28.11.12

Hoffmann: Johtajat ilman seuraajia

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Johtajat ilman seuraajia

Indigosukupolvi edustaa maailman uusia johtajia ja vaikka heidän rohkeutensa, visionsa, päättäväisyytensä ja sitoutumisensa varustavat heidät tähän tehtävään, toiset piirteet voivat tehdä tästä hyvin haasteellista. He ovat johtajia, joilta puuttuu pioneerihenkeä ja sen myötä itseluottamusta, mitä vaaditaan niiltä, jotka ryntäävät eteenpäin valtavan muutoksen eturintamassa. He ovat usein johtajia, joilla ei ole seuraajia, ja jolleivät he opi elämään tämän kanssa, heillä on vaarana hylätä tehtävänsä jonkin sellaisen vuoksi, mikä tuntuu vähemmän yksinäiseltä ja haastavalta polulta. Heillä on vaarana tulla seuraajiksi, silloin kun heidän tarvitsee oikeasti johtaa, vaikka he johtaisivatkin jonkin aikaa yksinään.

Minulla oli tapana sanoa, että indigopoikani löysi huonoimmat ihmiset ystävikseen. Ja olin iloinen, kun kaikki numerot hukkuivat hänen kännykästään sen mentyä vahingossa pesukoneeseen, koska hän hukkasi silloin melkein kaikki nuo yhteydet. Vaikka hän valitsi nuo ystävät (ja he valitsivat hänet), koska hänen tarvitsi olla johtaja ja jakaa visionsa ja lahjansa heidän kanssaan, hän sai enemmän hyväksyntää seuraajana. Ja seuraajana hän oli iloinen tultuaan hyväksytyksi ryhmään eikä jakanut omaa visiotaan, ettei tuntisi oloaan niin yksinäiseksi. Häneltä puuttui sitä itseluottamusta ja itsevarmuutta, mitä vaaditaan omien uskomustensa puolustamiseen, kunnes toiset näkevän niiden arvon ja totuuden.

Aikuisenakin hän taistelee tämän kanssa ja turhautuu, kun toiset eivät näe tai voi nähdä niitä polkuja, jotka ovat hyvin selviä hänelle. Mutta saatuaan paljon tukea hän on oppinut pysymään kurssissa ja rentoutumaan johtajaksi ilman seuraajia siihen saakka, kunnes toiset ovat valmiita näkemään arvon siinä, mitä hänellä on jaettavana. Riippumatta vision voimakkuudesta, lahjakkainkin johtaja alkaa epäillä omaa polkuaan, kun kukaan ei näytä välittävän tai seuraavan. Joskus me vanhemmat olemme indigojemme ainoita tukijoita ja voimme auttaa heitä pääsemään polkunsa seuraavaan vaiheeseen - säilyttämään itseluottamuksensa, pääsemään yli seuraajien tarpeesta ja rentoutumaan oman visionsa kanssa.

Kaikki indigot taistelevat tämän kanssa ja ihmettelevät, onko heidät tuomittu kulkemaan polkuaan yksin, ilman ketään vahvistamassa heidän lahjojaan tai viestejään. He - ja sinä et ole yksin tai sinua ei kuulla, mutta sinun on oltava valmis pysymään kurssissa, koska pioneerina olet tullut säteilemään valoasi ihmiskunnan uudella polulla ja saattaa viedä aikaa, ennen kuin heidän silmänsä ja henkensä tottuvat siihen. Meidän on opittava syleilemään lahjojamme ja visioitamme riippumatta siitä, kuka näyttää tai ei näytä seuraavan, ja sitten yhtenä päivänä, kun vähiten sitä odotamme, ovia avautuu ja meillä on kaikki vahvistus, mitä haluamme ja tarvitsemme, eikä meistä tunnu enää siltä, että johdamme yksinäisyydessä. Sitten voimme luottavaisena jakaa sen, mitä sydämessämme on, ja tietää, että jokaisen jakamamme viestin kera levitämme valoa maailmaan ja autamme niitä, jotka ovat valmiita kuuntelemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.