12.12.12

Deepthi: Valon aika on Sinussa

Huomenta! ♥

Kävin lämmittämässä saunaa ja samalla siinä aamutakissani ja viltti niskassa 15cm:n korkuista lumikinosta auton päältä lykkiessäni :) Enkelit toivat minulle viestin, jonka välitän nyt myös Sinulle:

”Rakkaamme, tällaisena päivänä (121212), kun tiedostatte ja odotatte, että maapallolle virtaa paljon valoa, saatatte yllättäen tuntea olevanne eksyksissä, tuntea ylimääräistä painontunnetta olemuksessanne ja saatatte ajattelemattanne huudahtaa ‘Eikös tämän pitänyt olla valon päivä, miksi siis tunnen vain pimeyttä? Minua on huijattu!’ ja vaipua epätoivoon.

Rakkaamme, tahdomme muistuttaa Sinua, että aina kun maapallolle virtaa valoa, myös sen vastapari, pimeys, kasvaa. Se on täysin luonnollista, niin täytyy olla. Joten tänä päivänä on erityisen tärkeää pysyä pyhässä Sydämessänne, ja nyt viimeistään todella tarkasti tarkkailla ajatuksianne, sanojanne ja tekojanne, ja olla reagoimatta ilman että tulee ensin tietoiseksi siitä mitä on tekemässä. Tiedä, että jokainen ajatuksenne, sananne ja tekonne nousevat teille nyt hyvin voimallisena, MUTTA ainoastaan sitä varten, että sen sijaan että antaisitte itsenne upota niiden mukana, nousette nyt upeana valo-olentona niiden yläpuolelle ja annatte niille kiitollisena anteeksi.

Ole rauhassa, kaikki on hyvin. Valon aika on Sinussa.”


Näin kerrottuaan yhtäkkiä ymmärsin, miksi energioitamme eilen niin kohisten nostettiin: jotta meidän olisi helpompi tänään ankkuroitua valoon ja sivuuttaa raskaammat tunnot. Tottakai, kun tällainen maaginen 12.12.12-luku (3-3-3=9=pyhä kolminaisuus) näkyy tänä päivänä kaikkialla, ihmiset kiinnittävät sihen huomiota, ja kaikenlainen energia nostaa päätään. Ymmärsin myös, miksi Ammakin juuri jokin aika sitten kehotti meitä kaikkia rukoilemaan maailmanpäättäjien puolesta. Nämä energiat ovat nyt niin käsinkosketeltavia koska kaikki portit ovat auki, että ei jää epäselväksi, että meillä itsellämme on tässä siirtymäajassa nyt todella vahva rooli. Jäätkö uhrina alistumaan jokapäiväisten haasteiden kehään, vai nousetko uljaana omaan voimaasi ja näet, että jokainen haasteesi on tullut tuomaan sinulle tilaisuuden valita toisin, valita rakkaus?

Siksi näinä intensiivisinä aikoina on myös erittäin suositeltavaa etsiä joku ihminen tai joku ryhmä, jonka kanssa voi valoaan vahvistaa ja saada tuntemuksilleen heijastusta. Lopulta jokainen tekee sisäisen työnsä yksin, mutta ei ole kiellettyä pyytää apua, erityisesti rakkailta Enkeleiltämme ja Jumalalta. Tulemalla kuin pieneksi lapseksi, antautumalla tietämättömyytensä edessä, valo alkaa virrata sydämessä ja armon Enkelit saapuvat. Apua pyytävä ei koskaan jää ilman apua, rukoilumme ei jää koskaan kuulematta. 

Luota Ihana Enkeli, Luota! ♥ Näe itsesi valossa ja rakkaudessa, hengitä ja ole tänään läsnä itsellesi! ♥ Sytytä kynttilöitä, jotka automaattisesti kohottavat energiaa ja kutsuvat Enkelit luoksesi. Iloitse pienimmästäkin kiitollisuuden aiheesta päivässäsi, ja tiedä, että se vahvistuu moninkertaiseksi ja luo ympärillesi rakkauden suojan. 

Ja niin on. 

Kiitos, kiitos, kiitos! ♥