24.11.12

Kuusela: Joulun henkiset salaisuudetKaunista yötä! 

Tästä aivan ihanasta luennosta luin Enkelimaan sivuilta. 
Itse olen ehdottomasti menossa, tule sinäkin! 

Deepthi


* * * MATTI KUUSELA:
JOULUN HENKISET SALAISUUDET
Henkisen tien Joulu

4.12.2012 18-21
Minä Olen-keskus, Helsinki


Jouluaika on nykyihmiskunnan suurin henkinen vihkimystapahtuma. Sen henkisen perustan monimuotoisuuden ymmärtäminen syventää joulun sielullisten ja elämänvoimien uudistumisen kokemusta moninkertaiseksi. Joulu on sisäisen puhdistuksen ja uudestisyntymisen tapahtuma, jossa näkymättömien tasojen ystävämme ovat voimakkaasti mukana. Todellisuudessa Joulu on uudistumisen juhla, jota emme vietä pelkästään Maaäidin, vaan koko laajemman kosmoksen ja suurten henkisten olentojen kanssa.

Kurssin avulla pystyt välittämään joulun henkisiä uudistumisen voimia entistä paremmin omaan elämääsi koko tulevan vuoden ajaksi, kaikille lähimmäisillesi sekä koko luonnolle ja maaäidille. Myös enkelikunnille juuri ihmisten osallistumisella joulun viettoon on suuri vahvistava merkitys. Opit ymmärtämään mm. seuraavia kysymyksiä ja vähitellen myös kertomaan niistä muille:

- Jouluaika kahdentoista pyhän päivän ja kolmentoista pyhän yön kokonaisuutena. Henkisten juhlien kosminen merkitys.

- Joulu ykseyden ja rakkauden juhlana. Miksi Luukkaan ja Matteuksen evankeliumit kertovat Jeesus-lapsen syntymän aivan eri tavoilla?

- Mitkä olivat Matteuksen ja Luukkaan Jeesus-lapsien oikeat syntymäpäivät ja miksi niitä vietetään nyt eri joulujuhlassa eri aikaan? Pakanallisten ja kristillisten jouluajan juhlien yhteys.

- Arkkienkelit Gabriel ja Uriel jouluaikana.

- Mitä merkitsevät jouluseimi, joulutontut, joulukuusi tapaninpäivä, uudenvuoden tinanvalanta ? sekä uusi henkinen joulukuusen koristelu?

- Miten ihmiskunnan suuret mestarit liittyvät jouluun: Aatami, Eeva, Krishna, Buddha, Zarathustra, Jeshu ben Pandira, Elias ... sekä kolme kuningasta?


Maksu 30 euroa paikalla. Sisältää monisteen joulukuusen henkisestä koristelusta sekä kolmentoista pyhän yön meditaatioista.

Vapaaehtoinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuessasi kerro tahdotko mukaan kurssin sisäiseen valmisteluun enkeleiden ja joulun suurten henkisten mestareide n kanssa. matti@hopeasulka.com

Paikka Minä Olen keskus, Hämeentie 68, Hämeentien ja Mäkelänkadun kulmatalossa raitiovaunu 6 pysäkin kohdalla.