22.11.12

Rother: AikaoppituntiAIKAOPPITUNTI
- Ensimmäinen aikaoppitunti Ajanpitäjältä


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Kaikki sanani tästä kanavoinnista voisivat vain ottaa pois sen esityksestä. Syvästi kunnioittaen esittelen Ajanpitäjän.

Isoja haleja,

Steve

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA

Sisäisen lapsen herääminen

Tämä päivä on luonut uuden värähtelyn. Te kaikki sopeudutte siihen uudella tavalla, sillä teillä on tilaisuuksia, joita teillä ei ole ollut aiemmin. Teillä on tilaisuus muuttaa havaintotapaanne, muuttaa energiaanne ja katsoa asioita eri tavalla. Teidät kaikki nähdään jollain tapaa parantajina ja useimmat teistä ovat auttaneet toisia palaamaan taaksepäin ja etsimään ongelmiensa alkuperän. Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät.

Useimmat kokemuksistanne tapahtuvat ensimmäisen kerran lapsuudessa tai murrosiässä, koska ihmispsyykettä on erittäin helppo haavoittaa, silloin kun olette nuori ja tutustutte itseenne. Monet teistä ovat löytäneet tapoja palata siihen, mikä alkuperäinen aikomuksenne oli noina harhaanjohtamisen aikoina. Miksi johtaisitte itseänne harhaan? Miksi kukaan tekisi niin? Sitä ei tietenkään tehdä tarkoituksella. Harhaanjohtamista tapahtuu usein tietämättä.

Esimerkiksi näette avoimen oven ja kahva näyttää todella kutsuvalta. Niinpä työnnätte oven lisää auki, astutte sisään ja sanotte: "Tämä tuntuu hyvältä nyt. Menen pidemmälle." No, ihmiset ovat sopeutujia. Astutte johonkin uuteen ja sen sijaan, että sanoisitte: "Yäk, tämä ei tunnu hyvältä", sopeudutte ja pian mukaudutte kaikkeen ympärillänne. Sanotte: "Okei, siirsin tämän tänne ja tuon tuonne, joten nyt tuntuu mukavalta." Sitä ette aina oivalla, että tämän pelin pelaaminen vie joskus valtavan määrän energiaanne, mikä tekee siitä paljon vaikeampaa monin tavoin.

Mitä teiltä siis vaatisi palata niihin havaintoihin, mitä teillä oli lapsena? Mitä teiltä vaatisi muistaa? Tietysti elämänne on muuttunut ja olette kehittyneet kovasti sen jälkeen. Emme odota, että palaatte siihen, kuka olitte lapsena, tai myöskään teeskentelette olevanne se taas. Teillä on nyt tilaisuus muistaa, mikä havaintonne oli, silloin kun otitte tuon alkuperäisen sivuaskeleen - ensimmäinen kerta kun avasitte uuden oven ja päätitte mennä siitä. Yhtäkkiä löydätte itsenne käytävästä hyvin panostaneena matkaanne ja kulkuunne. Olette panostaneet aivan liikaa kääntyäksenne ympäri ja palataksenne takaisin ja niinpä sopeudutte kaikkeen. "Voi, tämä ei ole sitä, mitä odotin, joten sopeudun ja harmonisoidun siihen." No, teistä tulee erittäin hyvä siinä.

Miten olisi sen muistaminen, minne olitte alun perin menossa ja mikä oli alkuperäinen aikomuksenne? Tämä on yksi avainasia, mikä auttaa kaikkia teitä palaamaan tähän. Olette suurimpia olentoja, joita on koskaan kulkenut maan päällä. Älkää koskaan epäilkö sitä. Voitte kääntyä ympäri ja nähdä takananne ne sukupolvet, jotka ovat kulkeneet ennen teitä, myös omassa perheessänne. Voitte nähdä, miten värähtelytasot ovat nousseet koko ihmiskunnassa, kun olette kehittyneet. Se on todella mahtavaa.

Se ylittää ymmärryksenne, että me juhlimme aina evoluutiotanne toisella puolella. Katselemme innostuneena, kun kehitytte siihen paikkaan, missä voitta havaita meidät ilman kanavia ja kuulla meidät omassa sydämessänne. Tämä on tulossa teille jokaiselle - älkää epäilkö sitä. Sitä ehdottomasti olette pyytäneet ja on vain yksi vastaus siihen, mitä jumala on pyytänyt: ja niin se on. Se on erittäin yksinkertaista. Mitä tahansa päätättekin, harmonisoitte sen, mitä on, ja se luodaan uudella tavalla.

Nyt kun olen hahmotellut teille perusteet, haluaisin viedä teidät vähän pidemmälle siihen kenttään, mitä kutsutte kvanttimekaniikaksi tai kvanttifysiikaksi. Kvanttifysiikka on yksinkertaisesti atomien - universuminne pienempien osasten - sisäisen toiminnan ymmärtämistä. Yhtenäiskenttäteoria pitää sisällään, että kaikki asiat jotka toimivat atomissa, toimivat myös koko universumissa ja säännöt ovat periaatteessa samat. Vaikka kaikki tietävät, että yhtenäiskenttä on olemassa, kukaan ei ole kyennyt todistamaan sitä tähän mennessä.

Se olisi ollut Einsteinin suurin saavutus, jos hän olisi pysynyt maisemissa riittävän pitkään, mutta hän lähti vähän liian aikaisin. Einsteinin unelma oli todistaa tuo teoria, sillä hän tiesi sydämessään sen olevan totta. Kyllä, suhteellisuusteoria nojasi siihen suuntaan ja avasi oven siihen, mutta hän ei saanut loppuun työtään. Toiset saattavat hänen työtään loppuun nyt ja on hyödyllistä tietää, että ihminen todistaa loppujen lopuksi yhtenäiskentän. Sen tekemiseksi teidän on kuitenkin ymmärrettävä enemmän omasta olemassaolostanne aikajanalla. Useimmat teistä eivät vielä oikein ymmärrä kvanttimekaniikkaa tai sitä, miten se toimii, joten minäpä kerron teille yksinkertaisen havaintoesimerkin.

Todellisuussuodatin

Katsotte parhaillaan Isäntää (Steve Rother) näyttämöllä. Näette kukkia, pöydän ja kyllä, hänen jääteensä, mitä teidän ei pitäisi nähdä, joten laitan sen tänne. Koska näette kaiken sen, mitä hahmotatte maailmassanne olevan, uskotte, että kaikki atomit ovat järjestyksessä antaakseen teille tuon näkymän. Tämän tunnette todellisuutena. Kuitenkin tällä hetkellä tapahtuu paljon enemmän. Samassa paikassa on samaan aikaan monia todellisuuksia, joita jokainen teistä suodattaa. Näette alle kymmenesosan siitä energialiikkeestä, mitä tällä näyttämöllä on aina. Miksi teidän siis tarvitsisi tietää se? Miten voisitte mitenkään käyttää sitä? Selitetäänpä.

Paljon samaan tapaan kuin televisiossa, löytäisitte jonkin ohjelman tai kanavan - voi kyllä, rakastamme todella tuota sanaa "kanava". Silloin kun Isäntä alussa käytti sitä, se oli melko pelottava sana, mutta tänä päivänä se on hyvin mukava. Isäntä laittaisi television päälle ja etsisi kanavan, mitä haluaisi katsella. Pian hän kyllästyisi ja vaihtaisi kanavaa, niiden suureksi tyrmistykseksi jotka myös katselevat samaa televisiota. Tuolla hetkellä hän ei ajattelisi mitään toisten todellisuuden muuttamisesta. Itse asiassa teistä on tullut melko rentoja sen suhteen, että voisitte vaihtaa todellisuutta hyvin, hyvin nopeasti, eikö vain? Miten mielenkiintoinen prosessi!

Itse asiassa koko keksintö pudotettiin maailmaanne, jotta voisitte rentoutua todellisuutenne vaihtamiseen. Olette olleet moniulotteisessa maailmassa koko ajan, olette eläneet 12 ulottuvuudessa, joista 11 ovat suurelta osin identtisiä. Vaihdatte alle prosentin itsestänne ulottuvuudesta toiseen. Yksitoista ulottuvuutta on aktiivisena ja yksi ulottuvuus, mitä kutsutte vain 12. ulottuvuudeksi tai korkeammaksi itseksi, sitoo toiset yhteen ja pitää ne myös jatkuvassa kommunikointiyhteydessä Kotiin.

Jumalan huomaamaton toiminta

Ihmiset ovat noissa 12 ulottuvuudessa. Kun ihminen avaa silmänsä ja havaitsee jotain, hänen silmänsä lähettävät viestin, mikä tarkoittaa: "Kaikki, teitä katsellaan." Tuolla hetkellä atomit järjestäytyvät sellaiseksi, mitä oletatte näkevänne. "Miten niin voisi olla? Ajattelenko, että olen jumala, ja kaikki nämä atomit järjestäytyvät jatkuvasti vain minun hyödykseni?" Ei, ne ovat jatkuvassa liikkeessä ja järjestätte omat suodattimienne nähdäksenne sen, mitä odotatte näkevänne. Komponentit järjestäytyvät jatkuvasti uudelleen kaikille. Silloin kun luotte jotain yhdessä, kaksi ihmistä katsoo kohteita ja suodattaa samat asiat, jotta he näkevät saman tapahtuman. Nyt olette vahvistaneet toisianne energeettisesti. Kun tuo vahvistaminen tapahtuu, siitä tulee ns. todellisuus - tapahtuma jonka näkee vain yksi ihminen, on vain puolittain niin todellinen kuin kahden näkemä. Sillä hetkellä kun voitte koskettaa jotain, tuntea tai maistaa sen, se astuu maailmaanne. Näin olette hiljaa luoneet maailmaanne näillä fyysisillä kehoillanne. Minne tahansa katsotte, mitä tahansa tuijotatte, nämä ovat uskomattomia luomiskoneita, rakkaat ystävät.

Olkaa tarkkana, minne kohdistatte silmänne, sillä se ilmestyy, mitä odotatte näkevänne. Silmänne suodattavat ja lähettävät energiaa, mikä kertoo asioille, että niitä katsellaan. Sitten yhtäkkiä kaikki nuo asiat ottavat muodon, minkä odotatte näkevänne. Niinpä tämä asettaa teidät melko vaaralliseen asemaan, eikö vain? Sillä tulette kasvokkain omien luomiskykyjenne kanssa. Mihin se sijoittaa teidät? Käveleväksi jumalaksi, sellaiseksi joka voi muuttaa maailmaa melkein välittömästi kulkemalla katua pitkin? Kyllä, siihen se juuri sijoittaa teidät. Olette heräämässä unesta. Alatte oivaltaa, että vaikka olettekin hahmottaneet jonkin olevan täysin järjestyksessä, se ei oikeastaan voisi olla kauempana totuudesta. Se on vain teidän todellisuutenne tuolla hetkellä, sillä te olette kutsuneet sen olemaan. Jos se on monien teidän yhteinen todellisuus, niin se saa voimaa tuossa muodossa ja pitää tuon muodon jonkin aikaa. Näin olette luoneet maailmanne.

Nyt kun olette purkaneet joitain mielikuvia atomin sisällä, tämä on alkanut tuoda tieteenne mukaan. Vaikka monet tiedemiehet ovat lähestyneet sitä eri kulmista, huomaatte, että henkisyytenne ja tieteenne saavuttavat nyt samoja totuuksia. Nyt kun olemme saaneet teidät kaikki samalle sivulle, se tapahtuu uudella tavalla. Huomaatte, että sydämenne tietää tien. Ajatelkaa sitä hetki …

Myös sana "sydän" laukaisee ajatuksenne. Ajatuksenne ovat toimineet ympäri maaplaneettaa ja tarvitsette ajatuksianne selviytyäksenne ja luodaksenne uudelleen toisten olentojen kanssa. Useimmiten ajatuksenne keskittyvät luomaan sydämenne toiveen ja sitä on kummallisinta katsella täältä. Katselemme, kun ihmiset kasvavat, kun he alkavat tulla tietoiseksi ja parantaa itseään. Kaikki itsenne parantaminen liittyy päähän, silloin kun menette kouluun. Useimmat teistä eivät edes avaa sydäntään, ennen kuin ovat noin 30-40-vuotiaita ja silloin on erittäin vähän rakenteita kouluttamaan teitä sen käyttämisessä.

Alatte nyt käyttää sydämen ja pään tasapainoa päivittäin. Miten keskitän sydämeni energian? Miten voin luoda täsmälleen sen, mihin aion mennä, sen sijaan minne ajattelen meneväni? Täytyykö minun pysähtyä ajattelemaan se loppuun saakka ja suunnitella se? Kyllä, voitte tehdä sen, sillä olette luojia. Voitte luoda monilla eri tavoilla. Onko se välttämätöntä? Ei ole. Selkeät tunteenne luovat kaiken puolestanne, sillä ne ovat todellisuudessa sydämenne.

14%

Useimmat teistä löytävät kasvaessaan jotain, minkä tekemistä rakastatte. Se on yksi asia, minkä tekemistä ette malta odottaa riippumatta siitä, mitä se on - maalaaminen, musiikin soittaminen, kirjoittaminen tai mitä tahansa. Keskitytte intohimoonne ja käytätte sitä hyväksenne. Menette kouluun ja opitte lukemaan, kirjoittamaan, laskemaan yhteen, vähentämään ja kaikkea muuta. Se toimii useimmilla teistä. Noin 86% ihmisistä maan päällä voi oppia kouluissa. Toiset oppivat eri tavoin ja vain sopeutuvat. Alatte ymmärtää avaruudellisia oppijoita, joita monin tavoin pidätte uutena ihmisrotuna. Mutta he ovat itse asiassa vanhoja, eivät lainkana uusia.

Minulla on kaikki aikavitsit, sillä olen Ajanpitäjä. Lasken ajasta kaiken leikin, mitä haluatte, mutta uskokaa minua, kun sanon kuulleeni ne kaikki. Mikä ajassa siis on? Ihmisenä ollessa tapahtuu niin, että fokusoidutte ja sitten otatte elämän vakavasti. Menette kouluun ja saatte tietoa, oppiarvonne ja diplominne tai mitä tahansa tavoittelettekin, ja itseluottamuksenne kasvaa. Sitten astutte maailmaan ja alatte luoda elämäänne tavoitteena onnellisuuden löytäminen. Osana normaalia prosessia löydätte myös onnettomuutta, hämmennystä ja sitä kaikkea muuta. Koko ajan unohdatte, mikä oli alkuperäinen fokuksenne lapsena, ja se on myös syy lapsen palaamistarpeeseen. Ihmisenä olemisenne alussa lapsella oli fokus siihen, minne olitte menossa, ennen kuin aloitte mennä kaikista noista sivuovista, joita olette hyvin taianomaisesti luoneet itsellenne. Hyvin tehty, rakkaat ystävät, erittäin hyvin tehty.

ISO kysymys

Missä siis olette nyt? No, useimmat teistä ovat 12 rakennuksen päässä. Olette raivanneet tienne menestykseen erittäin hyvin, mutta oletteko onnellinen? Se on iso kysymys, eikö vain? Jos ette ole onnellinen, miksi niin on? Sillä se on suurempi kysymys. Koko matkanne oli tarkoitus tuoda teille sydämen onnellisuutta. Kerromme teille, että maaplaneetan alemmassa värähtelyssä teille on ollut hyvin tavallista joutua sivuraiteille. Se ei ole mikään ongelma, sillä pienikin poiminta intohimostanne voi kestää hyvin, hyvin kauan. Pystyitte tekemään sen oikein hyvin, kun teeskentelitte olevanne ihminen. Hyvää työtä. Nyt kaikki on muuttunut, sillä olette jo nousseet ylös ja odotatte tätä energia-aaltoa, mikä tulee 12.12.12. Olette sen keskellä tällä hetkellä, se tulee uskomatonta vauhtia ja tunnette jo muutoksen. Olette laskeutuneet uudelle maapallolle. On aika rakentaa luomuksianne, sydämenne toiveita ja suunnitelmianne siitä, missä todella haluatte olla tietoisena luojana, joka yhdistää pään ja sydämen. Se on vaikea osuus.

Uuden maailman kaksi tärkeää käsitettä: ympyrämäinen aika ja aikajälki

Koska olen Ajanpitäjä, haluan nyt puhua kanssanne hetken aikaharhoistanne - mitä ne ovat ja miten voitte toimia niiden kanssa vähän eri tavalla. Ensinnäkin ihmisten täytyy tietää, että aika on luonteeltaan ympyrä. Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee, miten aika kulkee ympyrää? No, sitä voidaan tarkastella laajemmasta perspektiivistä. Kenties teille on tapahtunut jotain ja olette kätkeneet sen itseltänne - kutsumme sitä yksinkertaisesti arpikudokseksi. Se voi olla tunnekokemus tai jotain muuta, mutta periaatteessa teillä on tämä arpikudos, mitä ette käsittele ja minkä piilotatte itseltänne. Sanotte: "Se menee pois ja lakkaa pian vaivaamasta minua. Se ei ole oikeastaan ongelma, joten teeskentelen, ettei sitä ole, ja jatkan elämääni."

Tätä tapahtuu useimmille ihmisille ja luotte etäisyyttä itsenne ja sydämenne väliin sopiaksenne mukavammin yhteiskuntaan. Niinpä annan teille ajatuksen, hyvin yksinkertaisen yhteyden. Työstämme sitä kurssilla, mitä Isäntä kutsuu nimellä "LightMaster Course". Rikon hänen sääntöjään ja jaan tämän kanssanne tässä. Se on hyvin yksinkertaista: aikaa missä toimitte, mitä kutsutaan tulevaisuudeksenne, voidaan kontrolloida täysin käsittelemällä menneisyytenne. Kun sanon "kontrolloida", se ei tarkoita ennalta määräämistä. Se merkitsee, että voitte luoda selvän tien eteenpäin valintojanne varten.

Kyse on ympyrästä, joten ellette selvitä ja sovita asioita, joita on tapahtunut menneisyydessänne, ne vain palaavat ympäri ja tulevat tulevaisuutenne kudokseksi. Samojen virheiden tekeminen uudestaan ja uudestaan - oletteko koskaan saaneet itseänne kiinni siitä? On itse asiassa ihmisen luonne tehdä samoja virheitä uudestaan ja uudestaan, koska astelette samalla perustalla, mitä ette selvittäneet, silloin kun teillä oli jokin ongelma. Tätä siis kutsutaan ympyrämäiseksi ajaksi. Se on hyvin helppo jälki muistaa - muistaa, että voimme katsoa menneisyyttämme ja tietää hetkessä, mikä on puhdasta ja mikä ei. Vain te voitte tehdä sen itse, kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestanne.

Katsokaa noita alueita nyt. Merkitseekö tämä sitä, että teidän on palattava takaisin ja sovitettava tilanne täysin jokaisen mukana olleen ihmisen kanssa? Ei. Se merkitsee vain, että teidän on sovitettava se itsenne kanssa, sillä tuon polun on oltava selvä. Jos sydämessänne on tuskaa jostain tapahtumasta menneisyydessänne, "kohtalonanne" on toistaa se. Se on tulevaisuutenne, se on edessänne tällä hetkellä, joten selvittäkää se.

Aikajälki on yksi tutkimusalue, minkä läpi alan johtaa ihmisiä. Sanon yksinkertaisesti, että aikajälki on "nyt-hetki". Jos ajattelisitte, että olette pallo - kutsutaan teitä kristallipalloksi - ja olette täällä jännittävällä matkalla jonkin aikaa, samalla kun teeskentelette olevanne rajallinen. Teeskentelette olevanne ihminen fyysisessä biologiakuplassa. Tulette tänne ja teette olemuksellanne jäljen kudokseen, mitä kutsutaan ajaksi. Tuota jälkeä voidaan hoivata ja kehittää. Sitten se antaa teille uusia energiatapoja sovittaa kaikki tapahtumat niiden tapahtumahetkellä.

Kuvitelkaa itsenne lumeen. Lumi on hyvin syvää, teillä on saappaat ja olette kulkeneet pitkän matkan. Nyt käännytte ympäri ja katsotte taaksepäin ja voitte nähdä, että jotkut jäljet saappaistanne ovat täydellisiä. Kun näitte toisia ilmestyvän, aloitte menettää tasapainonne, joten joissain jalanjäljissänne on lumessa vähän puutteellisuutta. Tämä on hyvin samanlaista kuin aikajälki, paitsi että aikajälki on vain nyt-hetkessä. Ihmiset ovat rikkoneet ajan kolmeen osaan, joita ei ole - menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Vain yksi niistä on todellinen - nykyisyys. Tulevaisuus on vain mahdollisuus ja menneisyys on vain muisto. Teillä on vain se, mitä on nyt, ja se on aikajälki.

Mitä aikajäljellenne kuuluu tänään?

Tulee aika, jolloin lähestyessänne toisia kättelette sanoen: "Mitä kuuluu?" Ja vastaatte: "Hyvää." Ja sitten tulee aika, jolloin tulette vastaan toisianne ja sanotte: "Mitä aikajäljellesi kuuluu tänään? Voinko auttaa sinua sen kanssa jotenkin?" Löydätte tapoja työskennellä aikajälkenne kanssa. Miksi se on niin tärkeää? Koska se on kaikki, mitä teillä on. Se on, mitä teillä on juuri nyt, se on perintönne tässä hetkessä. Teette usein asioita hetken pitkittämiseksi … juotte, tupakoitte ja teette kaikenlaisia asioita tietoisuutenne laajentamiseksi. Sillä on vain taipumus laittaa teidät enemmän nyt-hetkeen, eikö vain?

Haluaisitteko meidän kertovan teille yhden upeimmista asioista, mitä kaikki ihmiset tekevät ja mikä laittaa heidät nyt-hetkeen, ja se kestää vähän aikaa? Sitä kutsutaan orgasmiksi ja useimmat teistä ovat saaneet sen. Toivomme, että te kaikki olette saaneet sen useita kertoja ja jos ette ole, niin menkää leikkimään sillä. Se on hauskaa. Mutta koko idea tuolla hetkellä on, että te ette ajattele tulevaisuutta, ettehän? Ette ajattele menneisyyttä, ettekä kanna huolta mistään. Olette nyt-hetkessä ja aikajälkenne on täydellinen. Sitä pyydämme teitä tekemään: alkakaa tulla tietoiseksi uusista energioistanne. Sen sijaan että kannatte huolta siitä, miltä näytätte joka päivä tai oletteko täydellinen maailman kannalta, kysykää, miten aikajälkenne voi. Miten nautitte elämästä? Mitä voitte tehdä jättääksenne täydellisen jalanjäljen lumeen? Se on ideana.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teitä rakastetaan enemmän, kuin voisitte koskaan tietää. Olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt missään. Teitä on kutsuttu ympäri universumia ja olette matkustaneet kaukaa. Tämä kutsu lähti melkein 800 vuotta sitten, jotta olisitte paikalla nyt. Teillä oli ollut elämiänne, kokemuksianne maan päällä ja epäonnistumisianne, kuten niitä kutsutte. Mutta olette täällä nyt ja uusi aikajälki on tapahtumassa. Tämä ei ole ainoastaan jokaisen yksilön vastuu, sillä muodostatte myös kollektiivisia aikajälkiä, kun olette juuri nyt.

Kerromme teille, että kaikki sydämet tässä huoneessa sykkivät harmoniassa tällä hetkellä. Kantakaa tuo tunne mukananne ja pitäkää sitä kasvoillanne hymynä loppupäivän, sillä tiedätte, keitä olette. Teille on muistutettu, mistä tulette, ja toivomme muistuttaneemme teitä omasta sydämestänne lapsena. Leikkikää hyvin, rakkaat ystävät, ja ennen kaikkea nauttikaa matkasta. Se ylittää ymmärryksenne, mutta olemme uskomattoman kiitollisia, että olette paikalla tekemässä tämän siirtymän.

Suuresti kunnioittaen muistutamme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Minä olen … Ajanpitäjä.

Espavo.

-----------

Huomautus Steveltä: Melkein 800 vuotta sitten oli erityinen henkiryhmä, joka teki kovasti työtä tietoisuuden muuttamiseksi maan päällä. He vastasivat lopulta ensimmäisestä ihmisoikeuksien julistuksesta Iso-Britanniassa 15.6.1215. Se tunnetaan Magna Cartana. Nämä erityisolennot joka lukevat tätä viestiä, ovat nyt takaisin maan päällä siirtämässä ihmistietoisuuden uuteen maailmaan. Me teimme sen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.