15.12.12

121212-Valoverkko uudistuu

‎12.12.12-VALOVERKKOMME fb:ssä on saanut uuden nimen tuon huikean päivän ohitettuamme nyt onnellisesti. Nyt ryhmämme on yksinkertaisesti ♥ VALOVERKKO ♥, ja sen tarkoitus on jatkossakin tiedottaa yhteisistä meditaatiohetkistä, joita järjestetään koko Suomen alueella. On tarkoitettu, että ylläpidämme jatkossakin tällaista ryhmää, joka kokoaa mahdollisimman ison joukon ihmisiä yhteen, ja jossa tieto kulkee nopeasti ja helposti. Maailma on juuri nyt tilassa, jossa meditaatiota ja rukouksiamme tarvitaan kipeämmin kuin koskaan ennen.

Mm.Amma tuplasi tämän vuoden 2012 alusta lähtien Intian ashramissaan 1000 nimen resitaatiot, jotka aiemmin olivat vain kerran päivässä, mutta jotka ovat olleet siitä lähtien kaksi kertaa päivässä. Kolme viikkoa sitten hän pyysi julkisesti, että kaikki tekisivät rauhanmantraa joka aamu ennen sängystä noustuaan ja joka ilta ennen nukkumaan menoa vähintään viiden minuutin ajan, pitääksemme valoa ja rakkauden energiaa yllä. Ja syy on nyt näkyvissä: olemme juuri saaneet lukea järkyttäviä uutisia Yhdysvalloista http://www.iltalehti.fi/etusivu/, jossa kouluampuja surmasi yli 20 lasta ja myöskin aikuisia. Pitäkäämme heidän omaisiaan sydämissämme ja rukouksissamme. Emme voi helpottaa heidän tuskaansa, mutta rukouksemme auttavat heitä selviämään vaikean ajan yli.

Päivämääriä tutkiessamme Valoverkkomme keskittyy seuraavaksi 21.12-päivään. Olet sydämellisesti tervetullut liittymään joukkoomme, ja myöskin infoamaan mahdollisista tietämistäsi meditaatioryhmistä. Olkoon tämä ryhmä koko Suomen oma Valoverkko, joka yhtyy universaaliin Valoverkkoon ympäri maailmaa. ♥


Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu
Olkoon kaikki olennot maailmassa onnellisia