sinulla ei ole mitään puhdistettavaa. Se on upeaa. Mutta jos satut olemaan yksi niistä, jotka eivät ole sallineet olemuksensa ilmaista täysin tunteita, jotka on nyt mitoitettu, kuten viha ja pelko, niin salli itsesi tehdä se. Se on väliaikainen prosessi, mikä auttaa sinua siirtymään autuuteen, mistä olet uneksinut aioneita.

Uusi aika on ilon aikaa. Osa tuota iloa on itsesi salliminen olla koko kauneudessasi ja loistossasi. Pelko ja viha jäävät osaksi tunnesateenkaartasi, vaikkakin heikompana. Sinun on lopultakin turvallista tutkia noita tunteita niin, kuin sisäinen olemuksesi ohjaa - ilman jälkiseuraamuksia, mikä oli luultavaa ennen maailmanlaajuista pelkopuhdistustanne.

Voit siirtyä autuuteen, kun annat itsesi olla.

Et voi olla täysin uutta aikaa, jos pelkäät itseäsi. 2-vuotias ei koskaan pelkää tekojaan, ellei aikuinen rankaise häntä omana itsenään olemisesta. Näin on sinulla nyt. Rangaistuspäiväsi ovat ohi. Todellisen sisäisen voimasi kätkemisen aika on ohi. Jumala/Jumalatartilasi on valmis, siis jos sallit näin olla olemalla oma itsesi - ei Jeesus, enkeli, huolehtija tai uhri, vaan oma itsesi koko komeudessasi.

Salli itsesi olla ja olet voimakkaampi, kuin voit nyt kuvitella. Jatka tunteidesi rajoittamista ja pyörität vain uuden ajan pyöriäsi jonkin aikaa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.