26.11.12

Hoppe: Elävä ylösnousemus


Joulukuu 2012 - Elävä ylösnousemus

ELÄVÄ YLÖSNOUSEMUS


Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pääsimme juuri kotiin viimeiseltä ulkomaanmatkaltamme tänä vuonna. Matkustettuamme yli 160000 km tänä vuonna, Manly Beach Australiassa oli ihanteellinen paikka vuoden 2012 viimeiselle tapahtumalle USA:n ulkopuolella. Sää Sydneyn alueella oli lämmin ja ranta oli tervetullut helpotus aikaeron vaivaamalle kehollemme. Vuokrasimme huoneiston upealla merinäköalalla ja kuuntelimme aaltojen loisketta päivin ja öin.

Sydneyn tapahtuman otsikkona oli "Elävä ylösnousemus". Olimme pitäneet tuon työpajan kerran aiemmin vuoden aikana - Sedonassa, Arizonassa. Se on ainutlaatuinen kurssi, koska se käsittelee elämää valaistuneena olentona uudessa energiassa. Adamus puhuu sen helppoudesta ja haasteista, kun eletään samanaikaisesti vanhan ja uuden energian maailmassa. Adamuksen "Elävä ylösnousemus" -kurssi on humoristinen, näkemyksellinen, ärsyttävä, haastava ja tietoisuutta muuttava. Se synnyttää yhtä monta kysymystä, mihin se vastaa, mutta sen todellisena arvona on, että se saa meidät pohtimaan uutta elämistapaa.

Shaumbrana puhumme nyt siitä "miten", emme "milloin". Se aika on tullut … Ei enää odottamista. Luulen tämän olevan suurin kysymys, mikä edessämme on tällä hetkellä. Elämme sekä vanhassa massatietoisuudessa että uusissa energiamaailmoissa. Emme vain heränneet yhtenä aamuna ja löytäneet itseämme uudesta ajasta. Olemme hivuttautuneet siihen, askel askeleelta, päivä päivältä. Nyt olemme osittain siinä ja edelleen osittain perinteisessä tietoisuudessa.

"Elävä ylösnousemus" on sopiva otsikko työpajalle, jos ei vähän ironinen. Se on "kuolleen ylösnousemuksen" tai sen tavan antiteesi, millä ylösnousseet mestarit ennen tekivät sen. He lähtivät tavallisesti fyysisestä kehosta valaistumishetkellä, koska oli liian vaikeaa jäädä. Uudet mestarit valitsevat valaistuneena elämisen, pysyen samalla ruumiillistuneena.

Adamuksen mukaan yksi merkillepantavimmista valaistuneen elämisen ominaisuuksista on luonnollinen helppous ja sujuvuus. Selviytymiskamppailun on korvannut se helppous, että kaikki tulee luonnostaan nyt-hetkessä, ilman tarvetta ajatella sitä, toivoa sitä tai stressata siitä. Tähän sisältyy yltäkylläisyys, uudet tilaisuudet, suhteet ja henkilökohtaiset oivallukset. Emme enää kanna huolta siitä, mitä tulevaisuus tuo, koska on tieto, että siellä on kaikkea. Voitko kuvitella, miten paljon energiaa ja mielen ponnistelua vapautuu, koska ei ole huolta tulevaisuudesta?

Ja Adamuksen mukaan yksi suurimmista valaistuneen elämisen haasteista on yhteydettömyyden tunne toisista ihmisistä ja massatietoisuudesta. On vaikeampaa olla inhimillisen draaman, rajallisen ajattelun ja täysivaltaisuuden puutteen keskellä. Energian ruokkimispelit ovat välittömästi selviä ja lähes sietämättömiä. Energiamme tulee sisältä, joten voi olla fyysisesti tuskallista olla lähellä ihmisiä, jotka edelleen ruokkivat itseään kuin vampyyrit.

Valaistuneena olentona syleilemme yksinkertaisuutta. Mieli luo monimutkaisuutta ja havaitsee kaaosta, mutta nyt tiivistämme luonnostaan elämän sen perusolemukseen. Riisumme pois sen roskan ja hämmennyksen, mitä ennen oli tietoisuutemme ympärillä, ja näin tehdessä näemme elämän todellisen ilon ja kauneuden. Tässä väreistä tulee kirkkaampia, musiikissa on enemmän syvyyttä ja rikkautta, ruoka on maukkaampaa ja voit tuntea luonnon sydämensykkeen.

Mutta valaistuneena olentona kysymme myös itseltämme: "Miksi minun pitäisi jäädä?" Kontrasti sisäisen rauhan ja ulkoisen maailman kovuuden välillä voi olla työläs toisinaan. Tarvitset paljon aikaa itsellesi, poissa massatietoisuuden energiamelusta ja viettelystä.

Valaistuminen tulee asteittain. Elämme nyt kummassakin maailmassa - joinain päivinä vähän enemmän täysivaltaisessa tietoisuudessamme, joinain päivinä enemmän vanhassa massatietoisuudessa. Ei mikään ihme, että olemme hämmentyneitä, sekavia ja uupuneita! Saatoin nähdä ahaa-elämyksiä syntyvän "Elävä ylösnousemus" -työpajassa, kun Adamus puhui ruumiillistuneen valaistumisen iloista ja haasteista - erityisesti kun elämme kummassakin maailmassa samanaikaisesti, kiinnittymättä kumpaankaan ja tuntien kummankin vedon.

Adamus sanoi sen olevan kuin leveässä tunnelissa leijumista. Tunnelin seinät näyttävät pehmeiltä ja hohtavilta, silloin kun sallimme armollisesti itsemme kokea siirtymän tietoisuustilasta toiseen. Mutta sillä hetkellä kun alamme huolehtia tai epäillä tai manipuloida, meidät vedetään tunnelin seinään ja huomaamme, että pinta on hyvin karkea ja tahmea. Jos ihmettelet, mitä tapahtuu ja miksi tunnet niin, kuin tunnet, on suuri todennäköisyys, että olet näiden kahden maailman välissä. Vedä kunnolla syvään henkeä ja kiitä elävää ylösnousemustasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.