28.11.12

Virtue, Kaskimäki, Tanhua: Täysikuu, yhtymät ja villit päivätThere's a full moon, lunar eclipse, and planetary alignment on 28 November. 
This is a powerful opportunity to release the old, and welcome the new...
and visualize the planet as healthy, gentle, and kind. ♥
-Doreen Virtue

  

Voimallisia päiviä jälleen elämme! Ja muistutanpa vielä tuosta Mayojen Tzolkin-kalenterin Villeistä Päivistäkin, joista tänään on käynnissä neljäs ja viimeinen!

"Mahdollisuuksien kenttä avautuu entistä voimallisemmaksi, kun tiistaina 27.11 alkaa Yön aaltojakso. ( Sinisen Yön aalto kestää 27.11. - 9.12 ). Yö edustaa tietoista unennäön taitoa. Unelmat tulevat todeksi tai on aika löytää omat unelmat. Nyt on aika oppia haaveiluntaito ja löytää itselleen unelmien päämäärä.

Unet ja öisen ajan tapahtumat, ovat myös vahvassa roolissa Yön aallossa. Universumin runsauden sarvi on auki, ja rikkaudet ovat vastaanotettavissa, niin konkreettisesti, kuin heräävänä intuitiona.
Yö on sisäisen tietoisuuden ja intuiton aktivoitumisen aikaa. Sisäinen tietokanava herkistyy, alitajunta ja uudet aistit aktivoituvat. Taivaskanavamme herkistyy uusille kvanttivalon vastaanottamisen taajuuksille."

-Päivi Kaskimäki


Myös Seppo Tanhua välitti uusimmassa uutiskirjeessään tämän viestin:

"Uuden aika on nyt! Tänään toteutuu tarkkana kuvio, Mars yhtymä Pluto, ja tiedän pakollisen uudistumisen ajan olevan taas kynnyksellä. Päätin suuren energian virtauksessa kirjoittaa sinulle miten voit saada tästä tapahtumasta kaiken mahdollisen hyödyn itsellesi.

Mars yhtymä Pluto ja uudet aloitukset.

Marsin yhtymän kautta suora ja voimakas energia ohjautuu Plutoon, uudelleensyntymisen planeettaan. Tästä syystä Marsin energia ohjautuu nyt tehokkaimmassa muodossaan kaiken uuden aloittamiseen ja sinä voit hyötyä siitä!

Onko sinulla ollut mielessäsi jokin hyvä tai hauska liikeidea? Oletko lätkässä tuttavaasi tai työkaveriisi, mutta et ole sitä hänelle kertonut? Onko uusi työpaikka osunut silmiisi tai voisiko ylennys nykyisessä työssäsi olla mahdollinen? Tämä Marsin aloittama muutosprosessi antaa sinulle kosmisen siunauksensa esimerkiksi näiden asioiden aloittamiselle.

Plutolla on myös haasteellinen puoli, joka näkyy jatkuvana pakollisena muutoksena. Tätä asiaa moni ei tule ajatelleeksi ja sen huomaakin yleensä vasta silloin kun elämästä katoaa jotain itselle tärkeätä. Valitettavasti Pluto ei tässä asiassa tee poikkeuksia ja yhtä varmasti kuin aurinko nousee huomenna, tulet sinäkin päästämään irti joistain asioista, jotka eivät enää palvele tarkoitustansa elämässäsi.

Voit kääntää tämän haasteellisen puolen voitoksi, hyväksymällä ja sisäistämällä sen tosiasian, että mikään ei ole yhtä varmaa kuin muutos. Odota sitä, toivota se tervetulleeksi. Tällä tavoin et enää tunne ovien sulkeutuvan edessäsi vaan päinvastoin koet muutoksen avaavan uusia mahdollisuuksia. Muistele siis menneitä lämmöllä ja rakkaudella, mutta toivota myös tulevaisuus tervetulleeksi. Näin voit saada rauhan elämäsi ehkä tärkeimpään hetkeen; tähän hetkeen.

Tähän hetkeen on mahdollista hakea suuntaa myös omista intohimoista ja harrastuksista, ystävistä ja perheestä. Sitä oikeasta, aidosta elämästä. Olemalla rehellinen itsellesi, etsimällä ne asiat jotka todella tekevät Sinut iloiseksi, teet samalla suuren palveluksen myös ympärilläsi oleville ihmisille. Muista että Marsin energia on nyt puolellasi, joten tuumasta toimeen.

Jos jotkin asiat ovat vielä hakusessa, voit tilata minulta tulkinnan astrologisesta kartastasi, jossa käydään läpi vahvuuksiasi karttasi perusteella ja jonka avulla voit saada lisää voimaa ja luottamusta sisäisen äänesi seuraamiseen. Suosittelen tätä erityisesti jos elämä on sinusta tuntunut lähiaikoina raskaalta tai jopa toivottomalta. Sisäinen Soturi tulkintani kartastasi tukee tekemiäsi ratkaisuja ja pyrkimystäsi aitoon elämään ja voi kääntää koettelemukset voitoiksi.

Täytä tilauskaavake täältä:
https://www.astro.fi/astrologinen_tulkinta/sisainen_soturi

HUOM: annan tälle tulkinnalle 100% tyytyväisyystakuun ja jos et koe tulkinnan auttavan sinua, palautan maksamasi summan kokonaisuudessaan tilillesi

Terveisin
Astrologisi Seppo Tanhua"