10.12.12

Deepthi: Huikea 121212-viikko ja ihania tapahtumia

Ihanimmat,

Me olemme kuin olemmekin jo superhuikeassa 121212-viikossa! ♥ Enää kaksi yötä, ja sitten on luvassa  päivä, jolloin koko maailma keskittyy hiljentymään ja yhdistymään toisiinsa, sekä vastaanottamaan aivan uusia päivityksiä valo-olemukseensa. Tämä päivä luo upeat mahdollisuudet tietoisuuden kvanttihypylle sekä rakkauteen astumiselle. Päivä on latautunut Jumalaisen Äidin feminiinienergialla, ja kaikki portit ovat meille silloin auki.

Minulle tuli viikko sitten ohjeistus hiljentyä virittymään tuohon päivään, ja nyt olenkin sitten ollut koko menneen viikon enkelten "latauksessa". Viikonloppuna kävin pitämässä Oulussa vuoden viimeiset enkeli-illat, ja ne vain vahvistivat omia tuntemuksiani. On niin huikeaa saada kuulla, mitä kaikkea ihmisille näinä päivinä nyt tapahtuu: aivan valtavia tietoisuuden ja sydämen aukeamisia. On aina yhtä hämmästyttävää kuulla näitä kokemuksia, koska niistä saan itsekin aina vahvistuksen sille, mitä itse tunnen: vuoden 2012 energiat ovat luoneet meille aivan äärettömän mahdollisuuden rakkauteen astumiseen. On meistä itsestämme kiinni viritymmekö niihin ja antaudumme jumalaiselle ohjaukselle. 

Enää kaksi yötä, ja sitten on Enkelijuhlien aika! Minä pidän täällä Jalasjärvellä oman 121212-tilaisuuden, jossa saamme virittyä ison joukkomme kanssa koko maailman valoverkkoon. Pari viikkoa sitten perustin myös facebookiin ryhmän, johon on saanut liittyä kuka tahansa, joka järjestää tuona samaisena päivänä meditaatioillan, tai joka etsii omaa ryhmäänsä, johon osallistua. Jos et ole vielä käväissyt sivulla, niin klikkaapa sisään. Itse koen todella tärkeäksi sen, että meillä on yhteinen paikka jossa kokoontua näin virtuaalisestikin, jolloin liitymme samalla kollektiivitietoisuuteen, ja valomme yhdistyy, vahvistuu ja kasvaa.

Tämä on myöskin siitä huikea viikko, että perjantaina pidän viimeisen Ave Maria-joulukonserttini, joka on Jyväskylän Kaupungin kirkossa klo:18.00, ja sunnuntaina koittaa lähtö takaisin Intiaan. Tällä kertaa meitä onkin 13 hengen porukka, joten matkasta tulee aivan ainutlaatuinen. Tuskin maltan odottaa, että saamme istua Amman helmoissa, kun 21.12-päivä koittaa. 

Tällä kertaa oma matkani kestää vain pari viikkoa, ja uutena vuotena juhlitaankin sitten matkan tunnelmissa koti-Suomessa:UUDEN VUODEN SPECIAL 
AMMA-ILLANVIETTO 
31.12.2012 klo:18-20
JalasjärvelläOhjelmassa:
♥ Amman läheisen oppilaan, Shubamritan
uunituoreen, Suomen vierailunsa aikana pitämänsä 
puheen katsominen videolta 
♥ 108 Jumalallisen Äidin nimen resitaatio
♥ Amma-lauluja
♥ Uuden vuoden meditaatio

~


Ilmoittaudu mukaan ammandeepthi@gmail.com

Rakkauden ja Valon täyteistä viikkoa Sinulle! 

Anna hiljaisuuden puhua, Enkeleiden hoivata 
ja Universaalin Äidin koskettaa sydäntäsi. 

On aika ilon ja juhlan! 


♥ Deepthi