6.11.12

Kaskimäki: Maya-päivitystä


Hei ja tuulen vapauttamaa päivää Sinulle tänään :)

Maya-kalenteri Tzolkinissa on tänään päivä no.162, Valkoinen Rytminen Tuuli. 1.11 alkoi sekä Punaisen Maan aaltojakso, että Keltainen Linnajakso. Maan aalto päättyy 13.11 ja Keltainen Linna päättyy 22.12.

On 45 päivää jäljellä talvipäivänseisaukseen, 21.12.2012.

Valkoinen Tuuli edustaa elämän hengitystä, hengen ohjausta, NYT-hetkessä elämistä, luovuuden ilmausta, taiteellisuutta, selkiytynyttä kommunikointia. Rytminen sointu on luonnollista virtausta, asiat järjestyvät omalla painollaan, vaikkakin yllättävällä tavalla, mutta juuri oikein. Se on olemista yhteydessä moniin maailmoihin ja värähtelytaajuuksiin. Mikä on Hengen viesti minulle tänään?Kuinka ilmaisen itseäni ja herkintä sisintäni, aidosti, näyttäen tunteeni avoimesti?
On aika heittäytyä elämän virtaan, antaa asioiden soljua ja olla täydellisessä flow-tilassa. Mistä itsensä nyt löytääkää, siellä on hedelmällisin maaperä omalle kasvulle.

Punaisen Maan teemat ovat synkronismi, nopeutuva aika, sisäisen kompassin ja navigaattorin ohjauksessa kulkeminen. Oivallukset itsestä ja omasta, oikeasta suunnasta. Olemista oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Taivaskanavien herkistelyä. Kosmisen tiedon virtaamista planeetalle ja meihin. Omat galaktiset navigointiväylät aktivoituvat. Kuljemme entistä varmemmin oman sydämen tiedon ohjauksessa. Moni asia saattaakin mennä tällä jaksolla hyvin eri tavoin, kuin oli suunnitellut.
Tästä tietoisena, voi ottaa muutokset vastaan positiivisina mahdollisuuksina. On hyvä tilata itselleen sujuvuutta ja helppoutta.

Mieli ja intuitiivinen ohjaus saattavat ottaa mittaa toisistaan. Järki sanoo yhtä, tehokkuusajattelu pyrkii viemään mukanaan. Tunne ja sydän ohjaavat kuitenkin toisaalle. Asiat eivät suju oman mielen mukaan, ja elämän nousukiito näyttää muuttuvan alamäeksi. Sisäinen valon ja varjon kamppailu saattaa Maan jaksolla olla todella tiukkaa.

Nyt on tärkeä olla erottelukykyinen omista tunteista. Kaikki ei ole itsestä lähtöisin. Viime päivien aikana on ollut selittämättömiä tunnereagointeja. Ilman erityistä syytä on ollut masentunut, arka, epävakainen tai hutera olo. Tummia tunteen syövereitä ja sukelluksia melkoisen mataliin olotiloihin.
Haasteellisia unia. Surua, hätääntymistä, paniikkia, rahan menettämisen pelkoa, perusturvallisuuteen liittyviä pelkoja. Ylireagointia pienistäkin asioista.

Kollektiivisessa maailman mielessä tuntuu olevan oikein pelkopiikki. Monessa maassa pelätään talouden, kodin tai oman hengen puolesta. Amerikka näyttää olevan jakautunut puoliksi, juuri ennen presidentin vaaleja. Luonnonvoimat ovat jyllänneet, näyttäen voimansa, niin New Yorkissa kuin muualla maailmalla. Herkistyneet ja uudet tuntosarvemme, tunnistavat suuret muutokset kollektiivissa tunnekentässä entistä paremmin.

Olen kokenut hyväksi seuraavan vahvistamisen näiden tunneturbulenssien aikana:

- Vien oman valoni sekä Maan ydinkristalliin että Lähteeseen, kirkkaimpaan valotietoisuuteen.
- Vahvistan omat energiakehoni niin, että ne ovat kristallin kirkkaat ja timantin kovat (en siis vedä ylleni suojaa, vaan timantinkovan kirkkauden.)
- Olen yhteydessä ja virtaavana kohtaamassa muun maailman, mutta matalavärähteiset energiat eivät läpäise omaa timantin kovaa kenttää.

Koen että tällä tavoin pysyn omassa voimassa ja valossa, vaikka mitä ympärillä tapahtuisi.


Keltainen Linna. Edellisten voimallisten porttipäivien ja keskuskanavan jaksolla me olimme valokylvyssä. Keho ja intuitio, aistit ja taivaskanavamme avautui uusille näkemisen ja kuulemisen taajuuksille. Tietoisuutemme aktivoitui. Fyysinen ja psyykkinen keho reagoi monella voimallisesti.

Nyt on aika tulla tietoiseksi mitä nämä muutokset meissä saivat aikaan. Miten selvätietoisuus kanavat ja uudistuneet aistit meissä nyt toimivat. On valmiiksi tulemisen aika, on aika tulla tietoiseksi itsestään. Kuinka uusia taitoja käytetään omassa arjessa. On osattava hallita ensin 3D. Kun hallitsemme tämän taajuuden, olemme valmiita siirtymään moniulotteisiin maailmoihin, 4D:n ja eteenpäin. Siispä arjen näyttämöllä kokeillaan ja testataan sitä, kuinka omat voimat ja intuitiiviset taidot nyt toimivat, ja mitä niillä voi saada aikaan.

Keltainen Linna edustaa valmiiksi tulemista, asiat näyttäytyvät ja saavat muodon. Kaikki itselle tarpeellinen tulee näkyväksi. Tämä on positiivista sisäisen kasvun sadonkorjuun aikaa parhaimmillaan. On aika tulla tietoiseksi omista kyvyistä, uudenajan taidoista ja omasta todellisesta voimasta.

Yhtä hyvin tällä jaksolla voi esiin nousta kaikki se, mikä on vielä itsessä käsittelemättä. Tunteita kaukaa menneisyyden tapahtumista, pelkoja tai keskeneräisiä ihmissuhde selvittelyjä. Se mistä on aika luopua tai mikä on vielä kesken, se tulee näyttäytymään, että asiat voidaan selvittää. On päästettävä irti kaikesta vanhasta. Loppuunsaattaminen tekee tilaa uudelle. Energiamme hakee vapautta ja virtaavuutta voidaksemme keskittyä uuden ajan luomiseen elämässämme.

Nyt ei etsitä ulkopuolisilta auktoriteeteilta tai guruilta vastauksia. Kaikki vastaukset ja osaaminen on itsessä. On vastuunottamisen aika omasta elämästä, omista tunteista ja huikeista lahjoista, jotka ovat nyt käytössämme.

Keltainen Linna on kaikenkaikkiaan itsen juhlistamisen jakso. Kierros alkoi 29.5.2012 ja se mitä on synnytetty siitä lähtien, se tulee tällä linna-jaksolla valmiiksi, näkyväksi tai esiin. Itsessä, ympärillä ja koko maailmassa.

Nopeutuva, synkronistinen aika. Maapallo on tullut entistä lähemmäs aluetta galaksissa, jossa aika ja avaruus yhtyvät. 0-piste kenttä tai ikuinen nyt-hetki. Tämän tunnistaa nopeutuvasta synkronismista. 
Tätä juuri harjoitellaan ja konkreettisesti koetaan tällä Punaisen Maan jaksolla. Ajatukset ja toiveet toteutuvat pikatahtiin.

Asioiden ennustettavuus vähenee ja tulevan näkeminen on entistä vaikeampaa. Heräsin sanoihin: 
"Sinun tulee tietää mitä haluat, koska sinulla ei ole tulevaisuutta. Ota eetteri ja muotoile!"

On vastuun ottamisen aika itsestään ja tulevaisuudestaan. Intuition ohjauksessa, ja synkronismin johtolankoja seuraten, on määriteltävä mitä haluaa. On tunnettava, miltä lopputulos sydämessä tuntuu. Eetteri, 5 elementti muotoutuu ajatuksieni ja tunteideni kautta konkreettiseen muotoon.
Lopputulos, tulevaisuus on luomistyöni. Siinä on ainoa tulevaisuus.

Mitä tunnen ja mitä pyörittelen päässäni, se laittaa eetterin, näkymättömän aineen töihin. Ottamaan muodon, joka ilmenee elämääni. Meille tarjotaan vapautta ja yhtä suurta vastuuta. Tässä tarvitaan myös aimo annos rohkeutta! Luottamus itseen on nyt ensiarvoisen tärkeää.
Varjo ei halua helposti luopua saamastaan auktoriteetista. Se tulee testaamaan ja sekoittamaan tunnekenttää, että emme uskaltaisi luottaa itseemme. Arjen rohkeissa, pienissä ja suurissa valinnoissa, olemme vahvistumassa askel kerrallaan.

Minä olen se mikä minä olen.
KanssaLuoja.


_______


Tässä vielä lista päivämääriä, jolloin on porttipäiviä ja kosmisia latauspäiviä Tzolkinissa. Näitä on hyvä tarkkailla ja tunnustella, miten ne näyttäytyvät itselle. Myös yöt lienevät jälleen merkityksellisiä.

Kin 165 / 9.11
Kin 168 / 12.11
Kin 173 /17.11
KIn 176 / 20.11 (tuplaenergia päivä!)

Lämpimin ja kannustavin terveisin,
Päivi


============================================================================

Henkilökohtaiset selvänäkö ja maya-astrologiset tulkinnat Tampereella
Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs

Puhelintulkinta
Aika varataan etukäteen, sovittuna aikana soitto numerooni. Maksu pankin kautta.

Ajanvaraus ja tiedustelut tapaamiselle tai puhelintulkintaan: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
1/2 h 45,00 e tai 1 h 75,00 e


CD-tulkinta / maya-astrologinen-intuitiivinen
Voit tilata maya-merkkitulkintasi cd:lle puhuttuna.
Kesto n. 1 h
Toimita syntymäaikasi ja postitusosoitteesi minulle tulkintaa varten.
Hinta: 90,00 e


TULKINNAT JA TAPAHTUMAT ERI KAUPUNGEISSA


14.11 Maya-ilta Jyväskylässä
Katsaus maya-kalenterin kuluvan ajan energioihin, ja niiden vaikutukseen meissä ja maailmassa.
Tutkitaan omaa maya-merkkiäsi ja sen laatuja, tämän hetken energioiden valossa.
Keskustelua ja yhdessä oivallusta.

Paikka: Hyvän olon kauppa ja kahvila Säde  
Kauppakatu 11, Jyväskylä
Klo. 18.00 -20.00
Oviraha: 20,00 e

Ilmoittautuminen: 
Kaupalla tai 045-863 3982 


15.11.TULKINTAPÄIVÄ JYVÄSKYLÄSSÄ
Henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia tulkintoja.
Paikka Hyvänolon Kauppa ja kahvila Säde, Kauppakatu 11, Jyväskylä.
Ajanvaraus kaupalla, 045-863 3982 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com

TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUDISTUNEESEEN KAUPPAAN JA LUOMUISAAN KAHVILAAN!


17.11.MAYA-KALENTERI KURSSI TAMPEREELLA
Käymme läpi Tzolkin kalenterin käytön perusteet. Soveltuu niin vasta-alkajille kuin kertaamiseen.
Klo. 10.00 - 17.00
Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs, Tampere ( alaovella ovisummeri, jossa lukee 3.krs)
Hinta: 65,00 e kurssi + 25,00 opiskelumateriaali.
( Mikäli sinulla on materiaalikirjanen jo olemassa, ota se mukaan )
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Kurssin esittely


22.11.TULKINTAPÄIVÄ LAPPEENRANNASSA
Teen päivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-merkkitulkintoja.
Paikka: Seijan hoitola, Valtakatu 39, 2. krs
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
23.11.TULKINTA PÄIVÄ KOUVOLASSA
Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia koko päivän ajan.
Katselmus voi olla myös yhdistelmä mayaa ja selvänäköä.
Paikka: Ritarihuone, Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola
www.ritarihuone.com

Ajanvaraus ja tiedustelut: Päivi, 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
29.11.TULKINTAPÄIVÄ HEINOLASSAHenkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Luonnontähti, Kaivokatu 3, Heinola.

www.luonnontahti.fi
Ajanavaraus: Tarja Kuusipohja, 03-715 3366 tai 044-515 3366

30.11.MAYA-LUENTO MIKKELISSÄ
Pidän luennon Mikkelin pääkirjastolla aiheena: Mayat ja kalenteri
Klo. 16.15.
Luento on osa Mikkelissä järjestettävää Valon festivaali tapahtumaa.
Järjestäjänä Omega Ry, www.omegary.fi
1.12 - 2.12.TULKINTAPÄIVÄ MIKKELISSÄ
Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia tulkintoja molempina päivinä.
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Valon festivaali: Jääkärinkatu 9, 50100 Mikkeli / SOTKU


Lisätiedot muista kaupungeista ja tulkinnoista: www.paivikaskimaki.com

 
Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere

2012 NYT KONFERENSSI TAMPEREELLA 21.12. - 22.12.2012